• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın çıtır kızlar...
Ben OYS'ye 3 ay gittim. ne diyeyim internet sitesinde - forumunda yazan hiçbirşeyi yaşamadım... insanlar böyle şeyleri nasıl yaşıyorlar ben birtürlü anlayamıyorum... ilk gittiğimde burasının benim için ideal yer olduğunu anladm - 3. gitmemde bel ağrılarım geçti - gittiğim ay kendiliğimden hamile kaldım falan gibi cümleler vardı.. bende sahiden bişey var sanıyorum.. yok önce nefes çalışmaları arkasındanda vücudun tamamını çalıştıracak bir seri yoga hareketleri var... birde orası biraz tarikat gibi bişey... sistemin kurucusu akif manaf ın inanılmaz yetenekleri olduğunu düşünüyorlar ve hocalar çalışanlar falan adamın resmini cüzdanlarında taşıyorlar... rahatsızlandıklarında falan onların şifa cd leri var onu açıp - bu arada akif manaf'ın kendilerine yardımcı olmasını diledeiklerini ve rahatsızlıklarının geçtiğini söylüyorlar...

Tabiki bazı insanlarda farklı enerjiler olabilir - ve bu insanlara etki yapabilir... ancak ben bu sistemi yaratan bir büyük enerji varken bu tarzdaki insanlardan şifa beklenmesini pek doğru bulmuyorum... buda onların marketing çalışması falan olabilir...

yani lafın kısası ben gittiğim 3 ay içinde kendimde hiçbir değişiklik görmedim...

Blokaj açmada insan bedeninde 7 temel enerji çakrası olduğu ve evrensel enerjinin bu çakralardan sorunsuz akması gerekir ancak yaşanan birçok şeyin etkisi ile bu çakralarda blokajlar oluşur ve bu blokajlar nedeni ile enerji tam olarak akamaz - tıkalı olan bu bölgelerden dolayıda muhtelif hastalıklar oluşur... bu çakralarda olan blokajlar açılabilirse bu rahatsızlıkların gidebileceği düşünülüyor... yoga - reiki vs gibi muhtelif çalışmalarla çakraların açılabileceği söyleniyor...

Tabi bu bizim tükenmek üzere olan yumurta rezervimize pek bi katkı sağlamıyor... genelde butür konularda hep yuvarlak cümleler kullanılır - nedeni bilinemeyen sorunlar derler... bahsettiğin internet sitesinde ''Hiçbir problem olmadığı halde hamile kalamama durumunda'' diyor... bizim sorunumuz belli yumurta rezervimiz az ve olanında kalitesi düşük....

Ben insanın kısmetinde bişey varsa insan onu yaşar yoksa yaşamaz düşüncesindeyim... kürlermiş - tüpmüş- yogaymış - reikiymiş hepsi bu işlerin bahanesi... birde butür şeyler artık ulvi amaçlarından çıkıp çok pazla paraya dönmüş durumda... insanların masumane duygularına hitap edip para kazanıyorlar... sanmayınki ben bişey yapmıyorum valla herbişeyi bi deniyorum yapmaya çalışıyorum şimdide sogan kürü yapıyorum... besin destekleri alıyorum... ancak biliyorum ki rabbim verirse olacak vermezse bunların hepsi hikaye ... benimkisi avuntu - bişey yapmadım olmayayım...

Mevlam isterse el getirir, yel getirir, sel getirir. Mevlam istemezse el götürür, yel götürür, sel götürür. MEVLANA

Hay ağzını ve ellerini öpeyim zeytun...
aynen senin gibi düşünüyorum..
etraftan o kadar çok çezbedici iddalar, umut tetikleyici detaylar duyuyoruzki
insan hangisine sarılacağını bilemiyor.. gerçek sarılmamız gereken özümüzü unutuveriyoruz..

