• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bebegim ne anlatayim iste tatil nolsun. gerci güzel gecti. iki hafta aileyle. esimin bir sürü yegeni var onlarla eglendik. havuza gittik kaydiraklarda süper eglendik falan. Istanbul Büyükcekmecedeki Aqua Park'i tavsiye ederim hepinize süper valla. abimle karisi da bizimle birlikteydi sonra son hafta Bulgaristan'da deniz kum günes tatili yaptik. ben kimseye tavsiye etmem. biz begenmedik oteli hic. insanlari da seni nasil kaziklarim diye ugrasiyor. suratsiz zaten hepsi. biz keyifli zaman gecirdik 1 hafta zaten cabucacik gecti ama 2-3 hafta icin gelenler ne kadar eziyetli oldugunu anlatip durdu. sanirim bir dahaki sefere baska bir ülke sececegiz. farkli olsun istemistik ama pek iyi degilmis. sonra geldik bir hayli serinlemis Almanyaya. bu sabah 8 derece brrrrrr. simdi noel-yilbasi tatilinde acaba ne yapsak diye düsünüyoruz. kudurduk valla :) sen neler yaptin kuzum. öpüyorum kocaman tarafindan:16:
Ask olsun aplam.yaaa teer dibime kadar gekmissin ama ben seni görmedim :( sogani sormussun hic kokmuyor merak etme bende iciyordum cok siskinlik ve gaz yapti 10. Gunde biraktim.
Günaydın arkadaşlar,
Umarım herkes iyidir ?
Ben dün itibariyle işimden istifa ettim,o yüzden beni burda daha sık görebilirsiniz :)
Azıcık kafa dinleyeyim sonra Allah Kerim :)) hem belki bu arada iş stresinden uzak Allah'ın izniyle daha kolay hamile kalırım.
Bakıyorum herkes soğan kürüne sarmış durumda geçenlerde hatırlarsanız bende size sorma ihtiyacı duymuştum,ama anlamadığım bişey var ben ilk defa yapacağım için nezaman başlamalıyım kafam karıştı beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim :))
Adetin 7. Gunu basladim ben arastirdim.herkes boyle yapmisti ve zaten adetim.biteli 3 gun olmustu.
topikdaşlar napıyosunuz deyiverin bakalımmm...

epey birikmiş okuyamadıklarım... ne çok zaman geçmiş yahu...
ama inanın bu süreç beni benden aldı... elim hiç bir şeye gitmiyor... hormonlar mı yapıyor bilmiyorum , sadece evde oturmak ,tv izlemek ve tv izlerken de uyumak istiyorum o kadar.
işe gelmeyi bile istemiyorum. geçici tembellik hali oluştu bende...
e bızdıkk , sen doğunca , oturmaya fırsat vermeyeceksin bana değil mi... anladım ben senii...
şimdi önce kendimi özetleyeyim...

Rabbimin izniyle 11 hafta + 6 günlük olduk bugün. Yani riskli dönemi atlatmaya sadece bir kaç gün kaldı. ( hem yaş sebebi ile hem de diğer hamileliklerde ilk 3 ay riskli dönemmiş , öğrendim )

ikili testimize gittik , bızdığım , babası ve tabii ki ben. :)

ense kalınlığı , burun kemiği tespiti ve ölçümü , kalp yapısal gelişimi , bacakları , kolları , mesanesi , nesi var nesi yok bakıldı.
( başka bir fazlalık var mıydı , demediler ama :))))) )

çok şükür , sonuçların iyi olduğunu söyledi doktorum amaaaaaa 42 anne yaşı sebebi ile , genetik danışmanlık almamı önerdi.
şimdi asıl değerlendirme , 1 hafta sonra çıkacak kan testi ile yapılacak. İnşallah o zaman da güzel haberler veririm size. :))
bızdığımın boyu şu an 5 cm ... kocaman yanii :)))

gelelim size :)

selcanımm umutlu kuzum , yoksa tırsak kuzum mu :)))
mutluluğun , huzurun adı sen de ne ise , o gelsin seni bulsun kuzum... :)

tutku kuzumm , reglim başlamıyor diye stres yapman bile etkiliyor olabilir kaldı ki , kist varmış gecikmenin sebebi bence kisttir.
önerilen ilaçlarını kullanmanda fayda var diye düşünüyorum.
tablo ile ilgili güncellemek istediğin ne varsa yazarsan , elimden gelen en kısa zamanda güncellerim... kendimle ilgili güncelleme de yapmam lazım.

