Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım iyi olmana çok sevindim.İnşallah sağlıkla ebeğinide kucağına alırsın.Darisı buradaki hepimizin başına..

Sevgilerrrr....

Öpüyorumm:))))

Lejena selam... inşallah bu iki haftayı da sorunsuz atlatırsınız.... bebişine sağ salim kavuşursun...

Ben sabah size yazdıktan sonra maalesef adet oldum. Doktora gittim. 3 tane yumiş gözüküyor. tedaviye başlayacağız. Bahçeci ile görüşüyorum şimdi. bakalım hangi ilaçları kullandıracak. hayırlısı diyorum yine...

Lejena'nın da dediği gibi topiğimizde 42-43 ve 45 yaş hormonlusundan hormonsuzuna hamişlerimiz var :))

Yaradan herkese istediğini nasip eder inşallah...

iyi aksamlar arkadaslar,

Selcan, hani senin doktorun asilama yapmaktan vaz gecmisti. ve dogal gebelik icin ocak ayina kadar süre vermistiya, bende hep ileri yaslarda asilama icin, bosuna agras diye hep topilerde okumustum. ama bosuna degilmis. 38 yas topiginde alkan arkadasimiz 44 yasinda saniyorum asilama yapilmis 4 aylik ikizlere hamile oldugunu yazmis.alkan arkadasin, bebeklerini saglikla kucagina almasini diliyorum.darisida sana ocak ayindan evvel ve tüm topikteki arkadaslara olsun.

merhaba lejana canım hayırlı doğumlar diliyorum ..işallah sorunsuz sıkıntısız tamamlarsın kavuşursun prensesine..kendine çok dikkat et..dualarına aminn canım..işallah topiğimizde hamile kalmayan kalmasın..herkes kavuşsun meleğine en kısa zamanda..çok öpüyorum..

ayy kızlar 38 yaş topiğinden alkan arkadaşta hamşleymiş ikizlerine..ne güzel yaa.demekki hiç bi zaman umudu kememek lazım..allah onada hayırlı doğumlar bizede en kısa zamanda ikişer üçer versin..

ayy kızlar 38 yaş topiğinden alkan arkadaşta hamşleymiş ikizlerine..ne güzel yaa.demekki hiç bi zaman umudu kememek lazım..allah onada hayırlı doğumlar bizede en kısa zamanda ikişer üçer versin..

GÜNAYDIN bende okudum ne kadar sevindim alkan arkadaş adına ve bizlerede bir ümit kıslarrrrr allah arkadaşımızı sağlıkla sıhhatle bebeklerine kavuştursun darısı başımıza kıslaaaaaaaaaaaaaaarrr

belkide dozu yüksek gelmiş olabilir canım..bunun için hamile kalır kalmaz hemotoloğa gitmek lazım en iyisi dozunu onlar daha iyi ayarlıyorlar..heterizigotta çok büyük sorun olmuyormuş..ama ben homozigotum..kesin pıhtılaşma sorunu var demek kalıtsal olarak..düşük yapan bi çok bayan bu iğnelerle doğum yapıyorlar..biz önlemleri alalım canım taktir allahın o ol derse akan sular durur..işallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun canım...

sevgili lejana seni burda gormek ne guzel ozlemisiz seni valla.

kuzum cogu gitti azi kaldi hayirlisiyla bu zorulu surecte gecicek veee pembe patikli kizimiz dogacak annesi onu cok sevecek

canim kendine cok ama cok dikkat et hep aklimdasin unutma. Allah yar ve yardimcin olsun.

Son düzenleme:

duovam benim dusunup yazman beni mutlu ettin oncelikle bunu bilmeni isterim

ben hic birseyin bosuna ugras oldugunu dusunmuyorum. gonderdiginiz linki yani alkan arkadasimizin yazisini okudum ve cok duygulandim. Allahim insalla sonuna erdirir ve kucagina almayi nasip eder. Darisi hepimizin basina insallah.

Son düzenleme:
tutkuuuuuu durumlar nasil sende var mi belirti? merak ediyorum yahu

Canım bende henüz birşey yok.Geçen ay 30 unda olmuştum ama çok geç olmuştu.Bu ayda normal olursa kasım başları olur diye düşünüyorum.İnşallah olmazda belki müjdeli bir haber alırım.Sen ne durumdasın canım?

Sevgiler,,,

Bende 4 ekimde regl olmuştum tutkucum benimde 28-30 gün Arası değişiyor. Bende de hiç bir belirti yok olmasını da beklemiyorum zaten. Umutsuzum çünkü bu ay. Allah hayırlısıni versin. Biraz önce amh testi yaptiranlar başlıklı topigi gördüm baştan sona okudum ve mucizeleri gördüm. Hem mutlu oldum hem sevindim. Umut doldu içim. Allah ol desin yeter ki arkadaşlar gerisi bahane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…