Nevser niye fazla olsun .... tam istediğimiz gibi :36::36::36::36::36:

takılmama konusuna katılıyorum... genelde sorunlu olupda uğraşı verenlerde hamilelikler bu şekilde oluyor... tamam artık ben bu işi bıraktım denilip kafaya takmadığında yada ne bileyim şimdilik başka şeylerle uğraşıyorum şu zamana erteledim dediğinde oluveriyor.... umarım öyle yada böyle herkes istediğine kavuşur. :49::49::49::49:

Günaydın !
Düğün konusunda maalesef bende İstanbul'da olmadığım için yardımcı olamıyorum,ama sayı az olduğu için klasik bir düğün mekanından ziyade bu sayıları karşılayabilecek bir restoran tarzı bir yer olması bence daha güzel olur.
Kafaya takmayın konusuna gelince; işin sırrı burda zaten :) ama hernekadar bunun farkında olsak da uygulamaya gelince pek başarılı olamıyoruz.Çoçuk sahibi olmaya karar verdiğimizde ilk işim doktora gitmek oldu hani hamilelik öncesi rutin bir kontrol olayım v.s. diye ve doktorum çift rahimden şüphelendiği için rahim filmi istemişti adet olayım da çektireyim diye beklerken meğer hamile kalmışım :) kii o ay eşimle yoğun bir programımız olduğu için 1 veya belki 2 defa birlikte olmuşuzdur,ama tabi kafada önce rahim filmi çekilecek,yapılması gerekenler yapılacak sonrasına hamileliği erteledik diye pat diye oluverdi(maalesef düşükle sonuçlandı).Sonrasında rahim ameliyatı oldum,güya hamile kalmamam için bir neden yoktu,ama olmadı ve zaman kaybetmemek için hemen aşılamalar serüveni başladı,yine olmadı tüp bebeğe başladık derken tam tedaviye başlamak için tarih beklerken pat diye karşıma yüksek beta Hcg çıktı(yine hüsranla bitti) Ama diyeceğim şu ki nezaman çalışmaları görev halinden çıkarsak ve nasılsa tedaviye başlayacağım rahatlığı kafama yerleşse ozaman pozitif sonuçlar aldım.
Tamam yaş faktörü ortada,ama dünkü Norveçli örneği gibi millet 55 şinde hamile kalabiliyorsa Allah'ın izni ile bizde çocuklarımızı kucağımıza alacağız ve inşallah 2.lerinde çalışmalarını burdan birbirimize tiyolar vererek yapacağız :)) He heh heeee bu fazla mı oldu ne :))

Zeytunnn,
Dediğin doğru arkadaşım varsa kısmetimizde olacak,ama tabi ki bizde bazı şeyleri ihmal etmiyecez yediğimize içtiğimize dikkat edecez,kürlerimizi yapacağız ve en zorlandığım nokta ; kahveyi bırakacağız veya yapamıyorsak azaltacağız :(
Bilmeyenler varsa duyurmuş olayım çoğunlukla kahvede ve kolada bulunan kafein hamileliğe engelmiş :(

Zeytunnn,
Dediğin doğru arkadaşım varsa kısmetimizde olacak,ama tabi ki bizde bazı şeyleri ihmal etmiyecez yediğimize içtiğimize dikkat edecez,kürlerimizi yapacağız ve en zorlandığım nokta ; kahveyi bırakacağız veya yapamıyorsak azaltacağız :(
Bilmeyenler varsa duyurmuş olayım çoğunlukla kahvede ve kolada bulunan kafein hamileliğe engelmiş :(

yok bee kahveyi gunde 10 fincan icicen ki zarari olacak. eger kahve engel olsaydi hollandalilar hic bebek sahibi olamazdi.
ben kola zaten icmiyorum bilemiycem. ben doktoruma sormustum kahve cay meselesini abartmadigin surece hersey serbest demisti.

ben senin hakkinda fazla bi bilgiye sahip degilim arkadasim belki yazdin ama ben tatilde oldugum icin kacirmis olabilirim.
kac yasindaydin birde turkiye disindami yasiyorsun?

Canım bana sordun herhalde
Ben 76 lıyım esim 73 lu
Esimle 9 aydır beraberiz(zaman kısa belki ama sanki40yıldır tanısıyoruz)
O istanbulda ben Ankaradayım aramızda nikah yaptık
Simdi dugun yapacagız ben ıstanbul lu fazla tanımıyorum o yuzden sizlere sordum
Bebek calısmalarınada hemen basladık malum ikimizinde yası var
Eger olursa halayda karar verdik dicez:)

yok bee kahveyi gunde 10 fincan icicen ki zarari olacak. eger kahve engel olsaydi hollandalilar hic bebek sahibi olamazdi.
ben kola zaten icmiyorum bilemiycem. ben doktoruma sormustum kahve cay meselesini abartmadigin surece hersey serbest demisti.

Eh işte,havadan nem kapıyoruz malum :)ben öyle biliyorum hatta yalnış hatırlamıyorsam Holandalı bilim adamların açıklamalarıydı sanki,ama sanada kısmen katılıyorum yurtdışında malum çok kahve tüketiliyor ve bunu ilk çevreme duyurduğumda kardeşimin eşi ; ozaman Balkan'larda kimsenin hamile kalmaması söz konusu olur diye tepki vermişti.
Güne kahveyle başlamak zevkimden bile ödün veriyorum ,daha napiyim :))

Ben 76 lıyım esim 73 lu

Mutluluğunuz daim olsun, dilerim bebekle taçlansın sevginiz.

Düğüne gelince; bütçe genişse tabii ki Çırağan Sarayı...

Kır düğünü düşünürseniz ve mevsim de uygunsa tarihinize Beykoz tarafında orman yolunda çok sevimli yerler var.

Erkek tarafının yaşadığı semte yakın bir yeri istemesi çok normal olur ama. Yani Pendik'liyse damat eş dost oralarda oturuyordur muhtemelen, Yeşilköy'de düğün olmaz gibi.

Semtiniz netleşirse daha çok tavsiye verebiliriz sanırım.

Sevgiler....

kızlar işte buluttan nem kapıyoruz... ancak şuda bir gerçek ki çok kahve içip çocuk yapanlar bizim yaşta değil... bu işler kısmet meselesi evet ancak bizimde biraz kendimize dikkat etmemiz gerekiyor... ben kendi adıma hem kendim hemde eşim için alkolü yasakladım... cıssss yani .. 1 yudum dahi almıyoruz... kahveyi bende seviyorum günde 1-2 içerdim haftda 1-2 ye indirdim... şuaralar heryerim besin desteği haplar ... folikasit - balık hapı- dhea - arginmaxmen ....hepsini doktor verdi... daha dikkatli besleniyorum ve kilo vermeye çalışıyorum... nede olsa hamile olunca alacağım bari şimdiden biraz vereyim :))

Eh işte,havadan nem kapıyoruz malum :)ben öyle biliyorum hatta yalnış hatırlamıyorsam Holandalı bilim adamların açıklamalarıydı sanki,ama sanada kısmen katılıyorum yurtdışında malum çok kahve tüketiliyor ve bunu ilk çevreme duyurduğumda kardeşimin eşi ; ozaman Balkan'larda kimsenin hamile kalmaması söz konusu olur diye tepki vermişti.
Güne kahveyle başlamak zevkimden bile ödün veriyorum ,daha napiyim :))

Ben 76 lıyım esim 73 lu

Ankara'dan nerden canim? bende dogma buyume Ankaraliyim da. daha 1 hafta oncesine kadar ziyaret tatil amacli ordaydim. biz hollanda da yasiyoruz.
bende gecen sene evlilik yaptim bizde kendi aramizda nikah yaptik fakat dugun olmadi esim bu tatilde istedi ama ben istemedim
dusunmuyorumda.

sen daha pek bi citirmissin ayol:9: bebek kisa zamanda gelecektir Allahin iziyle.

kızlar işte buluttan nem kapıyoruz... ancak şuda bir gerçek ki çok kahve içip çocuk yapanlar bizim yaşta değil... bu işler kısmet meselesi evet ancak bizimde biraz kendimize dikkat etmemiz gerekiyor... ben kendi adıma hem kendim hemde eşim için alkolü yasakladım... cıssss yani .. 1 yudum dahi almıyoruz... kahveyi bende seviyorum günde 1-2 içerdim haftda 1-2 ye indirdim... şuaralar heryerim besin desteği haplar ... folikasit - balık hapı- dhea - arginmaxmen ....hepsini doktor verdi... daha dikkatli besleniyorum ve kilo vermeye çalışıyorum... nede olsa hamile olunca alacağım bari şimdiden biraz vereyim :))

haklisin kuzum ama hollandalilarin cogu 40indan sonra anne oluyor. benim gunde 2 fincan sutlu kahvem vardir. turk kahvesi degil ama.
herkes kendini nasil iyi hissediyorsa onu yapmali. ben zaten saglikli yasam manyagi oldugum icin icim rahat bi bakima
bende cok vitamin balik yagi vs kullandim ama hepsini biraktim. sadece folik asitim var su anda sigara alkol zaten hic olmadi.
benim yerime esim alkolde hiz tanimiyor zaten:30: ben haziranda dogal yoldan hamile kaldim fakat gelismemis gebelik sonucu 9 haftalik dustu kismet degilmis. burdaki doktorlar multi vitamin bile onermiyor hangisi dogru hangisi yanlis bende sasirdim kaldim.

