- 29 Ocak 2013
- 315
- 151
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #4.861
Şekerim bizler 40 yıldır geziyoruz zaten ... şimdilerde biraz çalışmamız lazım :)) bence seninde gezdiğin yeter .... otur evinde çalış biraz kocanla
Evet ya hiç fena olmaz :) Son bir ayın içinde 3 kere Istanbul-İzmir arası mekik dokudum,geldim Bayram için Bulgaristan'a gittim,bu sabah döndüm ve Bursa hazırlıkları yapmaya başladım(hafta sonu düğün var),güya bu ay soğan kürü yapmaya niyetlenmiştim,ama bukadar düzensiz hayata onu dahil edemedim
Önümüzdeki haftadan itibaren kocama özel ilgi alaka göstermeyi düşünüyorum, bakalım sonuç verecek mi :))
Selam kızlar,
Nasılsınız ? Var mı güzel haberler bakimmm :)
Bende durumlar aynı gezmeye devam :)) tabi bukadar gezmeye sonuç yok,elde var sıfırnapalım bizde önümüzdeki maçlara bakacaz...
canım soğan kürü nasıl yapıyosun ?
tekrardan h.geldin nevsercim. belki bu gezmeler arasinda bi bakmissin gebesincok duyuyoruz boyle hikayeleri kafa bosaliyor cunkum ay ne guzel olur
KISLAR HEREKESE GÜNAYDIN bugün umut tüp bebeği aradım ön görüşme yapmak istediğimi anlattım bilmem bana tuhaf geldi ön görüşme ücreti talep ediyorlar 225 tl hani olaki dr ısınmazsan konuşmayı dahi paraya çeviriyorlar neticede dr muayene etmicek regli değilim yanlızca adı üstünde ön görüşme
Hoşbuldum,özlemişim sizi :)
Arkadaşım benimde öyle bir tecrübem olmuştu 3 yıl önce gene böyle yoğun bir gezme programım olmuştu düğün dernek işleri sonra bir iş için Bulgaristan'a gitmiştik döndüğümüzde ısrarla Regl olmayınca doktorumu aradım,o da hemen beta Hcg ne bakalım dedi,ben ise ısrarla yok yok öyle bişey diyorum ve 3-5 gün daha bekleyelim madem olmazsa öyle bakarız diyorum,biz o ay nerdeyse birlikte olup olmadığımızı bile hatırlarmıyorduk,ama kanda kabak gibi çıkınca şok olmuştuk,ama maalesef düşük yaptım,ilk hüsranımı ozaman yaşadım.
Şimdi ise tarihsel olarak mümkün değil,ama önümüzdeki hafta kırçam bi tarafımı evde oturcam :)) ve inşallah önümüzdeki günlerde birbirimizin güzel haberleriyle mutlu oluruz :))
icime dogmus bakhadi bakalim insallah bu seferde bebis olus bu gezmelerden sonra.
bu arada arkadaslar ben ovulasyon testleri hep negatif cikmisti hatirlarsaniz hatta ben kesin bu ay yumurtlama olmadi diye dusunmustum ama yanilmisim. soyleki benim ovulasyondan sonra sag gogsum sizlar.hep burdan anlarim ovulasyonun gerceklestigini.
yine ayni sizi var yaklasik 3 gundur. demekki yumurtlamisimtam olarak zamanini bilmiyorum demekki benim ovulasyon testleri
dogru sonuc vermedi:96:
Yaaa ??? Bende bu ay ovulasyon testlerine başvurayım diyordum,hiç boşuna uğraşmiyim ozaman.
Bu durumda senden ay başı güzel haberleri bekliyoruz,şöööyyleeee bi ayağını sür hepimiz peş peşe müjdeler verelim :))
kuzum sen bana aldirma sakin. kesin ben beceremedim icinde kalmasin yap bence.
ben umutsuzum bu ay nevsercim neden bilmiyorum ama bu ay olmuycak gibi. benim gonlumden gecende kasimda ayinda hamile kalmak Allah kismet ederse tabii. o zaman dogum agustosa geliyor. benim canim ogullarimda agustos dogumlu
yinede Rabbim bilir ne zaman hayirlisiysa o zaman.
