Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Öncelikle hoş geldin demek istiyorum. Ayrıca yazdıklarında çok güzeldi:Harika özetlemişsin.
İnşallah 1 Eylül de güzel haberlerini alırız.

Hayirli ugurlu olsun canim transferin insallah az kaldi bebeginin gelmesine.

Hayirlisi olsun bir bizdik daha gelsin hoş gelsin sefa gelsin Allahim dualarini kabul etsin bizlerinde dualari sizin icin canim
Iyi bak kendine saglikla kal

alısalıs hadi bi güzel haberde senden gelsin işallah.. herşeyde bi hayır var..endo da sorun çıkmadı..işallah gelcek bebeğin..işallah şu an tam vaktidir..

Hayırlı uğurlu olsun canım.Allah kucağınada almayı nasip etsin inş.

Günaydın kızlar... Umarım herkes güzel bir haftasonu geçirmiştir...

Alışalış hayırlı uğurlu olsun.... umarım doğru zaman şimdidir. merkala güzel haberini vermeni bekliyor olacağız..

kızlar herkeşlere teşekkür.... bol bol uyuyorum.... hepinizi öpüyorum..

canım hoşgeldin, benim test günüm de 5 eylül. hadi hayırlısı ikimizin de güzel haberi ile topic çoşsun inşlallh...
Bizim topik 2. siraya düsmüstü birseyler yazayimda 1. siraya gelsin istedim.
canım duovacığım, 2.sıraya düştüğümüzü nerden görüyorsun gerçekten bilmiyorum.merak ettim, ben bu ara az giriyorum brezey az giriyor,,,,,, bazılarımız tatilde ondandır, sen toplarsın durumu tatlişkom

İnşallah inşallah guzel haber alacagiz rabbim yar ve yardimcin olsun inşallah ablacigim dualarim.seninle

Yeni gelen ablalarim hoşgeldinizzzz

HOŞGELDİN DUYGU

Hayirli ugurlu olsun iyi haberler bu topigin neşesi olsun Allah dualarini kabul etsin bu topige iyiki geldin benden başka herkes cilgin bu topikte farkli bir enerjisi var bende cildircam ama topigin hizina yetisemiyom
Bu arada hangi nerkezde oldugunu ve doktorunu yazarsan , Beylikdüzü Medikal demisin ben şuan tüpbebek merkezi ariyorum ya Şişli Memorial yada Beylikdüzü Medikal kararsizim zamanin olunca yazarsan sevinirim

Öncelikle hoş geldin demek istiyorum. Ayrıca yazdıklarında çok güzeldi:Harika özetlemişsin. İnşallah 1 Eylül de güzel haberlerini alırız.
canım hoşgeldin, benim test günüm de 5 eylül. hadi hayırlısı ikimizin de güzel haberi ile topic çoşsun inşlallh...
Yeni gelen ablalarim hoşgeldinizzzz

Çok çok teşekkür ederim hanımlar :) Sayenizde hoş buldum ki.. :))) Umarım hepimiz için güzel gelişmeler yaşanır sevinçlerimiz birbirine karışır :) Çok sevgiler

Herhangi bir belirtim yok veya ağrım sızım şikayetim de yok.. Normalde de tuvalet sıkıntısı yaşayan biri olduğum için şu anda ciddi bir kabızlık şikayetim var.. İnadı tuttu 22 Ağustos'taki transferden bugüne bekliyoruz bakalım ne zaman keyfi gelecek :44:

Bu hafta tatili kesip işe geri geldim, zaman daha kolay geçsin diye.. İlkinde tepetaklak düşmüştüm düşmemeye gayret ediyorum topuklu ayakkabı giymiyorum, "slow motion" hareket ediyorum sakin, telaşsız onun dışında hayatımda herhangi bir şeyi değiştirmedim. Kendim araba kullanıp işe geliyorum vs vs.. Tek derdim sigarasızlık ama gayretliyim içmeyeceğim!

bende katkı sağlayayım bari.... bu arada mesaj sayım 50 yi geçsin :))) Wishhduygu topiğin canlı zamanlarını kaçırmışız.... neyse hepsini okuyup arayı kapattık... bizde eksik kalmadık:)

zeytunn gerçekten kaçırmışız ama kitap okur gibi okuduk eminim :) Su gibi aktı gitti :)))))) Bazı yerlerde gerçekten karnımı tuta tuta güldüğümü hatırlıyorum.. Umarım yeniden hareketleniryaz dönemi sonrasında..

