- 25 Ocak 2010
- 2.943
- 255
- 173
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #4.321
Evet canim 2 yasinda 1 oglum var tup bebis o da :) inşallah diyelim bakalimgozun aydin diyim ben yinede canim temiz cikmis hsg. esininde insallah temiz cikar.
senin zaten bi bebegin vardi dimi yanilmiyorsam.
Canım iste ben rakamı Ankarada dugune gore hesapladım
İstanbulcok pahalı bence rakam bile tuturamıyorum
Aradı simdi Sheraton un dugun teknesi varmıs orda yapalım dio
Sormadım kac lira die
Bi de dediki siz Ankaralılar deniz gormediğiniz için teknede yapalımdeniz gorsunler dedi
Burada da golbası var :)
canım biz de seni özlemiştik, senin içinde en yakın zamanda hayırlı haberi alacağz inşallah.h.buldum alisim sizlerle tekrardan gorusmek konusmak cok iyi geldi bana.
valla ben biraz oluruna biraktim amaaaannnn Rabbim layik gorurse verir elbet. tupbebek icin bile tereddutlerim var bakalim zaman
ne gosterecek. kendine iyi bak tatlim uzulmek yok anlastik mi
ümmücüm, hadi hayırlısı, inşallah herşey yolunda gider ve bebişine kavuşursun.merhaba arkadaşlar..nasılsınız..
bugün bahçeci hastanesini aradım haftaya cumartesi için randevu aldım..ama kızlar için pırpır etmedi..gün aldım diye heycanlanmadım..bilmiyorum niye böyle oldum..
kızlar şu sıralar çok giremiyorum..oğlum annem yanımdalar..okullarda başladı bizim.. alıştırma haftasındayız..
hepinizi çok öpüyorum..
zeytun, hasret bitsin artık hayırlı bir şekilde tabii ki...... hepimize en yakın zamanda gelsin bebişlerGünaydın kızlar...
Ümmü hoşgeldin - kolaygelsin...
Nevser iyi yolculuklar... kızı almadan gelmeyin
Selcan - Duava - breezey - hope - bebekistiyoruzbiz - jeffry -zema-lejena-deti-alısalıs-tutku-miranda varsa unuttuğum diğer arkadaşlar.... hepinize güzel bir gün diliyorum... herkes umarım iyidir...
sevgili hamişlerimiz biliyorum yoruluyorsunuz - uykunuz var.... bizede iki satır yazıp son durumlar hakkında bilgi verin olurmu ... merak ediyoruz sizleri...
Dayan Gönlüm
Konuşsam dilim yanar, sussam kalbim.Önce duruyorum.Sonra susuyorum. İçimden çıkan lafların etrafı ,yangın yerine çevireceğini düşününce kilit vuruyorum dilime.. sonra Yan! diyorum içime!Sadece sen yan! Ve Dayan! diyorum gönlüme!
Dayan be gönlüm!Dayan ki , elbet birgün görecektir sevgili arşa yükselen alevlerini.Dayan ki , elbet bir gün sende açan alev kırmızısı güllerin kokusu yâre ulaşacaktır.Dayan ki bir gün alevlerin, sevgilinin gözyaşıyla buluşacaktır.Dayan gönlüm!Seni de elbet bir anlayan olacaktır!
Dayan be gönlüm!İçine akıttığın gözyaşınla bile sitem etme sevgiliye!Derdini başına tac et "Sevgiliden geldi." diye.Ve dayan , sorma "İçime bu yangını salıp da nereye gitti?" diye!Sen sevgine sadık ol, o seni sevmese bile!
Dayan be gönlüm! Bîçâre değilsin Yaradan sana yâr...Kimsesiz değilsin, yanında "Kimsesizler kimsesi" var!...Biliyorum! Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla, dünya sana dar!Ama dayan gönlüm!Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var!
Dayan be gönlüm!İçindeki aleve attığın tohumları gözyaşınla yeşert!Dayan ki her şey bitecek bir gün, kalmayacak ne gam ne dert!Alev kırmızısı güllerden der demet demet.Bil ki!.Bil ki bir gün mutlaka bitecek bu hasret!
