- Konu Sahibi akideciknane
-
- #4.261
Ben 44 yaşındayım ilk denemem negatif ikinci deneme hazirligindayim nasipse bu ay sonu yeni tedavi başlayacak sisli memorialde umarım hepimize hayırlı bir yıl olur 2013
Merhaba arkadaşlar,
Ortalıkta çok fena grip salgına var. Ve bende şuan grip oldum, evde dinleniyorum.
13+4 hafta olduk ve doktor kız dedi.
Rapor almaya gittim bugün. Doktor asistanıyla ileri yaş gebeliklerden bahsettiler.
Ünlü ve yaşlı gebelerden hastası varmış galiba.. Gazetede bunlarla röportaj yapılmış.
Ben ısrarla sordum donasyon mu? Sizin hastanız mı?
Diye , ama cevaplamadı sır gibi...
Dönerken yol boyu düşündüm. Ee 48-50 yaşında tüp bebek oluyorsa kendi yumurtamla beni ne diye yakapaça
Tüpbebeğe yönlendirdi.
Sonra eve gelince nette buldum okudum röportajı. Nasıl kolay herşey nasıl ballandırılmış. Yok 40 yaşından sonra doğum yapan 100 yaşına kadar yaşarmış vs..
İnanamadım her gittiğimde yaştan bahseden Dr o değil mi?
Esin maraşlıoğlu nun kocası hamile olduğunu öğrenince sevince boğulmuş! Haberi yokmuymuş tüp bebek uğraştıklarından? Yaa normal hamile kalmışlar gibi yazıyor. Sinir oldum yaaa!
kızlar ben o ünlülerin nasıl hamile kaldığını çok merak ediyorum.
Kesin donasyondur dimi? 50 yaşında Füsun Demirel de yumurta kalmışmıdır ki!
O zaman rekorlar kitabına girsin..
Yada gerçeği yazsınlar pembe tablolar değil diiimi ama..
Hepinize sevgilerimle ,
Aha link İleri yaşta hamileliğin artıları ve eksileri... | Metin Uyar | Milliyet.com.tr
Arı sütü çok değerli bir besin ama orginali olursa.
Bende çok para verdimm.:))))
Merhaba arkadaşlar,
Ortalıkta çok fena grip salgına var. Ve bende şuan grip oldum, evde dinleniyorum.
Rapor almaya gittim bugün. Doktor asistanıyla ileri yaş gebeliklerden bahsettiler.
Ünlü ve yaşlı gebelerden hastası varmış galiba.. Gazetede bunlarla röportaj yapılmış.
Dönerken yol boyu düşündüm. Ee 48-50 yaşında tüp bebek oluyorsa kendi yumurtamla beni ne diye yakapaça
Tüpbebeğe yönlendirdi.
Sonra eve gelince nette buldum okudum röportajı. Nasıl kolay herşey nasıl ballandırılmış. Yok 40 yaşından sonra doğum yapan 100 yaşına kadar yaşarmış vs..
Esin maraşlıoğlu nun kocası hamile olduğunu öğrenince sevince boğulmuş! Haberi yokmuymuş tüp bebek uğraştıklarından? Yaa normal hamile kalmışlar gibi yazıyor. Sinir oldum yaaa!
Hepinize sevgilerimle ,
Aha link İleri yaşta hamileliğin artıları ve eksileri... | Metin Uyar | Milliyet.com.tr
Günaydın topiğimizin çıtır kızları...
Zema şişli memorial otomasyon sistemi gibi çalışıyor izlenimi verdi bana. Bende ilk kez oraya gitmiştim ve benzer şeyler hissettim. Şuandaki doktoruna güveniyorsan o seni sen onu anlıyorsanız güzel... tabi bizlerin yaşında olanlar için durum biraz zor bunu kabullenincebazı şeyler daha kolay atlatılabiliyor... ben 3 kez tüp yaptırdım hiçbirisinde embriyo dahi oluşmadı... yani o bekleme sürecini yaşayamadım bile :))
Sonuç yılmak yok yola devam ...elimizde 1 adet bile yumurta varsa denemeye devam edeceğiz... yüce yaradan bizim için bir evladı uygun ve hayırlı görmnüşse elbette verecektir. biz sabır ve istekle istemeye ve gereğini yapmaya devam edeceğiz...