benim iki oglum var bebegi kendimden cok esim icin istiyorum rabbimde sahit ya. hakkimizda hayirlisi ise olur insallah.

Ankara'dan nerden canim? bende dogma buyume Ankaraliyim da. daha 1 hafta oncesine kadar ziyaret tatil amacli ordaydim. biz hollanda da yasiyoruz.
bende gecen sene evlilik yaptim bizde kendi aramizda nikah yaptik fakat dugun olmadi esim bu tatilde istedi ama ben istemedim
dusunmuyorumda.

sen daha pek bi citirmissin ayol:9: bebek kisa zamanda gelecektir Allahin iziyle.

Ay cıtır diyince pek bi havaya girdim:)

Ankarada Bahceliden canım

Dugun nie istemiyosun ben cok istiyom soyle ele gune karsı
Durdu durdu turnayı gozunden vurdu hesabı:)

Ay cıtır diyince pek bi havaya girdim:)

Ankarada Bahceliden canım

Dugun nie istemiyosun ben cok istiyom soyle ele gune karsı
Durdu durdu turnayı gozunden vurdu hesabı:)

aman ne bilim istemiyorum esimle bu konuda bayagi bi tatsizligimiz bile oldu. evet kabul ediyorum ben normal degilim:37::52:

Aman mutlu olda dugun ister olsun ister olmasın
Herkesin yapısı farklı :)

Evet ya herkesin yapısı farklı :)) ben çok dedim eşime düğün istemiyorum diye,gel dedim gidelim yurtdışına hem girelim bir konsolosluk da nikahımızı kıyalım,hem balayımızı yapalım gelelim diye ikna edemedim :(
Benimde şansıma ailenin tek oğlu geldi diyelim ki onu kandırdım aileleri buna nasıl ikna edecektik,birde baktım ailelerden çok benim kocada da bir düğün isteği var e yapalım madem dedim,e tabi 36 yaşında evlenmeye kalkarsan birazda mükkemeliyetçilik olmuyo değil oda olsun buda olsun derken baktım dillere destan düğün oldu çok şükür,herkez hala anlatıyor,kocam mutlu aileler mutlu ve bende tabii :)
İnşallah sizde gönlünüze göre bir yer bulup,hayallerinizdeki düğünü gerçekleştirirsiniz...

al benden de bi o kadar ... bende sağlıklı yaşam manyağıyım diyebilirim... birde bu çocuk muhabbeti çıkınca affedersin şeyini çıkarıyorum galiba :27::27::27::27::27:

ikizleri bilmezmiyim- sevgilileri olan delikanlılar...

aşık olduğun çıtır kocan için düşünmeyeceksin de ne yapacaksın be evladımmmmm mecburrrr...:34::34::34:

inşallah rabbim dileğine kavuştursun.... senin değerlerin bizlere göre daha iyi.. amh rezervin yaşın gayet iyi ... olacakkkk... o bebek gelecekkk...:49::49::49: sadece bize sabrı öğretiyor... ki geldiklerinde kafayı yemeyelim diye :37::37::37:

haklisin kuzum ama hollandalilarin cogu 40indan sonra anne oluyor. benim gunde 2 fincan sutlu kahvem vardir. turk kahvesi degil ama.
herkes kendini nasil iyi hissediyorsa onu yapmali. ben zaten saglikli yasam manyagi oldugum icin icim rahat bi bakima
bende cok vitamin balik yagi vs kullandim ama hepsini biraktim. sadece folik asitim var su anda sigara alkol zaten hic olmadi.
benim yerime esim alkolde hiz tanimiyor zaten:30: ben haziranda dogal yoldan hamile kaldim fakat gelismemis gebelik sonucu 9 haftalik dustu kismet degilmis. burdaki doktorlar multi vitamin bile onermiyor hangisi dogru hangisi yanlis bende sasirdim kaldim.

benim iki oglum var bebegi kendimden cok esim icin istiyorum rabbimde sahit ya. hakkimizda hayirlisi ise olur insallah.

al benden de bi o kadar ... bende sağlıklı yaşam manyağıyım diyebilirim... birde bu çocuk muhabbeti çıkınca affedersin şeyini çıkarıyorum galiba :27::27::27::27::27:

ikizleri bilmezmiyim- sevgilileri olan delikanlılar...

aşık olduğun çıtır kocan için düşünmeyeceksin de ne yapacaksın be evladımmmmm mecburrrr...:34::34::34:

inşallah rabbim dileğine kavuştursun.... senin değerlerin bizlere göre daha iyi.. amh rezervin yaşın gayet iyi ... olacakkkk... o bebek gelecekkk...:49::49::49: sadece bize sabrı öğretiyor... ki geldiklerinde kafayı yemeyelim diye :37::37::37:

ivet karsinizda bi kaynana duruyor ona gore:37: herkesin cocugu kendine tatlidir amma benim ogullarimda bi baska tatlilar yahu:nazar:

Allah herkesin dilegine kavustursun kimselerin boynunu bukuk birakmasin. kimseler uzulmesin:34:

ohhhhh herkes mutlu ... harika ... genelde düğünlerde mutlaka bi arıza çıkar :18::18:

aaa ne varmış ayol 36 yaşında.. 42 sinde evlenenler var burada :16::16:

dillere destan düğün ayyy söylerken bile pek bi hoş geliyor :36::36:

yarasın evliliğiniz inşallah çocukla taçlansın :9::9::9::9:

Evet ya herkesin yapısı farklı :)) ben çok dedim.. eşime düğün istemiyorum diye,gel dedim gidelim yurtdışına hem girelim bir konsolosluk da nikahımızı kıyalım,hem balayımızı yapalım gelelim diye ikna edemedim :(
Benimde şansıma ailenin tek oğlu geldi diyelim ki onu kandırdım aileleri buna nasıl ikna edecektik,birde baktım ailelerden çok benim kocada da bir düğün isteği var e yapalım madem dedim,e tabi 36 yaşında evlenmeye kalkarsan birazda mükkemeliyetçilik olmuyo değil oda olsun buda olsun derken baktım dillere destan düğün oldu çok şükür,herkez hala anlatıyor,kocam mutlu aileler mutlu ve bende tabii :)
İnşallah sizde gönlünüze göre bir yer bulup,hayallerinizdeki düğünü gerçekleştirirsiniz...

merhaba arkadaşlar..:3: nasılsınız..:16:
bugün bahçeci hastanesini aradım haftaya cumartesi için randevu aldım..ama kızlar için pırpır etmedi..gün aldım diye heycanlanmadım..bilmiyorum niye böyle oldum..
kızlar şu sıralar çok giremiyorum..oğlum annem yanımdalar..okullarda başladı bizim.. alıştırma haftasındayız..:55:
hepinizi çok öpüyorum..:54::54::54:

ohhhhh herkes mutlu ... harika ... genelde düğünlerde mutlaka bi arıza çıkar :18::18:

aaa ne varmış ayol 36 yaşında.. 42 sinde evlenenler var burada :16::16:

dillere destan düğün ayyy söylerken bile pek bi hoş geliyor :36::36:

yarasın evliliğiniz inşallah çocukla taçlansın :9::9::9::9:

Yaşımızda birşey yok canım ne varmış :)) biz ne gençlere taş çıkartırız :))
Amiiinnnn,hepimizin evlilikleri çocukla taçlansın inşallah...
Arıza olayına gelince,eniştem müzisyen ve o günün sonunda dedi ki ; "yıllardır paramı düğün dernekten kazanın biri olarak böyle kalabalık bir düğünde üstelik limitsiz içki varken arıza çıkmadı ya tarihte görülmemiştir"

Arkadaşlar yarın İstanbula yolculuk var ve orada yoğun bir program beni bekliyor kız istemeler,gezmeler derken sizi takip edemeyebilirim,eksikliğinizi hissedecem,sağlıcakla kalın...
Sevgiler...

Back