bu arada diğer kızlar , bilgilerinizde değişiklik yapmanız gerekiyorsa yada tabloya eklenmek isteyen varsa bana mesaj atın , güncel halde tablomuzu ekleyelim yine.

ummu , yeni tedavin hayırlara vesile olsun kuzum... içimde bir şey yok demişsin ya , yani o içindeki boşluk duygusu , dilerim bebek sevinciyle dolsun. :)

duovam , isviçreli çikolatam , tedavinle ilgili her geçen gün sonuca yaklaşırken , mucizelerin senin kapını da çalmasını diliyorum.
temmuzun 20 sinden sonra başlayan süreçte yaşadıklarımı , en güzelleriyle sizlerin her birinin yaşamasını temenni ediyorum.

lejenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , sesim geldi mi oraya kadar :))
bizim bebişler nazlıdır unutma.. onlar ne yaparsa nazınca niyazınca yapar.
şu kritik günleri kolaylıkla tamamlaman için sana sabır diliyorum. hem az daha sabırlı ol , bir gün ansızın kapını çalacağımm :)))

hope , gezgin Alamanyalı kuzuu ... yetti gariii... işti , kariyerdi derken , günler iyice akıp gidiyor bak...
her neye karar verip ne yapacaksan yapıver , o göbüşe o bebişi koyuverrr :)))

Mirandaa , ben eminim ki paşama bir kardeş daha gelecek , görersin bak :)))

alisim kumrumm , ben en son ekim deyip , şu an hamile olan birini tanıyorum..
dilerim aynaya baktığında sen de tanışırsınnn :))))

zeytunnnn , felsefik kuzu :)) alakan için teşekkür ederim ... bebiş gelsin seni de bulsun e mi :))))

yeni gelen arkadaşlar , en azından beni yeni gördüğüm ve okuduğum arkadaşlar , topiğimizin pozitif enerjisi ve bereketi sizleri de mutlulukların en büyüğüyle karşılaştırsın. Rabbimizn mucizesi sizlere de gelsin , göbüşlerinize bebiş olsun...

bızdığım ve ben hepinize sevgilerimizi yolluyoruz ve öpüyoruz :)))

İnşallah kuzum inşallah yasayip gorecegiz elbet.bizdigini da seni de kocaman kocaman optum.

ah be NevSer'im bende Bulgarlari bizim gibi canayakin ve icten bilirdim. gerci simdiye kadar hep gümrük kapisindaki "Komsu at bir 10 Euro" amcalari taniyorduk ama bu sefer yakindan tanima imkani bulduk. Biz Varna "AltinPlaj" bölgesindeydik ve benim uyanik gecinen kocam bile 100 Euro bozdururken 20 Eurosundan oldu. Kasla göz arasinda. hirsizlik yok düpedüz dolandiricilik sadece. hersey dahil otelde tavuk yemekten neredeyse gidaklayacak hale geldik. ya tavuk ya domuz. baska et türü yok. otelin yarisi Rus diger yarisi da alman turistti. ruslar hallerinden cok memnundu ama Almanlar yemek büfesini görünce aglamakli oluyorlardi. biz tövbe ettik bir daha asla diye ama gideni de tutmamak lazim. öpüyorum seni de Bulgar kuzusu:16:

Bir dünya bişeyler yazdım nereye gitti anlamadım :(
Neyse Bulgarların canayakınlıkları tartışılmaz :) genelleme yapmak gerekirse çoğu suratsız,hatta eşimin ödü patlıyodu mesela bir resmi daireye gidiyoruz memurun açıklamalarını eşime tercüme edene kadar yüz ifadelerinden yola çıkarak herşey ylunda olsa bile acaba noldu bunlar gene ne istiyorlar gibi :) Neyse ki ordaki Bulgar arkadaşlarım biraz bunu kırabildi mahkeme duvarı gibi suratların arkasında bile eğlenceli ve iyi kalpli insanlar olabilirmiş dedirtti eşime :))
Ama siz hakikaten baya turist muamelesi görmüşsünüz geçmiş olsun :( öyle ki bukadar yaşanandan sonra insan Bulgaristan'dan transit bile geçmek istemez.
Birde "Kuzu" kabul,ama Bulgar kuzusu aslaaaa,malum zamanında isimlerimizi,dillerimizi ve dinlerimizi değiştirmeye kalktılar :(
Demekki neymiş ; Bulgar göçmeni değil Bulgaristan göçmeni :))

