• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

yukarda paylasmistim canim ben saracoglu en iyi zamanin adet bitiminden 2-3 gun sonrasi baslanmasini oneriyor.

ya benim kafam karisti nolur kusura bakmayinda. simdi istanbulda dugunu olacak arkadas senmiydin yoksa
jeffry arkadasimizmiydi???

Yok yok o ben değilim Jeffry,ben düğün olayını 2010 da hallettim :)
Hem lütfen memleketime laf söyleme alınırım bak (Bulgaristan) şaka şaka tabi :) alınmam,maalesef bu tatil işi biraz da şans işi,birazda turisti potansiyel kazıklama aracı görüyorlar ya bende çok sinir oluyorum,ama genelde benim Bulgaristan tatillerim çok iyi geçer dillerini konuşmam ve genelde ordaki arkadaşlarımdan aldığım tavsiyeler üzerine otellerimi seçmem bizim için çok yararlı oluyor,tek sıkıntı yaşadığımız şey domuz eti olayı heryerde sormak ve araştırmak zorunda kalmamız bazen yorucu oluyor:)
Soğan kürüne gelince bende Saraçoğlunun sayfasında 2-3 gün diye okudum,ama geçenlerde buradaki arkadaşlar ilk kür adete 15 gün kala,sonrakiler adetin 2.günü olmalı demişlerdi diye kafam karıştı.

Hem lütfen memleketime laf söyleme alınırım bak (Bulgaristan) şaka şaka tabi :) alınmam,maalesef bu tatil işi biraz da şans işi,birazda turisti potansiyel kazıklama aracı görüyorlar ya bende çok sinir oluyorum,ama genelde benim Bulgaristan tatillerim çok iyi geçer dillerini konuşmam ve genelde ordaki arkadaşlarımdan aldığım tavsiyeler üzerine otellerimi seçmem bizim için çok yararlı oluyor,tek sıkıntı yaşadığımız şey domuz eti olayı heryerde sormak ve araştırmak zorunda kalmamız bazen yorucu oluyor:)
Soğan kürüne gelince bende Saraçoğlunun sayfasında 2-3 gün diye okudum,ama geçenlerde buradaki arkadaşlar ilk kür adete 15 gün kala,sonrakiler adetin 2.günü olmalı demişlerdi diye kafam karıştı.

valla kuzum ben saracoglunun tv de kendi agzindan duymustum eger ki herhangi bi kist problemin yoksa heran baslanabilir diye.
son 15 gun bana gec olur gibi geldi. benim sat 7 eylul cumartesi sogan kurunude 16 eylul pazar basladim. ne bilim boyle sindi
sanki icime.

valla kuzum ben saracoglunun tv de kendi agzindan duymustum eger ki herhangi bi kist problemin yoksa heran baslanabilir diye.
son 15 gun bana gec olur gibi geldi. benim sat 7 eylul cumartesi sogan kurunude 16 eylul pazar basladim. ne bilim boyle sindi
sanki icime.

Anlaştık ozaman bende 2-3 güne kalmaz hastalanırım sonrasında bende başlayayım bari :)
İnşallah faydasını görürüz :)
Sen hangi şehirdesin ? Benim arkadaşım var Hollanda'da,senelerdir niyetleniyorum gideyim diye,ama işten güçten fırsat bulamadım,en kısa zamanda gelmeyi düşünüyorum oralara :))

selam kızlarrrr....bugün topiciğimiz hareketli maşallahh...

Bugün breezey'in ikili taraması vardı galiba... umarım güzel haberlerle gelir...

bende 1 haftadır soğan kürü yapıyorum... 3 gündür malum dönem hummalı bir çalışma :17::17::17:

Ele geçen şeyin tadı, tuzu, değeri oraya varmak için çekilen yol zahmeti kadardır. Çölün tozunu yutmayan, dilini dudağını çöl güneşinde çatlatmayan Zemzemin lezzetini bilemez.

Ömür boyu hayalini kurmayan Kabenin kadrini tartamaz. O halde önce yan ki su seni kandırsın, acık ki ekmek damağında bir lezzet bıraksın. Özle ki bulduğunda gerçekten bulmuş olasın...
MEVLANA

selam kızlarrrr....bugün topiciğimiz hareketli maşallahh...

Bugün breezey'in ikili taraması vardı galiba... umarım güzel haberlerle gelir...

bende 1 haftadır soğan kürü yapıyorum... 3 gündür malum dönem hummalı bir çalışma :17::17::17:

Ele geçen şeyin tadı, tuzu, değeri oraya varmak için çekilen yol zahmeti kadardır. Çölün tozunu yutmayan, dilini dudağını çöl güneşinde çatlatmayan Zemzemin lezzetini bilemez.