Puffy ve akideyi merak ettim mesela ben.. Diğer arkadaşların yakın zamanda gönderileri olmuş kimisi memleketinde, kimisi düğün telaşında vs.. ama onlardan yakın zamanda bir bilgi yok.. Akidenin tedavisi ne oldu, Puffy'nin bebeği ne alemde her şey yolundadır umarım..

Çok sevgiler

Kızlar merhabalar.. Umarım herşey herkes için yolunda gidiyordur..

“ Üzülme der Mevlana;

Bir yandan korku, bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun, tek kanatla uçulmaz zaten…

“Üzülme der Mevlana ;

Sopayla kilime vuranın gayesi, kilimi dövmek değil, tozunu almaktır, Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır, niye kederlenirsin…

“Üzülme der Mevlana ;

Taş taşlıktan geçmedikçe, parmaklara yüzük olmaz, yüzük olmayı dileyen taş, ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır.

Duygu bu konuda doğal olması nedeni ile ısrarla keten tohumunu öneririm. Ancak dövülmüşü olmalı sabah aç karına ve yatarken 2-3 tatlı kaşığı keten tohumunu suyun içinde karıştırıp iç derim. 2 günde çözersin sorunu .. bir zararı da olmaz sanırım bi dene derim. bende bosch un kahve değirmeni var keten tohumunu tane olarak alıp onda dövülmüş hale getiriyorum. hazır dövülmüşlerin yağı uçmuş olacağından etkisi ve besin değeri daha düşük oluyor diye bi yerde okumuştum... valla hemen inandım gittim kahve değirmeni aldım

canım duovacığım, 2.sıraya düştüğümüzü nerden görüyorsun gerçekten bilmiyorum.merak ettim, ben bu ara az giriyorum brezey az giriyor,,,,,, bazılarımız tatilde ondandır, sen toplarsın durumu tatlişkom

Söyle tüp bebek bölümünü acinca BASLIK/KONUYU BASLATAN var, ve topikler sayfa boyunca alt alta siralaniyor. yazmayinca acilan ilk sayfada bizim topik görünmüyor.altta sagda 1-378 sayfaya kadar olan siralamada 2. siraya düsüyor oradan bulunuyor. ilk sayfada görünmeyince, yeni gelen ziyaretci ve üyeler topigimizden habersiz oluyor.Breezey az giriyor dedigin gibi bir süre sonra daha cok gelecektir topige iyi bak kendine hep pozitif hep pozitif.

Son düzenleme:
Selamlar,

umarim her sey yolundadir, akideciknaneyi bende merak ediyorum uzun zamandir yazmadi. transfer sonrasi bir kac defa yazdi. dilerim bebegine hamiledir. Puffy68 bebegi ve kendisi gayet iyileren son hastanede dogumda dagitacagi sekerlemeleri vs. hazirlamakla mesguldü.

Iste bu tur ifadeleri ve konulara son derece mekanik yaklasimlari nedeniyle sevmedigim biryer olmustur memorial. Nasilsa musteri cok umurlarinda degil hastalarin kisisel durumlari. "Kus mu konduracagiz" lafi Semra Hanim'in sert karekterine uygun olmus. Hic sasmadim. Tip matematik gibi bir bilim degil. Herkes ayni kaliba koyup uygulama yapmasi ve yorum vermeleri bence buyuk eksiklik. 25 yasinda insanlar bile tup bebekle sonuca ulasmadigi vakalar varken. Nereden biliyorlar kac yasinda kimin gebe kalma sansinin olup olmadigini.
Baska klinikleri'de gordum memorial gibi duygusuz ve tatsiz bir mekan gormedim vesselam.