Mevlana
haklısın lejana aynı duyguları ben de yaşıyorum..... ara ara adaptasyon gidiyor, otomatiğe bağlanıyorsun,,,,,,,Ummu merhaba,
çok sevindim randevu almana...sana şimdiden bol şanslar diliyorum...
karnında bebişinle dönersin umarım...
sen "hiç heyecanlanmadım" diyince kendi halim gözümün önüne geldi....
randevulara hep tek başıma gittim zaten, opu günü hariç....robot gibi bir halim vardı hep...heyecansız, hissiz, korkusuz....
etraftakilere bakıyodum herkes ailesiyle. kocasıyla..cümbür cemaat...daha da bi tuhaf oluyodu durum...
tabi ilk denemelerde böyle değildim....sonradan oldum..
uzun yıllar uğraşınca insana öyle bi hal geliyo....
bu halim ta ki hamileliğimi öğrenip, ikiz kese görünen gün bile öyleymiş ki doktor neredeyse beni azarlamıştı....
eşimin yoğun işlerinden dolayı ben yine yalnızdım..." ben sizden fazla sevindim..sizde hiç tepki yok , biraz mutlu olun canım" dedi....
üzerinden aylar geçince daha iyi farkediyorum tabi....o kadar kendimi boşa ümitlendirmemeye şartlamışım ki...
kendimin çok da farkında değilmişim...
canım umarım randevun iyi geçecek, iyi haberler alacaksın....
bu günleri ilerde gülerek hatırlayacağız..
çok öptüm...
tutkucum, ben de haziran ayında yaşadım ve 45 gün adet olmayınca dr ilaçla getirtti, ama ondan sonraki ay endometrium ilk defa istenilen kalınlığa ulaştı, yani sanırım gerginlik ve mevsimin etkisidir...... olumsuz düşünme o yüzden......Nasılsınız ?
Ümmü canım hayırlı olsun tedavin.
Halen adet olmadım.Dün doktor test yaptırdı.Negatif(((
İğne verdi progesteron bir kere 3 doz kullan dedi.10 gün içinde olmazsa gene gel dedi.
Neden böyle oldu anlamıyorum.Tüp bebek tedavisinden sonra gecikme normal mi acaba?
Yarında üniversite hastanesindeki doktorumla randevum var.Onunlada konuşacağım.
Hayırlısı bakalım.
Hepinizi öpüyorum. Sevgilerimle....
hopecim, hadi çok çok yumi haberleri ver bize de, moralimiz yükselsin.... ben de bu ay boş gececem, ama yine de bugün tahlil yaptırdım, fsh , e2 ne durumda diye, aklımda kalmasın sonra acaba yumi varmıydı hormon iyimiydi diye hayıflamamak için, inşallah da ekimde tekrar start..... öpüyoruuuuuuummmmmmne güzel gene topikte bir hareketlenmeler var. ölü topragini silkelim üzerimizden parlak gelecegimize bakalim :) gerci bizim Almanyada parlayan hicbirsey yok. günesi örten kopkoyu bulutlar depresyon habercisi gibi. cizme mevsimini dün hayirlisi ile acmis bulunmaktayim. simdi sira hafta sonu kisliklari cikartmakta. kenarda bulundurdugum birkac parca kislik ile idare edemeyecek duruma geldim. he bebek konusuna gelince o is biraz askida galiba. gerci aklimdaki sese uyup adetimde doktoruma tekrar gidecegim bakalim kac folikül var diye. ama sadece meraktan. malum bu ay sonunda sigaraya veda edeli 1 yil olacak. kutlama yapayim dedim. iyi birseyler olursa belki toplamaya giderim. sonra da donasyon yumileri ile ortaya karisik yaparim. hayirlisi artik. zaten bu ara hamile kalmamam daha iyi belki bir is degistirme durumum olabilir önümüzdeki birkac ayda. o yüzden yumi toplama daha iyi olabilir. sonra bir ara cözdürürüm donmus yumileri.
zeytunum sana da selam olsun. topigin diger citirlari iyiki hepimiz variz da böyle güzel sohbetler yapabiliyoruz. birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin.
bu arada selcanim yap bir dügün de bir göbecik atalim. gerci bende ikincide dügün yapmadim. ilkinde süper dügün yaptik sanirim pek hevesim kalmadi artik. geliriz hollandaya atariz iki göbek selcanim.
neyse öpüyorum hepinizi kocaman tarafindan güzel günler bizim olsun insallah
hadi inşallah mirandacım, güzel haberlerini alalım ve yine bebişine kavuş tatlım.Herkese hayırlı huzurlu gunler.diliyorum.