Günaydın toğin çıtır kuzuları....
Breezey bir yazdın pir yazdın valla herkesin elleri klavyeye gitti ... sağolasın... testin olumlu sonucuna mutlu oldum... umarım tüm testler güzel güzel geçer de bızdığını kucağına alırsın...bu seferde bızdıkdan vakit bulamadım da yazamadım dediğin günleri görürüz inşallah...
Yaradan herkesin gönlünün muradını verir inşallah...

Kapı açılmadı diye üzülme...!
Hakk aşığı olan, gönlünde bir istek bulunan kimse, gönül kapısına gider de gönül ona kapı açmazsa, elbette bunun bir sebebi vardır. Kapı açılmadı diye üzülme, git! Gönül kapısında otur bekle, çünkü, o gizlenen sevgili ya gece yarısı, yahut seher vakti gelir... Hz.Mevlana

Bir dünya bişeyler yazdım nereye gitti anlamadım :(
Neyse Bulgarların canayakınlıkları tartışılmaz :) genelleme yapmak gerekirse çoğu suratsız,hatta eşimin ödü patlıyodu mesela bir resmi daireye gidiyoruz memurun açıklamalarını eşime tercüme edene kadar yüz ifadelerinden yola çıkarak herşey ylunda olsa bile acaba noldu bunlar gene ne istiyorlar gibi :) Neyse ki ordaki Bulgar arkadaşlarım biraz bunu kırabildi mahkeme duvarı gibi suratların arkasında bile eğlenceli ve iyi kalpli insanlar olabilirmiş dedirtti eşime :))
Ama siz hakikaten baya turist muamelesi görmüşsünüz geçmiş olsun :( öyle ki bukadar yaşanandan sonra insan Bulgaristan'dan transit bile geçmek istemez.
Birde "Kuzu" kabul,ama Bulgar kuzusu aslaaaa,malum zamanında isimlerimizi,dillerimizi ve dinlerimizi değiştirmeye kalktılar :(
Demekki neymiş ; Bulgar göçmeni değil Bulgaristan göçmeni :))

Bulgaristan göcmeni kuzum benim kurban olsunlar sana. valla transit gecise devam maalesef. biz Almanyada oturdukca ve arabayla TR'ye geldikce seve seve komsu ülkeden gececegiz. napalim artik kismet :)

Breezey bir yazdın pir yazdın valla herkesin elleri klavyeye gitti ... sağolasın... testin olumlu sonucuna mutlu oldum... umarım tüm testler güzel güzel geçer de bızdığını kucağına alırsın...bu seferde bızdıkdan vakit bulamadım da yazamadım dediğin günleri görürüz inşallah...

Hakk aşığı olan, gönlünde bir istek bulunan kimse, gönül kapısına gider de gönül ona kapı açmazsa, elbette bunun bir sebebi vardır. Kapı açılmadı diye üzülme, git! Gönül kapısında otur bekle, çünkü, o gizlenen sevgili ya gece yarısı, yahut seher vakti gelir... Hz.Mevlana

benden de herkeslere gunaydin hepinizi sevgiyle selamliyorum:34:

Bendende GÜNAYDIN kuzularrrr...
Nabersiniz bakalım ?
Gününüz güzel geçsin...

