Günaydın topiğimizin çıtır kızları...
Zema şişli memorial otomasyon sistemi gibi çalışıyor izlenimi verdi bana. Bende ilk kez oraya gitmiştim ve benzer şeyler hissettim. Şuandaki doktoruna güveniyorsan o seni sen onu anlıyorsanız güzel... tabi bizlerin yaşında olanlar için durum biraz zor bunu kabullenincebazı şeyler daha kolay atlatılabiliyor... ben 3 kez tüp yaptırdım hiçbirisinde embriyo dahi oluşmadı... yani o bekleme sürecini yaşayamadım bile :))
Sonuç yılmak yok yola devam ...elimizde 1 adet bile yumurta varsa denemeye devam edeceğiz... yüce yaradan bizim için bir evladı uygun ve hayırlı görmnüşse elbette verecektir. biz sabır ve istekle istemeye ve gereğini yapmaya devam edeceğiz...
Dedim "Halim ne olacak?"
Buyurdun:"ALLAH'ın rahmetinden ümit kesmeyin" (Zumer suresi)
Dedim "Çok zorluk çekiyorum"
Buyurdun:"Her zorluktan sonra bir kolaylık vardır" (İnsira suresi)
Dedim "Dayanamıyorum"
... ... Buyurdun:"ALLAH sabredenlerle beraberdir" (Bakara suresi)
Dedim "Çok huzursuzum"
Buyurdun:"Kalpler ancak ALLAH'ın zikriyle huzur bulur" (Ra'd suresi)
ALLAH'ım ne istiyorsan benden.Onu istiyorum Senden......
Zeytun inan bana seni çok iyi anlıyorum.
Yumurta gelişmiyor, gelişmiyor, olmaz deneme bile,
boşuna bedenini yorma, zaten fibroadenomların var östrejen alma bünyene... v.s v.s
o kadar duydumki bunları ve o kadar düşündüm ve üzüldümki..
insan yumurta gelişip birde üzerine döllenip hemde 2 ve 3 tane daha olup
en son transfere kadar gidince kendini rüyada gibi hissediyorsun, inanamıyorsun..
doktorunun elini ayağını öpmek istiyorsun..
Ama işte bir şekilde her denemede illaki tutunacak diye bişey yokmuş..
Doktorumla konuştum neden tutunamadılar??
Birkaç nedeni olabilir dedi.
-Hem yumurtanın hem endometriyumun yani rahim duvarının
aynı anda birlikte gelişmesi tutunması için çok önemliymiş, biri gelişip diğeri yavaşlarsa olmazmış..
-Bazen vücud embriyoları yabancı bir cisim sanıp ona karşı savunma mekanizması ile antikor üretip
ne zahmetlerle , ne mucizelerle kavuştuğumuz embriyolarımıza savaş açıp yok ediyorlarmış..
-Bazen de gebe kalırsam ilerde olası bir hastalalık varsa beyin bunu biliyormuş (??? nasıl oluyor anlamadım)
gebelik oluşmasını beyin engelliyormuş.... (bence bu Takdir-i İlahi)
Yazdığın sureleri için teşekkür ederim arkadaşım okuyacağım..
İnançla, istekle, sabırla, yılmadan denemeye devam edicem seninde söylediğin gibi..
Bu arada kuantum fizik seansına giden varmı blokajları açmak için?
Herkeze sevgiler.. Yeni katılanlar hepiiniz hoşgeldiniz. Bende henüz yeniyim burda..