- Konu Sahibi akideciknane
-
- #4.161
hos geldin ummu, nasilsin? yorgunsundur kesin simdi sen dügün telasi giden gelen ama olsun hayatimizda hep böyle mutlu yorgunluklar olsun.canim benim gecen hafta randevum vardi gittim. detayli muayene oldum. operasyon yapilmasi gerektigi buradad söylendi. Tr'de söylenen ayni seyleri buradaki doktorda söyledi. mektupla operasyona cagiracagiz demislerdi. dünde o cagri mektubu geldi. yanliz emar cekilecegi yaziyor. normalde meardan bahsetmemisti doktor operasyon icin cagiracaklardi. demekki gerek grüldü bilmiyorum. 26 eylülde gidecegim artik ne olacaksa sen ne yaptin Istanbul'u düsünüyordun. okulda acildi zor olacak kürleri kullaniyorsun. esinde yaninda yoktu simdi berabersiniz ovulasyon günlerini degerlendir bari Istanbul'a gidene kadar dilerimki hic gerek kalmasin taa oralar gitmene.
Dün regl günümdü, olmadım. Sabah evde test taptım..negatif yine...
canım az kalmış..işallah herşey güzel gider..sendende hamiş haberlerini alırız..hepsi sırasıya..benimde şu sıra nedense hiç bişey yapasım gelmiyor..ama duracak bi yaştada değilim.: .allah yardımcımız olsun..saraçoğlunu ardım dün..civanperçemi sivilce yaptı diye..oda bana tekrar soğan yap..sonra amh artırıcı kür ve incir kürü yapıcakmışım..
evde yapılan testler çok sağlıklı sonuç vermiyor canım..kan testi bile geç döllenme olduysa çıkmayabiliyor..işallah hamişsindir..yada en kısa zamanda kalırsın...
Canım Alis, bugün test günün biliyorum, güzel haberini burdan almak için sabırsızlanıyorum...
Bende bugün regl imin 2 .ünü yeni Profuma gidiyorum:)) bakalım, ne diyecek?
Bu arada herkese selamlar...
Brezeeyyy çılgın annee öptüm seni..
kızlarrr ,
alisim kumrumun hepimizin duasına ihtiyacı var.
hastane de işleri biraz daha süreceği için , sizleri de bekletmemek adına , benden haberini paylaşmamı istedi.
bugün yapılan kan testi ile ilk hcg değer 11 çıkmış.bebişi yeni tutunmaya başlamış bence...
o yüzden dualarımızı onun için edelim.cumartesi günkü test tekrarında 2 kattan fazla atmış olsun , kumrumda bebişine kavuşsun.
dualarınız ve pozitif enerjileriniz için şimdiden teşekkürler , Rabbim daha iyilerini sizlere de nasip etsin.
Hayırlısı olsun.Doğal yoldan hamilelik beklentisi değil mi?
Yaş kaçtı ?
kızlarrr ,
alisim kumrumun hepimizin duasına ihtiyacı var.
hastane de işleri biraz daha süreceği için , sizleri de bekletmemek adına , benden haberini paylaşmamı istedi.
bugün yapılan kan testi ile ilk hcg değer 11 çıkmış.bebişi yeni tutunmaya başlamış bence...
o yüzden dualarımızı onun için edelim.cumartesi günkü test tekrarında 2 kattan fazla atmış olsun , kumrumda bebişine kavuşsun.
dualarınız ve pozitif enerjileriniz için şimdiden teşekkürler , Rabbim daha iyilerini sizlere de nasip etsin.
Evet arkadaşım, doğal olursa ne hoş olur ümidi ile tüp konusunu birkaç ay ertelemek istedim, tüpçü doktor derhal tüp demesine rağmen. Yaş 40, 6 aydır korunmuyoruz, AMH 0.94, FSH 4,68 idi temmuzda, semen analizi iyi... Tüpçüden çıkar çıkmaz Saraçoğlu'ndan faydalanayım dedim; Bir kür soğan suyu içtim, bir kür de şimdi incir havuç suyu içiyorum. Ve reglim hiç şaşmazdı...Bugün de başlamazsa yarın sabah kandan baktırayım en iyisi, değil mi?
bugün kan testim yapıldı, sonuç beta hcg 11,52 çıktı, yani çok düşük, ne hamileyim ne de hamile değilim... dualarınız için çok teşekkür ediyorum, sevinelim mi üzülelim mi değil mi kızlar........ Sınavımız ne büyük......... doktor katlanmasını bekliyecek, ilaçlara devam.....
değerin düşük çıkması beni bir yandan üzüyor, ama buna da şükür demekten kendimi alamıyorum........ HAYIRLISIYLA OLSUN İNŞALLAH KIZLAR::::::
Dualarınıza ihtiyacım var, sizleri seviyorum.....darısı yüksek değerli hamileliklerle sizlere olsun inşallah ... bu şekilde arada kalmakta pek zormuşş . sevgiyle kalın.
bugün kan testim yapıldı, sonuç beta hcg 11,52 çıktı, yani çok düşük, ne hamileyim ne de hamile değilim... dualarınız için çok teşekkür ediyorum, sevinelim mi üzülelim mi değil mi kızlar........ Sınavımız ne büyük......... doktor katlanmasını bekliyecek, ilaçlara devam.....
değerin düşük çıkması beni bir yandan üzüyor, ama buna da şükür demekten kendimi alamıyorum........ HAYIRLISIYLA OLSUN İNŞALLAH KIZLAR::::::
Dualarınıza ihtiyacım var, sizleri seviyorum.....darısı yüksek değerli hamileliklerle sizlere olsun inşallah ... bu şekilde arada kalmakta pek zormuşş . sevgiyle kalın.
Yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.İnşallah değerin çok çok katlanır.Dualarınımız seninleee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?