• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selam canim, sen ne tablosu eklemissin öyle doktorlara bakarsan;:53:topiklerde okuyorum. hic cocugu olmaz denilenler dogal yoldan hamile olmus.vs. vs.:49: takilma öyle cok degerler bazen hizlada yükselebiliyormus.:10: hadi az kaldi güzel haberi almaya :49:senden sonra bakalim sira kimde? ummuye totem yaptim bende senden sonra, sonrada diger arkadaslar ve bende siraya gireriz arkanizdan.

ayy totemlerde yaparmış..:)) :16: allahım topiğimizde hepimize en kısa zamanda nasip etsin işallah..tüm istiyenlere..bu satfayı okuyanlara..dua edenlere..bol bol versin..:49::49::49:
alısalıstan işallah yarın güzel haberler alıcaz.."o endo boşa kalınlaşmadı..allah isteyince herşey yoluna giriyor..allah sağlıklı sorunsuz gebelikler nasip etsin..
cici hamişlerimiz nasıl gidiyor..bebişler büyğyormu..deti sanırım bayadır girmiyor..
tutku kürlerin nasıl gidiyor..:49:
selcan nerelerdesin..döndünmü memleketten..:10:

Selam canim, sen ne tablosu eklemissin öyle doktorlara bakarsan;:53:topiklerde okuyorum. hic cocugu olmaz denilenler dogal yoldan hamile olmus.vs. vs.:49: takilma öyle cok degerler bazen hizlada yükselebiliyormus.:10: hadi az kaldi güzel haberi almaya :49:senden sonra bakalim sira kimde? ummuye totem yaptim bende senden sonra, sonrada diger arkadaslar ve bende siraya gireriz arkanizdan.

ayy totemlerde yaparmış..:)) :16: allahım topiğimizde hepimize en kısa zamanda nasip etsin işallah..tüm istiyenlere..bu satfayı okuyanlara..dua edenlere..bol bol versin..:49::49::49:
alısalıstan işallah yarın güzel haberler alıcaz.."o endo boşa kalınlaşmadı..allah isteyince herşey yoluna giriyor..allah sağlıklı sorunsuz gebelikler nasip etsin..
cici hamişlerimiz nasıl gidiyor..bebişler büyğyormu..deti sanırım bayadır girmiyor..

kızlar allah razı olsun, yarın akşam ne durumda olurum bilemediğim için şimdiden yazayım dedim, beta hcg 11,52 idi ama inanın yazdıklarınızla sanki bir 100 daha ilave edilmiş gibi, yani gerçekten hamileymişim gibi hissettirdiniz, ve 2 gün için en azından şimdilik mutlu oldum..... umarım bu sevinç katlanarak artar, hayırlısıyla artar inşallah....
ama ne olursa olsun katkınızı hiç unutmayacağım....... daha nice mutlululklar yaşayalım hepbirlikte sırasıyla......

tüm topiğe hatta kk ya teşekkür

sıradaki toteme dahil edilecek kızlar için de bir listemi yapsak acep......... uğur getirsin babında.........

Canım çarşamba günü aslan pençesi kürü bitiyor.Sonra 10 gün soğan kürüne geçmem gerekiyor.Sonrada civan perçemi.Sonrada incir kürü.Bu arada keten tohumunu da kullanmam gerekiyormuş ama.Aç karna içemiyorum.Salatalara koyuyorum.Önümde uzun kür günleri var daha:)))))
Bu arada arı sütü ve polenede devam ediyorum.Bu arada halen adet olmadım.Ayın 3 de olması gerekiyordu.Doktor 12 sine kadar olmazsan gel demişti.Adet olunca tekrar hormonlara bakılacak ve devamındada HSG var.İnşallah yakın zamanda olurum.
Yolumuz uzun Allah yardımcımız olsun.

Sevgilerimle,,,

Verdiğin adresteki topiği inceledim.Bende bir dönem mini tüp bebek tedavisi ile araştırma yaptımtım.Gerçeken pek bilgisi olan yok.
Hatta bazı doktorlar pek işe yaramadığını bile söylüyor.Bana mantıklı gelmişt.Sen bu konuda tedaviler oldun sanırım İzmir de.
Konu hakkında biraz detaylı bilgi verebilirmisin ? ( Tedavi aşamaları-klinik-fiyat vs.)
Tşk,

Bende bugun sogan.kurune basladim bakalim.11 eylul carsambada hsg cekilecegim cok yogunum cookk :)
Operim.hepiciginizi

Sevgili ALISALIS,

Gelişmeleri takip ettim..

şu an test yaptırmış sonucu bekliyor olmalısın...ben haberi aldığımdan beri

aklımda " sonuç olumlu olacak" cümlesi dönüp duruyor...umarım öyle de olur...

sana bol şans diliyorum...

sonuç ne olursa olsun yanındayız...

yürekten sarılıyorum....:16:

arkadaşlar hepinize selamlar... umarım güzel bir haftasonu geçiriyorsunuzdur...

