Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşım Allahım bu sürecinde sana kolaylıklar versin.... umarım cumartesi günü güzel haberini alır ve hepimiz çok mutlu oluruz.

Allah'dan hayırlısını istemek, olmuyorsa çok ısrarcı olmamak... biraz akışa bırakıp - O'nun sonsuz güç ve kudretli ellerine kendini bırakmak en uygun olanı galiba....

Çaresizlik tuzağına düşme. Her zaman bir umut ışığı olduğunu aklından çıkarma (Bakara 156).

Meali: O sabredenler, kendilerine bir bela geldiği zaman, “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler.

hopecim tatlım inşallah öyledir, dediğin gibi dualarıma devam edeyim. öyle kilo milo deme bana,,,, cısssssss yaparım. sen öyle ben böyle güzelim tatlım, öptüm
tamam canım, ısrarcı olmak yok, hayırlısını dileyelim.

evet biz O na döneceğiz, sabırsızılk yok ,

kızlar bir tablo buldum, buna göre pek olumlu değil, aşağıdaki tablodan tüp için olanı, 2. tablo... (benim değer 12.gün 11,52 yani 17 nin altında) ve biz 2.tabloya bakmalıyız..... Yine de Rabbim bilir........

Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300

Beta HCG sonucu değerlendirmesinde bir diğer kriter ise yumurtlamadan sonra geçen süre gün, en düşük,en yüksek ve ortalama Beta HCG değerleridir.
Gebeliğin ilk tanısında yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde,gebelik nedeniyle çıkan Beta HCG Değerleri:

En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 - 119 - 48
13.gün 17 - 147 - 59
14.gün 33 - 223 - 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 464
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287

Son düzenleme:
İncir kuru duzensizlik yapalibiliyor

Sen bu tabloya bakma aplam herkesin degeri bir olmuyor inşallah cumartesi mutlulugumuz katlanacak dualarim.seninle

miranda haklı canım..boşver tabloyu..çok şükür hamilesin..allahım tamamına erdirsin.i.sorunsuz hamilelik geçir işallah..allahım mucizeni sonuna kadar yaşatsın..

Sen bu tabloya bakma aplam herkesin degeri bir olmuyor inşallah cumartesi mutlulugumuz katlanacak dualarim.seninle

miranda haklı canım..boşver tabloyu..çok şükür hamilesin..allahım tamamına erdirsin.i.sorunsuz hamilelik geçir işallah..allahım mucizeni sonuna kadar yaşatsın..

miranda, ümmü, inşallah sizin dediğiniz gibidir.....

tamam tablo mablo unutuldu, ananas ve kabak çekirdeğine devam,,,

veeeeee daha güzelleri sizlere olsun......

alısalıs

allah dualarını kabul etsin
allah sana hayırlı bır evlat nasıp etsın dualarım ve dualarımız sana ve bebısıne amın .....amın ınsallah olcak korkma

alısalıs

allah dualarını kabul etsin
allah sana hayırlı bır evlat nasıp etsın dualarım ve dualarımız sana ve bebısıne amın .....amın ınsallah olcak korkma

amin inşallah, çaktırmıyorum ama korkuyorum, sizlerin duasıyla ayağa kalkacağım ve hepinizi arkamdan sürüyeceğim evvelallah ..... az sabır bakalım görcez.

Ben 44 yaşındayım ilk denemem negatif ikinci deneme hazirligindayim nasipse bu ay sonu yeni tedavi başlayacak sisli memorialde umarım hepimize hayırlı bir yıl olur 2013

merhaba hamileliğiniz nasıl gidiyor ? genç gebelere göre bu yaşlarda ne gibi extra sorunlar oluyor?

bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum

aliss:)
Herkese günaydın,

Alisim cumartesi katlanan değerini görürürsün inşallah..

Kafanı dağıtım azıcık:) Ben dün kontrole gittim aşılamadan vazgeçtik, rezerv kötü durumda ve profum durumun ciddiyetinin farkına varmamı söyledi, her lafı ile beni duvardan duvara çarptı ama ben aynı zombiler gibi yine ayağa kalktım ve bunu yapacağım, bu bebek olacak dedim. Adam 1 yumurta toplasak döllense iyi diyor, ben hala bu ay 3 toplarsak yine havuz mu yapacağız diye soruyorum? Acaba saf mıyım yoksa aynı hasta insanların yaptığı gibi inkar dönemindemiyim:))

Dr un ofisinden sağ salim çıktıktan sonra bu arada ilaçlara başladık az doz iğne ve femara ile, arabada yarım saat süren ağlama krizi ile iyicene deşarj olduktan sonra yine yumurtlayacağım görecek o dr diyerek nefis yemekler hazırladım, tabi bir lokma bile yiyemedim ama olsun:))

Soru 1: her ay toplamayacağım, arada 1 er ay ara vereceğiz dedi, sende de öyle mi yapmıştınız?
Soru 2: 3 toplama, ilaçlar hariç dr ve merkeze ödeyeceğim para 8000 tl fazla mI?
soru 3: Ne fsh bakıldı ne e2 direkt ilaçlara başladı, dedim ki ama bu testleri yapmadınız, beni yine payladı:)) memorial ı unut dedi, bana kendini teslim edeceksen dr un olurum dedi, peki dedim, tam teslim size güveniyorum ama siz de bana güvenin:))
Sende nasıl oluyordu her toplamada bunlara bakılmadan mı hareket edildi?
Soru 4: Hangi ilaçları kullandın?
Soru 5: 2. yada 3. gün donduracağım dedi, sonra çözülünce onları hemen mi transfer ediyorlar yoksa 5. günü bekliyorlar mı?

Bu soruları Alis e yazdım bildiğim kadarıyla havuzu yapan sadece o , başka deneyimi olan varsa ve benimle paylaşırsa çok sevinirim.

Brezey, hope size de selamlar:)

Herkese umut dolu güzel bir gün diliyorum.

canim benim bende havuz yaptim. ama iki toplama yaptik sadece. ilk toplamada sadece Clomifen ile gelistirdik yumileri 2 tane olgun cikti. ikincide de tüp tedavisi icin olan ilaclari kullandim. Menagon falan ama doz yüksek. almanya'daki tek avantaj burada döllenmemis yumurtayi da donduruyorlar. benim ikinci toplama yapilan gün 3 aydir buzlukta bekleyenleri de cözdürdüler ve hepsini birden döllediler. sonra da besinci güne gitti 3 tanesi. tutmadi o ayri kismet. TR'deki fiyatlari bilmiyorum ama bana biraz yüksek gelsi fiyat. ben bir toplama islemi icin yaklasik 600-700 Euro ödedim burada. opu dahil.
benden de sana selam olsun canim.

kızlar bir tablo buldum
piştt bak bakimmm , sen kendi yazdığın yazıda bir tablo görebiliyor musun ?
kumrumm , o tablolar tüp tedavisi ile hamile kalanlara göre değil , boş yere tablo mablo deyip kendine dert arama tamam mı
her şey süper güzel olacak diyorum ya , sen benim tabloma bak...
7 eylül Cumartesi - alis alis hcg değeri - 2 kattan fazla arttı.
o kadarrrrr

aliss:)
Herkese günaydın,
Brezey, hope size de selamlar:)
Herkese umut dolu güzel bir gün diliyorum.
evett burayı da biraz toparladımmm
canım simayımm , denilenleri boş ver... ne olursun yahu.. kendine güven , Rabbimize güven.
sağlığına dikkat et , değerlerine dikkat et , bebek sahibi olmak anlamında stresten uzak dur.
bak sen de bilirsin bizim kızlarda bilir , ben yaz sonuna ertelemiştim 2. denemeyi... Ekim gibi başlayacak ve üstelik bu sefer Zeynep Kamilde deneyecektim. Yazın deniz kum güneş yapacağım dedim. biliyorsun...
ama ne oldu ? zeynep kamile gidiyorum evet ama Rabbime şükürler olsun , bızdığımın kontrolleri için.
ne olur kuzum , tamam tıp dünyası iyi ki var , destek oluyorlar bize ama bazen de biz kendimize destek olmalıyız.

gittiğin merkez hangisi bilmiyorum ama , benim ilk denemem sırasında araştırdığım fiyatlardan aklımda kaldığı kadarı ile , bence de acık yüksek.
belki bilmediğim bir hikmetleri vardır ama sonuçta dedikleri gibi onlara lazım olan 1 yumurta ve sağlıklı sperm.

Yine de umudunu koru , Rabbimden sabırla ve dua ile istemeye devam et ... Her şey güzel olacak biliyorum , sadece sabretmeliyiz bunu artık iyice emin olarak söylüyorum.

seni kocaman öpüyorum , Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum simayım

Maalesef haklı çıktınız. Regl oldum . Tüp maceramıza çok yaklaşıyoruz...

biliyor musun arkadaşım , amh değerin benden iyi , yaşın benden genç... eşinde de sorun yok diye hatırlıyorum.
ama seni umutsuz görüyorum.
lütfen umutsuzluğunu bir kenara bırak... bu bebekler umutsuzluğu ve stresi sevmiyor ben bunu öğrendim.
sana kısaca kendi hikayemi anlatayım.
yaklaşık 6 yıllık evliyim , 42 yaşındayım , 3 ay sonra 43 olacağım.
bildiğin gibi şu an 10 haftalık hamileyim ve spontan bir hamilelik bu , yani tedavi olmadan , hiç bir hormon ilacı kullanmadan.

ben ilk evlendiğim günden ta ki şubat 2012 ye kadar aralıksız doğum kontrol hapı kullandım. şubat 2012 de hapı bıraktım ve tüm saflığımla hemen hamile kalırım sandım , çünkü doktorum bana öyle demişti.. 3 ay içinde hamilelik olur olmazsa hemen tüp bebek , bekleyemeyiz demişti. tabii o zamanlar ben doktorum ne derse inanıyordum.
bırak 3 ayda hamile kalmayı , hapı bıraktıktan ancak 7 ay sonra ilaçsız ve hormonsuz regl olabildim.
ondan sonra bir sürü doktor değiştirdim ama öğrendim ki , hadi bebek olsun diye yapılan çalışmalar, gereksiz stres yapıyor,bu işi rutinine bırakmak lazım.
ha bu arada , bir de başarısız tüp deneme oldu Mart 2013 de... tüp bebekle bile bana %10 şans veren merkezde ki normal yolla hiç şansım yokmuş.
Tüp tedavisi sırasında kullandığım jelden rahim ağzı tahriş oldu , 1,5 ay rahim ağzı kanseri korkusuyla yaşadım.çünkü rutin smear testimde LSIL tanısı kondu. Zeynep Kamilde kolposkopi ve biyopsi yapıldı , Allahıma şükürler olsun sadece ufak bir tahsriş olduğu , onun sebebininde kullandığım jel olduğu , sadece ufacık bir enfeksiyonum olduğu ortaya çıktı.
o enfeksiyon içinse pek çok arkadaşımın kullandığı soğan suyunu kullandım , toplamda 12 gün.ve onu kullandığım ay , bızdığım annecim ben varım , kendine dikkat et dedi...

şimdi , 42 yaşıma ve 0,80 amh değerime rağmen , Rabbimin mucizesi karnımda iken , sana sebebi şu oldu , bu oldu diyemem.
ama kesin olan bir şey var , bebek yapalım , hadi ovulasyon geçiyor , hadi hadiii demekten vazgeçtiğimde geldi bızdığım.

kendine güven , Rabbimden sabırla ve dua ile istemeye devam et , inan vaktini zamanını bilen Rabbim , yazdığı günde mucizesini sana da gönderecektir.

Rabbim yar ve yardımcın olsun .

NOT : Herkesi toparladım ama kendi çenemi toparlayamamışım , kusuruma bakmayın artık

Herkeslere günaydın... Hayırlı huzurlu bir gün olsun....

Şekerim doktor ne bilecek... senin yumoşlarını en iyi sen bilirsin dimi ama :)))

tatlım şu topiğe bakarmısın, yine sorun olursa yazarsın.

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...isi-gorenler-mini-tup-bebek-anne-olanlar.html

aaaaaa, allah alllah benim tabloya noldu acaba,,,,, bayağı da uzundu,,,, hııııı brezeeey yapmıştır kesin, sanki deliller onu gösteriyor.......

ama ne yalan söyliyim senin tablo bana 10 çekmiş yani...... tuttum bu tabloyu ...... eline koluna sağlık,,,,, bızdığın annesi... seni çenesi az seni çenesi az...... ?????????

Selam canim, sen ne tablosu eklemissin öyle doktorlara bakarsan;topiklerde okuyorum. hic cocugu olmaz denilenler dogal yoldan hamile olmus.vs. vs. takilma öyle cok degerler bazen hizlada yükselebiliyormus. hadi az kaldi güzel haberi almaya senden sonra bakalim sira kimde? ummuye totem yaptim bende senden sonra, sonrada diger arkadaslar ve bende siraya gireriz arkanizdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…