- Konu Sahibi akideciknane
- #4.221
Kızlar merhaba 76 lıyım ben 40a az kaldı
Benide aranıza alırmısınız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin Jeffry... ben bu topiğin uğuruna inanıyorum... umarım sende muardına eren topikdaşlarımızdan olursun...
Bende 46.. benimde burda olmam gerekiyor dimi??
kızlar öncelikle eve saat 21 00 de geldim ve hemen yazıyorum, geciktim kusura bakmayın.
beta hcg 1. değer 11,52 idi, 2. değer 10,88 çıktı, yani değerim düştü..... kısmet değilmiş, hayırlıısı buymuş diyeceğiz, önümzdeki maçlara bakacağız.
canim benim cok üzüldüm. allahtan hayirlisi demekten baska yapacak birsey yok canim. umarim bir sonraki denemede melegin sana gelir. nefes aldikca umut tükenmez. Yüce Rabbimden hayirlisiyla seni annelik mertebesine cikarmasini dile. dualarim seninle. öpüyorum güzel kumru
Bende 46.. benimde burda olmam gerekiyor dimi??
Sevgili zema.... evet senin yerinde kesinlikle burası hoşgeldin...
Teşekkür ederim zeytun ve teşekkürler herkezzzzzz....
Sizlere hikayemi anlatayım,
Yaşım 45.. 3 yıllık evliyim, 2 yıl önce şişli memoriala gittim tahlil sonuçlarıma bakıp hiç umut yok dediler
herhangi bir tedavi bile yapmadılar eve gönderdiler. İlginçti çok metnini duymuştuk oysa
Sonra bir zaman geçti..
Kadıköy Şifa Hastanesine gittik anında parayı alıp ilaçları da satıp direk 10 adet iğneyi verdiler,
bir tane bile yumurta gelişmedi..
İyice umutsuzluğa kapıldık.. Yine aradan bir zaman geçti bu arada bir dünya jinekoloğa başvurdum kan testlerimi yeniledim
ve fakat son 14 aydır adetten de kesilmiştim, ve post menopoz dönemindeydim artık..
Bir arkadaşım zorla beni başka bir profosöre götürdü.
Burda umut var gibiydi, çok babacan parayla alakası olmayan piyasada çok reklamı olmayan ama
bu işte uzun yıllarını harcamış çok insancıl bir hocayla karşılaştık, mutlu olduk,
ve,,,,, yaklaşık 4-5 ay ilaçlar, ilaçlar, ilaçlar..zar zor yumurta gelişti ve yavaş yavaş topanmaya başlandı..
Tabiiki çok mutluyduk,
Her ay 2'şer tane toplanıp 1 tanesi döllendi ve donduruldu,
sonunda elimizde 3 adet embriyomuz vardı fakat çözülüp 5.güne gelene kadar 2 tane kaldılar,
2 tane 5.gün embriyosu transfer yapılmıştı,
talihsizlik kötü stresli sinir bozucu olaylar yaşadım transferimin ilk haftası malesef,
10. gün kanda beta-hcg 2 çıktı.. tabiiki çok umutsuz
13. gün tekrar beta-hcg 2 çıktı..
Bugün doktorumla konuştum. Regl olduktan sonra tekrar denemek istiyorum.
Şimdi bekliyorum, hem vücudum biraz dinlensin hem kendimi toparlayayım
reglden sonra bismillah dicez tekrar.
İşte böyle arkadaşlar....
Bu sefer kendime çok dikkat edicem...
Aman sizlerde stress yapmayın ne olur.
Bu arada ben forum sitesinde henüz çok yeniyim.
aramıza sevgiyle "hoşgeldin" diyen herkeze kocaman sevgiler.. Hoşbuldum...
Çok güzel bir ortam burası... hemencik ısınıverdim sizlere.....
Yılmak yok yola devammm.....
Bende varım :) benide aranıza alın lütfen...
Bende 73 lüyüm,bende 3 ay sonra kırkıma girecem diye yaş sendromuna girsem mi girmesem mi derken burayı keşfettim 3-5 gündür sizi takip ediyorum,ama yazma fırsatı bulamamıştım.Buranın enerjisi çok güzel gerçekten,tebrikler...
Teşekkür ederim zeytun ve teşekkürler herkezzzzzz....
Sizlere hikayemi anlatayım,
Yaşım 45.. 3 yıllık evliyim, 2 yıl önce şişli memoriala gittim tahlil sonuçlarıma bakıp hiç umut yok dediler
herhangi bir tedavi bile yapmadılar eve gönderdiler. İlginçti çok metnini duymuştuk oysa
Sonra bir zaman geçti..
Kadıköy Şifa Hastanesine gittik anında parayı alıp ilaçları da satıp direk 10 adet iğneyi verdiler,
bir tane bile yumurta gelişmedi..
İyice umutsuzluğa kapıldık.. Yine aradan bir zaman geçti bu arada bir dünya jinekoloğa başvurdum kan testlerimi yeniledim
ve fakat son 14 aydır adetten de kesilmiştim, ve post menopoz dönemindeydim artık..
Bir arkadaşım zorla beni başka bir profosöre götürdü.
Burda umut var gibiydi, çok babacan parayla alakası olmayan piyasada çok reklamı olmayan ama
bu işte uzun yıllarını harcamış çok insancıl bir hocayla karşılaştık, mutlu olduk,
ve,,,,, yaklaşık 4-5 ay ilaçlar, ilaçlar, ilaçlar..zar zor yumurta gelişti ve yavaş yavaş topanmaya başlandı..
Tabiiki çok mutluyduk,
Her ay 2'şer tane toplanıp 1 tanesi döllendi ve donduruldu,
sonunda elimizde 3 adet embriyomuz vardı fakat çözülüp 5.güne gelene kadar 2 tane kaldılar,
2 tane 5.gün embriyosu transfer yapılmıştı,
talihsizlik kötü stresli sinir bozucu olaylar yaşadım transferimin ilk haftası malesef,
10. gün kanda beta-hcg 2 çıktı.. tabiiki çok umutsuz
13. gün tekrar beta-hcg 2 çıktı..
Bugün doktorumla konuştum. Regl olduktan sonra tekrar denemek istiyorum.
Şimdi bekliyorum, hem vücudum biraz dinlensin hem kendimi toparlayayım
reglden sonra bismillah dicez tekrar.
İşte böyle arkadaşlar....
Bu sefer kendime çok dikkat edicem...
Aman sizlerde stress yapmayın ne olur.
Bu arada ben forum sitesinde henüz çok yeniyim.
aramıza sevgiyle "hoşgeldin" diyen herkeze kocaman sevgiler.. Hoşbuldum...
Çok güzel bir ortam burası... hemencik ısınıverdim sizlere.....
Yılmak yok yola devammm.....
Aramıza hoş geldin gençç...:)))
Sen gençsin daha.Bizler ne yapalı.mesela ben 44 yaşındayım...
Ha 40 ha 44 :) 41 kere maşallah bize ...
Kızlar Gunaydın
Bende forumda yeniyim o yuzden her birinizin
Bana yazdıgı mesajları alıp bi mesajda kopyalayıp
Hepinize teşekkur etmeyi bilmiyorum(bir ara ogretirsiniz)
Ama hos geldin diyen herkese tsk ederim
Bende bu ay ilk defa bebek denedim
Klomen kullandım catlatma ignesi vuruldum
Olur insallah
Arkadaşlar halen adet olamadım nedense.
Geçen ay ayın 3 de olmuştum bugün ayın 10 halen yok.Tüp bebek tedavi sonrası gecikme olması normal mi acaba?
Fikri olan varmı ?