• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hos geldin ummu, nasilsin? yorgunsundur kesin simdi sen dügün telasi giden gelen ama olsun hayatimizda hep böyle mutlu yorgunluklar olsun.canim benim gecen hafta randevum vardi gittim. detayli muayene oldum. operasyon yapilmasi gerektigi buradad söylendi. Tr'de söylenen ayni seyleri buradaki doktorda söyledi. mektupla operasyona cagiracagiz demislerdi. dünde o cagri mektubu geldi. yanliz emar cekilecegi yaziyor. normalde meardan bahsetmemisti doktor operasyon icin cagiracaklardi. demekki gerek grüldü bilmiyorum. 26 eylülde gidecegim artik ne olacaksa sen ne yaptin Istanbul'u düsünüyordun. okulda acildi zor olacak kürleri kullaniyorsun. esinde yaninda yoktu simdi berabersiniz ovulasyon günlerini degerlendir bari Istanbul'a gidene kadar dilerimki hic gerek kalmasin taa oralar gitmene.

canım az kalmış..işallah herşey güzel gider..sendende hamiş haberlerini alırız..hepsi sırasıya..:49: benimde şu sıra nedense hiç bişey yapasım gelmiyor..ama duracak bi yaştada değilim.::53:.allah yardımcımız olsun..saraçoğlunu ardım dün..civanperçemi sivilce yaptı diye..oda bana tekrar soğan yap..sonra amh artırıcı kür ve incir kürü yapıcakmışım..

Dün regl günümdü, olmadım. Sabah evde test taptım..negatif yine...

idrar testleri erken dönem döllenme olmadıysa ancak regl gecikmesi 3-4 gün olunca sonuç verebiliyor.
ben ovulasyon dönemimin ilk gününde hamile kalmış olmalıyım ki , reglimden bile önce görmüştüm pozitifi.
sende de geç döllenme olduysa , umutsuzluğa kapılman için çok erken. diğer yandan eğer kendinde her zamanki gibi şeyler hissediyorsan haklı da olabilirsin. ama bu ay olmadı diye umudunu ve dualarını kaybetme. Rabbimin elbet bir bildiği ve olması için yazdığı bir zaman vardır.

canım az kalmış..işallah herşey güzel gider..sendende hamiş haberlerini alırız..hepsi sırasıya..:49: benimde şu sıra nedense hiç bişey yapasım gelmiyor..ama duracak bi yaştada değilim.::53:.allah yardımcımız olsun..saraçoğlunu ardım dün..civanperçemi sivilce yaptı diye..oda bana tekrar soğan yap..sonra amh artırıcı kür ve incir kürü yapıcakmışım..

ummu motivasyonunu bozma, hiç bir şey yapacak olmayınca , bırakınca her şeyi geliyor bu bebişler biliyorsun.:34:
yaz başında ertelemedim mi ben bebek işini , deniz kum güneş yapıp yaz sonu bebiş işine bakacağım demedim mi ?:31:
ne olduğunu biliyorsun , ne denizi ne kumu ne güneşi... geldi kondu bebişim göbüşüme.darısı da senin başına kuzum:16:

evde yapılan testler çok sağlıklı sonuç vermiyor canım..kan testi bile geç döllenme olduysa çıkmayabiliyor..işallah hamişsindir..yada en kısa zamanda kalırsın...:49::49:

evet canım evde yapılan standart idrarda gebelik testleri geç döllenmeyse ancak regl bir kaç gün geçtikten sıonra sonuç verebiliyor.
ya da benimki gibi erken döllenmeyse gecikmeden önce bebeiş ceee diyebiliyor.

darısı isteyen dileyen bekleyen herkesin başına, sağlıkla ve huzurla:16:

Canım Alis, bugün test günün biliyorum, güzel haberini burdan almak için sabırsızlanıyorum...

Bende bugün regl imin 2 .ünü yeni Profuma gidiyorum:)) bakalım, ne diyecek?

Bu arada herkese selamlar...

Brezeeyyy çılgın annee öptüm seni..

Canım Alis, bugün test günün biliyorum, güzel haberini burdan almak için sabırsızlanıyorum...

Bende bugün regl imin 2 .ünü yeni Profuma gidiyorum:)) bakalım, ne diyecek?

Bu arada herkese selamlar...

Brezeeyyy çılgın annee öptüm seni..

ben de öpüyorum canım seni ...:38:
dilerim prof pöff prof değildir de , iyice bir anlar derdini , ne ise yolu söyler, sonra daaaaa senin için seviniriz:32:

haberlerini bekliyorum hadi bakalımm:34:

kızlarrr ,:3:

alisim kumrumun hepimizin duasına ihtiyacı var.:31:
hastane de işleri biraz daha süreceği için , sizleri de bekletmemek adına , benden haberini paylaşmamı istedi.:49:
bugün yapılan kan testi ile ilk hcg değer 11 çıkmış.bebişi yeni tutunmaya başlamış bence...
o yüzden dualarımızı onun için edelim.cumartesi günkü test tekrarında 2 kattan fazla atmış olsun , kumrumda bebişine kavuşsun.

dualarınız ve pozitif enerjileriniz için şimdiden teşekkürler , Rabbim daha iyilerini sizlere de nasip etsin.:16:

hastane de işleri biraz daha süreceği için , sizleri de bekletmemek adına , benden haberini paylaşmamı istedi.:49:
bugün yapılan kan testi ile ilk hcg değer 11 çıkmış.bebişi yeni tutunmaya başlamış bence...
o yüzden dualarımızı onun için edelim.cumartesi günkü test tekrarında 2 kattan fazla atmış olsun , kumrumda bebişine kavuşsun.

dualarınız ve pozitif enerjileriniz için şimdiden teşekkürler , Rabbim daha iyilerini sizlere de nasip etsin.:16:

Allahın izni ile inşallah bebeğine kavuşacak..

