• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

zeytun canım benim gittiğim kadın doğumcu sıradan ..ben öyle hem hormonlarıma baktırayım hemde smezr testi yaptıraım diye gitmiştim..gerçekten bizlerde aynen şaşırdık.:53:..rahimse incelme sorunundan bahsettim 21. günü belli olur dedi...o zamana kadar geçmiş ola..:9:..

duova,selcan,ümmü,hope,lejana,tutku,zeytun,miranda, brezeey,........ adını unuttuklarım 40 topiğindeki yazan,okuyan herkese selam olsun.................

hepinize çok teşekkür ederim, merak etmeniz beni daha da heyecanlandırıyor, son 2 gün........

nasılmıyım

bilmiyorum, hem rahatım, hem rahatsız
hem heyecanlıyım, hem vurdumduymaz
hem belirtim var ( göğüs şis,acıyor) (kendimimi dinliyorum bilemiyorum)
hem belirtim yok . (çünkü adet öncesi gibi sankı)

bol bol kabak çekirdeği yedim, ananas yedim, onun dışında herşeyde normal takıldım, ilk günler evdeydim, son 3 gündür sabah 9 akşam 9 kurstaydım. o yüzden pek takıntı yapmadım..... sonuç %50 hamile % 50 hamile değilim... bu arada tutunma kanaması falan olmadı ki ben de....... buna göre yüzdeyi sizler de belirleyin de, muhtemel üzüntüm veya sevincim hepimize malolsun. olur mu tatlişkolarım.

kızlar dua edin lütfen...... birimizin hamileliği hepimize ne güzel moral oluyor,,,,, canım ya breezey de bana ayın hamile totemi yaptıydı, acep nolcek hep beraber görcez.......

alisim kumrumm ( son 3 günnnnn ):23:
lejenamm komşu kuzumm
duoavam isviçreli çikolatam
puffyim idolümmm
hope um alamanyalı kuzumm
ummucumm adanalımmm
Miranda aplammmm
detiii
tutkuuuu
zeytunnnn
wishduyguuu ( test sonucu ne oldu acep )

hepinizi öpüyorumm yani öpüyorus işteee:34::38:

Alarahan canım , biliyorsun neler yaşıyoruz , görüyoruz ve öğreniyoruz. sakın umudunu yitirme.
ben eminim ki sen de müjdeli haberini vereceksin bize.sadece kafamızı biraz rahatlatabilsek , kendimize ne büyük iyilikler edeceğiz.
ahh bu hormonlarımız... tamamen onların esiriyiz yahuu...
o bebek sana da gelecek kuzum. az daha sabır :))

Breezey, çok pozitifsin umut vericisin. İnşallah dediğin gibidir, az kalmıştır, artık sabrım kalmadı. Sana da sağlıklı mutlu günler dilerim.

Alisaliscim, hadi şeytanın bacağını kır, forumu şenlendir.:)

merhaba arkadaşlar..ben döndüm artık..:) :16:
nasılsınız nasıl gidiyor..
aramıza teni katılan arkadaşlar olmuş..hepiniz hoşgeldinzi:16:
duova nasıl gidiyor..hastaneden haber varmı canım..:54:
selcan seninde dönüşe az kaldı..:10:işallah hepim:10:iz kuzucukaları bir an önce gelir canım..:54:
brezey geçtim:54:iz bulantıların..bızdığın nasıl..:emir_bebek: ikinizide çok öpüyorum..:54:
alısalıs işallah pozitif haberlerini alıcaz..nasıl gidiyor..:49:
tutku ..ben son kür civanperçemi kullanıyordum ama bende sivilcelenmeler yaptı.:53:.içmiyorum 5 gündür..tekrar düzelmeye başladı cildim..saraçoğlunu düşürebilirsem sorucam..
herkese selamlar sevgiler..:16::16:

hepinize çok teşekkür ederim, merak etmeniz beni daha da heyecanlandırıyor, son 2 gün........

nasılmıyım

bol bol kabak çekirdeği yedim, ananas yedim, onun dışında herşeyde normal takıldım, ilk günler evdeydim, on 3 gündür sabah 9 akşam 9 kurstaydım. o yüzden pek takıntı yapmadım..... sonuç %50 hamile % 50 hamile değilim... bu arada tutunma kanaması falan olmadı ki ben de....... buna göre yüzdeyi sizler de belirleyin de, muhtemel üzüntüm veya sevincim hepimize malolsun. olur mu tatlişkolarım.

kızlar dua edin lütfen...... birimizin hamileliği hepimize ne güzel moral oluyor,,,,,

Günaydın arkadaşlar ;
Olur dediğimiz - olmaz dediğimiz hayallerimizde ne varsa gerçekleşeceği bir ömrünüz olsun...

