Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

acmila şimdiden hayırlı olsun.. Umarım ne kısa sürede süreciniz başlar ve sorunsuz ilerler...

lejana & breezey ve diğer "anne" adayları göbeklerinizdeki mucizeleriniz kollarınızdaki mucizeleriniz olsun sağlıkla ve zamanında güzel haberleriniz olsun hep..

Ayrıca tekrar tekrar teşekkürler hoş buldum sayenizde...

Dün gece kabızlık sorunu bitti :) Tekrarlamaması için önlemlere devam.. Damacana modunda ilerlemeye de..
1 Eylül için güzel temennilerinize de teşekkürler.. Bekleyip gününde test yapacağız.. Dediğim gibi negatif olursa eksilmeyeceğiz, pozitif olursa sevineceğiz :)

Neredeyse günde 1 paket sigara içen ben transfer günü son "fırttan" sonra hiç içmedim.. İçmiyorum, özellikle yemek sonrası kahvede zorluyor ama fakat :) başa çıkıyorum :)

Sevgiler

sevgili arkadaşım ,

bu mesajın dahil yazdığın tüm mesajları ve onlardan bana geçen duyguları çok sevdim. kendi adıma , kendime yakın biri olduğun için çok mutlu oldum.benim hakkımda acık çılgın olduğuma dair bir şeyler okursan inanma ama tamam mı

iyi dileklerin ve duaların için teşekkür ederim. dilerim bu güzel duyguları en güzel hallerini sen yaşarsın.

sigara ile olan seviyeli ilişkinde de aynen devam et olur mu

sevgilerimizle ( ben ve bızdığım yani )

Çok mutlu oldum pembe patiklinin iyi olduğuna ... annesinin önceleri çok yorulduğunu düşünüp biraz yatsın istemiş işte bücürük :)

Bızdık'a da selamlar olsun. annesi söyle ona pembe patiklinin yolundan gidip bütün testleri başarı ile geçsin ....

ayyy çocuğum sınavlara çok erken başlamış olacak ya

teşekkürler sevgili zeytunn ,
darısı senin ve tüm isteyen , dileyen , bekleyen kader ortaklarımızın başına

Yansımanızım sadece, çünkü bende bana geçenlere istinaden yazdım :)

Negatif o kadar çok şey var ki pozitif şeyleri bulup canlı tutmak oldukça zor.. Bu nedenle bunu sağlayacak her ortamı değerlendirmeli.. Tabii bunu yaparken safkan bir Pollyanna olmamak da lazım.. Kafi derecede pollyannacılık, kafi derecede gerçekçilik biraz bilinç ve biraz da cesaret ile hayatın keyiflerini yakalamak kolaylaşıyor... Sizi de yakaladığım keyiflerden sayıyorum :))))))

azıcık çılgınlık hepimizde var :) dışa vurmuş halini hiç dert edineceğimi sanmıyorum çünkü biliyorum donanımlı çılgınlık bu...

bızdık bu pis şeyle ilgili yeri okumasın :128:
sigarayla seviyeli ilişkimizi de sonlandırıp artık arkadaşız demek istiyorum :))))) hamile veya hamile olmasam da
ama eşim buna itiraz eder çünkü içmeyince ona hayatı biraz dar ediyorum.... :)

Arkadaşlar hepinizin 30 ağustos zafer bayramınızı kutluyorum...

Şimdi her şey yeniden başlayacak

Bu sabah hayat adına dirençli bir sözcük söyleyeceğiz:

Yeniden!

Yeniden!

Yeniden!

Ve unutma! Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır.
Sevgi kokan çiçekler açsın gönüllerinizde,
Yüreğinizden Umutlar ,
Gözlerinizden Mutluluklar ,
Sofranızdan Bereketler,
Yuvanızdan Saadetler ,
İşlerinizden Kazançlar Eksik Olmasın İnşallah..
Mutlu olun, sağlıklı olun, sevgiyle kalın.
Günaydın, günaydın herkese.

merhabalar bende yaşıma size yakın hissettiğim için yazıyorum 37 yaşındayım ve 5,5 aylık bebeğimi mayıs ayında kaybettim sanırım sebebi yaşımdan dolayı çıkan down sendroumu riski yüzünden karnımdan su aldırmamdan kaynaklanıyor. Bu ay 4 . Ayıma girdim evet çok acı çekiyorum ama tekrar hamile kalırsam acım hafifler diye düşünüyorum gecen ay korunmadık ama hamile kalamadım acaba sizler gidi direk tüp bebekmi denesem diyorum . Yoksa 1,2 ay daha denesemmi . Sizlere şunu söylemek isterim 2'li tarama testi sonuçu risklide gelse lütfen amiyosentes yaptırmayın . Ben yaptırırken sonuçu almak için aradaığımda laboratuar müdürü demiştiki ben 20 / 1 risklerde bile sonuçlar temiz çıkıyor demişti. Ben hata yaptım siz aldırmayın . Ve benim içinde dua edin lütfen en kısa zamanda hamile kalayım ve sorunsuz bir şekilde bende kucağıma bebeğimi alayım.

selamlar, hos geldin topige yasadiklarini anlayabiliyorum canim, subat ayinda 10 haftalik düsük yaptigimda, ayni aciyi bende hissettim.Burada o testi yaptiran arkadas oldu sorun olmadi. o konuda detayli bilgim yok acikcasi, biraz toparla kendini dogal yoldan hamile kalabiliyorsun. yumurtlama sorunun yoksa, hemen tüpe gitme kendiliginden olacaktir. bizim topikte herkes tüp tedavisi olmuyor. dogal yoldan hamile olanlarda var bende 41 yasindayim dogaldi benim gebeligimde diliyorumki bu acin yeni bir güzel haberle hamilelikle dinsin. topikte bitkisel kürlerden kullanan arkadaslar var, onlarida takip etmeni öneririm.

Sevgili dostlar merhaba,

Astrolojiden anlamam ama merkür retrosunu uzun yıllardır takip ederim, mühim konuları o dönemde yapmamaya çalışırım.

Eğer Eylül'de de normal yolla sonuç alamazsak Ekim'de ilk tüp denemesini planlamıştım. Ama o ay retro varmış.

2012 ve 2013 te aşağıdaki tarihler arasında tüp girişimi başarı ile sonuçlanan var mı? Varsa batıl deyip işe koyulucam:)

2012
12 Mart-4 Nisan
15 Temmuz-8 Ağustos
7 Kasım-27 Kasım

2013
22 Şubat ile 19 Mart
25 Haziran ile 21 Temmuz
20 Ekim ile 12 Kasım arası

2013 subat mart arasi negatif sonucum var birkez hamile kaldim.digurdum embriyolarimiz dondurulmuştu blastosistti hersey.mukemmel.gorunurken gebelik saglanamadi bilmem.alakasi varmidir

teşekkürederim ilgine inşallah doğal yönle olur. Ve inşallah hamile kalırsamda hiç sorun yaşamam . 2'li tarama testin yapıldımı senin sonuç nasıldı. Kaç aylık hamilesin. Pardon yeni girdim siteye takip etmedim o yüzden soruyorum kusura bakma.

Ben su an hamile degilim canim, dogal hamileydim diye, düsük olan hamileligimi söylemistim.

42 yaşındayım..bir myom ameliyatı ve yapışıklık için 4 ay önce ameliyat geçirdim..AMH 0.22 çıktı..Yumurta rezervin çok az tüp bebekte yarıda kalabilirsin dediler..bU ay doğal yoldan hamileyim..Bir önceki adetim erken geldi öncesinde lekelenme oldu.Doktor menepoza girmek üzere olduğum için düzensizliklerin başladığını söyledi..Günlerce deli gibi ağladım ama şmdi hamnileym...AMH sonuçlarına ve diğerlerine takılmayın..SEVGİLER

Hayırlı olsun çok sevindim.Bende 44 yaşındayım.Doğal yoldan hamile kalmak istiyorum.Senin uyguladığın herhangi bir şey oldu mu?

Hayırlı olsun çok sevindim.Bende 44 yaşındayım.Doğal yoldan hamile kalmak istiyorum.Senin uyguladığın herhangi bir şey oldu mu?

En son Ağustos ayında dhea-biesteron 25 mg günde bir tane içtim..15 GÜN sonra etkisi başlıyormuş..Bana çok faydası oldu..Gerginliğimi aldı uykumu düzenledi..Aslında yumurta kalitesi için veriyorlar..Onu kullandım ve 21 ağustosta hamile kaldım...Belki de bir vesile ilk defa bişey kullanmıştım çünkü..umarım sen de en kısa zamanda bu mutluluğu yaşarsın..

Tşk, sevgili arkadaşım.Benim AMH dahil tüm değerlerim normal aslında.Yumurtada var.Tüp bebek denedim.Negatif oldu.Ben bu ürünü duydum ama kist vs gibi yan etkileri olduğu için kullanmadım. Doktorumla gene görüşeceğim.Ben bitki kürleri ve arı sütü + polen kürüne başladım şimdi.Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…