Hayırlısı olsun.Doğal yoldan hamilelik beklentisi değil mi?
Yaş kaçtı ?

Evet arkadaşım, doğal olursa ne hoş olur ümidi ile tüp konusunu birkaç ay ertelemek istedim, tüpçü doktor derhal tüp demesine rağmen. Yaş 40, 6 aydır korunmuyoruz, AMH 0.94, FSH 4,68 idi temmuzda, semen analizi iyi... Tüpçüden çıkar çıkmaz Saraçoğlu'ndan faydalanayım dedim; Bir kür soğan suyu içtim, bir kür de şimdi incir havuç suyu içiyorum. Ve reglim hiç şaşmazdı...Bugün de başlamazsa yarın sabah kandan baktırayım en iyisi, değil mi?

Kızlar merhaba ;

Yaptığımız ve yapacağımız tüm dualara gönülden amin diyorum... Umarım herkes ne arzu ediyorsa yaradan en kısa sürede hayırlı olanı versin...

“Hatırlayın ki, siz Rabbinizden yardım istiyordunuz. O da, ben peşpeşe gelen bin melek ile size yardım edeceğim, diyerek duanızı kabul buyurdu.” (Enfal, 9)

Evet arkadaşım, doğal olursa ne hoş olur ümidi ile tüp konusunu birkaç ay ertelemek istedim, tüpçü doktor derhal tüp demesine rağmen. Yaş 40, 6 aydır korunmuyoruz, AMH 0.94, FSH 4,68 idi temmuzda, semen analizi iyi... Tüpçüden çıkar çıkmaz Saraçoğlu'ndan faydalanayım dedim; Bir kür soğan suyu içtim, bir kür de şimdi incir havuç suyu içiyorum. Ve reglim hiç şaşmazdı...Bugün de başlamazsa yarın sabah kandan baktırayım en iyisi, değil mi?

Bende 43 yaşındayken hamilelik sağlanmıştı ama devam etmedi.FSH falan gayet iyi.
Bende Tüp negatif oldu.Saraçoğlu kürlerini kullanıyorum,arı sütü+ polen kürü.
Sen benden daha gençsin olacağını düşünüyorum.Bencede en güzeli kandan baktırmak..
Yarın baktırda müjdeli bir haber ver bize olur mu?:))))))

Bende Mustafa Bahçeci ile görüştüm. Bu dönem için 3 yumurta gördü. Ancak tüp için zaman olarak ben bu ay uygun olmadığımdan - gelecek ayda kendisi olmayacağından - tüp işimizi ekim sonuna bıraktık.
Bu arada hazırlık olsun diye bana günde 3 adet olmak üzere biesteron - solgar omega 3 3,950 gr günde 1 adet - arginmax man günde 3 kez 2 şer adet ( ben ve eşim için ) ve solgar folicasid 400 mg günde 1 adet olacak şekilde destekler verdi. Bu arada bunları kullan hazırlık olsun dedi. İçinize sinen olursa bir bakın isterseniz.

bugün kan testim yapıldı, sonuç beta hcg 11,52 çıktı, yani çok düşük, ne hamileyim ne de hamile değilim... dualarınız için çok teşekkür ediyorum, sevinelim mi üzülelim mi değil mi kızlar........ Sınavımız ne büyük......... doktor katlanmasını bekliyecek, ilaçlara devam.....
değerin düşük çıkması beni bir yandan üzüyor, ama buna da şükür demekten kendimi alamıyorum........ HAYIRLISIYLA OLSUN İNŞALLAH KIZLAR::::::
Dualarınıza ihtiyacım var, sizleri seviyorum..... :54::54: darısı yüksek değerli hamileliklerle sizlere olsun inşallah ... bu şekilde arada kalmakta pek zormuşş . sevgiyle kalın.:54::54::54:

bugün kan testim yapıldı, sonuç beta hcg 11,52 çıktı, yani çok düşük, ne hamileyim ne de hamile değilim... dualarınız için çok teşekkür ediyorum, sevinelim mi üzülelim mi değil mi kızlar........ Sınavımız ne büyük......... doktor katlanmasını bekliyecek, ilaçlara devam.....
değerin düşük çıkması beni bir yandan üzüyor, ama buna da şükür demekten kendimi alamıyorum........ HAYIRLISIYLA OLSUN İNŞALLAH KIZLAR::::::
Dualarınıza ihtiyacım var, sizleri seviyorum..... :54::54: darısı yüksek değerli hamileliklerle sizlere olsun inşallah ... bu şekilde arada kalmakta pek zormuşş . sevgiyle kalın.:54::54::54:

Yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.İnşallah değerin çok çok katlanır.Dualarınımız seninleee...

canim benim hamilesin insallah Allahin izniyle. hersey güzel olacak, güzel gönlünü ferah tut sen yeterki. daha yeni tutunmus ve büyümeye devam ediyor olabilir. sen "Yüce Rabbim hayirlisiyla beni de anneler kervanina kat" diye dua et. bebisinle konus birakmasin senin gibi dünya tatlisi anneyi. hem sonra senin hayirlisiyla sismanlaman gerekiyor yoksa biz kilo kompleksine girecegiz di mi. öpüyorum ikinizi de :16:

Back