Arkadaşlar bu testi nasıl anlamıyorsunuz ben anlamadım... adetinizin 8. günününden itibaren hergün mümkünse aynı saatte olacak şekilde yaacaksınız ( öğleden sonra 2 gibi olabilir yada öğle arasında ) bir kontrol çizgisi var birde test çizgisi. kontrol çizgisi hergün kırmızı renk.... test çizgisi ise ovulasyonun olduğu gün kırmızı olur. ben bu ay yaptım adetimin 17. günü yakalayabildim. ve bunu gördüğünüz gün ve ertesi birkaç gün çalışacaksınız artık... zahmet olmazsa
canım soğan kürü nasıl yapıyosun ?
Kıslarrr günaydınn....
Bayram sonrası herkese selamlar... umarım herkesin bayramı çok iyi geçmiştir...
Yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum...
Ümmü Adana ve kebap muhteşem... ben Adana Kız Lisesi mezunuyum. Taş köprünün yanındaki taş binada okumuştum... seyyarda bile yapılan kebap yanında şalgam... miss gibi kokular sarardı heryeri :)) ayyy yıllar öncesine gittim birden...
B12 vitamini ağırlıklı olarak et ürünlerinde bulunur ve et yemeyen yada az yiyenlerde unutkanlığa neden olur... erken menepoaza neden olduğunu bende ilk kez öğrenmiş bulunuyorum...
Selcan bizim yaşımızdakiler için ovulasyon testi sonuçları standart zamanlarda olmayabiliyor.. normalde bir sonraki adetten geriye doğru 14. günde olması gerekiyor... ancak bizim gibi ileri yaşlarda zaman uymayabiliyor... bende bu ay ovulasyon testi yaptım.. internette ucuz olan bir test vardı onu almıştım. 8.günden itibaren yapmaya başladım ilk günler ikinci çizgi çok silikdi sonra test çubuğu pırıl pırıl maşallah.. bende aynen senin gibi düşünmeye başlamıştım.. yumurta bu kadar erken gelişebilirmi diye... ama yinede yapmaya devam ettim.. bir sabah 9-10 gibi birde akşam üzeri uygun olunca yapıyordum...17. günde ikinci çizğiyi görmüştüm... bir sonraki adetime 9 gün kala oldu.. bende bu test çok ucuz herhalde uyduruk demiştim :)) yaptık çalışmaları bakalım hayırlısı...
rabbim herkes için en uygun olanı en uygun zamanda verecektir... biz hakkımızda hayırlı olanı isteyelim... gerisini rabbim bilir...
sanırım ben yanılgıya düşütüm evet ön görüşmeler böyle ücretliymiş şimdi brüksel tüp bebk merkezi yücel karamanla görüştüm kışlar haydi yardım 40 yaş yumurta rezervi azlığı hangimerkez ,
ayy canımm aynen bayram dışında bile sürekli kebab kokusu duyabiliyorsun.:))
adet tarihin ne zaman canım..işallah gelsin meleğin en kısa zamanda..mustafa bahçeci ile tedavi planlıyordun o daha ileri tarihe mi aldın canım..işallah hiç gerek kalmaz gelir meleğin canım..
canım bende fulyadayım tedaviye başladım ..daha önceki ön görüşmemde muayene oldum yumurta vardı opu oldu embriyo donduruldu..şimdi adetin 21.günü cetrotet denilen iğneye başladım adet olunca gidicem..işallah adet olamam hamiş olurum..:))ne kadar umut etsemde adet belirtileri var..iki üç güne olursan..kısmetse gidicem..benim doktorda güvenç bey..mustafa bahçeci yoğun diye seçmiştim ama kendiside yoğun ..bence en iyi merkezlerle görüş içine neresi sinerse orda başla canım..sana bebğini getirmede vesile olsun..
Arkadaşlar merhaba
uzun bir aradan sonra iki satır yazayım dedim...
haftalar ilerleyip de bebek büyüdükçe risk biraz daha artmaya başladı...
artık daha az kalkabiliyorum....daha az yazabiliyorum sizlere de...
öyle böyle derken 32 haftayı doldurdum...bebek şimdilik gayet iyi....o da 2 kilo oldu nihayet..
doktor 34.haftayı da geçersen bebek için çok iyi olur dedi....şimdi önümdeki 2-3 haftayı da atlatayım diye
yüreğim ağzımda bekliyorum...
sizler nasılsınız..?