Ömür boyu hayalini kurmayan Kabenin kadrini tartamaz. O halde önce yan ki su seni kandırsın, acık ki ekmek damağında bir lezzet bıraksın. Özle ki bulduğunda gerçekten bulmuş olasın...
MEVLANA

Selam,
Eeeeee ne demişler "Nerde hareket orda bereket"
Kürlerimizide yapıyoruz çalışmalarıda :) en kısa zamanda burdan güzel haberler verelim inşallah :))

kiz senin ne isin var elin memleketlerinde cennet gibim Turkiyemiz dururken hele ki bide Bulgaristanda:53:

Gerci ben de yunanistani gormek istiyorum kocacigimin hollanda vatandasligini bi alalimda hayirlisiyla.

ya napalim kuzum son dakika karar verdik 1 hafta tatil isine sonra TR fiyatlari kazikli voyvoda gibiydi. resmen 100 liralik konaklamalar olmus 300 lira. bizde elin kerizi biz degiliz deyip Bulgara gittik. gerci cok ucuz tatil yaptik o ayri ama otel 4 yildiz dediler 3 yildiz cikti :37: ama fiyati da düsününce aslinda sikayet edemezsin. sadece insanlari cok sevimsiz. ama süper Almanlarla tanistik otelde.

Yunanistan'i da düsünüyoruz biz belki bir dahaki sefere. neden vatandaslik alinca gideceksin. Hollanda da Yunanistan da Schengen, hem o kadar cabuk mu sizin oralarda vatandaslik alma. helal. Almanya'da 8 yil yasaman gerekiyor vatandaslik alabilmen icin. bende seneye basvuracagim. kocamin hakki var ama ben TR'de askerlik yaptim olmam Alman diyor. kendi bilir :) benim 5 sene oldu ama burada dogup okula gittigim icin basvurabiliyorum. komik olani Almanca dil testine tabii tutacaklar. öldüm gülmekten. gerci memur da catladi gülmekten ama formalite iste. :54:

ah be NevSer'im bende Bulgarlari bizim gibi canayakin ve icten bilirdim. gerci simdiye kadar hep gümrük kapisindaki "Komsu at bir 10 Euro" amcalari taniyorduk ama bu sefer yakindan tanima imkani bulduk. Biz Varna "AltinPlaj" bölgesindeydik ve benim uyanik gecinen kocam bile 100 Euro bozdururken 20 Eurosundan oldu. Kasla göz arasinda. hirsizlik yok düpedüz dolandiricilik sadece. hersey dahil otelde tavuk yemekten neredeyse gidaklayacak hale geldik. ya tavuk ya domuz. baska et türü yok. otelin yarisi Rus diger yarisi da alman turistti. ruslar hallerinden cok memnundu ama Almanlar yemek büfesini görünce aglamakli oluyorlardi. biz tövbe ettik bir daha asla diye ama gideni de tutmamak lazim. öpüyorum seni de Bulgar kuzusu:16:

Merhaba arkadaşlar bundan 2 ay önce Umut tüp bebek'te Süleyman Beyle tedaviye başladık ilaçları yazdırıp aldık ama kullanmama gerek kalmadan o ay kendiliğinden hamile kaldım.Şimdi elimde bütün ilaçlar duruyor biz rapor çıkartıp aldığımız için fiyatları gayet uygun eğer ihtiyacı olan varsa bana ulaşabilirse bu fiyat üzerinden vericem.İstanbul Anadolu Yakasında oturuyorum.

1-GONAL-F 450 IU(33 MCG) 0,75 ML.FLK ----- 5 ADET
2-MENAGON 75 IU 5 AMPUL ----- 2 ADET
3-OVITRELLE 250 MCG 0.5 1KUL.HAZ. ----- 1 ADET
4-CETRROTIDE 0.25 MG LIYOFILIZE 1 FLK---- 7 ADET

Hope selam canim, bende degisik bir durum yok, bebek calismasda simdilik yok haftaya 3.muayenemi olacagim. sonrada operasyon tarihini verecekler. agustos'ta Türkiye'ye gidecektim, gidemedim bu kontrollerden dolayi, Bulgaristan'a gitmeniz iyi olmus en azindan kendi komsu ülkelerimizi gördünüz tanidiniz. bende Yunanistani görmek istiyorum ne zaman gidebilirsek artik,vatandas olmak icin bizim buradada ayni kantonda 5 yillik ikamet etme sarti var sizin orasi gibi dil ve buranin cografi, siyasi yapisini vs. bilmek gerekiyor.
sogan kürünü yapmani bende öneririm canim, hem rahmi temizliyor hemde yumurta kalitesini olusumunu etkiledigini söylüyorlar. sogan kokusunu agizda duymadikalrini yazmislardi. kullananlar ilik ve sicak arasi icilecegini söylüyorlar. dilerim sendede faydali olur bebegin bir an evvel kucagina gelir.

