- 25 Ocak 2010
- 2.943
- 255
- 173
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
- #4.381
Ask olsun aplam.yaaa teer dibime kadar gekmissin ama ben seni görmedim sogani sormussun hic kokmuyor merak etme bende iciyordum cok siskinlik ve gaz yapti 10. Gunde biraktim.bebegim ne anlatayim iste tatil nolsun. gerci güzel gecti. iki hafta aileyle. esimin bir sürü yegeni var onlarla eglendik. havuza gittik kaydiraklarda süper eglendik falan. Istanbul Büyükcekmecedeki Aqua Park'i tavsiye ederim hepinize süper valla. abimle karisi da bizimle birlikteydi sonra son hafta Bulgaristan'da deniz kum günes tatili yaptik. ben kimseye tavsiye etmem. biz begenmedik oteli hic. insanlari da seni nasil kaziklarim diye ugrasiyor. suratsiz zaten hepsi. biz keyifli zaman gecirdik 1 hafta zaten cabucacik gecti ama 2-3 hafta icin gelenler ne kadar eziyetli oldugunu anlatip durdu. sanirim bir dahaki sefere baska bir ülke sececegiz. farkli olsun istemistik ama pek iyi degilmis. sonra geldik bir hayli serinlemis Almanyaya. bu sabah 8 derece brrrrrr. simdi noel-yilbasi tatilinde acaba ne yapsak diye düsünüyoruz. kudurduk valla :) sen neler yaptin kuzum. öpüyorum kocaman tarafindan
Adetin 7. Gunu basladim ben arastirdim.herkes boyle yapmisti ve zaten adetim.biteli 3 gun olmustu.Günaydın arkadaşlar,
Umarım herkes iyidir ?
Ben dün itibariyle işimden istifa ettim,o yüzden beni burda daha sık görebilirsiniz :)
Azıcık kafa dinleyeyim sonra Allah Kerim :)) hem belki bu arada iş stresinden uzak Allah'ın izniyle daha kolay hamile kalırım.
Bakıyorum herkes soğan kürüne sarmış durumda geçenlerde hatırlarsanız bende size sorma ihtiyacı duymuştum,ama anlamadığım bişey var ben ilk defa yapacağım için nezaman başlamalıyım kafam karıştı beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim :))
topikdaşlar napıyosunuz deyiverin bakalımmm...
epey birikmiş okuyamadıklarım... ne çok zaman geçmiş yahu...
ama inanın bu süreç beni benden aldı... elim hiç bir şeye gitmiyor... hormonlar mı yapıyor bilmiyorum , sadece evde oturmak ,tv izlemek ve tv izlerken de uyumak istiyorum o kadar.
işe gelmeyi bile istemiyorum. geçici tembellik hali oluştu bende...
e bızdıkk , sen doğunca , oturmaya fırsat vermeyeceksin bana değil mi... anladım ben senii...
şimdi önce kendimi özetleyeyim...
Rabbimin izniyle 11 hafta + 6 günlük olduk bugün. Yani riskli dönemi atlatmaya sadece bir kaç gün kaldı. ( hem yaş sebebi ile hem de diğer hamileliklerde ilk 3 ay riskli dönemmiş , öğrendim )
ikili testimize gittik , bızdığım , babası ve tabii ki ben. :)
ense kalınlığı , burun kemiği tespiti ve ölçümü , kalp yapısal gelişimi , bacakları , kolları , mesanesi , nesi var nesi yok bakıldı.
( başka bir fazlalık var mıydı , demediler ama :))))) )
çok şükür , sonuçların iyi olduğunu söyledi doktorum amaaaaaa 42 anne yaşı sebebi ile , genetik danışmanlık almamı önerdi.
şimdi asıl değerlendirme , 1 hafta sonra çıkacak kan testi ile yapılacak. İnşallah o zaman da güzel haberler veririm size. :))
bızdığımın boyu şu an 5 cm ... kocaman yanii :)))
gelelim size :)
selcanımm umutlu kuzum , yoksa tırsak kuzum mu :)))
mutluluğun , huzurun adı sen de ne ise , o gelsin seni bulsun kuzum... :)
tutku kuzumm , reglim başlamıyor diye stres yapman bile etkiliyor olabilir kaldı ki , kist varmış gecikmenin sebebi bence kisttir.
önerilen ilaçlarını kullanmanda fayda var diye düşünüyorum.
tablo ile ilgili güncellemek istediğin ne varsa yazarsan , elimden gelen en kısa zamanda güncellerim... kendimle ilgili güncelleme de yapmam lazım.
bu arada diğer kızlar , bilgilerinizde değişiklik yapmanız gerekiyorsa yada tabloya eklenmek isteyen varsa bana mesaj atın , güncel halde tablomuzu ekleyelim yine.
ummu , yeni tedavin hayırlara vesile olsun kuzum... içimde bir şey yok demişsin ya , yani o içindeki boşluk duygusu , dilerim bebek sevinciyle dolsun. :)
duovam , isviçreli çikolatam , tedavinle ilgili her geçen gün sonuca yaklaşırken , mucizelerin senin kapını da çalmasını diliyorum.
temmuzun 20 sinden sonra başlayan süreçte yaşadıklarımı , en güzelleriyle sizlerin her birinin yaşamasını temenni ediyorum.
lejenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , sesim geldi mi oraya kadar :))
bizim bebişler nazlıdır unutma.. onlar ne yaparsa nazınca niyazınca yapar.
şu kritik günleri kolaylıkla tamamlaman için sana sabır diliyorum. hem az daha sabırlı ol , bir gün ansızın kapını çalacağımm :)))
hope , gezgin Alamanyalı kuzuu ... yetti gariii... işti , kariyerdi derken , günler iyice akıp gidiyor bak...
her neye karar verip ne yapacaksan yapıver , o göbüşe o bebişi koyuverrr :)))
Mirandaa , ben eminim ki paşama bir kardeş daha gelecek , görersin bak :)))
alisim kumrumm , ben en son ekim deyip , şu an hamile olan birini tanıyorum..
dilerim aynaya baktığında sen de tanışırsınnn :))))
zeytunnnn , felsefik kuzu :)) alakan için teşekkür ederim ... bebiş gelsin seni de bulsun e mi :))))
yeni gelen arkadaşlar , en azından beni yeni gördüğüm ve okuduğum arkadaşlar , topiğimizin pozitif enerjisi ve bereketi sizleri de mutlulukların en büyüğüyle karşılaştırsın. Rabbimizn mucizesi sizlere de gelsin , göbüşlerinize bebiş olsun...
bızdığım ve ben hepinize sevgilerimizi yolluyoruz ve öpüyoruz :)))
İnşallah kuzum inşallah yasayip gorecegiz elbet.bizdigini da seni de kocaman kocaman optum.