Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

gozun aydin diyim ben yinede canim temiz cikmis hsg. esininde insallah temiz cikar.
senin zaten bi bebegin vardi dimi yanilmiyorsam.
Evet canim 2 yasinda 1 oglum var tup bebis o da :) inşallah diyelim bakalim

Bende doğma buyume ankaraliyim malesef dugun erkek tarafina yakın .oluyo kuzum sende kinani mogan golunde yap olmazmi Demekki butcesi senin düşündüğünden fazla birak en guzelini dusunecektir mustakbel esin

canım biz de seni özlemiştik, senin içinde en yakın zamanda hayırlı haberi alacağz inşallah.

ümmücüm, hadi hayırlısı, inşallah herşey yolunda gider ve bebişine kavuşursun.
zeytun, hasret bitsin artık hayırlı bir şekilde tabii ki...... hepimize en yakın zamanda gelsin bebişler
haklısın lejana aynı duyguları ben de yaşıyorum..... ara ara adaptasyon gidiyor, otomatiğe bağlanıyorsun,,,,,,,
tutkucum, ben de haziran ayında yaşadım ve 45 gün adet olmayınca dr ilaçla getirtti, ama ondan sonraki ay endometrium ilk defa istenilen kalınlığa ulaştı, yani sanırım gerginlik ve mevsimin etkisidir...... olumsuz düşünme o yüzden......
hopecim, hadi çok çok yumi haberleri ver bize de, moralimiz yükselsin.... ben de bu ay boş gececem, ama yine de bugün tahlil yaptırdım, fsh , e2 ne durumda diye, aklımda kalmasın sonra acaba yumi varmıydı hormon iyimiydi diye hayıflamamak için, inşallah da ekimde tekrar start..... öpüyoruuuuuuummmmmm
hadi inşallah mirandacım, güzel haberlerini alalım ve yine bebişine kavuş tatlım.

canım ya,,,,, ben de ne korkarım ne korkarım.... anlatamam..... yani seni çok iyi anladım...... bebişine bir anı olarak anlatacaksın o yönden bak ve gülümse.....

Günaydın fıstık hanımlarr..

İyi haberlerin olacağı bir günümüz olsun... herkesleri öptüm...

"Hayatın karşına çıkardığı müşkül hadiselere sabır ve tahammül et. Onları hiç kimseden bilme ve hiç kimseye karşı kalbinde bir kin besleme; hiç kimseye hiddet ve şiddet gösterme. Bu suretle hareket edersen en büyük müşkülleri bile yenersin ve sen de "insan-ı kamil" mertebesine erersin.."

Hazreti Ali (r.a)

Az önce üniversite hastanesindeki doktorumla olan randevumdan geldim.3 tane 1. kalite embriyo sizin yaşınıza göre çok iyi dedi.Neden PGT yaptırdınız dedi.Keşke üçünüde transfer etselerdi yada kalanları dondursalardı dedi.Canım sıkıldı biraz.Muayenede kötü bir şey söylemedi.Sağ tarafta küçük bir kist oluşmuş ama oda önemli değil adetle atılır dedi.Diğer doktorun tersine adet olmam için iğne vermedi gerek yok doğal haline bırakalım dedi.Tekrar deneyecekmisiniz dedi.Bende sizin öneriniz nedir dedim ? Daha öncede hamile kaldınız gene olabilir bu arada korunmayın be bir sonraki adetinizde gelin dedi.Şimdi kafam karıştı eğer 3 tane transfer edilseydi büyük oranda hamile kalabilirdim.Birde PGT yapılırken bir hücre alınıyormuşya embriyo zarar görüyormuş.
Tüp bebekte olaya ticari baktıkları için yorum yapmak pek istemiyorum da dedi.Sizlerinde aklınızda olsun diye aktarmak istedim.

pfff iste ben bu tur seylere cok kiziyorum. sen yinede cok takma tutkucum senin degerlerin super otesi masallah

az kendini rahat birak bebegin Allahin izniyle gelecek sana.

Günaydin arkadaslar,

Tutku, cok iyi canim doktorun dedigi aklina takilmis haklisin ama, gelecege bak cok düsünme diliyorum cok sürmesin bebeginin gelmesi.

Hayirli olsun canim randevuyu almissin. cok sevinmedim demissin:18: sonu sevincli olsun diliyorum bebegini kucagina alacaksin sende bu kadar caba bosa gitmeyecek eminim.