topikdaşlar napıyosunuz deyiverin bakalımmm...

epey birikmiş okuyamadıklarım... ne çok zaman geçmiş yahu...
ama inanın bu süreç beni benden aldı... elim hiç bir şeye gitmiyor... hormonlar mı yapıyor bilmiyorum , sadece evde oturmak ,tv izlemek ve tv izlerken de uyumak istiyorum o kadar.
işe gelmeyi bile istemiyorum. geçici tembellik hali oluştu bende...
e bızdıkk , sen doğunca , oturmaya fırsat vermeyeceksin bana değil mi... anladım ben senii...
şimdi önce kendimi özetleyeyim...

Rabbimin izniyle 11 hafta + 6 günlük olduk bugün. Yani riskli dönemi atlatmaya sadece bir kaç gün kaldı. ( hem yaş sebebi ile hem de diğer hamileliklerde ilk 3 ay riskli dönemmiş , öğrendim )

ikili testimize gittik , bızdığım , babası ve tabii ki ben. :)

ense kalınlığı , burun kemiği tespiti ve ölçümü , kalp yapısal gelişimi , bacakları , kolları , mesanesi , nesi var nesi yok bakıldı.
( başka bir fazlalık var mıydı , demediler ama :))))) )

çok şükür , sonuçların iyi olduğunu söyledi doktorum amaaaaaa 42 anne yaşı sebebi ile , genetik danışmanlık almamı önerdi.
şimdi asıl değerlendirme , 1 hafta sonra çıkacak kan testi ile yapılacak. İnşallah o zaman da güzel haberler veririm size. :))
bızdığımın boyu şu an 5 cm ... kocaman yanii :)))

gelelim size :)

selcanımm umutlu kuzum , yoksa tırsak kuzum mu :)))
mutluluğun , huzurun adı sen de ne ise , o gelsin seni bulsun kuzum... :)

tutku kuzumm , reglim başlamıyor diye stres yapman bile etkiliyor olabilir kaldı ki , kist varmış gecikmenin sebebi bence kisttir.
önerilen ilaçlarını kullanmanda fayda var diye düşünüyorum.
tablo ile ilgili güncellemek istediğin ne varsa yazarsan , elimden gelen en kısa zamanda güncellerim... kendimle ilgili güncelleme de yapmam lazım.

bu arada diğer kızlar , bilgilerinizde değişiklik yapmanız gerekiyorsa yada tabloya eklenmek isteyen varsa bana mesaj atın , güncel halde tablomuzu ekleyelim yine.

ummu , yeni tedavin hayırlara vesile olsun kuzum... içimde bir şey yok demişsin ya , yani o içindeki boşluk duygusu , dilerim bebek sevinciyle dolsun. :)

duovam , isviçreli çikolatam , tedavinle ilgili her geçen gün sonuca yaklaşırken , mucizelerin senin kapını da çalmasını diliyorum.
temmuzun 20 sinden sonra başlayan süreçte yaşadıklarımı , en güzelleriyle sizlerin her birinin yaşamasını temenni ediyorum.

lejenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , sesim geldi mi oraya kadar :))
bizim bebişler nazlıdır unutma.. onlar ne yaparsa nazınca niyazınca yapar.
şu kritik günleri kolaylıkla tamamlaman için sana sabır diliyorum. hem az daha sabırlı ol , bir gün ansızın kapını çalacağımm :)))

hope , gezgin Alamanyalı kuzuu ... yetti gariii... işti , kariyerdi derken , günler iyice akıp gidiyor bak...
her neye karar verip ne yapacaksan yapıver , o göbüşe o bebişi koyuverrr :)))

Mirandaa , ben eminim ki paşama bir kardeş daha gelecek , görersin bak :)))

alisim kumrumm , ben en son ekim deyip , şu an hamile olan birini tanıyorum..
dilerim aynaya baktığında sen de tanışırsınnn :))))

zeytunnnn , felsefik kuzu :)) alakan için teşekkür ederim ... bebiş gelsin seni de bulsun e mi :))))

yeni gelen arkadaşlar , en azından beni yeni gördüğüm ve okuduğum arkadaşlar , topiğimizin pozitif enerjisi ve bereketi sizleri de mutlulukların en büyüğüyle karşılaştırsın. Rabbimizn mucizesi sizlere de gelsin , göbüşlerinize bebiş olsun...

