• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın kızlar...

Ümmü hoşgeldin - kolaygelsin...

Nevser iyi yolculuklar... kızı almadan gelmeyin

Selcan - Duava - breezey - hope - bebekistiyoruzbiz - jeffry -zema-lejena-deti-alısalıs-tutku-miranda varsa unuttuğum diğer arkadaşlar.... hepinize güzel bir gün diliyorum... herkes umarım iyidir...

sevgili hamişlerimiz biliyorum yoruluyorsunuz - uykunuz var.... bizede iki satır yazıp son durumlar hakkında bilgi verin olurmu ... merak ediyoruz sizleri...

Dayan Gönlüm
Konuşsam dilim yanar, sussam kalbim.Önce duruyorum.Sonra susuyorum. İçimden çıkan lafların etrafı ,yangın yerine çevireceğini düşününce kilit vuruyorum dilime.. sonra Yan! diyorum içime!Sadece sen yan! Ve Dayan! diyorum gönlüme!

Dayan be gönlüm!Dayan ki , elbet birgün görecektir sevgili arşa yükselen alevlerini.Dayan ki , elbet bir gün sende açan alev kırmızısı güllerin kokusu yâre ulaşacaktır.Dayan ki bir gün alevlerin, sevgilinin gözyaşıyla buluşacaktır.Dayan gönlüm!Seni de elbet bir anlayan olacaktır!

Dayan be gönlüm!İçine akıttığın gözyaşınla bile sitem etme sevgiliye!Derdini başına tac et "Sevgiliden geldi." diye.Ve dayan , sorma "İçime bu yangını salıp da nereye gitti?" diye!Sen sevgine sadık ol, o seni sevmese bile!

Dayan be gönlüm! Bîçâre değilsin Yaradan sana yâr...Kimsesiz değilsin, yanında "Kimsesizler kimsesi" var!...Biliyorum! Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla, dünya sana dar!Ama dayan gönlüm!Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var!

Dayan be gönlüm!İçindeki aleve attığın tohumları gözyaşınla yeşert!Dayan ki her şey bitecek bir gün, kalmayacak ne gam ne dert!Alev kırmızısı güllerden der demet demet.Bil ki!.Bil ki bir gün mutlaka bitecek bu hasret!

Mevlana

merhaba arkadaşlar..:3: nasılsınız..:16:
bugün bahçeci hastanesini aradım haftaya cumartesi için randevu aldım..ama kızlar için pırpır etmedi..gün aldım diye heycanlanmadım..bilmiyorum niye böyle oldum..
kızlar şu sıralar çok giremiyorum..oğlum annem yanımdalar..okullarda başladı bizim.. alıştırma haftasındayız..:55:
hepinizi çok öpüyorum..:54::54::54:

ummucum hayirli olsun bebegim. insallah bu sefer turna gözünden vurulacak. öptüm kocamanca tarafindan:16:

bugün bahçeci hastanesini aradım haftaya cumartesi için randevu aldım..ama kızlar için pırpır etmedi..gün aldım diye heycanlanmadım..bilmiyorum niye böyle oldum..
kızlar şu sıralar çok giremiyorum..oğlum annem yanımdalar..okullarda başladı bizim.. alıştırma haftasındayız..:55:

Ummu merhaba,

çok sevindim randevu almana...sana şimdiden bol şanslar diliyorum...:16:

karnında bebişinle dönersin umarım...

sen "hiç heyecanlanmadım" diyince kendi halim gözümün önüne geldi....:1:

randevulara hep tek başıma gittim zaten, opu günü hariç....robot gibi bir halim vardı hep...heyecansız, hissiz, korkusuz....

etraftakilere bakıyodum herkes ailesiyle. kocasıyla..cümbür cemaat...daha da bi tuhaf oluyodu durum...:52:

tabi ilk denemelerde böyle değildim....sonradan oldum..:1:

uzun yıllar uğraşınca insana öyle bi hal geliyo....

bu halim ta ki hamileliğimi öğrenip, ikiz kese görünen gün bile öyleymiş ki doktor neredeyse beni azarlamıştı....

eşimin yoğun işlerinden dolayı ben yine yalnızdım..." ben sizden fazla sevindim..sizde hiç tepki yok , biraz mutlu olun canım" dedi....:52:

üzerinden aylar geçince daha iyi farkediyorum tabi....o kadar kendimi boşa ümitlendirmemeye şartlamışım ki...

kendimin çok da farkında değilmişim...

canım umarım randevun iyi geçecek, iyi haberler alacaksın....

bu günleri ilerde gülerek hatırlayacağız..