Bulgaristan göcmeni kuzum benim kurban olsunlar sana. valla transit gecise devam maalesef. biz Almanyada oturdukca ve arabayla TR'ye geldikce seve seve komsu ülkeden gececegiz. napalim artik kismet :)

Kuzumm sen iste ben refakat ederim size yol boyunca :))

merhaba kızlar..:16::16:
brezeey :nazar::nazar: işallah kucağınada aldığın günleri duyarız canım..min:nazar:ik bızdığını seni çok öpüyoruz..:54::54:
topik arkadaşlarım hepinizi çok öpüyorum..:16::16:

canım ummucum , her zamanki gibi çok iyi ve son zamanlardaki gibi çok uykuluyum.:49:
bugün havadan mıdır nedir , gözümü açamıyorum desem yeridir valla.
yani yazıyorum ama bir gözüm kapalı , o derece...:27:

sevgili arkadaşım Breezey ,
yine fırtına gibi esmişsin maşallah :52:
canım herşeyin yolunda olmasına sevindim....:nazar:

bütün arkadaşlarıma da bu vesileyle toptan selam ve sevgilerimi yollayayım...

malum çok duramıyorum ekran başında..mazur görün lütfen....

herkese bol şanslar

valla bugün bekleme komşu kuzum çok uykum var gelemem:1:
site ,ayrana , maden suyuna ve taze sıkılmış meyve suyuna gelirim bir gün merak etmee..:10:
ama benim doktorum izin verdi , günde 4 bardak açık çay ve 1 kahve içme hakkım da var:49:
abartmadan aslında her şey serbest dedi , hamilelere yasak konmaz dedi..
seviyorum ben bu doktoru yahuuu:37:

Iyi geceler arkadaslar,

Breezey,bizdigin annesi riskli dönemi atlatmana az kaldi canim, geri kalan haftalarida kolayca atlatmani diliyorum.
sağ ol kuzum , bütün riskleri bir bir atlatalım hepimiz de şu planları uygulayalım artıkk yahuuu:49::9:

selcan kuzummmmmm :3::23:

zeytunnn , benim arabam LPG li ya , bizim kızlarda ben yazınca peşimden geliyorlar:9:
( Lütfen Peşimden Gel ) :9::9:

kızlar ben ve bızdığımdan hepinize kocamannnnn öpücükler...:54:
kendinize iyi bakın , üstünüzü başınızı yırtmayın :9:

yaradı bana bu 12. hafta yaradıııııı:37::52::9:

Günaydın topiciğimizin çıtır anne adayları ve aday adaylaları ;

Bulgaristan'da deniz tatili olduğunu hiç bilmiyormuşum :1::1: sayenizde öğrenmiş oldum... ancak ben yinede oralarda bir deniz tatiline pek sıcak bakamadım nedense ... Antalya Çıralı / Kale köyü - Marmaris Selimiye benim favori yerlerim....

imkanınız zamanınız olursa tavsiye ederim... pek sessiz sakin huzurlu yerlerdir. Bu yıl için internetten bakıp hayal kurabilirsiniz :34::34: gelecek yıla belki çoluk çocuk gidersiniz belli mi olur... kiminiz karnında:49::49: kiminiz kucağında :emir_bebek::emir_bebek:

KALE PANSiYON
Çıralı Pansiyonları Antalya Butik Hotel Fiyatları Pension Pensions Pansiyonlar Olympos Otel
www.adrasan.org
Nil Pansiyon Ovabk Data

HZ.MEVLANA...
‎''Mevlana der ki: Yorulacaksan zorlanacaksan sikayetçi olacaksan keskelere siginacaksan
söze 'ama' diye başlayacaksan
girme ask yoluna...
Ask yolunda 'u dönüşü' yoktur!..
Ask der ki sana:Yolumdaysan basim feda yoluna ama bil ki senin de basini isterim yoluma!..
Kahir kapris gelecekse senden amenna!.
.Ama ayağına diken batarsa yolumda
'ah! edip vahlanma!..
Ask bilek gücü degil yürektir!..
Yüregin yetmiyorsa düsme yollara...!''

