canım hoşgeldin
, dilerim yeni evlenen çiftimiz hep ilk günkü mutlulukları ve ışıldayan gözleriyle bakarlar birbirlerine.
Bulantılarım kalmadı artık zaten çok da fazla değildi. şükürler olsun bızdığım iyi.
Sağlıkla büyüyor şimdilik.
Ne kadar iyi olduğunu 17 eylülde ikili testte göreceğiz elbette, rabbim onu da sevinçle atlatmamızı nasip etsin.
Ne olursa olsun - hoş ben demesem de - rabbimden istemeye devam et , biliyorsun her sorun , her olumsuzluk anlamsız kalır , yeter ki rabbim vaktidir,hayırlısıdır,olsun desin.
Seni kocaman öpüyoruz kuzum
Canım , ben bızdığıma önce rabbimin izniyle , sonra sevdiklerimin dualarıyla sonra da pozitifliğimle kavuştum.
Doktorlar bana ne kadar bezdirici ve umut kırıcı konuştular bir bilsen.
Hatta garip garip yüzüme bakıp , 36 yaşında evlendiğim , üstüne üstlük 40 ından sonra doğurmaya kalktığım için hepten garipleştiler.
Haddinde hadis var sanki , herkes 20 sinde evlenip , en geç 25 inde doğuracak.
Her zaman söyledim yine de söylüyorum , cennetini anaların ayakları altına seren rabbim , hiç bir kadını evlat hasretiyle sınamaz.
Veriyorsa vardır bir sebebi , vermiyorsa vardır hikmeti...
O totem tutunca ben seni görücem asılll
Az bi sakin kumrum , her şey güzel olacak biliyorum , inan bana
Canım teşekkür ederim ama topiğin büyüğü ben değilim , ne maddi ne de manevi olarak.
Ben sadece , hepiniz gibi , evlat hasretinde olan biriyim.
Rabbim nasip etsin ben de evlat sahibi olayım diye dileyen isteyen ve dua eden biriyim , hem kendim için hem kader ortaklarım için.
Arada söylediğim , kalbimden geçen sözlerim ise , bir diğerimize destek olsun , umut olsun diyedir.
Büyüklük anlamında kendime bir şey katmak için değil.
Hazret diyerek bana olan sevgini anlatmak istedin belki ama hazret de olmayayım ben tamam mı ?
Sadece puffyim ve alisim kumrumun dediği gibi , acık çılgın hamile breezey olmak yetiyor bana...
Ben sadece bir insanım...özlemleri olan , hasretleri olan , sevinçleri ve üzüntüleri olan , o kadar.,
canım tutku , benim ilk tüp bebek tedavimi yapan doktoru dinleseydim , takip eden pazartesi gidip , hemen 2. Tedaviye başlamam gerekecekti.
Hsg bence süper fikir , çektir. Neden mi ?
Selcanım şu an hamile değil ama ( en kısa zamanda mutluluk haberini alacağımıza eminim ) , hollanda da gittiği merkezin doktoru ona tüplerinin tıkalı olabileceğini , bu yüzden hsg çektirmesi gerektiğini söylemişti.:44:
Ama selcanım kuzum o ay , doğal yolla hamile kaldı ve şükürler olsun ki tüplerinin tıkalı olmadığı da ortaya çıktı.
Hollanda da yaşayan bir diğer arkadaşım elfjem, şu sıralar istanbulda, tüp bebek tedavisi görüyor. Temmuz aynının başlarında geldiğinde bana dedi ki , hadi gel sana bir hsg çektirelim.:44:
Ben de tamam dedim bu ay geçsin , eğer bu ay da olmazsa , çektireceğim.
Rabbime şükürler olsun ki hsg ye gerek kalmadı , sen de biliyorsun.
şimdi elfjemin dediği bir şey var , bu hsg korkusu bizi hamile bıraktı...
Ki ben hsg filminden sonra hamile kalanlar olduğunu da duymuştum.
Yani hsg denen sihirli kelime her 2 halde de işe yarıyor kimi zaman.
Bızdığım sonuna kadar sağlıkla ilerler ve kucağıma almam nasip olursa, senin doktorun adresini ver , ona da totosunu öptüreyim olur mu ?
Benim şu an takipte olduğum doktorum bana dedi ki , tıpta hiç bir zaman tek doğru yoktur, hele kadınlar söz konusu ise , her an her şey değişebilir.
Unutma canım... Bizler inatçı kadınlarız... Tıp ve tüp dünyasını her an alt üst edebiliriz.