- Konu Sahibi akideciknane
- #4.341
benden de cok slm arkadasim
hollanda da dun butun gun yagmurdan sonra bugun biraz sakin hic degilse yagmur yok
Bizim burasida dün aksamdan basladi yagmur sabaha kadar yagdi. bugün burasida günesli ve güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benden de cok slm arkadasim
hollanda da dun butun gun yagmurdan sonra bugun biraz sakin hic degilse yagmur yok
Arkadaşlar Merhaba,
Hepinize iyi haftalar diliyorum. Güncel bir liste yapabilecek birisi var mı? :))))))
benden butun arkadaslara gunaydin ve iyi haftalar
hopecum buranin sizin ordan bi farki yok napalim katalanicaz artik.
bu arada ben dun itibariyle sogan kurune basladim vatana millete hayirli olsun
o kisi kesinlikle ben degilim bunu soyleyebilirim
tutkucum naptin regl oldun mu?
yahu selcanim bir anlat hele nasil oluyor bu sogan kürü? kokmuyormusun ne bileyim ise giderken. cehaletimi affet birtanem. bende yapayim diyorum hani belki uzaktan da olsa bana da vurur piyango.
Halen olmadım canım ya.Üniversitedeki doktorum iğne kullanmayalım kendi haline bırakalım dediği için diğer doktorun verdiği iğneyide olmadım.Beklemedeyim...
tez zamanda olursun insallah arkadasim olursun da bebek calismalarina kaldig yerden hizla devam edebilesin.
Selam arkadaslar,
Sogan kürün hayirli olsun selcan, soganla beraber baska bir sey kullanacakmisin? cokta karistirma derim hamile kalmada, cok sorun yasamayacagini düsünüyorum.
Tutku, regl hala gelmemis. bir an evvel gelsinde bebek calismana devam et canim.
Hope, gezdin geldin neler yaptin nerelere gittin hic anlatmadin yahu.
Selam arkadaslar,
Sogan kürün hayirli olsun selcan, soganla beraber baska bir sey kullanacakmisin? cokta karistirma derim hamile kalmada, cok sorun yasamayacagini düsünüyorum.
Tutku, regl hala gelmemis. bir an evvel gelsinde bebek calismana devam et canim.
Selam arkadaslar,
bebegim ne anlatayim iste tatil nolsun. gerci güzel gecti. iki hafta aileyle. esimin bir sürü yegeni var onlarla eglendik. havuza gittik kaydiraklarda süper eglendik falan. Istanbul Büyükcekmecedeki Aqua Park'i tavsiye ederim hepinize süper valla. abimle karisi da bizimle birlikteydi sonra son hafta Bulgaristan'da deniz kum günes tatili yaptik. ben kimseye tavsiye etmem. biz begenmedik oteli hic. insanlari da seni nasil kaziklarim diye ugrasiyor. suratsiz zaten hepsi. biz keyifli zaman gecirdik 1 hafta zaten cabucacik gecti ama 2-3 hafta icin gelenler ne kadar eziyetli oldugunu anlatip durdu. sanirim bir dahaki sefere baska bir ülke sececegiz. farkli olsun istemistik ama pek iyi degilmis. sonra geldik bir hayli serinlemis Almanyaya. bu sabah 8 derece brrrrrr. simdi noel-yilbasi tatilinde acaba ne yapsak diye düsünüyoruz. kudurduk valla :) sen neler yaptin kuzum. öpüyorum kocaman tarafindan
Hollandali güzel kuzum Allah razi olsun senden. bende bir deneyim bakalim. yanliz kokuyor mu kuzum icince? veya sen sogan sogan kokuyormusun? yani anladigim kadariyle sicak mi icilmesi gerekiyor. himm enteresan yani cay gibi.
hamile kuzumuz breezy de yok bir süredir meydanda. puffy de öyle. sanirim unutulduk. ay melankoli yapayim dedim biraz. biraz da sitem edeyim. eh ne de olsa ugrasilari bizimle ugrasmaktan coooooooooooooooook daha güzelllllllllllll.
breezy gelinceye kadar ben sizi kuzulayacagim haberiniz olsun. görevi devralmis olayim bari.
öpüyorum sizi tatli kuzularrrrrrrrrrr
Günaydın arkadaşlar,
Umarım herkes iyidir ?
Ben dün itibariyle işimden istifa ettim,o yüzden beni burda daha sık görebilirsiniz :)
Azıcık kafa dinleyeyim sonra Allah Kerim :)) hem belki bu arada iş stresinden uzak Allah'ın izniyle daha kolay hamile kalırım.
Bakıyorum herkes soğan kürüne sarmış durumda geçenlerde hatırlarsanız bende size sorma ihtiyacı duymuştum,ama anlamadığım bişey var ben ilk defa yapacağım için nezaman başlamalıyım kafam karıştı beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim :))