kıslarrrrrrrr napıyonusss bakimmmm
Herkeşlere süper güzel haberlerle dolu süper güzel günler haftalar ve aylar diliyoruz, ben ve bızdığım...
Allahıma şükürler olsun bugün 9 haftalık olduk.
Babası kılıklı bızdığım , öyle dar yerlerde gelişemem büyüyemem diye , karnımı oldukça büyüttü...görenler daha ileriki aylarda hamile olduğumu sanıyorlar ama siz yabancı değilsiniz , itiraf edeyim şu an 9 haftalığız. Ve helecanla 17 eylülü bekliyoruz.ikili testimiz için. Rabbimin izniyle ondan da güzel sonuçlar alırsak , bızdıkla olan maceramızda bir aksiyona daha " tamamdır " diyeceğiz.
şimdik gelelim size
Sevgili arkadaşım , hoşgeldinn
Ben topiğin en akıllılarından , en uslularından hatta en az konuşanlarından acık çılgın breezey
Ya da şu an ki durumumla çılgın hamile , bızdığın annesi
42 yaşındayım , tıp ve tüp dünyasına inat ,doğal yollardan hamile kalacağım dedim ve rabbimin izniyle bunu başardım.
Tamam yaa
Acık da kocamın katkısı oldu
Topiğimize ve katkısı olan herkese ait yazdığın güzel sözlerin için teşekkür ederim. Dilerim , bir diğerimizin bulduğu umudu , neşeyi ve ihtiyacımız olduğunda bulduğumuz pozitif enerjiyi , desteği ve duaları ile topiğimiz sana da bebiş getirir.
Bakarsın sana da " hamile totemi " yaparıss
Bu ayın hamile totemi alisim kumrumda
35 yaşını aşmış bütün çıtırların yaşadığı şeyleri yaşamışsın sen de ...yazdıkların bana çok tanıdık geldi. Hatta şimdilerde , kontrole gittiğimde , doktorların yaklaşımlarına bakıp , geçmişi düşününce görüyorum ki , beni adam yerine bile koymamışlar. 40 ından sonra sıyırmış bu kadın , çocuk doğuracakmış " pehhhh " demişler.
Ama hepisi gördü gününü.. Hele bi doğsun bebişlerimiz... Günden fazlasını da göstereceğiz onlara
Doktorlar ve parktaki meraklı teyzeler için ayrı ayrı planlarımız var
1 eylül de , duovam isviçreli çikolatamın da dediği gibi , dünya barış gününde , güzel haberinle daha da mutlu olacağımıza inanıyorum.
Kendine lütfen çok dikkat et , sigara falan demişsin ya , ben onları okumamış kabul ediyorum.
Sigara denen şeyden bebişlerin için uzak dur.ben bebek sahibi olmaya karar verdiğim ilk anda , ilk yaptığım şey sigareayı bırakmak oldu. Iyi ki de yapmışım. Sen de dene olur mu ?
Sevgilerimle
Kabızlıkla şu anda ciddi anlamda benim de derdim var... Ve çözümünü bulduğumu inan söyleyemem. Başka zaman yediğimde nerdeyse sorunu yok eden tüm çözümler , şu an çaresiz kaldı.
Dilerim sen atlatırsın bu süreci.
Bu arada kabızlığı bu kadar yaşamanda sigarayı bırakmanın yani bağırsakların nikotinin verdiği çalıştırıcı komuta alışkanlığının da payı var. Ama sen sakın aldanma. Bol bol su içmeye hatta sabahları 3-5 gün kurusu kaysı ve üzerine su içmeye devam et eminim ki bu sen de daha kolay işe yarayacaktır. Sigarayı ilk bıraktığım zamanlarda ben bu yolla çözümü bulmuştum ...
Topiğimizin kurucusu akidecikden ben de son zamanlarda haber alamadım , dilerim iyi ve sorunsuz bir dönem geçiriyordur.
Puffyim e gelince , 45 yaşında , topiğimizde pek çok kişiye ilham olmuş , moral olmuş , destek olmuş idolümüz , zeynep alya prensesimizi göbüşünde beslemek ve büyütmekle meşgul. çok şükür her şey yolunda.
Kızçemizin bebek şekeri hazırlıkları ve diğer tüm beceri isteyen el işleri ile de uğraşmakta. Topiğimizin atom karıncası aynı zamanda
"damacana modu "
Işe yarasaydı emin ol arkadaşım ben şu an " cır cır " modunda olurdum
Bızdığımın benimle olduğunu öğrendiğimden beri , istanbul'da su konusunda ciddi sıkıntılar yaşanıyor
Ama nafilee
Neyse canımmm elbette bugünler de geçecek... Yeter ki onlar iyi olsunlar , sağlıkla sıhhatle büyüsünler
Topiğimin gülleri hepinizi sevgiyle kucaklıyoruz ve öpüyoruz