Alısalıs 2 gün sonra hep beraber hayırlı haberi alacağız. Kendinde belirti arama - biliyorsun herkesde farklı şeyler oluyor... Bazıları hiç bişey farketmiyor bile. hep olumlu düşün.. ne demiş topik büyüğümüz breezey hazretleri ovalansın göbüşler mutlu olsun bebişler.. dimi ama senin şimdi yapacağın şey göbüşü ovalamak... bu arada bol bol dua et...

‎''Mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur.
Sabır taşar, canından saydığın yâr bile bir gün el olur…
Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur…
Öyle garip bir dünya…
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur…
...
Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın…
En garibi de budur ya…
Öldüm der durur, yine de yaşarsın.''

Mevlana Celaleddin-î Rumî

duova,selcan,ümmü,hope,lejana,tutku,zeytun,miranda, brezeey,........ adını unuttuklarım 40 topiğindeki yazan,okuyan herkese selam olsun.................

nasılmıyım

bol bol kabak çekirdeği yedim, ananas yedim, onun dışında herşeyde normal takıldım, ilk günler evdeydim, son 3 gündür sabah 9 akşam 9 kurstaydım. o yüzden pek takıntı yapmadım..... sonuç %50 hamile % 50 hamile değilim... bu arada tutunma kanaması falan olmadı ki ben de....... buna göre yüzdeyi sizler de belirleyin de, muhtemel üzüntüm veya sevincim hepimize malolsun. olur mu tatlişkolarım.

kızlar dua edin lütfen...... birimizin hamileliği hepimize ne güzel moral oluyor,,,,, canım ya breezey de bana ayın hamile totemi yaptıydı, acep nolcek hep beraber görcez.......

Doktorumdan randevu almıştım dün görüşmeye gittim. Benim tekrar tüp bebek denemem gerektiğini söyledi. Bende normal yoldan deneyeceğimi söyledim. O zaman HSG çekelim ve hormon testlerine tekrar bakalım dedi. Bugün itibarıyla hasta olmam gerekiyordu. Hatta dün doktor gebelik testi yaptıralım dedi ben güldüm ama yaptırdık gene de:)))))))
Bu yaşta eve canlı bebek götürme oranı % 2 imiş. Ne sinir bozucu ya:((((

aaarkadaslarr benım annemde 45 yasında bende kardeş istiyorum kardeşim olur muu önerileri ve tasıyelerı yazalımmm arkadaslarrrrrrrrrrrrrr :emir_bebek: :6::4::5::10::12::16::15::14::27::131::47::46::45::43:

merhaba arkadaşlar..ben döndüm artık..:) :16:
nasılsınız nasıl gidiyor..
brezey geçtim:54:iz bulantıların..bızdığın nasıl..:emir_bebek: ikinizide çok öpüyorum..:54:
herkese selamlar sevgiler..:16::16:

Canım hoşgeldin :3: , dilerim yeni evlenen çiftimiz hep ilk günkü mutlulukları ve ışıldayan gözleriyle bakarlar birbirlerine.
bulantılarım kalmadı artık zaten çok da fazla değildi. şükürler olsun bızdığım iyi. :16: sağlıkla büyüyor şimdilik.
ne kadar iyi olduğunu 17 eylülde ikili testte göreceğiz elbette, Rabbim onu da sevinçle atlatmamızı nasip etsin.:49:

Ne olursa olsun - hoş ben demesem de - Rabbimden istemeye devam et , biliyorsun her sorun , her olumsuzluk anlamsız kalır , yeter ki Rabbim vaktidir,hayırlısıdır,olsun desin.:31:

Seni kocaman öpüyoruz kuzum:38:

Breezey, çok pozitifsin umut vericisin. İnşallah dediğin gibidir, az kalmıştır, artık sabrım kalmadı. Sana da sağlıklı mutlu günler dilerim.

canım , ben bızdığıma önce Rabbimin izniyle , sonra sevdiklerimin dualarıyla sonra da pozitifliğimle kavuştum.
doktorlar bana ne kadar bezdirici ve umut kırıcı konuştular bir bilsen.
hatta garip garip yüzüme bakıp , 36 yaşında evlendiğim , üstüne üstlük 40 ından sonra doğurmaya kalktığım için hepten garipleştiler.

Haddinde hadis var sanki , herkes 20 sinde evlenip , en geç 25 inde doğuracak.

her zaman söyledim yine de söylüyorum , cennetini anaların ayakları altına seren Rabbim , hiç bir kadını evlat hasretiyle sınamaz.
Veriyorsa vardır bir sebebi , vermiyorsa vardır hikmeti...

nasılmıyım

kızlar dua edin lütfen...... birimizin hamileliği hepimize ne güzel moral oluyor,,,,,

canım ya breezey de bana ayın hamile totemi yaptıydı, acep nolcek hep beraber görcez.......

o totem tutunca ben seni görücem asılll :23::1:
az bi sakin kumrum , her şey güzel olacak biliyorum , inan bana:34:

Günaydın arkadaşlar ;
Olur dediğimiz - olmaz dediğimiz hayallerimizde ne varsa gerçekleşeceği bir ömrünüz olsun...

ne demiş topik büyüğümüz breezey hazretleri ovalansın göbüşler mutlu olsun bebişler.. dimi ama senin şimdi yapacağın şey göbüşü ovalamak... bu arada bol bol dua et...

canım teşekkür ederim ama topiğin büyüğü ben değilim , ne maddi ne de manevi olarak.
ben sadece , hepiniz gibi , evlat hasretinde olan biriyim.
Rabbim nasip etsin ben de evlat sahibi olayım diye dileyen isteyen ve dua eden biriyim , hem kendim için hem kader ortaklarım için.
arada söylediğim , kalbimden geçen sözlerim ise , bir diğerimize destek olsun , umut olsun diyedir.
büyüklük anlamında kendime bir şey katmak için değil.

hazret diyerek bana olan sevgini anlatmak istedin belki ama hazret de olmayayım ben tamam mı ?

sadece puffyim ve alisim kumrumun dediği gibi , acık çılgın hamile breezey olmak yetiyor bana...
ben sadece bir insanım...özlemleri olan , hasretleri olan , sevinçleri ve üzüntüleri olan , o kadar.,

Doktorumdan randevu almıştım dün görüşmeye gittim. Benim tekrar tüp bebek denemem gerektiğini söyledi. Bende normal yoldan deneyeceğimi söyledim. O zaman HSG çekelim ve hormon testlerine tekrar bakalım dedi. Bugün itibarıyla hasta olmam gerekiyordu. Hatta dün doktor gebelik testi yaptıralım dedi ben güldüm ama yaptırdık gene de:)))))))
Bu yaşta eve canlı bebek götürme oranı % 2 imiş. Ne sinir bozucu ya:((((

canım tutku , benim ilk tüp bebek tedavimi yapan doktoru dinleseydim , takip eden pazartesi gidip , hemen 2. tedaviye başlamam gerekecekti.:31:
HSG bence süper fikir , çektir. neden mi ?:40:

selcanım şu an hamile değil ama ( en kısa zamanda mutluluk haberini alacağımıza eminim ) , hollanda da gittiği merkezin doktoru ona tüplerinin tıkalı olabileceğini , bu yüzden hsg çektirmesi gerektiğini söylemişti.:44:
ama selcanım kuzum o ay , doğal yolla hamile kaldı ve şükürler olsun ki tüplerinin tıkalı olmadığı da ortaya çıktı.:31:

hollanda da yaşayan bir diğer arkadaşım elfjem, şu sıralar İstanbulda, tüp bebek tedavisi görüyor. Temmuz aynının başlarında geldiğinde bana dedi ki , hadi gel sana bir hsg çektirelim.:44::37: :51:
ben de tamam dedim bu ay geçsin , eğer bu ay da olmazsa , çektireceğim.
Rabbime şükürler olsun ki HSG ye gerek kalmadı , sen de biliyorsun.:16:

Şimdi elfjemin dediği bir şey var , bu HSG korkusu bizi hamile bıraktı...:52::1:
ki ben hsg filminden sonra hamile kalanlar olduğunu da duymuştum.:31:
yani HSG denen sihirli kelime her 2 halde de işe yarıyor kimi zaman.:1:

Bızdığım sonuna kadar sağlıkla ilerler ve kucağıma almam nasip olursa, senin doktorun adresini ver , ona da totosunu öptüreyim olur mu ?:37::1:
benim şu an takipte olduğum doktorum bana dedi ki , tıpta hiç bir zaman tek doğru yoktur, hele kadınlar söz konusu ise , her an her şey değişebilir.:49:

unutma canım... bizler inatçı kadınlarız... tıp ve tüp dünyasını her an alt üst edebiliriz.:52::9:

saglikla bebegini kucagina almani diliyorum canim.

ne güzel ama şimdi hamileyim diyen tüm mesajlar bizlerle olsun inşallah. Benim ovülasyon haftam bu hafta herhalde ama 3 aydır birtürlü gününü ayarlayamıyorum. 48 saat arayla diyorlar adetim bittikten sonraki 1 hafta yani 9. Ve 16. Günü arası gün aşırı deniyoruz fakat olmuyor. Sanırım birdahaki ay doktora gitmeliyiz.

canım hoşgeldin :3: , dilerim yeni evlenen çiftimiz hep ilk günkü mutlulukları ve ışıldayan gözleriyle bakarlar birbirlerine.
Bulantılarım kalmadı artık zaten çok da fazla değildi. şükürler olsun bızdığım iyi. :16: Sağlıkla büyüyor şimdilik.
Ne kadar iyi olduğunu 17 eylülde ikili testte göreceğiz elbette, rabbim onu da sevinçle atlatmamızı nasip etsin.:49:

Ne olursa olsun - hoş ben demesem de - rabbimden istemeye devam et , biliyorsun her sorun , her olumsuzluk anlamsız kalır , yeter ki rabbim vaktidir,hayırlısıdır,olsun desin.:31:

Seni kocaman öpüyoruz kuzum:38:

Canım , ben bızdığıma önce rabbimin izniyle , sonra sevdiklerimin dualarıyla sonra da pozitifliğimle kavuştum.
Doktorlar bana ne kadar bezdirici ve umut kırıcı konuştular bir bilsen.
Hatta garip garip yüzüme bakıp , 36 yaşında evlendiğim , üstüne üstlük 40 ından sonra doğurmaya kalktığım için hepten garipleştiler.

Haddinde hadis var sanki , herkes 20 sinde evlenip , en geç 25 inde doğuracak.

Her zaman söyledim yine de söylüyorum , cennetini anaların ayakları altına seren rabbim , hiç bir kadını evlat hasretiyle sınamaz.
Veriyorsa vardır bir sebebi , vermiyorsa vardır hikmeti...

O totem tutunca ben seni görücem asılll :23::1:
Az bi sakin kumrum , her şey güzel olacak biliyorum , inan bana:34:

Canım teşekkür ederim ama topiğin büyüğü ben değilim , ne maddi ne de manevi olarak.
Ben sadece , hepiniz gibi , evlat hasretinde olan biriyim.
Rabbim nasip etsin ben de evlat sahibi olayım diye dileyen isteyen ve dua eden biriyim , hem kendim için hem kader ortaklarım için.
Arada söylediğim , kalbimden geçen sözlerim ise , bir diğerimize destek olsun , umut olsun diyedir.
Büyüklük anlamında kendime bir şey katmak için değil.

Hazret diyerek bana olan sevgini anlatmak istedin belki ama hazret de olmayayım ben tamam mı ?

