Kızlar selammm
hepinize süper ötesi güzel günler , mutluluk dolu haberler diliyorum.
şimdi , önce aldığım bir kararı paylaşacağım... son zamanlarda tv de izlediğim bir programda kullanılan " kuzum" kelimesi yüzünden , bundan sonra size ""kuzumm" diye başlayan hiç bir kelime yazmayacağım.
en son topiğe girdiğimden beri tüm yazdıklarınızı okudum.
önceki enerjim olsa bohçacılık yapar ve hepinize tek tek cevap yazardım ama artık eski enerjim yok. bızdığıma lazım enerji sanırım ki bana pek bir şey kalmıyor.
önce , transferi sonrası test sonucunu bekleyen Artemisanka arkadaşım , dilerim senin için zamanı şimdidir ve bu transferin sonrası bebeğine kavuşursun.
Neveser arkadaşım , yaşadıkların çok üzücü , dilerim ki bu üzüntülerinin sonucu büyük koskocaman mutluluklar olur.
ummucum , öğretmenim , bahanesi İstanbul olsun , bebişin gelsin göbüşüne konsun
geldiğinde fırsatın olursa , imkanın olursa görüşmek isterim seninle , haberin olsunnn
puffyim son 2 hafta sayarken ne telaşlardasın kimbilir ?
alisim kumrum hala sınav sınav mı diyorsun merak ediyorum , bir de ne zamandır sormuyorum ama dilerim sigara ile olan arkadaşlığında sona yaklaşmışsındır.
duovammm topiği düşünürken , bir aklım sana takılıyor hep...
bızdıktan önce , akşamları face de yaptığımız sohbetleri özledim biliyor musun
bir uyanık kalmayı başarsam , yazıcam ama henüz başarılı olmadım yahuuu
lejenam pembe patiklimin sabırlı annesi önümüzdeki salı bir ayarlama yapalım mı dersin , zeynep kamilden ikili test sonucunu alacağım, belki bir süt içebiliriz , ne dersin
selcanım ister eşin istiyor diye ister sen istiyorsun diye , sebebi ne olursa olsun , bence o merkeze git , görüş canım...
aklında kalmasın... ya gitseydim ya yapsaydım diye sonradan düşüneceğine , git görüş bence...
ya bu arada ben yanlış hatırlamıyorsam wishduygu diye bir arkadaşımız vardı hani 1 eylülde test gününü bekleyen... ben arada girdiğim için atlamış olabilirim , test sonucunu paylaştı mı bilen arkadaşlarım varsa yazsın lütfen
tutku canım , sanırım kullandığın kürler biraz ters etki yaptı sende... zaman kıymetli biliyorsun... bir an önce reglini olup , eski düzenine kavuşmanı diliyorum öncelikle... ben ilaçsız regl olamadığım o 7 ay boyunca , aslında düzenli regl olmanın ne demek olduğunu anladım .önce rutin sağlığımıza kavuşalım , sonrası eğer hakkımızda hayırlısı ise , kaderimizde yazıldı ise , vakti zamanı geldiğinde nasılsa gelecektir.
bir sürü kürü kullanıp her birinden bir fayda görmeyi istiyoruz ama sanırım bazen fayda fayda derken , tüm faydalar birleşip zarar veriyor bize , o yüzden bu kürler konusunda daha dikkatli ve duyarlı olalım derim
yine beceremedim az yazmayı...
hepinizi öpüyoruz ve sevgilerimizi yolluyoruz
imza : bızdık ve annesiiii:13: