- Konu Sahibi akideciknane
-
- #4.181
bugün kan testim yapıldı, sonuç beta hcg 11,52 çıktı, yani çok düşük, ne hamileyim ne de hamile değilim... dualarınız için çok teşekkür ediyorum, sevinelim mi üzülelim mi değil mi kızlar........ Sınavımız ne büyük......... doktor katlanmasını bekliyecek, ilaçlara devam.....
değerin düşük çıkması beni bir yandan üzüyor, ama buna da şükür demekten kendimi alamıyorum........ HAYIRLISIYLA OLSUN İNŞALLAH KIZLAR::::::
Dualarınıza ihtiyacım var, sizleri seviyorum.....darısı yüksek değerli hamileliklerle sizlere olsun inşallah ... bu şekilde arada kalmakta pek zormuşş . sevgiyle kalın.
hopecim tatlım inşallah öyledir, dediğin gibi dualarıma devam edeyim. öyle kilo milo deme bana,,,, cısssssss yaparım. sen öyle ben böyle güzelim tatlım, öptümcanim benim hamilesin insallah Allahin izniyle. hersey güzel olacak, güzel gönlünü ferah tut sen yeterki. daha yeni tutunmus ve büyümeye devam ediyor olabilir. sen "Yüce Rabbim hayirlisiyla beni de anneler kervanina kat" diye dua et. bebisinle konus birakmasin senin gibi dünya tatlisi anneyi. hem sonra senin hayirlisiyla sismanlaman gerekiyor yoksa biz kilo kompleksine girecegiz di mi. öpüyorum ikinizi de
tamam canım, ısrarcı olmak yok, hayırlısını dileyelim.Arkadaşım Allahım bu sürecinde sana kolaylıklar versin.... umarım cumartesi günü güzel haberini alır ve hepimiz çok mutlu oluruz.
Allah'dan hayırlısını istemek, olmuyorsa çok ısrarcı olmamak... biraz akışa bırakıp - O'nun sonsuz güç ve kudretli ellerine kendini bırakmak en uygun olanı galiba....
evet biz O na döneceğiz, sabırsızılk yok ,Çaresizlik tuzağına düşme. Her zaman bir umut ışığı olduğunu aklından çıkarma (Bakara 156).
Meali: O sabredenler, kendilerine bir bela geldiği zaman, Biz Allahın kullarıyız ve biz Ona döneceğiz derler.
İncir kuru duzensizlik yapalibiliyorEvet arkadaşım, doğal olursa ne hoş olur ümidi ile tüp konusunu birkaç ay ertelemek istedim, tüpçü doktor derhal tüp demesine rağmen. Yaş 40, 6 aydır korunmuyoruz, AMH 0.94, FSH 4,68 idi temmuzda, semen analizi iyi... Tüpçüden çıkar çıkmaz Saraçoğlu'ndan faydalanayım dedim; Bir kür soğan suyu içtim, bir kür de şimdi incir havuç suyu içiyorum. Ve reglim hiç şaşmazdı...Bugün de başlamazsa yarın sabah kandan baktırayım en iyisi, değil mi?
kızlar bir tablo buldum, buna göre pek olumlu değil, aşağıdaki tablodan tüp için olanı, 2. tablo... (benim değer 12.gün 11,52 yani 17 nin altında) ve biz 2.tabloya bakmalıyız..... Yine de Rabbim bilir........
Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
Beta HCG sonucu değerlendirmesinde bir diğer kriter ise yumurtlamadan sonra geçen süre gün, en düşük,en yüksek ve ortalama Beta HCG değerleridir.
Gebeliğin ilk tanısında yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde,gebelik nedeniyle çıkan Beta HCG Değerleri:
En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 - 119 - 48
13.gün 17 - 147 - 59
14.gün 33 - 223 - 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 464
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287
kızlar bir tablo buldum, buna göre pek olumlu değil, aşağıdaki tablodan tüp için olanı, 2. tablo... (benim değer 12.gün 11,52 yani 17 nin altında) ve biz 2.tabloya bakmalıyız..... Yine de Rabbim bilir........
Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
Beta HCG sonucu değerlendirmesinde bir diğer kriter ise yumurtlamadan sonra geçen süre gün, en düşük,en yüksek ve ortalama Beta HCG değerleridir.
Gebeliğin ilk tanısında yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde,gebelik nedeniyle çıkan Beta HCG Değerleri:
En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 - 119 - 48
13.gün 17 - 147 - 59
14.gün 33 - 223 - 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 464
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287
Sen bu tabloya bakma aplam herkesin degeri bir olmuyor inşallah cumartesi mutlulugumuz katlanacak dualarim.seninle
miranda haklı canım..boşver tabloyu..çok şükür hamilesin..allahım tamamına erdirsin.i.sorunsuz hamilelik geçir işallah.. allahım mucizeni sonuna kadar yaşatsın..
bugün kan testim yapıldı, sonuç beta hcg 11,52 çıktı, yani çok düşük, ne hamileyim ne de hamile değilim... Dualarınız için çok teşekkür ediyorum, sevinelim mi üzülelim mi değil mi kızlar........ Sınavımız ne büyük......... Doktor katlanmasını bekliyecek, ilaçlara devam.....
Değerin düşük çıkması beni bir yandan üzüyor, ama buna da şükür demekten kendimi alamıyorum........ Hayırlısıyla olsun inşallah kızlar::::::
Dualarınıza ihtiyacım var, sizleri seviyorum.....Darısı yüksek değerli hamileliklerle sizlere olsun inşallah ... Bu şekilde arada kalmakta pek zormuşş . Sevgiyle kalın.
alısalıs
allah dualarını kabul etsin
allah sana hayırlı bır evlat nasıp etsın dualarım ve dualarımız sana ve bebısıne amın .....amın ınsallah olcak korkma
Ben 44 yaşındayım ilk denemem negatif ikinci deneme hazirligindayim nasipse bu ay sonu yeni tedavi başlayacak sisli memorialde umarım hepimize hayırlı bir yıl olur 2013
aliss:)
Herkese günaydın,
Alisim cumartesi katlanan değerini görürürsün inşallah..
Kafanı dağıtım azıcık:) Ben dün kontrole gittim aşılamadan vazgeçtik, rezerv kötü durumda ve profum durumun ciddiyetinin farkına varmamı söyledi, her lafı ile beni duvardan duvara çarptı ama ben aynı zombiler gibi yine ayağa kalktım ve bunu yapacağım, bu bebek olacak dedim. Adam 1 yumurta toplasak döllense iyi diyor, ben hala bu ay 3 toplarsak yine havuz mu yapacağız diye soruyorum? Acaba saf mıyım yoksa aynı hasta insanların yaptığı gibi inkar dönemindemiyim:))
Dr un ofisinden sağ salim çıktıktan sonra bu arada ilaçlara başladık az doz iğne ve femara ile, arabada yarım saat süren ağlama krizi ile iyicene deşarj olduktan sonra yine yumurtlayacağım görecek o dr diyerek nefis yemekler hazırladım, tabi bir lokma bile yiyemedim ama olsun:))
Soru 1: her ay toplamayacağım, arada 1 er ay ara vereceğiz dedi, sende de öyle mi yapmıştınız?
Soru 2: 3 toplama, ilaçlar hariç dr ve merkeze ödeyeceğim para 8000 tl fazla mI?
soru 3: Ne fsh bakıldı ne e2 direkt ilaçlara başladı, dedim ki ama bu testleri yapmadınız, beni yine payladı:)) memorial ı unut dedi, bana kendini teslim edeceksen dr un olurum dedi, peki dedim, tam teslim size güveniyorum ama siz de bana güvenin:))
Sende nasıl oluyordu her toplamada bunlara bakılmadan mı hareket edildi?
Soru 4: Hangi ilaçları kullandın?
Soru 5: 2. yada 3. gün donduracağım dedi, sonra çözülünce onları hemen mi transfer ediyorlar yoksa 5. günü bekliyorlar mı?
Bu soruları Alis e yazdım bildiğim kadarıyla havuzu yapan sadece o , başka deneyimi olan varsa ve benimle paylaşırsa çok sevinirim.
Brezey, hope size de selamlar:)
Herkese umut dolu güzel bir gün diliyorum.
İncir kuru duzensizlik yapalibiliyor
Maalesef haklı çıktınız. Regl oldum . Tüp maceramıza çok yaklaşıyoruz...
piştt bak bakimmm , sen kendi yazdığın yazıda bir tablo görebiliyor musun ?kızlar bir tablo buldum
evett burayı da biraz toparladımmmaliss:)
Herkese günaydın,
Maalesef haklı çıktınız. Regl oldum . Tüp maceramıza çok yaklaşıyoruz...
Herkese günaydın,
Kafanı dağıtım azıcık:) Ben dün kontrole gittim aşılamadan vazgeçtik, rezerv kötü durumda ve profum durumun ciddiyetinin farkına varmamı söyledi, her lafı ile beni duvardan duvara çarptı ama ben aynı zombiler gibi yine ayağa kalktım ve bunu yapacağım, bu bebek olacak dedim. Adam 1 yumurta toplasak döllense iyi diyor, ben hala bu ay 3 toplarsak yine havuz mu yapacağız diye soruyorum? Acaba saf mıyım yoksa aynı hasta insanların yaptığı gibi inkar dönemindemiyim:))
Dr un ofisinden sağ salim çıktıktan sonra bu arada ilaçlara başladık az doz iğne ve femara ile, arabada yarım saat süren ağlama krizi ile iyicene deşarj olduktan sonra yine yumurtlayacağım görecek o dr diyerek nefis yemekler hazırladım, tabi bir lokma bile yiyemedim ama olsun:))
Soru 1: her ay toplamayacağım, arada 1 er ay ara vereceğiz dedi, sende de öyle mi yapmıştınız?
Soru 2: 3 toplama, ilaçlar hariç dr ve merkeze ödeyeceğim para 8000 tl fazla mI?
soru 3: Ne fsh bakıldı ne e2 direkt ilaçlara başladı, dedim ki ama bu testleri yapmadınız, beni yine payladı:)) memorial ı unut dedi, bana kendini teslim edeceksen dr un olurum dedi, peki dedim, tam teslim size güveniyorum ama siz de bana güvenin:))
Soru 5: 2. yada 3. gün donduracağım dedi, sonra çözülünce onları hemen mi transfer ediyorlar yoksa 5. günü bekliyorlar mı?
Bu soruları Alis e yazdım bildiğim kadarıyla havuzu yapan sadece o , başka deneyimi olan varsa ve benimle paylaşırsa çok sevinirim.
şimdi , 42 yaşıma ve 0,80 amh değerime rağmen , Rabbimin mucizesi karnımda iken , sana sebebi şu oldu , bu oldu diyemem.
ama kesin olan bir şey var , bebek yapalım , hadi ovulasyon geçiyor , hadi hadiii demekten vazgeçtiğimde geldi bızdığım.
breezey - sen bi başkasın. çok teşekkürler.
breezey - sen bi başkasın. çok teşekkürler.
Herkese günaydın,
piştt bak bakimmm , sen kendi yazdığın yazıda bir tablo görebiliyor musun ?
kumrumm , o tablolar tüp tedavisi ile hamile kalanlara göre değil , boş yere tablo mablo deyip kendine dert arama tamam mı
her şey süper güzel olacak diyorum ya , sen benim tabloma bak...
7 eylül Cumartesi - alis alis hcg değeri - 2 kattan fazla arttı.
o kadarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?