- Konu Sahibi akideciknane
-
- #4.901
Bende 4 ekimde regl olmuştum tutkucum benimde 28-30 gün Arası değişiyor. Bende de hiç bir belirti yok olmasını da beklemiyorum zaten. Umutsuzum çünkü bu ay. Allah hayırlısıni versin. Biraz önce amh testi yaptiranlar başlıklı topigi gördüm baştan sona okudum ve mucizeleri gördüm. Hem mutlu oldum hem sevindim. Umut doldu içim. Allah ol desin yeter ki arkadaşlar gerisi bahane.
UMMUCUM ptesi ve salı randevularım var görüşmeler yapıcam kısmetse dr kararı vericem herşey yolunda gider şans benimle olur regli olduğumdatedaviye başlıcam
ayy canım bende 4 ekimde adet olmuştum şimdi eli kulağında oldum olacam..yarında pazar hastane kapalı randevu için..pazartesi aramam gerekiyor..genelde adetin 2. günü başlanıyor tedaviye..bu sefer 3. güne denk gelecek sanırım..yarın doktora mesaj atayım diyorum bakalım ne diycek...pazartesimi salımı kafam karıştı..
Slm kizlar
Herkes ne güzel ne umitli ugras içindesiniz herzamanki haliniz tekrar tebrik ederim tüm topik arkadaslarimi ne çok yeni arkadaşım var maşallah ugurlu topik ugur getirsin hepinize
Ben bu topigin ara sira yazaniyim aktif olamıyorum
Eylül de Türkiye deydim Beylikdüzü Selman Laçin de aralikta deniyecegim tahlilerimin hepsi cok iyi çıktı Fsh degerim bile 8 suan akupunktur yapiyorum vede sabirla bekliyorum allah herkese nasip etsin vede sabir
versin Selcankerem, umuselem, alisalis, breze (bizdigin annesi ve bizdik) hope, duvo, arnavut, ve ismini hatirlamadiklarim Allah hepiminze hayirli bizdiklar nasip etsin
[/COLOR
yaş. :43
Cmas1:birinci tüplü dalış
Yer. :ataşehir memorial
:44:
canim senin dongun ne kadar kisa boylebugun daha 24.gun olmuyor mu?
keske gorusmeye doktora gerek kalmasa ummucumkirmizilari gormemen dilegiyle
benim dusukten sonra bende bazi seyler yerine hala oturmadi gibi. galiba biraz zamana ihtiyacim var bebek icin.
vucut dilim sanki bunu anlatiyor bana.
Aynen bendede ayni olmustu selcan, normalde ilk ayda hamile kalanlarda cok ama bendede vücut dilim bana ilk aylar daha simdi degil demisti. sonrada zaten biliyorsun calismalar saglik nedeniyle durdu. birde hep eskiler anlatirya, düsük dogumdan cok sarsiyor diye dogru demekki diye düsünüyorum bazen.
bence de dogru soylemisler eskiler canim. benim de bunye hazir degil sanki yeni bi gebelige anlam veremedigim bazi seyler var cunku bende. lakin bu aydan sonra sanki bazi seyler rayina oturacak gibi geliyor. bekleyip gorucez
Ben senin bu yakin zamanlarda, tekrar hamile olacagina inaniyorum. zaten vücudun bu ay kendini toparlamis olacak.
Selam arkadasim, 1. dalis derken tarnsfermi oldu yoksa yeni tedaviyemi basladin? umarim bu 1. baslangicin bebegini getirir.
hangi hastaneler canım bunların içinde bahçecide varmı..hayırlı olsun..sonu güzel olsun bebişli olsun canım..
Dün transferim oldu. Iyi dileklerin için teşekkür ederim. Umarım hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.
Herkese sevgilerimle.
cms1 aramıza hoş geldin çok sevindim senin adına güzel haberlerini alalım inşallah
canim senin dongun ne kadar kisa boylebugun daha 24.gun olmuyor mu?
keske gorusmeye doktora gerek kalmasa ummucumkirmizilari gormemen dilegiyle
benim dusukten sonra bende bazi seyler yerine hala oturmadi gibi. galiba biraz zamana ihtiyacim var bebek icin.
vucut dilim sanki bunu anlatiyor bana.
cnm bnm merhaba on görüşme dr alman hastaenesi embriyolog artı tanıdıklarım 2dr önerdi biri profesör biri doçent hayırlısı almayan hepimiz için
evet canım 24 güne bi oluyorum..gece adet oldum bugün doktora mesaj attım pazartesi öğlene kadar gelin demiş..sabah erkenden yola çıkıyoruz kısmetse..allah hepimizin yolunu açık etsin..
düşükden sonra 3 ay gerekiyor canım toplanması için..bundan sonra daha iyi olacaktır..acele yok rahat ol canım..ben şimdiye kadar bir an önce olsun diye ne uğraşlar verdim..ama bak bugünlere geldim..yaşı çok takıyordum..amma artık onuda takmıyorum görüyorum burdada çevremdede allah istedi yaş ne olursa olsun şartlar ne olursa olsun o ol deyince oluyor..sende canım bu ay olacak diye şartlama bırak akışına gelecektir meleğin..
Dün transferim oldu. Iyi dileklerin için teşekkür ederim. Umarım hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.
Herkese sevgilerimle.
transeferin ugurlu olsun bebis olup gobegin dolsun[/QUOTE
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?