Alısalıs heyecanla hayırlı haberini bekliyorum....

bende 2 hafta sonra gireceğim sınav için ders çalışmaya çalışıyorum :)))

Rabbim herkesin gönlüne göre hakkında hayırlı olanı versin...

kızlar öncelikle eve saat 21 00 de geldim ve hemen yazıyorum, geciktim kusura bakmayın.
beta hcg 1. değer 11,52 idi, 2. değer 10,88 çıktı, yani değerim düştü..... kısmet değilmiş, hayırlıısı buymuş diyeceğiz, önümzdeki maçlara bakacağız.

Verdiğin adresteki topiği inceledim.Bende bir dönem mini tüp bebek tedavisi ile araştırma yaptımtım.Gerçeken pek bilgisi olan yok.
Hatta bazı doktorlar pek işe yaramadığını bile söylüyor.Bana mantıklı gelmişt.Sen bu konuda tedaviler oldun sanırım İzmir de.
Konu hakkında biraz detaylı bilgi verebilirmisin ? ( Tedavi aşamaları-klinik-fiyat vs.)
Tşk,
tutkucum biraz kafam dağınık , sakinleşince yazayım canım, sen de hatırlatırsın olmaz mı.
Sevgili ALISALIS,

Gelişmeleri takip ettim..

şu an test yaptırmış sonucu bekliyor olmalısın...ben haberi aldığımdan beri

aklımda " sonuç olumlu olacak" cümlesi dönüp duruyor...umarım öyle de olur...

sana bol şans diliyorum...

sonuç ne olursa olsun yanındayız...

yürekten sarılıyorum....:16:

canikom, öğlen öğrendim sonucu, ama kurstan 21.00 de gelince ancak yazabildim. ben de yürekten sarılmanı hissettim şu an, o kadar sıcak geldi ki...... harikasın.

alısalıs'cim kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz.... üzüldüm ancak O'dan gelen herşeyi sorgulamasız kabul etmeliyiz... O kuşkusuz ki bizim hakkımızda en hayırlı olanı bilen ve en hayırlı olanı neyse onu verendir...

umarım en kısa sürede istediğimiz güzellikte yeni heyecanlar paylaşırız...

olmadı be tatlım,,,, özür özür,, ne güzel moral oluyordum az daha kendime ve sizlere..

kızlar öncelikle eve saat 21 00 de geldim ve hemen yazıyorum, geciktim kusura bakmayın.
beta hcg 1. değer 11,52 idi, 2. değer 10,88 çıktı, yani değerim düştü..... kısmet değilmiş, hayırlıısı buymuş diyeceğiz, önümzdeki maçlara bakacağız.

tutkucum biraz kafam dağınık , sakinleşince yazayım canım, sen de hatırlatırsın olmaz mı.

canikom, öğlen öğrendim sonucu, ama kurstan 21.00 de gelince ancak yazabildim. ben de yürekten sarılmanı hissettim şu an, o kadar sıcak geldi ki...... harikasın.

alısalıs mücizene çok yaklaştın olacak işallah ..şimdi değilsede diğerinde..allahım tez zamanda yaşatsın işallah..:49:

olmadı be tatlım,,,, özür özür,, ne güzel moral oluyordum az daha kendime ve sizlere..

Selam canim, iyi moral olurdu haklisin ama dünyanin sonu degil mücadeleye devam.. ummunün dedigi gibi mucizene cok yaklastin. cok sürmeyecek bebegin gelecek. mücadeleye devam pes etmek yok öptüm seni.:16:

alısalıs mücizene çok yaklaştın olacak işallah ..şimdi değilsede diğerinde..allahım tez zamanda yaşatsın işallah..:49:

Selam canim, iyi moral olurdu haklisin ama dünyanin sonu degil mücadeleye devam.. ummunün dedigi gibi mucizene cok yaklastin. cok sürmeyecek bebegin gelecek. mücadeleye devam pes etmek yok öptüm seni.:16:

inşallah kızlar, dediklerinizi en kısa zamanda birer birer yaşamaya başlarız, öptüm çok çok

Canım üzüldüm ama lütfen moralini bozma.Hepimiz çok olumsuzluklar yaşadık.Yılmak yok,yola devam.Herşey nasip kısmet.
Allahın takdirinden sual olunmaz.Allahın izni ile bol bol dua edip,bekleyeceğiz.Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu verecektir.
Zor biliyorum.Ama atlatacaksın.Biraz zaman ihtiyacın var..
Öpüyorumm.Sevgilerimle...

Günaydın sevgili topik arkadaşlarım....
Umarım huzurlu bir hafta bizleri karşılar...

Üzülme!..Dert etme can!..

Görebiliyorsan, dokunabiliyorsan,nefes alabiliyorsan, yürüyebiliyorsan..
Ne mutlu sana!.. Elinde olmayanları söyleme bana..Elinde olanlardan bahset can
Üzülme!..
... Geceler hep kimsesiz mi geçecek?..Gidenler dönmeyecek mi?..Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede..Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış...Bil ki! Güzellikler de var bu hayatta...Gel Git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?..“Hüzün olgunlaştırır” ...“Kaybetmek sabrı öğretir”...

Hz Mevlana

Back