çok öptüm...:16:

Nasılsınız ?
Ümmü canım hayırlı olsun tedavin.

Halen adet olmadım.Dün doktor test yaptırdı.Negatif:((((
İğne verdi progesteron bir kere 3 doz kullan dedi.10 gün içinde olmazsa gene gel dedi.
Neden böyle oldu anlamıyorum.Tüp bebek tedavisinden sonra gecikme normal mi acaba?
Yarında üniversite hastanesindeki doktorumla randevum var.Onunlada konuşacağım.
Hayırlısı bakalım.

Hepinizi öpüyorum. Sevgilerimle....

ne güzel gene topikte bir hareketlenmeler var. ölü topragini silkelim üzerimizden parlak gelecegimize bakalim :) gerci bizim Almanyada parlayan hicbirsey yok. günesi örten kopkoyu bulutlar depresyon habercisi gibi. cizme mevsimini dün hayirlisi ile acmis bulunmaktayim. simdi sira hafta sonu kisliklari cikartmakta. kenarda bulundurdugum birkac parca kislik ile idare edemeyecek duruma geldim. he bebek konusuna gelince o is biraz askida galiba. gerci aklimdaki sese uyup adetimde doktoruma tekrar gidecegim bakalim kac folikül var diye. ama sadece meraktan. malum bu ay sonunda sigaraya veda edeli 1 yil olacak. kutlama yapayim dedim. iyi birseyler olursa belki toplamaya giderim. sonra da donasyon yumileri ile ortaya karisik yaparim. hayirlisi artik. zaten bu ara hamile kalmamam daha iyi belki bir is degistirme durumum olabilir önümüzdeki birkac ayda. o yüzden yumi toplama daha iyi olabilir. sonra bir ara cözdürürüm donmus yumileri.

zeytunum sana da selam olsun. topigin diger citirlari iyiki hepimiz variz da böyle güzel sohbetler yapabiliyoruz. birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin.

bu arada selcanim yap bir dügün de bir göbecik atalim. gerci bende ikincide dügün yapmadim. ilkinde süper dügün yaptik sanirim pek hevesim kalmadi artik. geliriz hollandaya atariz iki göbek selcanim.

neyse öpüyorum hepinizi kocaman tarafindan güzel günler bizim olsun insallah :16:

merhaba ummucum,

yine kosusturmalar basladi desene. randevunda hayirli olsun canim insallah bu sefer guzel haberlerle donersin
gerci ben senin dogal yoldan hamile kalacagini dusunuyorum yinede sen git bi gorus dimi.

benim tupbebek konusunda tereddutlerim var o kadar hormonu bedenime vermek zor geliyor simdiden.
bakalim kader bize neler gosterecek.

Ummu merhaba,

randevulara hep tek başıma gittim zaten, opu günü hariç....robot gibi bir halim vardı hep...heyecansız, hissiz, korkusuz....

etraftakilere bakıyodum herkes ailesiyle. kocasıyla..cümbür cemaat...daha da bi tuhaf oluyodu durum...:52:

bu halim ta ki hamileliğimi öğrenip, ikiz kese görünen gün bile öyleymiş ki doktor neredeyse beni azarlamıştı....

eşimin yoğun işlerinden dolayı ben yine yalnızdım..." ben sizden fazla sevindim..sizde hiç tepki yok , biraz mutlu olun canım" dedi....:52:

üzerinden aylar geçince daha iyi farkediyorum tabi....o kadar kendimi boşa ümitlendirmemeye şartlamışım ki...

slm topigimizin kidemli hamilesi nasilsin arkadasim uzun zaman oldu gorusmeyeli.

arada boyle ugra oldumu fazla ozletme kendini:34:

Nasılsınız ?
Ümmü canım hayırlı olsun tedavin.

Halen adet olmadım.Dün doktor test yaptırdı.Negatif:((((
İğne verdi progesteron bir kere 3 doz kullan dedi.10 gün içinde olmazsa gene gel dedi.
Neden böyle oldu anlamıyorum.Tüp bebek tedavisinden sonra gecikme normal mi acaba?
Yarında üniversite hastanesindeki doktorumla randevum var.Onunlada konuşacağım.
Hayırlısı bakalım.