Bulgaristan'da deniz tatili olduğunu hiç bilmiyormuşum :1::1: sayenizde öğrenmiş oldum... ancak ben yinede oralarda bir deniz tatiline pek sıcak bakamadım nedense ... Antalya Çıralı / Kale köyü - Marmaris Selimiye benim favori yerlerim....

imkanınız zamanınız olursa tavsiye ederim... pek sessiz sakin huzurlu yerlerdir. Bu yıl için internetten bakıp hayal kurabilirsiniz :34::34: gelecek yıla belki çoluk çocuk gidersiniz belli mi olur... kiminiz karnında:49::49: kiminiz kucağında :emir_bebek::emir_bebek:

KALE PANSiYON
Çıralı Pansiyonları Antalya Butik Hotel Fiyatları Pension Pensions Pansiyonlar Olympos Otel
www.adrasan.org
Nil Pansiyon Ovabk Data

HZ.MEVLANA...
‎''Mevlana der ki: Yorulacaksan zorlanacaksan sikayetçi olacaksan keskelere siginacaksan
girme ask yoluna...
Ask der ki sana:Yolumdaysan basim feda yoluna ama bil ki senin de basini isterim yoluma!..
'ah! edip vahlanma!..

GÜNAYDIN !
Nekadar güzel geldi kulağa söylediklerin,yazdıklarını okuduktan sonra hayalini kurmaya başladım bile :) zaten bu sene Selimiye'ye gidelim diye planlamıştık,ama izinlerimi ayarlayamadım diye seneye kaldı,inşallah seneye çoluk çocuk gitmek nasip olur :)
Kendinize iyi bakın çığır kızlar...

canım ummucum , her zamanki gibi çok iyi ve son zamanlardaki gibi çok uykuluyum.:49:
bugün havadan mıdır nedir , gözümü açamıyorum desem yeridir valla.
yani yazıyorum ama bir gözüm kapalı , o derece...:27:

valla bugün bekleme komşu kuzum çok uykum var gelemem:1:
site ,ayrana , maden suyuna ve taze sıkılmış meyve suyuna gelirim bir gün merak etmee..:10:
ama benim doktorum izin verdi , günde 4 bardak açık çay ve 1 kahve içme hakkım da var:49:
abartmadan aslında her şey serbest dedi , hamilelere yasak konmaz dedi..
seviyorum ben bu doktoru yahuuu:37:

sağ ol kuzum , bütün riskleri bir bir atlatalım hepimiz de şu planları uygulayalım artıkk yahuuu:49::9:

selcan kuzummmmmm :3::23:

zeytunnn , benim arabam LPG li ya , bizim kızlarda ben yazınca peşimden geliyorlar:9:
( Lütfen Peşimden Gel ) :9::9:

kızlar ben ve bızdığımdan hepinize kocamannnnn öpücükler...:54:
kendinize iyi bakın , üstünüzü başınızı yırtmayın :9:

yaradı bana bu 12. hafta yaradıııııı:37::52::9:

seni tekrardan boyle gormek ne guzel canim azicik catlak arkadasim breezeyim benim:32:

ben herzaman seni takipteyim merak etme sen bebekli bebeksiz :52:

oy bende o bizdigi ve annesini opmezmiyim hem de sap sup:40:

ee ne demisler anasini seven danasini da sever :9:

KALE PANSiYON
www.adrasan.org
Nil Pansiyon Ovabk Data

HZ.MEVLANA...
girme ask yoluna...
'ah! edip vahlanma!..

sanada gunaydin arkadasim ne guzel bi paylasim yine yuregine saglik.

valla iyi ki soyledin ben buralari hic bilmiyordum kalabalik cok turistik yerlerden hic hoslanmiyorum ben. mutlaka
degerlendircem onerdigin bu yerleri
sagolasin canimcim:46:

birde ben sogan kurunde bugun 5.gunumdeyim. senin galiba az kaldi bitirmene akinti gibi durumlar oldu mu sende?

p.s. bende bulgaristan da tatil yapildigini ogreneli surda bi kac sene oldu. ofisten bi arkadas gitmisti saskinlik icinde kalmistim :))

Son düzenleme:
GÜNAYDIN !
Nekadar güzel geldi kulağa söylediklerin,yazdıklarını okuduktan sonra hayalini kurmaya başladım bile :) zaten bu sene Selimiye'ye gidelim diye planlamıştık,ama izinlerimi ayarlayamadım diye seneye kaldı,inşallah seneye çoluk çocuk gitmek nasip olur :)
Kendinize iyi bakın çığır kızlar...