Dun hsg çekildi sukurler olsun temiz nedense ben pek sevinemedim dr da anladi mutlu ol bak temiz dedi tek sperm tahlilimiz kaldi bakalim inuda bu ay sonu yaptiracagiz esim ilac kullanıyor bitsin dedik
Selcancım merhaba,
ben de daha fazla uğramak istiyorum topiğe...herkes ne yaptı, ne aşamada merak ediyorum..
yeni arkadaşlar var onların durumlarını öğrenmeye çalışıyorum falan arada bir girdikçe...
canım ben 27. hafta içindeyim.. bir kaç haftayı daha atlatırsak
en riskli ayları geride bırakmış olacağız umarım.....
ben hala küçücük evin içinde genelde yatarak geçiriyorum günlerimi...
arada totom uyuşunca kalkıp dolaşıyorum evde....o kadar...
2 gün önce geceyarısı yatak odamızda kertenkele gördüm....
çok korktum...acayip action oldu...yakalayamadık kaçırdık tabi...
oturdum ağladım...nasıl uyuyacam ben diye....salondaki kanapede yattım bütün ışıklar açık...
sabaha doğru ancak sızmışım...neyse dün tavanda gezerken yakalayıp dışarı attık ta...rahat bir uyku uyudum..
yani sizin anlayacağınız aylardır hayatımdaki en büyük olay buydu
bebek sağ salim doğarsa bu sakin günleri çok arıycam herhalde di mi?..:44:
sevgili arkadaşlarım, hepinize bebek sahibi olma yolunda bol şans ve bol sabır diliyorum...
hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip olsun...
çok öpüyorum...
Az önce üniversite hastanesindeki doktorumla olan randevumdan geldim.3 tane 1. kalite embriyo sizin yaşınıza göre çok iyi dedi.Neden PGT yaptırdınız dedi.Keşke üçünüde transfer etselerdi yada kalanları dondursalardı dedi.Canım sıkıldı biraz.Muayenede kötü bir şey söylemedi.Sağ tarafta küçük bir kist oluşmuş ama oda önemli değil adetle atılır dedi.Diğer doktorun tersine adet olmam için iğne vermedi gerek yok doğal haline bırakalım dedi.Tekrar deneyecekmisiniz dedi.Bende sizin öneriniz nedir dedim ? Daha öncede hamile kaldınız gene olabilir bu arada korunmayın be bir sonraki adetinizde gelin dedi.Şimdi kafam karıştı eğer 3 tane transfer edilseydi büyük oranda hamile kalabilirdim.Birde PGT yapılırken bir hücre alınıyormuşya embriyo zarar görüyormuş.
Tüp bebekte olaya ticari baktıkları için yorum yapmak pek istemiyorum da dedi.Sizlerinde aklınızda olsun diye aktarmak istedim.
pfff iste ben bu tur seylere cok kiziyorum. sen yinede cok takma tutkucum senin degerlerin super otesi masallah
az kendini rahat birak bebegin Allahin izniyle gelecek sana.
Az önce üniversite hastanesindeki doktorumla olan randevumdan geldim.3 tane 1. kalite embriyo sizin yaşınıza göre çok iyi dedi.Neden PGT yaptırdınız dedi.Keşke üçünüde transfer etselerdi yada kalanları dondursalardı dedi.Canım sıkıldı biraz.Muayenede kötü bir şey söylemedi.Sağ tarafta küçük bir kist oluşmuş ama oda önemli değil adetle atılır dedi.Diğer doktorun tersine adet olmam için iğne vermedi gerek yok doğal haline bırakalım dedi.Tekrar deneyecekmisiniz dedi.Bende sizin öneriniz nedir dedim ? Daha öncede hamile kaldınız gene olabilir bu arada korunmayın be bir sonraki adetinizde gelin dedi.Şimdi kafam karıştı eğer 3 tane transfer edilseydi büyük oranda hamile kalabilirdim.Birde PGT yapılırken bir hücre alınıyormuşya embriyo zarar görüyormuş.