çok hızlı bir taradım..son bir kaç sayfayı...görüyorum ki çalışmalar son hız devam ediyor....
sakın olaki maddi manevi gücünüz bitmeden ...elden gelen her yolu denemeyi bırakmayın....
topiğin ilk üç hamilesi, hepimizin de durumu ve sorunları o kadar farklıydı ki...
puffy68 ; 45 yaşında bildiğim kadarıyla bir kaç denemeden sonra umut yok denirken tek bir yumurtayla hamile kaldı...
ve çok şükür bayramda bebişine kavuştu
ben; 43 yaşında ....6. kere deneyip bırakıcam, olmazsa olmaz dediğim bir noktada 5.denemede hamile kaldım..
Breezey; 42 yaşında bir olumsuz tüp denemesinden sonra doğal yollardan hamile kaldı.
yani her türden problem aşılabiliyor..yeter ki moraliniz sağlam olsun..savaşmaya gücünüz, sabrınız olsun..
hepinizden tek tek güzel haberler alıcaz biliyorum....çünküüüüü bu topic uğurlu topic....
herkese uğur getirecek...
hepinize kolay gelsin...
Arkadaşlar merhaba
uzun bir aradan sonra iki satır yazayım dedim...
haftalar ilerleyip de bebek büyüdükçe risk biraz daha artmaya başladı...
artık daha az kalkabiliyorum....daha az yazabiliyorum sizlere de...
öyle böyle derken 32 haftayı doldurdum...bebek şimdilik gayet iyi....o da 2 kilo oldu nihayet..
doktor 34.haftayı da geçersen bebek için çok iyi olur dedi....şimdi önümdeki 2-3 haftayı da atlatayım diye
yüreğim ağzımda bekliyorum...
sizler nasılsınız..?
çok hızlı bir taradım..son bir kaç sayfayı...görüyorum ki çalışmalar son hız devam ediyor....
sakın olaki maddi manevi gücünüz bitmeden ...elden gelen her yolu denemeyi bırakmayın....
topiğin ilk üç hamilesi, hepimizin de durumu ve sorunları o kadar farklıydı ki...
puffy68 ; 45 yaşında bildiğim kadarıyla bir kaç denemeden sonra umut yok denirken tek bir yumurtayla hamile kaldı...
ve çok şükür bayramda bebişine kavuştu
ben; 43 yaşında ....6. kere deneyip bırakıcam, olmazsa olmaz dediğim bir noktada 5.denemede hamile kaldım..
Breezey; 42 yaşında bir olumsuz tüp denemesinden sonra doğal yollardan hamile kaldı.
yani her türden problem aşılabiliyor..yeter ki moraliniz sağlam olsun..savaşmaya gücünüz, sabrınız olsun..
hepinizden tek tek güzel haberler alıcaz biliyorum....çünküüüüü bu topic uğurlu topic....
herkese uğur getirecek...
hepinize kolay gelsin...
Günaydın çıtır kızlar....
Nevser amh rezervin - eşinin sperm durumu vs nedir bilmiyorum... ancak sıfır değerler değilse ovulasyon testi al bence... tabiki yaradan ol demeden bişey olmuyor ancak tıbbı da bir tarafa atamayız.. enazından olasılığın yüksek olduğu günleri bilip ona göre biraz daha fazla çalışırsınız
Ümmü'cüm 1 yıl öncesine kadar benim adet döngüm şaşmaz 26 günde bir olurdu. Son 1 yıldır 3 tüp yapınca alınan ilaçlar nedeni ile döngümde şaşmalar başladı. 23-32 gün arası olabiliyor. Bu nedenle normalde salı yada çarşamba günü adet olmam gerekiyordu..henüz olmadım.. ancak 32 güne de çıkabildiğinden 29-30 ekime kadar olmazsam test yapacağım.. bu arada genel olarak adet belirtilerine benzer belirtiler var... farklı bişey yaşamıyorum yani...sadece midem herzamankine göre biraz daha hassas gibi. Eğer olmazsa bu adet dönemimde tüp için İstanbul yolcusuyum... bakalım hayırlısı...
Biz ilahî hekimleriz; kimseden tedavi ücreti istemeyiz... Bizim ücretimiz her şeyden münezzeh olan Yüce Allah'tan gelmededir.
Hz. Mevlâna Celaleddin-i Rûmî
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?