Hepinizi öpüyorum. Sevgilerimle....

bende merak ettim canim simdi insallah kotu bi durum yoktur. benimde dusukten sonra biraz gecikmeli geldi.

ama bu topigin kurucusu akide arkadasimizda tupbebek denemesinden sonra uzun sure regl olmamisti
testleride negatif cikmisti ve sonucunda hamile oldugu ortaya cikmisti gerci dusukle sonuclandi ama yinede hamile kalmisti.

doktorunla gorustukten sonra burayada yazarsan sevinirim:40:

Günaydın kızlar...

Ümmü hoşgeldin - kolaygelsin...

Nevser iyi yolculuklar... kızı almadan gelmeyin

Selcan - Duava - breezey - hope - bebekistiyoruzbiz - jeffry -zema-lejena-deti-alısalıs-tutku-miranda varsa unuttuğum diğer arkadaşlar.... hepinize güzel bir gün diliyorum... herkes umarım iyidir...

sevgili hamişlerimiz biliyorum yoruluyorsunuz - uykunuz var.... bizede iki satır yazıp son durumlar hakkında bilgi verin olurmu ... merak ediyoruz sizleri...

Dayan Gönlüm
Konuşsam dilim yanar, sussam kalbim.Önce duruyorum.Sonra susuyorum. İçimden çıkan lafların etrafı ,yangın yerine çevireceğini düşününce kilit vuruyorum dilime.. sonra Yan! diyorum içime!Sadece sen yan! Ve Dayan! diyorum gönlüme!

Dayan be gönlüm!Dayan ki , elbet birgün görecektir sevgili arşa yükselen alevlerini.Dayan ki , elbet bir gün sende açan alev kırmızısı güllerin kokusu yâre ulaşacaktır.Dayan ki bir gün alevlerin, sevgilinin gözyaşıyla buluşacaktır.Dayan gönlüm!Seni de elbet bir anlayan olacaktır!

Dayan be gönlüm!İçine akıttığın gözyaşınla bile sitem etme sevgiliye!Derdini başına tac et "Sevgiliden geldi." diye.Ve dayan , sorma "İçime bu yangını salıp da nereye gitti?" diye!Sen sevgine sadık ol, o seni sevmese bile!

Dayan be gönlüm! Bîçâre değilsin Yaradan sana yâr...Kimsesiz değilsin, yanında "Kimsesizler kimsesi" var!...Biliyorum! Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla, dünya sana dar!Ama dayan gönlüm!Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var!

Dayan be gönlüm!İçindeki aleve attığın tohumları gözyaşınla yeşert!Dayan ki her şey bitecek bir gün, kalmayacak ne gam ne dert!Alev kırmızısı güllerden der demet demet.Bil ki!.Bil ki bir gün mutlaka bitecek bu hasret!

Mevlana

gunaydin zeytunn arkadasim yine ne guzel paylasim yapmisin gonlune yuregine saglik:48:

ne güzel gene topikte bir hareketlenmeler var. ölü topragini silkelim üzerimizden parlak gelecegimize bakalim :) gerci bizim Almanyada parlayan hicbirsey yok. günesi örten kopkoyu bulutlar depresyon habercisi gibi. cizme mevsimini dün hayirlisi ile acmis bulunmaktayim. simdi sira hafta sonu kisliklari cikartmakta. kenarda bulundurdugum birkac parca kislik ile idare edemeyecek duruma geldim. he bebek konusuna gelince o is biraz askida galiba. gerci aklimdaki sese uyup adetimde doktoruma tekrar gidecegim bakalim kac folikül var diye. ama sadece meraktan. malum bu ay sonunda sigaraya veda edeli 1 yil olacak. kutlama yapayim dedim. iyi birseyler olursa belki toplamaya giderim. sonra da donasyon yumileri ile ortaya karisik yaparim. hayirlisi artik. zaten bu ara hamile kalmamam daha iyi belki bir is degistirme durumum olabilir önümüzdeki birkac ayda. o yüzden yumi toplama daha iyi olabilir. sonra bir ara cözdürürüm donmus yumileri.