Canım

geçmişi kafaya takma bence...bu konuda farklı görüşler var..ve kimin haklı olduğunu şu an kimse bilmiyor...zaman gösterecek..

hamile kalıp çok düşük yapan da var ..yumurta kalitesinden dolayı...o yüzden üzme kendini..

tekrar deneme konusuna gelince ben hiç zaman kaybetme derim....bu yaşlarda kalite ve sayı düşüşü çok hızlı olabiliyor...

kendimden biliyorum, maalesef..aydan aya farkediyor...değerlerin iyiyken gitmen çok ama çok önemli...

doğal yoldan olup olmayacağına anlamak için fazla zaman yok...25 yaşındakilere bile 1 sene deneme süresi veriyolar...

yani 1 kaç ayda olacağının garantisi yok ki...ama olma olasılığı tabi ki var...

eğer istiyorsan hemen bir daha ki ay git bence..benim değerlerim çok iyiydi ve

doktorum da doğal yoldan denememi tavsiye etmişti..39 yaşındaydım o zaman...

ama doğal deneme ve yumurtlama ilaçlarıyla 2 yıl kaybettim...sonra da değerlerim bozulmuştu artık....

yapacak bir şey kalmamıştı ve % 5-10 ihtimalle tüp denemeye başladık..

canım ben kendi deneyimlerimden çıkardığım sonuçları aktardım....

umarım karar vermende yardımcı olur...

sevgiler..

selam canim, nasilsin dilerim hersey yolundadir. benim operasyonu sormussun. daha tarih belli degil önümüzdeki hafta, 3. muayene icin cagirdilar. emar cekilecek sonrada operasyon tarihi verecekler. bu sürede hamile kalmammak gerekiyormus. operasyon sonrasida ilac kullanacagim 6 ay kadar bebek calismalari sonraya kaldi malesef.

Merhaba Canım.
Bende Ekim ayında gitmeyi düşünüyorum.Ayrıca Alman hastanesinden aradılar bugün tekrar tüp bebek düşünüyormuyum diye ?
Ben ekim ayındaki adet dönemimde yumurta uyarıcı iğne ile başlayacağım.İnşallah olur.Sevgilerimle,

Hayirli olsun canim randevuyu almissin. cok sevinmedim demissin:18: sonu sevincli olsun diliyorum bebegini kucagina alacaksin sende bu kadar caba bosa gitmeyecek eminim.

sağol canım.. sende işallah en kısa zamanda bebiş çalışmalarına başlarsın canım..emar çekilecek demişsin ...orda kan tahlili yapıyorlarmı..pıhtılaşmayla ilgili tahlil yaptırabiliyormusun..keşke yapsalarda pıhtılaşma ssorunu olup olmadığı ortaya çıksa..ona göre coraspirine başlarsın canım..

Sl
Tutku yazdiklarini okuyunca kendi tecrubemi paylasmakdim beliki bir fayda m olur.42 yasindayim 2004 den beri ugraiyorum 5 tup bebek denedim 3 kayip kisaca anlatiyorum hikaye cok uzun 6. Da memoriala gittimsemra hoca genetik yapalim mutlaka dedi 41 yasindaydim.4 embriyo oldu biz esimle pgt yaptirmamaya karar verdik ustune memorialin embriyolugu beni aradi dosyanizda pgt yapilacak yazior neden istediniz dedi bende biz istemiyoruz hoca onerdi dedim.bencede gene 1. Kalite embriyonuz var onlari transfer edelim dedi.buraya dikkatini cekerim senin dr.nun dedigi gibi gerek yok dedi.2 si transfer edildi hamilelik oldu 7. Haftada kalip atisini duymaya gittigimizde bebegin gelisimi 6. Hyaaftada durmustu kaybettik.tekrar tedaviye basladik 3 embriyo olustu 2 si polar budy denen yontemle sadece yumurtaya yapilan bir islemle genetik inceleme oldu 1 anormal biri normalcikti.anormal olan aslinda1. Kalite gornuyordu anlatabildimmi yani yaniltabiliyo.tek embriyo transfer edildi suan hamileyim rabbime sutumur simdiye kadar bu sorun yasamadim ..bende genetige sicak bakmayanlardandim ama durum boyle olunca paylasmak istedim belki bi fikir verir.belki tum bunlar bahane vakti saati geldi bilemyorum.i saallah tum bekleyenler bir an evvel bebislerine kavusur bende dahil.

Son düzenleme:

Merhaba arkadaşım.
Aydınlatıcı bilgilerin için çok teşekkür ederim.Bahsettiğin polar body yöntemi nasıl bir şey.Netten araştırdım biraz ama.Sağlıklı sonuçlar elde ediliyor mu ? Hücre alınmadığı için daha az zarar veriyor sanırım.Ücreti PGT gibi falan mı ? Tşk,

Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.Sevgilerimle,,,

1 embriyo 700 dolar bizim 2 taneye yapildi 1400 odedik.islemin raporumda yazan tam adini yazicam arastirirken daha faydali olur belki.az yumurtasi olup ileri yas anne adaylarina yapiliyomus.bizim yumurtamizda normal yumurta gibi ortada sarisi kenarlari da beyazi oluyormus embriyo saridan olusuyomus hucreyi kenardaki beyazdan aliyolarmis dolayisiyle yumosu kaybetme riski yok.ARRAY-KOMPORATIF GENOMIK HIBRIDIZASYON (aCGH) yapilan islemin tam adi bu sekilde yaziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…