- Konu Sahibi akideciknane
- #4.281
Günaydın çıtır kızlar...
Ben OYS'ye 3 ay gittim. ne diyeyim internet sitesinde - forumunda yazan hiçbirşeyi yaşamadım... insanlar böyle şeyleri nasıl yaşıyorlar ben birtürlü anlayamıyorum... ilk gittiğimde burasının benim için ideal yer olduğunu anladm - 3. gitmemde bel ağrılarım geçti - gittiğim ay kendiliğimden hamile kaldım falan gibi cümleler vardı.. bende sahiden bişey var sanıyorum.. yok önce nefes çalışmaları arkasındanda vücudun tamamını çalıştıracak bir seri yoga hareketleri var... birde orası biraz tarikat gibi bişey... sistemin kurucusu akif manaf ın inanılmaz yetenekleri olduğunu düşünüyorlar ve hocalar çalışanlar falan adamın resmini cüzdanlarında taşıyorlar... rahatsızlandıklarında falan onların şifa cd leri var onu açıp - bu arada akif manaf'ın kendilerine yardımcı olmasını diledeiklerini ve rahatsızlıklarının geçtiğini söylüyorlar...
Tabiki bazı insanlarda farklı enerjiler olabilir - ve bu insanlara etki yapabilir... ancak ben bu sistemi yaratan bir büyük enerji varken bu tarzdaki insanlardan şifa beklenmesini pek doğru bulmuyorum... buda onların marketing çalışması falan olabilir...
yani lafın kısası ben gittiğim 3 ay içinde kendimde hiçbir değişiklik görmedim...
Blokaj açmada insan bedeninde 7 temel enerji çakrası olduğu ve evrensel enerjinin bu çakralardan sorunsuz akması gerekir ancak yaşanan birçok şeyin etkisi ile bu çakralarda blokajlar oluşur ve bu blokajlar nedeni ile enerji tam olarak akamaz - tıkalı olan bu bölgelerden dolayıda muhtelif hastalıklar oluşur... bu çakralarda olan blokajlar açılabilirse bu rahatsızlıkların gidebileceği düşünülüyor... yoga - reiki vs gibi muhtelif çalışmalarla çakraların açılabileceği söyleniyor...
Tabi bu bizim tükenmek üzere olan yumurta rezervimize pek bi katkı sağlamıyor... genelde butür konularda hep yuvarlak cümleler kullanılır - nedeni bilinemeyen sorunlar derler... bahsettiğin internet sitesinde ''Hiçbir problem olmadığı halde hamile kalamama durumunda'' diyor... bizim sorunumuz belli yumurta rezervimiz az ve olanında kalitesi düşük....
Ben insanın kısmetinde bişey varsa insan onu yaşar yoksa yaşamaz düşüncesindeyim... kürlermiş - tüpmüş- yogaymış - reikiymiş hepsi bu işlerin bahanesi... birde butür şeyler artık ulvi amaçlarından çıkıp çok pazla paraya dönmüş durumda... insanların masumane duygularına hitap edip para kazanıyorlar... sanmayınki ben bişey yapmıyorum valla herbişeyi bi deniyorum yapmaya çalışıyorum şimdide sogan kürü yapıyorum... besin destekleri alıyorum... ancak biliyorum ki rabbim verirse olacak vermezse bunların hepsi hikaye ... benimkisi avuntu - bişey yapmadım olmayayım...
Mevlam isterse el getirir, yel getirir, sel getirir. Mevlam istemezse el götürür, yel götürür, sel götürür. MEVLANA
Hay ağzını ve ellerini öpeyim zeytun...
aynen senin gibi düşünüyorum..
etraftan o kadar çok çezbedici iddalar, umut tetikleyici detaylar duyuyoruzki
insan hangisine sarılacağını bilemiyor.. gerçek sarılmamız gereken özümüzü unutuveriyoruz..