nevsercim biraz kendinden bahsedersen sevinirim hakkinda pek bi bilgiye sahip degilim.

bildigim bulgaristan gocmeni oldugun birde buraya takildigina gore citir oldugun :31::9:

Dondurulmuslarla yaptigim bu seferki denemede gene beklemeye basladik. Klasik bende herkes gibi tuttumu tutmadimi diye isaret bekliyorum. Dun 3.5 saatlik ucak yolculugu filan derken bayagi yoruldum eve geldim. Ama simdi aklimda tuh be ceske yola cikmasaydim durdugum yerde dursaydim zarar verdim mi diye dusun dur. Herkes uc gun ev istiratinden sonra normal hayata don diyor. Ama ne bileyim sanki yola cikmadan once kendimi daha iyi hissediyordum. Simdi hicbir belirti yok acaba benmi yaptim diye pismanlik duygusu. Bu 9 gun nasil gececek bilemiyorum.Belirti olmasi gerekirmi gerekmezmi onda bile herkes ayri sey soyluyor. Ama bence vucutta birazda olsa bazi degisiklikler olmasi gerekir gibi geliyor. Hala karnimda kan igneleri yapiyorum. Insallah ise yarar diyelim. Benim gibi boyle bekleyen varmi su asamada??

Dondurulmuslarla yaptigim bu seferki denemede gene beklemeye basladik. Klasik bende herkes gibi tuttumu tutmadimi diye isaret bekliyorum. Dun 3.5 saatlik ucak yolculugu filan derken bayagi yoruldum eve geldim. Ama simdi aklimda tuh be ceske yola cikmasaydim durdugum yerde dursaydim zarar verdim mi diye dusun dur. Herkes uc gun ev istiratinden sonra normal hayata don diyor. Ama ne bileyim sanki yola cikmadan once kendimi daha iyi hissediyordum. Simdi hicbir belirti yok acaba benmi yaptim diye pismanlik duygusu. Bu 9 gun nasil gececek bilemiyorum.Belirti olmasi gerekirmi gerekmezmi onda bile herkes ayri sey soyluyor. Ama bence vucutta birazda olsa bazi degisiklikler olmasi gerekir gibi geliyor. Hala karnimda kan igneleri yapiyorum. Insallah ise yarar diyelim. Benim gibi boyle bekleyen varmi su asamada??

Allah kolaylik versin arkadasim beklemek zor cok zor. bende bilmiyorum ki topikte baska bekleyen var mi transferden sonra.

benim pazartesi on gorusmem var beni kabul edecekleri bile muamma. birde ummun arkadasimiz var on gorusme icin istanbul
bahceciye gidicek olan.

ben belirtilere inananlardan degilim arkadasim herbunye farkli. sende takma buna bence.

Allah kolaylik versin arkadasim beklemek zor cok zor. bende bilmiyorum ki topikte baska bekleyen var mi transferden sonra.

benim pazartesi on gorusmem var beni kabul edecekleri bile muamma. birde ummun arkadasimiz var on gorusme icin istanbul
bahceciye gidicek olan.

ben belirtilere inananlardan degilim arkadasim herbunye farkli. sende takma buna bence.

Bende bahceciye gittim bu kez. Iyi bir yerdi. Tabi arada bazi sorunlar olmadi degil ama genelde iyi bir ortam vardi. Valla doktorlar elinden geleni yapiyor. Ama is donup dolanip tuttumu tutmadimi ya geliyor? Olmazsa genelde sorun yas faktorune dayaniyor! Etrafimda 40'dan sonra tup bebekden basarili hamile kalan birkac insan gordum. Ama bizimkisi ne zaman kismet artik bilemiyorum

Bende bahceciye gittim bu kez. Iyi bir yerdi. Tabi arada bazi sorunlar olmadi degil ama genelde iyi bir ortam vardi. Valla doktorlar elinden geleni yapiyor. Ama is donup dolanip tuttumu tutmadimi ya geliyor? Olmazsa genelde sorun yas faktorune dayaniyor! Etrafimda 40'dan sonra tup bebekden basarili hamile kalan birkac insan gordum. Ama bizimkisi ne zaman kismet artik bilemiyorum

ben 40dan sonra hamile kalan cok kisi biliyorum arkadasim cogunlukta dogal yoldan.