zeytunum sana da selam olsun. topigin diger citirlari iyiki hepimiz variz da böyle güzel sohbetler yapabiliyoruz. birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin.

bu arada selcanim yap bir dügün de bir göbecik atalim. gerci bende ikincide dügün yapmadim. ilkinde süper dügün yaptik sanirim pek hevesim kalmadi artik. geliriz hollandaya atariz iki göbek selcanim.

neyse öpüyorum hepinizi kocaman tarafindan güzel günler bizim olsun insallah :16:

hopecum canim nerelerdesin sen yahu ugramaz oldun buralara

kuzum dugun olsa bile burda olmuycak ki malum esimin ailesi turkiyede bide evin tek oglu. gerci ben henuz onlarin agzindan
su gun dugun yapalim size dediklerini duymadim tuhaaaffff cok tuaafffff:52:

zavalli esim istemisti o da sonrada ataga kalkti :1:

sen bi gorun bakalim doktora kim bilir senin foikullerde ataga kalkmistir belli mi olur.

Mutluluğunuz daim olsun, dilerim bebekle taçlansın sevginiz.

Düğüne gelince; bütçe genişse tabii ki Çırağan Sarayı...

Kır düğünü düşünürseniz ve mevsim de uygunsa tarihinize Beykoz tarafında orman yolunda çok sevimli yerler var.

Erkek tarafının yaşadığı semte yakın bir yeri istemesi çok normal olur ama. Yani Pendik'liyse damat eş dost oralarda oturuyordur muhtemelen, Yeşilköy'de düğün olmaz gibi.

Semtiniz netleşirse daha çok tavsiye verebiliriz sanırım.

Sevgiler....

Canım cok tesekkur ederim
Mesajını yeni gordum
Bu mesaj bi sinyal filan nası veriyo
Ben tek tek okumak zorunda kalıyorum atladıgım oluyo

Cıragana malesef butcesi yetmez die dusunuyorum
Erkek tarafından cok o musterilerini dusunuyo canım
Musterileride avrupa yakasında
Yesilkoy de olabilir yani
Ben ama istanbulu hiç bilmiyorum daha hangi yakada
Oldugumu yeni yeni anlamaya basladım:)

Butce olupda ben sizesoyleyeyim en fazla 15-20000 harcar o
Zaten Basak burcu hep hesap kitap:(

Herkese hayırlı huzurlu gunler.diliyorum.
Dun hsg çekildi sukurler olsun temiz nedense ben pek sevinemedim dr da anladi mutlu ol bak temiz dedi tek sperm tahlilimiz kaldi bakalim inuda bu ay sonu yaptiracagiz esim ilac kullanıyor bitsin dedik

Canım cok tesekkur ederim
Mesajını yeni gordum
Bu mesaj bi sinyal filan nası veriyo
Ben tek tek okumak zorunda kalıyorum atladıgım oluyo

Cıragana malesef butcesi yetmez die dusunuyorum
Erkek tarafından cok o musterilerini dusunuyo canım
Musterileride avrupa yakasında
Yesilkoy de olabilir yani
Ben ama istanbulu hiç bilmiyorum daha hangi yakada
Oldugumu yeni yeni anlamaya basladım:)

Butce olupda ben sizesoyleyeyim en fazla 15-20000 harcar o
Zaten Basak burcu hep hesap kitap:(

Arkadasim.aVrupa yakasinda bu tutara dugun yapmak biraz zor umarim.ginune gore bir yer olur

Herkese hayırlı huzurlu gunler.diliyorum.
Dun hsg çekildi sukurler olsun temiz nedense ben pek sevinemedim dr da anladi mutlu ol bak temiz dedi tek sperm tahlilimiz kaldi bakalim inuda bu ay sonu yaptiracagiz esim ilac kullanıyor bitsin dedik

gozun aydin diyim ben yinede canim temiz cikmis hsg. esininde insallah temiz cikar.
senin zaten bi bebegin vardi dimi yanilmiyorsam.