bızdığım ve ben hepinize sevgilerimizi yolluyoruz ve öpüyoruz :)))

Son düzenleme:

ama inanın bu süreç beni benden aldı... elim hiç bir şeye gitmiyor... hormonlar mı yapıyor bilmiyorum , sadece evde oturmak ,tv izlemek ve tv izlerken de uyumak istiyorum o kadar.
e bızdıkk , sen doğunca , oturmaya fırsat vermeyeceksin bana değil mi... anladım ben senii...

Rabbimin izniyle 11 hafta + 6 günlük olduk bugün. Yani riskli dönemi atlatmaya sadece bir kaç gün kaldı. ( hem yaş sebebi ile hem de diğer hamileliklerde ilk 3 ay riskli dönemmiş , öğrendim )

ense kalınlığı , burun kemiği tespiti ve ölçümü , kalp yapısal gelişimi , bacakları , kolları , mesanesi , nesi var nesi yok bakıldı.

çok şükür , sonuçların iyi olduğunu söyledi doktorum amaaaaaa 42 anne yaşı sebebi ile , genetik danışmanlık almamı önerdi.
şimdi asıl değerlendirme , 1 hafta sonra çıkacak kan testi ile yapılacak. İnşallah o zaman da güzel haberler veririm size. :))

selcanımm umutlu kuzum , yoksa tırsak kuzum mu :)))
mutluluğun , huzurun adı sen de ne ise , o gelsin seni bulsun kuzum... :)

tutku kuzumm , reglim başlamıyor diye stres yapman bile etkiliyor olabilir kaldı ki , kist varmış gecikmenin sebebi bence kisttir.
önerilen ilaçlarını kullanmanda fayda var diye düşünüyorum.
tablo ile ilgili güncellemek istediğin ne varsa yazarsan , elimden gelen en kısa zamanda güncellerim... kendimle ilgili güncelleme de yapmam lazım.

bu arada diğer kızlar , bilgilerinizde değişiklik yapmanız gerekiyorsa yada tabloya eklenmek isteyen varsa bana mesaj atın , güncel halde tablomuzu ekleyelim yine.

ummu , yeni tedavin hayırlara vesile olsun kuzum... içimde bir şey yok demişsin ya , yani o içindeki boşluk duygusu , dilerim bebek sevinciyle dolsun. :)

duovam , isviçreli çikolatam , tedavinle ilgili her geçen gün sonuca yaklaşırken , mucizelerin senin kapını da çalmasını diliyorum.
temmuzun 20 sinden sonra başlayan süreçte yaşadıklarımı , en güzelleriyle sizlerin her birinin yaşamasını temenni ediyorum.

şu kritik günleri kolaylıkla tamamlaman için sana sabır diliyorum. hem az daha sabırlı ol , bir gün ansızın kapını çalacağımm :)))

hope , gezgin Alamanyalı kuzuu ... yetti gariii... işti , kariyerdi derken , günler iyice akıp gidiyor bak...
her neye karar verip ne yapacaksan yapıver , o göbüşe o bebişi koyuverrr :)))

Mirandaa , ben eminim ki paşama bir kardeş daha gelecek , görersin bak :)))

alisim kumrumm , ben en son ekim deyip , şu an hamile olan birini tanıyorum..
dilerim aynaya baktığında sen de tanışırsınnn :))))

zeytunnnn , felsefik kuzu :)) alakan için teşekkür ederim ... bebiş gelsin seni de bulsun e mi :))))

yeni gelen arkadaşlar , en azından beni yeni gördüğüm ve okuduğum arkadaşlar , topiğimizin pozitif enerjisi ve bereketi sizleri de mutlulukların en büyüğüyle karşılaştırsın. Rabbimizn mucizesi sizlere de gelsin , göbüşlerinize bebiş olsun...

bızdığım ve ben hepinize sevgilerimizi yolluyoruz ve öpüyoruz :)))

muaaaaahhhh muaaahhhhh muuaaahhhhhh......
hicbirsey yazmak istemedim sadece mujuk mujuk opmek istedim seni:54::54::54::54:

Canım çok ama çok sevindim.Allah kucağına aldığın günleride gösterir.İnşallahhh....
Sevgilerimle,

kuzucum seni cok öptüm bebisini de karninin üzerinden kocamanca sevdim. hosgeldin. testlerin iyi cikmasina sevindim kan testi de güzel sonuclar verecektir. senin yoklugunda zaten forumdakilere de söyledim herkesleri ben kuzuladim. hani sen bizi kuzum diye seviyon ya boynu bükük kalmasinlar diye ben öyle sevdim. tatil modunu korumaktayim :82:seni de öpmekteyim :16:

sana da böyle güzel günleri tekrar yaşamayı nasip etsin Rabbim :))
ve ben eminim , o mucize gelecek seni de bulacak canım:49:

Cok teşekkür ederim canım benim. Allahın izni ile inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.Alman hastanesi ile görüşmelerim devam ediyor.Embriyologun çok önemli olduğunu konuştuk.Tekrar tüp bebek denemelimiyim kararsızım aslında.Yumurtanız varsa neden olmasın diyor embriyolog.Donasyon son ihtimal olmalı diyor.Bakalım hayırlısı olur inş.Önce bir adet olayımda:))))))))

merhaba kızlar..:16::16:
brezeey :nazar::nazar: işallah kucağınada aldığın günleri duyarız canım..min:nazar:ik bızdığını seni çok öpüyoruz..:54::54:
tutku canım alman hastanesiyle görüşüyorum demişsin canım telefonlamı görüşüyorsun..alman hastanesinin lab. diğerlerinden farklımıymış canım..biliyosun bende cumartesi istanbul yolcusuyum..:):10:
selcankerem hayırlı olsun soğan kürün işallah sanada brezeey gibi bebğini getirmede vesile olsun canım..:49:
duoava işallah tedavin hayırlarla başarılı sonuçlansın canım..:16:
alısalıs nasılsın nasıl gidiyor...:49: topik arkadaşlarım hepinizi çok öpüyorum..:16::16:

sevgili arkadaşım Breezey ,

yine fırtına gibi esmişsin maşallah :52:

canım herşeyin yolunda olmasına sevindim....:nazar:

2li 3lü bilmem kaçlı sınavlar doğana kadar devam ediyo...boşver hiç aldırma...yola devam...

en riskli dönemi atlattın çok şükür..diğerlerini de bir bir geçicen

bu arada ben de 28 hafta risk sınırını önümüzdeki pazar atlatacağım umarım...

50 ml lik şeker yükleme yüksek çıkmıştı...sonra 100 ml istedi doktor...sanırım bu sefer normal çıktı..netten araştırdım biraz...

üst sınırların altında kalmış...çok sevindim....

yat yat öyle sıkıldım ki....hayallerimde yüzüyorum, yürüyorum...iş yapıyorum...yemekler yapıyorum :)

vücudun nasıl bir enerji ihtiyacı varsa artık...temizlik yapmayı özledim valla...:52:

ya o değil de senin bızdık cinsiyetini belli etmedi mi yaaa.....çok merak ediyorum...bana kız gibi geliyo sanki...

canım ; çaya kahveye diyemiyorum tabi - süte ,ayrana beklerim mutlaka :52:...küçük bızdığı da al gel...

bütün arkadaşlarıma da bu vesileyle toptan selam ve sevgilerimi yollayayım...

malum çok duramıyorum ekran başında..mazur görün lütfen....

herkese bol şanslar

merhaba kızlar..:16::16:
brezeey :nazar::nazar: işallah kucağınada aldığın günleri duyarız canım..min:nazar:ik bızdığını seni çok öpüyoruz..:54::54:
tutku canım alman hastanesiyle görüşüyorum demişsin canım telefonlamı görüşüyorsun..alman hastanesinin lab. diğerlerinden farklımıymış canım..biliyosun bende cumartesi istanbul yolcusuyum..:):10:
selcankerem hayırlı olsun soğan kürün işallah sanada brezeey gibi bebğini getirmede vesile olsun canım..:49:
duoava işallah tedavin hayırlarla başarılı sonuçlansın canım..:16:
alısalıs nasılsın nasıl gidiyor...:49: topik arkadaşlarım hepinizi çok öpüyorum..:16::16:

canım

hayırlı uğurlu olsun, yeni bir deneme daha başlıyor...

güle güle gel...güle güle dön...

şöyle ferah, huzurlu ,stressiz bir dönem ve sonucu başarılı bir deneme olur umarım...

bol şanslar...

Iyi geceler arkadaslar,

Lejana,yatmaktan usandin canim anliyorum kolay degil ama bebegini kucagina aldigin zaman, dünyanin en mutlu insani oldugunu düsüneceksin.:52:

Breezey,bizdigin annesi riskli dönemi atlatmana az kaldi canim, geri kalan haftalarida kolayca atlatmani diliyorum.

Back