Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Nevser hoşgeldin...

Tutku benim adetlerim 26 gündür hiç sekmez... ancak 3 tüp sonrasındaki ilk adetim 23. günde ikinci adetim 30. günde oldu... tüp sonrası butür kaymalar normal... birde memorial ın labaratuvarındaki doktor bana tüp sırasında yumurtalıklara zarar verildiğinden tüp sonrası yumurta olmayacağını söylemişti...

ancak breezey'ninde dediği gibi bu doktorlar ( ayyyy çok başbakan tarzı mı oldu ne ) hep genele yönelik konuşuyorlar... belli mi olur rabbim senin için uygun olan zamanı şimdi görmüştür...

normal rutininden çok fazla gün geçti ise bence bir test yaptır... belki bu ay sana sevineceğizdir dimi ama :))

Arkadaşlar halen adet olamadım nedense.
Geçen ay ayın 3 de olmuştum bugün ayın 10 halen yok.Tüp bebek tedavi sonrası gecikme olması normal mi acaba?
Fikri olan varmı ?

Simdilik bunu buldum soganıda yazcam

aleksandra35 kullanıcısından alıntı
Çörek otlu bal kürü nasıl oluyor canım? İncir kürüyle beraber kullanılması durumunda ne olur acaba?..
10 yemek kaşığı bal
12 tatlı kaşığı çörek otu
10 çay kaşığı tarçın

bunları karıştırıp adetin 2.günü her sabah aç karnına bir yemek kaşığı yiyorsun.aslında çörekotunu öğütün die tavsiye ediliyor öğütebiliyorsan öğüt ama yoksa çiğneyerekte yenebiliyormuş.adetinin 12.günü bırakıyorsun canım.bu şekilde çoğul gebelik bile oluyormuş.rabbim isteyen herkese versin.

Selcan'ım hoşgeldin...
Tatilde dinlendin kafa dağıttın ailenin yanında güzel günler geçirdin... artık bu moralle kim tutar seni .... en kısa zamanda güzel haberini bekliyorum... bence ovulasyon falan herşeyi bırakmamız lazım. daha önce Ümmüseleme yazmıştı adetine 4 gün kala olgunlaşan yumurtası olduğunu.. benim doktorum bana bu ovulasyon testleri yaşı daha genç olan ve herşeyi normal olanlar için daha uygun ... yaş olarak ilerde olanlar için herşey olabilir bu nedene teste falan takılma çalış demişti. benim önerim adet bitiminden hemen sonra gün aşırı çalışın şekerim... hem sen çıtır kocişine bayılıyorsun ... senin için pek zor olmaz gibi :)))

Paylaşımlarımı beğenmene sevindim... gerçekten bu evrenin döngüsünü sağlayan ve herşeyi istediği gibi yapan birgüç muhakkak ki var... umarım bu güç bizide istediğimiz şeye kavuşturur.

Kerem'i eklemek uzun geliyor bu nedenle sana kısaca Selcan diyorum kusuruma bakmazsın değilmi :))

bakarmiyim hic zaten keremin kim oldugu ortada dimi

ay ben o citir kocaya nasil asigim nasil asigim

valla ben o kadar cok sey yasadim ki su son 6 ayda kendimi kasmaya hic niyetim yok. rabbim hakkimda hayirlisi neyse onu versin.
oluruna biraktim herseyi. tupbebebek icin on gorusmeyi bile iptal etmeyi dusunuyorum hatta tupbebegi hepten iptal bile edebilirim hic hazir degilim cunku tupbebek zorluklarina gogus germeye.

Nevser oğullarını kaybetmen gerçekten çok üzücü... ancak rabbim kimseye çekemeyeceği dert vermezmiş... bunların hepsi bir sınav... ve yaşadığımız herşey bize başka bişey katıyor... O'ndan gelen herşeye razı olmamız ve bizim için hayırlı olan buymuş diyebilmemiz gerekiyor... şüphesizki bizim için en hayırlı olanı O biliyor...