Merhaba hoş buldum acmila teşekkürler..
Merkez ve doktor ismi konusunda herhangi bir kısıtlama var mı yok mu bilmediğim için açık açık belirtmek yerine Beylikdüzü diye yazmıştım sadece Sorduğun için öncelikle paylaşmak isterim ki; kişiye, zamana, bedene ve hatta ruh haline göre herkes için farklı sonuçlar alınması muhtemel olduğunu düşündüğümden herhangi bir yer ile hiç karşılaştırma yapmadan ve görüşmeden merkezimizi seçtik :)

Yan komşumu ikiz kızlarına kavuşturduğu ve evimize en yakın olduğu için de Medicana İnternational'i tercih ettim.. Dr. Selman Bey ile ilerliyoruz. Gerçekçi bilgilerle açıklamalarını yapıyor ama motivasyonumu bozmuyor. Ekibinden de kendisinden de herhangi bir şikayetim olmadı.. Ama şu bir gerçek ben de şikayet edilecek hasta profili çizmiyorum. Karşılıklı şikayetçi değiliz :)

Ama kişisel olarak altını çizmek isterim ki; hala "acaba düştüm ondan mı?" dediğin ilk deneme sonrasında (bilmiyorum diğer merkez ve doktorlar da uygulamalar nasıl ama) bizzat kendisinin arayıp sürecin negatif sonuçlanmasından duyduğu üzüntüyü paylaşması, motivasyonumun bozulmamasını yaş ve diğer faktörler kağıt üzerinde ne söylerse söylesin her bünyenin kendi bir işleyişi olduğunu belirtmesi manevi anlamda bizim için kıymetliydi.

Nasreddin Hoca torunuyum :) "Ya tutarsa?" diyerek 2. yi denedik bu ay.. İyi ki denemişiz blastokist çok hücreli 2 embriyo transfer edildi ama en önemlisi 4 tane de aynı kalitede embriyo donduruldu. Bu bizim için önemliydi keza tekrar o iğne serüvenine girmeyi düşünmüyordum :) Ola ki tutmazsa dondurulmuş embriyolarımız bitene kadar deneyip stop deriz artık :)
Hepimizin hakkında hayırlısı, hayırlısı ne ise o olsun
Sevgiler

Bu süreçler öncesinde kullandığım bir baharat keten tohumu.. Kahvaltılarda peynir veya domates salatalık üzerine çok severiz :) Kabızlığa iyi geldiğini bilmiyordum. Akşam menüye ekliyorum hemen.. Evde hem tohum hem öğütülmüş hali var.. (gerçi 3 gündür sadece çorba içmeme, kavun, kayısı ve salatalık yiyip üzerine ılık su içmeme, normalde çok su içen biri olmama rağmen bu dönemde abartıp "damacana" moduna girmiş olmama, üzerine 2 ayrı ilaç kullanmama rağmen (biri su ile karıştırılan çözelti, biri şurup) tık yok.. Naif keten tohumu işe yararsa süper olur :) Beton oldu mübarek :) Çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin ve paylaştığın için.. Bende süreçlerinin sorunsuz ilerlediğini umuyorum... Ayrıca onca sıkıntılı ve ne olacak endişesi ile geçen zamanlar sonrasında keyfini sürdüğü bir hamileliğinin son demlerinde ve annelik hazırlığında kolaylıklar diliyorum Puffy'e :) Bir avazda doğsun, sağlıkla analı babalı büyüsün :)

Kıyas yapacak bir başka klinik görmedim ama yazdıklarınıza duyduğum hayretten ağzımı açık gördüm..
Evet tamam bazen ben de kendi gittiğim klinikte bekleme salonunda bazı hastaları görüyorum, sordukları sorulara şahit oluyorum beni bile çileden çıkaracak kadar saçmalayanlar oluyor. Yine de ne olursa olsun böyle bir üslup kullanılamaz... Üretim atölyesi zihniyeti ise gerçekten inanılır gibi değil.. Hayret ettim açıkçası ve bu muameleye maruz kalanların moral motivasyonunun olumsuz etkilenmiş olmasından üzüntü duydum... Umarım herkesin kendini iyi hissedeceği klinik ve doktor ile kesişir yolları.

SLM DUYGU

Tekrar cok ama cok Tesekur ederim cevabina zaten secimimde Dr.selman beydi simdiye kadar yazdigim Mail lerin icinde en aciklayici vede ilgili onun cevabiydi senin cevabinda buna eklendi simdi sirada Turkiyeye gelmek var Allah hepimize gönlümüze düşeni hayirlisyla versin iyi bak kendine

Kıslarrrrrrrr napıyonusss bakimmmm
herkeşlere süper güzel haberlerle dolu süper güzel günler haftalar ve aylar diliyoruz, ben ve bızdığım...
Allahıma şükürler olsun bugün 9 haftalık olduk.

Babası kılıklı bızdığım , öyle dar yerlerde gelişemem büyüyemem diye , karnımı oldukça büyüttü...görenler daha ileriki aylarda hamile olduğumu sanıyorlar ama siz yabancı değilsiniz , itiraf edeyim şu an 9 haftalığız. ve helecanla 17 eylülü bekliyoruz.ikili testimiz için. Rabbimin izniyle ondan da güzel sonuçlar alırsak , bızdıkla olan maceramızda bir aksiyona daha " tamamdır " diyeceğiz.

Şimdik gelelim size

sevgili arkadaşım , hoşgeldinn
ben topiğin en akıllılarından , en uslularından hatta en az konuşanlarından acık çılgın breezey
ya da şu an ki durumumla çılgın hamile , bızdığın annesi
42 yaşındayım , tıp ve tüp dünyasına inat ,doğal yollardan hamile kalacağım dedim ve Rabbimin izniyle bunu başardım.

tamam yaa acık da kocamın katkısı oldu

topiğimize ve katkısı olan herkese ait yazdığın güzel sözlerin için teşekkür ederim. dilerim , bir diğerimizin bulduğu umudu , neşeyi ve ihtiyacımız olduğunda bulduğumuz pozitif enerjiyi , desteği ve duaları ile topiğimiz sana da bebiş getirir.
bakarsın sana da " hamile totemi " yaparıss
bu ayın hamile totemi alisim kumrumda

35 yaşını aşmış bütün çıtırların yaşadığı şeyleri yaşamışsın sen de ...yazdıkların bana çok tanıdık geldi. hatta şimdilerde , kontrole gittiğimde , doktorların yaklaşımlarına bakıp , geçmişi düşününce görüyorum ki , beni adam yerine bile koymamışlar. 40 ından sonra sıyırmış bu kadın , çocuk doğuracakmış " pehhhh " demişler.
ama hepisi gördü gününü.. hele bi doğsun bebişlerimiz... günden fazlasını da göstereceğiz onlara
doktorlar ve parktaki meraklı teyzeler için ayrı ayrı planlarımız var
1 eylül de , duovam isviçreli çikolatamın da dediği gibi , dünya barış gününde , güzel haberinle daha da mutlu olacağımıza inanıyorum.
Kendine lütfen çok dikkat et , sigara falan demişsin ya , ben onları okumamış kabul ediyorum.
sigara denen şeyden bebişlerin için uzak dur.ben bebek sahibi olmaya karar verdiğim ilk anda , ilk yaptığım şey sigareayı bırakmak oldu. iyi ki de yapmışım. sen de dene olur mu ?

Sevgilerimle

kabızlıkla şu anda ciddi anlamda benim de derdim var... ve çözümünü bulduğumu inan söyleyemem. başka zaman yediğimde nerdeyse sorunu yok eden tüm çözümler , şu an çaresiz kaldı.
dilerim sen atlatırsın bu süreci.

bu arada kabızlığı bu kadar yaşamanda sigarayı bırakmanın yani bağırsakların nikotinin verdiği çalıştırıcı komuta alışkanlığının da payı var. ama sen sakın aldanma. bol bol su içmeye hatta sabahları 3-5 gün kurusu kaysı ve üzerine su içmeye devam et eminim ki bu sen de daha kolay işe yarayacaktır. sigarayı ilk bıraktığım zamanlarda ben bu yolla çözümü bulmuştum ...
topiğimizin kurucusu akidecikden ben de son zamanlarda haber alamadım , dilerim iyi ve sorunsuz bir dönem geçiriyordur.

puffyim e gelince , 45 yaşında , topiğimizde pek çok kişiye ilham olmuş , moral olmuş , destek olmuş idolümüz , Zeynep Alya prensesimizi göbüşünde beslemek ve büyütmekle meşgul. Çok şükür her şey yolunda.
kızçemizin bebek şekeri hazırlıkları ve diğer tüm beceri isteyen el işleri ile de uğraşmakta. topiğimizin atom karıncası aynı zamanda

"damacana modu " işe yarasaydı emin ol arkadaşım ben şu an " cır cır " modunda olurdum
bızdığımın benimle olduğunu öğrendiğimden beri , İstanbul'da su konusunda ciddi sıkıntılar yaşanıyor
ama nafilee

neyse canımmm elbette bugünler de geçecek... yeter ki onlar iyi olsunlar , sağlıkla sıhhatle büyüsünler

topiğimin gülleri hepinizi sevgiyle kucaklıyoruz ve öpüyoruz

amin şekerim. sanırım haklısın birseyler işe yarıyor galiba. insallah güzel haber verebilırim. dua dua dua edin cok cok cok
ama beni unuttun. ben de sulltan süleymanı doguruyordum ya.
optum seni cok ama cooook

kuzum kumrum alisimm transferinin sana sülümanı getirmesi için dualarımdasın her zaman , topikte yazdığım 2 satırda yazmadım diye , unuttuğumu sakın düşünme
o güzel haberi vereceksin biliyorum içim senin adına umut dolu...

kaç gündür evde dinleniyordum , malum havalar çok sıcak.
bir de hafta sonu küçük kardeşimin eşi arabayla kaza yaptı , Rabbime şükürler olsun , şu an çok iyiler ve ciddi bir problemleri yok... ama onun bana yaşattığı duygu karmaşası yüzünden seni arayamadım.

bugün daha iyiyim ve işe geldim.

arayacağım seni , hazır olllll

Kızlarrr merhaba ;

Hayırlı güzel habeler almak umudu ile diyorum. Bir görüşmem vardı. Görüştüğüm bayan 37 yaşında bekar.. işi gücü bırakıp bekarmısın çocuğun varmı çocuk istiyormusun sorgulamaları sonrası aman ha ihmal etme son durağa yaklaşıyorsun hemen doktora git - bi adam bul işe başla ile başlayan ve uzunca süren bir görüşmem oldu. konu ile ilgili bilinçlendirme diyeyim

♥ BUGÜN; Küçük mucizelerin günü olsun...
♥ İkram edilen taze demlenmiş bir bardak çay...
♥ Ya da mis kokulu bir fincan kahve...
♥ Eski bir arkadaştan beklemediğin bir anda bir telefon...
♥ Eve veya ......işe giderken ya da alışverişte hep yeşil ışıklar...
♥ BUGÜN; İçinde küçük sevinçlerin olduğu bir gün olsun....
♥ Barış,mutluluk ve neşe dolu bir gün olsun...
♥ BUGÜN; Bir şeylerin mükemmelliğinde Yaradanın senin yanında olduğunu,
seni kayırdığını ve bir yerlerden sana gülümsediğini hissettiğin, sana özel olduğun hissini yaşatan o garip ama hoş
duygu ile dolu güzel bir gün olsun....

Arkadaşlar merhaba,

yasakları delerek bilgisayar başına oturdum iki dakka..

çok hızlı bir göz gezdirdim ama herkesi okuyamadım..kusura bakmayın..

foruma yeni katılan arkadaşlar gördüm...hepinize hoşgeldiniz diyorum toptan....

daha uzun vaktim olunca ayrı ayrı yazarım artık herkese....

bu topic pozitif enerjisiyle sizlere de uğurlu gelecek eminim...

merak edenler için kendimden haberler vereyim...

benim pembe patikli ( isim annesi Breezey ) 6 aylık oldu sayılır...24 .hafta bitii.

amniyosentez ve detaylı USG sonuçları normal çıktı..

dün de bebeğin kalp kontrolü vardı...herşey iyi dediler...

bilmeyenler için tekrar yazayım...rahim ağzı yetmezliği sebebiyle sürekli yatıyorum...sadece yemek yerken ve tuvalete giderken kalkıyorum...

40 gündür falan doktor kontrolü haricinde dışarı çıkmadım...halim şu şekilde

ama naaapmıyoruuuuuz....asla yakınıp dertlenmiyoruuuuz....

bebekler ne istiyosa artık ona göre yaşıycaz malum ...

Bütün arkadaşlarımı öpüyor , sıradaki hamile haberini heyecanla bekliyorum....

kuzummmm , ben ve 9 haftalık bızdığım seni ve pembe patiklini kocaman öpüyoruz ve kucaklıyoruz...

dediğin gibi , bu yaramazlar ne derse onu yapıyoruz , yapmalıyız da... bu yaşımıza kadar nasılsa hep kendi dediklerimizi yaptık

ve en sevdiğim , hepimizin en sevdiği sözle yazıma şimdilik nokta koyuyorum...

ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…