Arkadasim.aVrupa yakasinda bu tutara dugun yapmak biraz zor umarim.ginune gore bir yer olur

Canım iste ben rakamı Ankarada dugune gore hesapladım
İstanbulcok pahalı bence rakam bile tuturamıyorum
Aradı simdi Sheraton un dugun teknesi varmıs orda yapalım dio
Sormadım kac lira die
Bi de dediki siz Ankaralılar deniz gormediğiniz için teknede yapalımdeniz gorsunler dedi :(
Burada da golbası var :)

slm topigimizin kidemli hamilesi nasilsin arkadasim uzun zaman oldu gorusmeyeli.

arada boyle ugra oldumu fazla ozletme kendini:34:

Selcancım merhaba,

ben de daha fazla uğramak istiyorum topiğe...herkes ne yaptı, ne aşamada merak ediyorum..

yeni arkadaşlar var onların durumlarını öğrenmeye çalışıyorum falan arada bir girdikçe...

canım ben 27. hafta içindeyim.. bir kaç haftayı daha atlatırsak

en riskli ayları geride bırakmış olacağız umarım.....

ben hala küçücük evin içinde genelde yatarak geçiriyorum günlerimi...

arada totom uyuşunca kalkıp dolaşıyorum evde....o kadar...

2 gün önce geceyarısı yatak odamızda kertenkele gördüm :53:....

çok korktum...acayip action oldu...yakalayamadık kaçırdık tabi...

oturdum ağladım...nasıl uyuyacam ben diye....salondaki kanapede yattım bütün ışıklar açık...

sabaha doğru ancak sızmışım...neyse dün tavanda gezerken yakalayıp dışarı attık ta...rahat bir uyku uyudum..

yani sizin anlayacağınız aylardır hayatımdaki en büyük olay buydu :52:

bebek sağ salim doğarsa bu sakin günleri çok arıycam herhalde di mi?..:44:

sevgili arkadaşlarım, hepinize bebek sahibi olma yolunda bol şans ve bol sabır diliyorum...

hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip olsun...

çok öpüyorum...:16:

Lejena inşallah sağ salim alırsın bebişini kucağına da bu sakin günlerini arar durusun :21:

Selcancım merhaba,

ben de daha fazla uğramak istiyorum topiğe...herkes ne yaptı, ne aşamada merak ediyorum..

yeni arkadaşlar var onların durumlarını öğrenmeye çalışıyorum falan arada bir girdikçe...

oturdum ağladım...nasıl uyuyacam ben diye....salondaki kanapede yattım bütün ışıklar açık...

sabaha doğru ancak sızmışım...neyse dün tavanda gezerken yakalayıp dışarı attık ta...rahat bir uyku uyudum..

sevgili arkadaşlarım, hepinize bebek sahibi olma yolunda bol şans ve bol sabır diliyorum...

Selcancım merhaba,

gulumseyerek okudum yazini arkadasim:9: kizma bana lutfen

seni hic gormedigim halde birden canlandi gozumun onunde yasadiklarin
bak o kertenkele sana unutamiycagin bi aksiyon yasatmis:52:

az kaldi lejenacim son riskli donemide atlatacaksiniz Allahin izniyle.

bende saliverdim kendimi bebek bebek diye pek kivranmiyorum artik ne yalan soyleyim. kismette varsa yasariz elbet.

kendine ve sultanmiza iyi bak bende cok opuyorum:38:

Ummu merhaba,

işallah canım..minik prenses nasıl..:49: baya hareketlenmiştir..hayırlı doğumların olsun..:49::16::54:

merhaba ummucum,

yine kosusturmalar basladi desene. randevunda hayirli olsun canim insallah bu sefer guzel haberlerle donersin
gerci ben senin dogal yoldan hamile kalacagini dusunuyorum yinede sen git bi gorus dimi.

benim tupbebek konusunda tereddutlerim var o kadar hormonu bedenime vermek zor geliyor simdiden.
bakalim kader bize neler gosterecek.

canım olsunda hayırla artık hormonlu hormonsuz farketmiycek..:)):9:seninde randevun 23 dendi sanırım..hakkımızda hayırlısı canım..aslında tüp bebeğin en zor kısmı o 12 günlük bekleme süresi..o ana kadar bi heycanla iğneleri oluyorsun ..ayy yumoşlar büyüdü..ay şu kadar oldu..iyi geçiyor..ama transfer sonrası gerçekten zor bi aşaması..allah hepimizin yardımcısı olsun..görüş bakalım ne diycek doktorun..zaten sizin oralarda pat diye tüp yapmıyorlar değilmi..hayırlı habaerlerini bekliyoruz..:49::54::54:

Back