Soğan kürünü ekli şekilde uygulayabilirsin... birsonraki adet gününe 15 gün kala başlıyorsun ve adetine kadar yapıyorsun. .. 2. adetinden sonraki adedine 10 gün kala tekrar adete kadar yapıyorsun... daha sonraki dönemlerde ise 2 kez 5 er gün yapıyorsun... Bizim bir komşumuz çikolata kisti varmış 5 cm bu kürü uyguladıktan sonra geçmiş.

'' Bir buçuk, iki bardak kaliteli kaynar suyun içine, kabukları soyulmuş orta boy soğan dilimlenip atılır. 10 dk kapağı kapalı şekilde kaynatın. Ilınınca için. Günde iki kez sabah ve akşam uygulamak suretiyle 15 gün boyunca devam edin. Onbeş gün bitiminde regl gününüze 10 gün varken, 5 gün daha günde iki kerelik kürden uygulayın. Soğan kürü sırasında beyaz ve sarı akıntılarınız artabilir. Endişelenmenize gerek yok bu iyiye işarettir. ''

yok kızzz... sizin orada tüp bebek görüşmesi çok zor hazır randevu almışken bence görüş...bidaha randevu almaya kalksan bekler dururuz sen görüş en azından... zaten oralarda görüştükten sonra uygulamayı ancak 6 ayda yaparlar gibi sanki:))))

Canım ben Prof.Saraçoğlu'nu aradım görüştüm.4 aşamalı kür önerdi ve gönderdiklerini uyguluyorum.Soğan kürüyle başlıyor zaten.Birde arı dünyasından arı sütü ve polen kürü uyguluyorum.İstersen sen arayıp konuşursun.Kişiye göre değişebiliyor çünkü.

Selamlar,

haklisin aslinda arkadasim neyse ki 23 eylule daha kisa bi zaman var dusunur kararimi veririm. burdaki arkadaslar bilir ben
tupbebekten cok fena tirsiyorum breezeyim duymasin

birde ben sogan kurunde 5dkka kaynayacak diye biliyorum tutku sana nasil onermisti saracoglu cANIM?

Son düzenleme:

bu karisimi bende aldim tutkucum henuz baslamadim gerci de. ama aktar beni metal kasik kullanmamam konusunda uyardi
sana da soylendi mi boyle birsey?

Canım hangi numaradan aramamız doğru olur web sayfasında hem normal hem cep numarası var,yoksa mail mi atsam ?

Son düzenleme:
ayyy evet saraçoğlunun kendi sitesinde de 5 dk diye yazıyor.. ümmü daha iyi bilir gerçi o doktorla görüşüp yapmıştı.

İbrahim Saraçoğlu Kuru Soğan Kürü : İbrahim Adnan Saraçoğlu | Zayıflama, Kürler, Şifalı Bitkiler

Günde 2 kez 15 gün boyunca soğan kürü | Prof.Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu | Milliyet.com.tr

kısık ateşte 5 dk kaynatın dedi bana.

bu karisimi bende aldim tutkucum henuz baslamadim gerci de. ama aktar beni metal kasik kullanmamam konusunda uyardi
sana da soylendi mi boyle birsey?

1 kg arı sütü.1 kg polen aldım.Arı sütünü 4 e böldüm.3 tanesi buzlukta ve koyu renk bir kapta.Diğeri normal rafta.
Sabah ve akşam aç karna 1 tatlı kaşığı.( tahta kaşık.)
Polende 3 tatlı kaşığı yatarken.(tahta kaşık )
Güneş ışık ve metalden korumak gerekiyor.Arı dünyasındaki Ertuğrul bey ileri yaştaki kişiler için iyi örnekler anlattı bana.
Bakalım hayırlısı...

Canım hangi numaradan aramamız doğru olur web sayfasında hem normal hem cep numarası var,yoksa mail mi atsam ?

Web sayfasındaki sabit ve cep numaralarından arayıp,bilgilerini veriyorsun ,dosya numarası alıyorsun, onlar sana ne zaman araman gerektiğini söylüyorar.Ama çok meşgül sürekli araman lazım canım..

hmm ben hazirini aldim canim ya minicik bi siseye biraz fazla para baydim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…