Dedim "Halim ne olacak?"
Buyurdun:"ALLAH'ın rahmetinden ümit kesmeyin" (Zumer suresi)
Dedim "Çok zorluk çekiyorum"
Buyurdun:"Her zorluktan sonra bir kolaylık vardır" (İnsira suresi)
Dedim "Dayanamıyorum"
... ... Buyurdun:"ALLAH sabredenlerle beraberdir" (Bakara suresi)
Dedim "Çok huzursuzum"
Buyurdun:"Kalpler ancak ALLAH'ın zikriyle huzur bulur" (Ra'd suresi)
ALLAH'ım ne istiyorsan benden.Onu istiyorum Senden......
Merhaba arkadaşlar,
Tüpbebeğe yönlendirdi.
Hepinize sevgilerimle ,
Bu arada kuantum fizik seansına giden varmı blokajları açmak için?
..
Merhaba,
Kuantum fiziği fizik biliminin bir dalı; maddenin özünde hiçbirşey olmadığını söyler ( herşey yanılsama ve bu alem sanal...:) . Blokaj açma terimine çok yeni denk geldim; orjinal yoga sistemi (OYS) diye bişey varmış. Önceki yaşamda ektiklerini bu yaşamda biçeceksin diyor. Yoga yaparsan da bu eski karmaların oluşturduğu blokajları aşabiliyormuşsun.
Sizin dediğiniz bu ikisinin birleştirildiği bir çalışma mı?
Sevgiler...
Kızlar gunaydın
Bi sey sorcam hem bebek konusundan kafamız dagılmıs olur
Cok kafaya takmayın dio ya Dr lar:)
Simdik bu yasta yani 40 larda evlenseydiniz
Soyle 100-110 kişilik bir dugun yapsaydınız
Nezih ve sık
İstanbulda hangi mekanda yapardınız ?
düğün kiminse hayırlı uğurlu olsun... Ben İstanbul'da yaşamadığımdan yorum yapamayacağım(
canım, evine hoşgittin/hoşgeldin, hangisini kabul edersen artık..
desteğine teşekkür ederim, inşallah önümüzdeki ayların birinde kavuşabilirim....
ben az dinlenirken, siz de boş durmayın da, hamile haberleriyle kulaklarımızın pası silinsin di mi ama. öptüm seni.
Selcan hos geldin. nasil gecti tatilin ? senden yansimalar gayet güzel iyi gectigini düsünüyorum. canim regl olmussun düsük sonrasi ilk regl, biraz fazla ve uzun sürebiliyor endiselenme benimde öyle olmustu. tüp bebek görüsmesini erteleyemiyorsan, git görüs olmazsa sonra randevu alman zorlasabilir düsün iyice öptüm seni
yeni gelen arkadaslar, hos geldiniz hepinize tek tek yazamadim. misafirim vardi kusura bakmayin.
ben senin hakkinda fazla bi bilgiye sahip degilim arkadasim belki yazdin ama ben tatilde oldugum icin kacirmis olabilirim.
kac yasindaydin birde turkiye disindami yasiyorsun?
h.buldum duovam. canim valla tatilim aslinda istedigim umdugum gibi gecmedi napalim bunda da var bi hayir.
ama bana bu enerjiyi veren abimin dunyalar tatli bebegi oldu. Allahim nasil tatli bisey o bi gorseniz.
bi aslanparcasi daha kazandirdik cok sukur
tupbebek icin belki on gorusmeye giderim kuzum ama ben galiba vazgecicem bu tupbebek sevdasindan. ama acele kararda
vermek istemiyorum bakalim kader bizi nerelere surukluycek.
senin ameliyat gunun belli oldumu artik bazi seylerin rayina oturduguna sevindim ne yalan soyleyim.
biran once olur biterde sende bebek calismalarina son surat baslarsin.
Kızlar gunaydın
Bi sey sorcam hem bebek konusundan kafamız dagılmıs olur
Cok kafaya takmayın dio ya Dr lar:)
Simdik bu yasta yani 40 larda evlenseydiniz
Soyle 100-110 kişilik bir dugun yapsaydınız
Nezih ve sık
İstanbulda hangi mekanda yapardınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?