Tüp bebekte olaya ticari baktıkları için yorum yapmak pek istemiyorum da dedi.Sizlerinde aklınızda olsun diye aktarmak istedim.
Günaydin arkadaslar,
Tutku, cok iyi canimdoktorun dedigi aklina takilmis haklisin ama, gelecege bak cok düsünme diliyorum cok sürmesin bebeginin gelmesi.
Canım
geçmişi kafaya takma bence...bu konuda farklı görüşler var..ve kimin haklı olduğunu şu an kimse bilmiyor...zaman gösterecek..
hamile kalıp çok düşük yapan da var ..yumurta kalitesinden dolayı...o yüzden üzme kendini..
tekrar deneme konusuna gelince ben hiç zaman kaybetme derim....bu yaşlarda kalite ve sayı düşüşü çok hızlı olabiliyor...
kendimden biliyorum, maalesef..aydan aya farkediyor...değerlerin iyiyken gitmen çok ama çok önemli...
doğal yoldan olup olmayacağına anlamak için fazla zaman yok...25 yaşındakilere bile 1 sene deneme süresi veriyolar...
yani 1 kaç ayda olacağının garantisi yok ki...ama olma olasılığı tabi ki var...
eğer istiyorsan hemen bir daha ki ay git bence..benim değerlerim çok iyiydi ve
doktorum da doğal yoldan denememi tavsiye etmişti..39 yaşındaydım o zaman...
ama doğal deneme ve yumurtlama ilaçlarıyla 2 yıl kaybettim...sonra da değerlerim bozulmuştu artık....
yapacak bir şey kalmamıştı ve % 5-10 ihtimalle tüp denemeye başladık..
canım ben kendi deneyimlerimden çıkardığım sonuçları aktardım....
umarım karar vermende yardımcı olur...
sevgiler..
Hayirli olsun canim randevuyu almissin. cok sevinmedim demissin:18: sonu sevincli olsun diliyorum bebegini kucaginaalacaksin sende bu kadar caba bosa gitmeyecek eminim.
Sl
Tutku yazdiklarini okuyunca kendi tecrubemi paylasmakdim beliki bir fayda m olur.42 yasindayim 2004 den beri ugraiyorum 5 tup bebek denedim 3 kayip kisaca anlatiyorum hikaye cok uzun6. Da memoriala gittimsemra hoca genetik yapalim mutlaka dedi 41 yasindaydim.4 embriyo oldu biz esimle pgt yaptirmamaya karar verdik ustune memorialin embriyolugu beni aradi dosyanizda pgt yapilacak yazior neden istediniz dedi bende biz istemiyoruz hoca onerdi dedim.bencede gene 1. Kalite embriyonuz var onlari transfer edelim dedi.buraya dikkatini cekerim senin dr.nun dedigi gibi gerek yok dedi.2 si transfer edildi hamilelik oldu 7. Haftada kalip atisini duymaya gittigimizde bebegin gelisimi 6. Hyaaftada durmustu kaybettik.tekrar tedaviye basladik 3 embriyo olustu 2 si polar budy denen yontemle sadece yumurtaya yapilan bir islemle genetik inceleme oldu 1 anormal biri normalcikti.anormal olan aslinda1. Kalite gornuyordu anlatabildimmi yani yaniltabiliyo.tek embriyo transfer edildi suan hamileyim rabbime sutumur simdiye kadar bu sorun yasamadim ..bende genetige sicak bakmayanlardandim ama durum boyle olunca paylasmak istedim belki bi fikir verir.belki tum bunlar bahane vakti saati geldi bilemyorum.i saallah tum bekleyenler bir an evvel bebislerine kavusur bende dahil.
Selam arkadaslar,
Hafta sonu iyi geciyordur umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?