Allahtan dilerim ki seninde kismetin bu sefere olsun ve bebegin sana tutunsun tutunsun ki bize mujdeli
haberlerle gelirsin.

merhaba kızlar..:16::16:
brezeey :nazar::nazar: işallah kucağınada aldığın günleri duyarız canım..min:nazar:ik bızdığını seni çok öpüyoruz..:54::54:
tutku canım alman hastanesiyle görüşüyorum demişsin canım telefonlamı görüşüyorsun..alman hastanesinin lab. diğerlerinden farklımıymış canım..biliyosun bende cumartesi istanbul yolcusuyum..:):10:
selcankerem hayırlı olsun soğan kürün işallah sanada brezeey gibi bebğini getirmede vesile olsun canım..:49:
duoava işallah tedavin hayırlarla başarılı sonuçlansın canım..:16:
alısalıs nasılsın nasıl gidiyor...:49: topik arkadaşlarım hepinizi çok öpüyorum..:16::16:

Alman hastanesinin embriyoloğu ile konuştum.Sorumlu kişi Semra hanımmış.Konusunda oldukça iyi olduğundan bahsetti diğeri.
Tüp bebekte en önemlisi embriyolog biliyorsunuz.

Hayırlı olsun öncelikle,söylemesi kolay diyeceksin belki,ama bence rahat ol ve belirti arama,çünkü her bünye farklı hatta her hamilelik bile farklı,hiç bir belirtim yokken transferden sonra kanamam oldu diye beta Hcg ye erken baktırmak zorunda kalmıştım ve hamileydim,dolayısıyla kafana takma Allah'ın izniyle olacak de,bebeğinin seninle olduğuna inan ve herşey çok güzel olacak diye ilerle:)) yolun açık olsun...

nevsercim biraz kendinden bahsedersen sevinirim hakkinda pek bi bilgiye sahip degilim.

bildigim bulgaristan gocmeni oldugun birde buraya takildigina gore citir oldugun :31::9:

Selcan'ım anlatmaya kalksam roman olur,ama özetlemeye çalışayım :)
22 yaşıma kadar Bulgaristan'da yaşadım,herşeyimi bıraktım Türkiye'ye geldim o gün bugün buralardayım ;) herkes evlenmemi beklerken 11 yıllık ilişkimi bitirdim ve çooook da iyi ettim,çünkü çooook sevdiğim kocamda evlendim,yola geç çıktık diye düşünerek 6-7aylık korunma sürecinden sonra bebek çalışmalarına başladık ve maalesef 3 yıla 4 aşılama2 tüp bebek,1 düşük ve 1 erken doğum sığdırdık,herşeye çok pozitif baktım,hiç moralimi bozmadım,ama ikiz oğullarımı doğumdan bir gün sonra kaybetmemiz beni yıktı diyebilirim.Başından beri zor geçen bir hamileliğim oldu hep kanamalar hep korkular yaşadım,hep bir risk vardı,bebekler iyi olsun yeter ki diye3 ay hastanede yattım başka hiç bir güç beni bukadar hareketsiz bırakamazdı,ama bütün bunlara rağmen olmadı,şimdi bebeklerim cennette.Attlattım mı dersen kesinlikle hayır,ama kabullendim ve bu yola 40 yaşıma 3 ay kala tekrar çıktım,bukadar hastane ve tedavi sonrası bu sefer kendi seyrine bir süre bırakalım diye karar verdik eşimle,çok vaktimizin olmadığının farkındayım,ama bir süre denemekte yarar var,inşallah Rabbim beklemeden hepimizin kucaklarını sağlıklı ve hayırlı evlatlarla doldursun.
Hamileliğimde ve doğum izni derken takribi 8-9 ay işimden uzak kaldım,ama döndüğümde her fırsatta patronum bunu yüzüme vurmasada fena hissettirdi :( ve bunun sonucundada 15 yıllık işimden3 gün önce istifa ettim.
Umarım böylelikle kendime yeni bir sayfa açmış olayım,inşallah Rabbim utandırmasın,gönlümüzdekileri tez zamanda versin...

Back