Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın topiğimizin çifte kavrulmuş çıtır fıstıkları....

Güzelliklerle dolu bir hafta bizlerle olsun.....

Sopayla kilime vuranın gayesi,kilimi dövmek değil,tozu almaktır Allah sana sıkıntı vermekle tozunu,kirini alır niye kederlenirsin
‎[ HZ. MEVLANA

topigin fistiklari hepinize iyi ve güzel bir hafta dilerim. bizde hafta yagmur ve yagmur ile basladi. gerci gecen hafta da yagmur ile bitmisti ama iyice sogudu havalar. kocise aksamlari daha da sokulmak gerekiyor. gün icerisinde 15 dereceyi gecmisoyr sanirim yakinda kaloriferleri yakmaya baslariz.

hepinize harika bir hafta ve süper bir gün dilerim. öptüm de bu arada

benden butun arkadaslara gunaydin ve iyi haftalar

hopecum buranin sizin ordan bi farki yok napalim katalanicaz artik.

bu arada ben dun itibariyle sogan kurune basladim vatana millete hayirli olsun

Son düzenleme:
Arkadaşlar Merhaba,

Hepinize iyi haftalar diliyorum. Güncel bir liste yapabilecek birisi var mı? :))))))

benden butun arkadaslara gunaydin ve iyi haftalar

hopecum buranin sizin ordan bi farki yok napalim katalanicaz artik.

bu arada ben dun itibariyle sogan kurune basladim vatana millete hayirli olsun

yahu selcanim bir anlat hele nasil oluyor bu sogan kürü? kokmuyormusun ne bileyim ise giderken. cehaletimi affet birtanem. bende yapayim diyorum hani belki uzaktan da olsa bana da vurur piyango.

yahu selcanim bir anlat hele nasil oluyor bu sogan kürü? kokmuyormusun ne bileyim ise giderken. cehaletimi affet birtanem. bende yapayim diyorum hani belki uzaktan da olsa bana da vurur piyango.

tabii neden olmasin ki hopecum. piyangonun kime vuracagini birtek rabbim bilir. saracoglunun sayfasindan kopyaladim ahanda
buraya yapistirdim

Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kahverengi kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıtmadan içilir. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içilir (öğleden evvel ve öğleden sonra veya akşam). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatmadan önce uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adet bitiminden iki gün sonra on gün boyunca yine günde iki kez uygulanır. Soğutmadan ve ılıktan sıcak olarak içilmelidir. Soğuk içilmemelidir.

Not: Soğan kürüne en uygun başlama zamanı adet bitiminden 2-3 gün sonrasıdır.

Dikkat: Bu kürü gastirit veya ülser şikayeti olanlar uygulamamalıdır.

Not: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.

kuzum faydasindan baska hic bir zarari yok eger ki icebilirsen.

ben zorlanmadan icebiliyorum cok sukur

Halen olmadım canım ya.Üniversitedeki doktorum iğne kullanmayalım kendi haline bırakalım dediği için diğer doktorun verdiği iğneyide olmadım.Beklemedeyim...

tez zamanda olursun insallah arkadasim olursun da bebek calismalarina kaldig yerden hizla devam edebilesin.

Son düzenleme:
Selam arkadaslar,

Sogan kürün hayirli olsun selcan, soganla beraber baska bir sey kullanacakmisin? cokta karistirma derim hamile kalmada, cok sorun yasamayacagini düsünüyorum.

Tutku, regl hala gelmemis. bir an evvel gelsinde bebek calismana devam et canim.

Hope, gezdin geldin neler yaptin nerelere gittin hic anlatmadin yahu.

Bende sabırsızlıkla bekliyorum canımm:)))))))

yok arkadasim ya baska hic birsey yapmiyorum saglikli beslenmeden haric.

hee bide kocayla gece mesaisi var tabii sogan kurunun yaninda

bebegim ne anlatayim iste tatil nolsun. gerci güzel gecti. iki hafta aileyle. esimin bir sürü yegeni var onlarla eglendik. havuza gittik kaydiraklarda süper eglendik falan. Istanbul Büyükcekmecedeki Aqua Park'i tavsiye ederim hepinize süper valla. abimle karisi da bizimle birlikteydi sonra son hafta Bulgaristan'da deniz kum günes tatili yaptik. ben kimseye tavsiye etmem. biz begenmedik oteli hic. insanlari da seni nasil kaziklarim diye ugrasiyor. suratsiz zaten hepsi. biz keyifli zaman gecirdik 1 hafta zaten cabucacik gecti ama 2-3 hafta icin gelenler ne kadar eziyetli oldugunu anlatip durdu. sanirim bir dahaki sefere baska bir ülke sececegiz. farkli olsun istemistik ama pek iyi degilmis. sonra geldik bir hayli serinlemis Almanyaya. bu sabah 8 derece brrrrrr. simdi noel-yilbasi tatilinde acaba ne yapsak diye düsünüyoruz. kudurduk valla :) sen neler yaptin kuzum. öpüyorum kocaman tarafindan

Hollandali güzel kuzum Allah razi olsun senden. bende bir deneyim bakalim. yanliz kokuyor mu kuzum icince? veya sen sogan sogan kokuyormusun? yani anladigim kadariyle sicak mi icilmesi gerekiyor. himm enteresan yani cay gibi.

hamile kuzumuz breezy de yok bir süredir meydanda. puffy de öyle. sanirim unutulduk. ay melankoli yapayim dedim biraz. biraz da sitem edeyim. eh ne de olsa ugrasilari bizimle ugrasmaktan coooooooooooooooook daha güzelllllllllllll.

breezy gelinceye kadar ben sizi kuzulayacagim haberiniz olsun. görevi devralmis olayim bari.

öpüyorum sizi tatli kuzularrrrrrrrrrr

Günaydın arkadaşlar,
Umarım herkes iyidir ?
Ben dün itibariyle işimden istifa ettim,o yüzden beni burda daha sık görebilirsiniz :)
Azıcık kafa dinleyeyim sonra Allah Kerim :)) hem belki bu arada iş stresinden uzak Allah'ın izniyle daha kolay hamile kalırım.
Bakıyorum herkes soğan kürüne sarmış durumda geçenlerde hatırlarsanız bende size sorma ihtiyacı duymuştum,ama anlamadığım bişey var ben ilk defa yapacağım için nezaman başlamalıyım kafam karıştı beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim :))

kiz senin ne isin var elin memleketlerinde cennet gibim Turkiyemiz dururken hele ki bide Bulgaristanda

Gerci ben de yunanistani gormek istiyorum kocacigimin hollanda vatandasligini bi alalimda hayirlisiyla.

kuzum valla ben hic koku neyin hissetmedim hic birsekilde yan etkisi yok oyle diyim sana ben. zaten ben kocam pek bi hassastir
koku uzerine. oyle bisey olsa mutlaka soylerdi bana. valla gece yarisi kalkip iciyorum ne yalan soyleyim.
illa bebek olacak icin degilde saglik icin yapiyorum ben.

yukarda paylasmistim canim ben saracoglu en iyi zamanin adet bitiminden 2-3 gun sonrasi baslanmasini oneriyor.

ya benim kafam karisti nolur kusura bakmayinda. simdi istanbulda dugunu olacak arkadas senmiydin yoksa
jeffry arkadasimizmiydi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…