topikdaşlar napıyosunuz deyiverin bakalımmm...
epey birikmiş okuyamadıklarım... ne çok zaman geçmiş yahu...
ama inanın bu süreç beni benden aldı... elim hiç bir şeye gitmiyor... hormonlar mı yapıyor bilmiyorum , sadece evde oturmak ,tv izlemek ve tv izlerken de uyumak istiyorum o kadar.
işe gelmeyi bile istemiyorum. geçici tembellik hali oluştu bende...
e bızdıkk , sen doğunca , oturmaya fırsat vermeyeceksin bana değil mi... anladım ben senii...
şimdi önce kendimi özetleyeyim...
Rabbimin izniyle 11 hafta + 6 günlük olduk bugün. Yani riskli dönemi atlatmaya sadece bir kaç gün kaldı. ( hem yaş sebebi ile hem de diğer hamileliklerde ilk 3 ay riskli dönemmiş , öğrendim )
ikili testimize gittik , bızdığım , babası ve tabii ki ben. :)
ense kalınlığı , burun kemiği tespiti ve ölçümü , kalp yapısal gelişimi , bacakları , kolları , mesanesi , nesi var nesi yok bakıldı.
( başka bir fazlalık var mıydı , demediler ama :))))) )
çok şükür , sonuçların iyi olduğunu söyledi doktorum amaaaaaa 42 anne yaşı sebebi ile , genetik danışmanlık almamı önerdi.
şimdi asıl değerlendirme , 1 hafta sonra çıkacak kan testi ile yapılacak. İnşallah o zaman da güzel haberler veririm size. :))
bızdığımın boyu şu an 5 cm ... kocaman yanii :)))
gelelim size :)
selcanımm umutlu kuzum , yoksa tırsak kuzum mu :)))
mutluluğun , huzurun adı sen de ne ise , o gelsin seni bulsun kuzum... :)
tutku kuzumm , reglim başlamıyor diye stres yapman bile etkiliyor olabilir kaldı ki , kist varmış gecikmenin sebebi bence kisttir.
önerilen ilaçlarını kullanmanda fayda var diye düşünüyorum.
tablo ile ilgili güncellemek istediğin ne varsa yazarsan , elimden gelen en kısa zamanda güncellerim... kendimle ilgili güncelleme de yapmam lazım.
bu arada diğer kızlar , bilgilerinizde değişiklik yapmanız gerekiyorsa yada tabloya eklenmek isteyen varsa bana mesaj atın , güncel halde tablomuzu ekleyelim yine.
ummu , yeni tedavin hayırlara vesile olsun kuzum... içimde bir şey yok demişsin ya , yani o içindeki boşluk duygusu , dilerim bebek sevinciyle dolsun. :)
duovam , isviçreli çikolatam , tedavinle ilgili her geçen gün sonuca yaklaşırken , mucizelerin senin kapını da çalmasını diliyorum.
temmuzun 20 sinden sonra başlayan süreçte yaşadıklarımı , en güzelleriyle sizlerin her birinin yaşamasını temenni ediyorum.
lejenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , sesim geldi mi oraya kadar :))
bizim bebişler nazlıdır unutma.. onlar ne yaparsa nazınca niyazınca yapar.
şu kritik günleri kolaylıkla tamamlaman için sana sabır diliyorum. hem az daha sabırlı ol , bir gün ansızın kapını çalacağımm :)))
hope , gezgin Alamanyalı kuzuu ... yetti gariii... işti , kariyerdi derken , günler iyice akıp gidiyor bak...
her neye karar verip ne yapacaksan yapıver , o göbüşe o bebişi koyuverrr :)))
Mirandaa , ben eminim ki paşama bir kardeş daha gelecek , görersin bak :)))
alisim kumrumm , ben en son ekim deyip , şu an hamile olan birini tanıyorum..
dilerim aynaya baktığında sen de tanışırsınnn :))))
zeytunnnn , felsefik kuzu :)) alakan için teşekkür ederim ... bebiş gelsin seni de bulsun e mi :))))
yeni gelen arkadaşlar , en azından beni yeni gördüğüm ve okuduğum arkadaşlar , topiğimizin pozitif enerjisi ve bereketi sizleri de mutlulukların en büyüğüyle karşılaştırsın. Rabbimizn mucizesi sizlere de gelsin , göbüşlerinize bebiş olsun...
bızdığım ve ben hepinize sevgilerimizi yolluyoruz ve öpüyoruz :)))