Sadece puffyim ve alisim kumrumun dediği gibi , acık çılgın hamile breezey olmak yetiyor bana...
Ben sadece bir insanım...özlemleri olan , hasretleri olan , sevinçleri ve üzüntüleri olan , o kadar.,

canım tutku , benim ilk tüp bebek tedavimi yapan doktoru dinleseydim , takip eden pazartesi gidip , hemen 2. Tedaviye başlamam gerekecekti.:31:
Hsg bence süper fikir , çektir. Neden mi ?:40:

Selcanım şu an hamile değil ama ( en kısa zamanda mutluluk haberini alacağımıza eminim ) , hollanda da gittiği merkezin doktoru ona tüplerinin tıkalı olabileceğini , bu yüzden hsg çektirmesi gerektiğini söylemişti.:44:
Ama selcanım kuzum o ay , doğal yolla hamile kaldı ve şükürler olsun ki tüplerinin tıkalı olmadığı da ortaya çıktı.:31:

Hollanda da yaşayan bir diğer arkadaşım elfjem, şu sıralar istanbulda, tüp bebek tedavisi görüyor. Temmuz aynının başlarında geldiğinde bana dedi ki , hadi gel sana bir hsg çektirelim.:44::37: :51:
Ben de tamam dedim bu ay geçsin , eğer bu ay da olmazsa , çektireceğim.
Rabbime şükürler olsun ki hsg ye gerek kalmadı , sen de biliyorsun.:16:

şimdi elfjemin dediği bir şey var , bu hsg korkusu bizi hamile bıraktı...:52::1:
Ki ben hsg filminden sonra hamile kalanlar olduğunu da duymuştum.:31:
Yani hsg denen sihirli kelime her 2 halde de işe yarıyor kimi zaman.:1:

Bızdığım sonuna kadar sağlıkla ilerler ve kucağıma almam nasip olursa, senin doktorun adresini ver , ona da totosunu öptüreyim olur mu ?:37::1:
Benim şu an takipte olduğum doktorum bana dedi ki , tıpta hiç bir zaman tek doğru yoktur, hele kadınlar söz konusu ise , her an her şey değişebilir.:49:

Unutma canım... Bizler inatçı kadınlarız... Tıp ve tüp dünyasını her an alt üst edebiliriz.:52::9:

evet bencede arkadaşlar menopaza girene kadar denemeye devam edicez. Allah isterse verir bunu unutmayın ama allahü teala vermiyorsa bilinki onda da bir hayır vardır. Hayırsız bir evlat verip ömür boyu mutsuz olacağına insan çoçuğu olmasın daha iyi değilmi. Yani allah verirse hayırlısını versin , vermiyorsada hayırlısı böyleymiş diyelim lütfen. Sonuna kadar savaşalım ama olmayıncada kendimizi çok fazla üzmenin anlamı yok. Allah isteyen herkese versin. Doktorlar insanın morelini çok bozuyor ben hamile olduğumu öğrendim doktora gittim yaşımı söyledim bana ilk söylediği şey riskli hamilelik geçirecez dedi ve uğursuzluğunun yüzünden 5,5 aylık bebeğimi kaybettim. 2'li tarama testimde ki riskten sonra bana göre yüksek bir risk dedi ( 1/250) ben olmasan amiyosentes yaptırırım dedi. Yaptırdım test sonuçu temiz geldi ama bebebğim su kaybından öldü. Mahkemeye verdim onu doktor çok önemli pozitif olucak arkadaşlar . Size iyi gelicek

Valla sen ne dersen de ... sen olmayınca topic pek bi sessiz ... sen bu topiğin çılgın hamile büyüğü breezey hazretlerisin ... o kadar... pozitif - moral veren - akıl veren - dert dinleyen - takip eden...bunlar büyüklük için de hazret olmak için de yeterli özellikler... hemide bu devirde...

Canım hoşgeldin :3: ,

canım teşekkür ederim ama topiğin büyüğü ben değilim , ne maddi ne de manevi olarak.
ben sadece , hepiniz gibi , evlat hasretinde olan biriyim.
arada söylediğim , kalbimden geçen sözlerim ise , bir diğerimize destek olsun , umut olsun diyedir.
büyüklük anlamında kendime bir şey katmak için değil.

hazret diyerek bana olan sevgini anlatmak istedin belki ama hazret de olmayayım ben tamam mı ?

sadece puffyim ve alisim kumrumun dediği gibi , acık çılgın hamile breezey olmak yetiyor bana...
ben sadece bir insanım...özlemleri olan , hasretleri olan , sevinçleri ve üzüntüleri olan , o kadar.,

Çok teşekkür ederim.Bayıldım yazdıklarına.
Allahın izni ile bebeğini kucağına alınca beraber gidelim benim doktora :)))

Ben Aralık ayında hamile kalmıştımya o nedenle HSG ye gerek varmı diye düşündüm.Doktorda farklı tedaviler gördünüz çekelim dedi.
Halbuki ben sırf HSG çektirmemek için mayıs ayında cerrahi histeroskopi yaptırmıştım bir sürü para bayılıp:)

Birde bu HSG den sonra 2 ay beklemek lazım diye biliyordum doktorum gerek yok ilk dönemde başlarız dedi.
Benim kürlerle falan 2-3 ay içinde olmazsa ver elini Kıbrısssss:))))
Öpüyorummm canımm..

Tutku doktorun ilk ay başlarız dediği tüp bebek mi ? eğer tüpse HSG ye gerek yok bence ... HSG kanallarda tıkanıklık olup olmadığı anlaşılsın diye ypılıyor zaten hamile kalmışsın dekekki kanallar açık. tüp olacaksa kanalların açık olmasına gerek yokki . yumurta doğal akışında kanaldan geçmesi gerekmiyor ki...
Dün Ayşe Arman da koruyucu aile olan başka bir gazetecinin röportajı vardı mutlaka sizlerde okumuşsunuzdur. Tabiki kıbrıs - koruyucu aile vs alternatif yöntemler ve açıkcaı hepsine sıcak bakıyorum. özellikle evlat edinen yada koruyucu aile olabilenlere inanılmaz saygı duyuyorum...
ben kendi adıma bütün yollarımı bitirince yani son yumurta bitince bu yolları deneyebilirim diye düşünüyorum.

Ben Aralık ayında hamile kalmıştımya o nedenle HSG ye gerek varmı diye düşündüm.Doktorda farklı tedaviler gördünüz çekelim dedi.
Halbuki ben sırf HSG çektirmemek için mayıs ayında cerrahi histeroskopi yaptırmıştım bir sürü para bayılıp:)

Birde bu HSG den sonra 2 ay beklemek lazım diye biliyordum doktorum gerek yok ilk dönemde başlarız dedi.
Öpüyorummm canımm..

hos geldin ummu, nasilsin? yorgunsundur kesin simdi sen dügün telasi giden gelen ama olsun hayatimizda hep böyle mutlu yorgunluklar olsun.canim benim gecen hafta randevum vardi gittim. detayli muayene oldum. operasyon yapilmasi gerektigi buradad söylendi. Tr'de söylenen ayni seyleri buradaki doktorda söyledi. mektupla operasyona cagiracagiz demislerdi. dünde o cagri mektubu geldi. yanliz emar cekilecegi yaziyor. normalde meardan bahsetmemisti doktor operasyon icin cagiracaklardi. demekki gerek grüldü bilmiyorum. 26 eylülde gidecegim artik ne olacaksa sen ne yaptin Istanbul'u düsünüyordun. okulda acildi zor olacak kürleri kullaniyorsun. esinde yaninda yoktu simdi berabersiniz ovulasyon günlerini degerlendir bari Istanbul'a gidene kadar dilerimki hic gerek kalmasin taa oralar gitmene.

Tutku doktorun ilk ay başlarız dediği tüp bebek mi ? eğer tüpse HSG ye gerek yok bence ... HSG kanallarda tıkanıklık olup olmadığı anlaşılsın diye ypılıyor zaten hamile kalmışsın dekekki kanallar açık. tüp olacaksa kanalların açık olmasına gerek yokki . yumurta doğal akışında kanaldan geçmesi gerekmiyor ki...
Dün Ayşe Arman da koruyucu aile olan başka bir gazetecinin röportajı vardı mutlaka sizlerde okumuşsunuzdur. Tabiki kıbrıs - koruyucu aile vs alternatif yöntemler ve açıkcaı hepsine sıcak bakıyorum. özellikle evlat edinen yada koruyucu aile olabilenlere inanılmaz saygı duyuyorum...
ben kendi adıma bütün yollarımı bitirince yani son yumurta bitince bu yolları deneyebilirim diye düşünüyorum.

Canım ben tüp bebek tedavisi oldum.Fakat sonuç negatif.Bu nedenlede kürlerle birlikte klomen gibi çok az dozda hapla yada doğal olarak hamile kalabilirmiyim diye kürler kullanıyorum.Bir sürüde ilaç kullandımya o nedenle HSG yapalım etkilenmiş olabilir dedi.

Öpüyorummm canımm..

canım ben de sana teşekkür ederim :38:

bizim tüm değerlerimiz hassas biliyorsun, tüplerimiz de öyle. yine duyduğum bir şeyi aktarayım sana , farkında olmadan geçirdiğimiz bir enfeksiyon bile tıkarmış bu yaramazları.hatta varsa yaşanan kürtaj , hatta bilmediğimiz bağırsak yapışıklıkları falan falan...:44:
sen aralıkta hamile kaldığına göre - öncesi de var tabii - elbette sorun yok. ama ya bugüne kadar olan zamanda , tüplerini etkileyecek bir sorun olduysa.
hoş cerrahi histero da iyi bir yöntem ve bence onda çıkan sonuç olumlu ise hsg ye hiç de gerek yok artık.

Rabbim hakkında hayırlısı neyse o yola yönlendirsin seni arkadaşım.:16::49:

Valla sen ne dersen de ... sen olmayınca topic pek bi sessiz ... sen bu topiğin çılgın hamile büyüğü breezey hazretlerisin ... o kadar... pozitif - moral veren - akıl veren - dert dinleyen - takip eden...bunlar büyüklük için de hazret olmak için de yeterli özellikler... hemide bu devirde...

topiğin en gürültücüsü benim tabii ki ben olmayınca sessiz kalır.:37::27::9:

akıl vermek değil ama dert dinlemek en iyi yaptığım şeydir ...
ama yine de ben sadece breezey olmak istiyorum, bugünlerde bızdığın annesi breezey olmaya doğru adım adım yaklaştığımı da düşünerek tabii...
Rabbim nasip ederse yarın 10 haftalık olacak bızdığım :nazar: ve riskli son 2 haftaya gireceğiz.:18:

iyi dilekleriniz ve düşünceleriniz için teşekkür ederim, ne olur dualarınızı da esirgemeyin , olur mu:34:

iyi dilekleriniz ve düşünceleriniz için teşekkür ederim, ne olur dualarınızı da esirgemeyin , olur mu:34:[/QUOTE]

Breezey, dualarimiz daima seninle:42: bizdigin annesi:16:

canım ben de sana teşekkür ederim :38:

bizim tüm değerlerimiz hassas biliyorsun, tüplerimiz de öyle. yine duyduğum bir şeyi aktarayım sana , farkında olmadan geçirdiğimiz bir enfeksiyon bile tıkarmış bu yaramazları.hatta varsa yaşanan kürtaj , hatta bilmediğimiz bağırsak yapışıklıkları falan falan...:44:
sen aralıkta hamile kaldığına göre - öncesi de var tabii - elbette sorun yok. ama ya bugüne kadar olan zamanda , tüplerini etkileyecek bir sorun olduysa.
hoş cerrahi histero da iyi bir yöntem ve bence onda çıkan sonuç olumlu ise hsg ye hiç de gerek yok artık.

Rabbim hakkında hayırlısı neyse o yola yönlendirsin seni arkadaşım.:16::49:

İyi dileklerin için çok teşekkürler canımAllahın izni ile hepimiz en kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz.Öpüyorummm:)))))

topiğin en gürültücüsü benim tabii ki ben olmayınca sessiz kalır.:37::27::9:

akıl vermek değil ama dert dinlemek en iyi yaptığım şeydir ...
ama yine de ben sadece breezey olmak istiyorum, bugünlerde bızdığın annesi breezey olmaya doğru adım adım yaklaştığımı da düşünerek tabii...
Rabbim nasip ederse yarın 10 haftalık olacak bızdığım :nazar: ve riskli son 2 haftaya gireceğiz.:18:

iyi dilekleriniz ve düşünceleriniz için teşekkür ederim, ne olur dualarınızı da esirgemeyin , olur mu:34:

Dualarımız seninle canım..:)))))

Back