• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

tutku tekrar tüp deniycekmisin yoksa doğal akışınmı bırakıcaksın..:49:

Canım merhaba,
Yılmak yok yola devam:)))))
Önce soğan kürü yapacağım bugün başlıyorum.Gerçi midem pek iyi değildir benim ama dokunurmu bilmiyorum.
Sonrada incir kürü yapacağım.Arkasındanda ekim gibi hem kendi yumurtamla hemde donörle birlikte
Kıbrıs ta denemeyi düşünüyorum.
Sevgilerimle,

Selam arkadaslar,

deti,nasil oldun umarim simdi daha iyisindir.

ummu,Istanbulu eylülden önce düsünüyorsun sanirim, zamanda az kaldi ne zaman gidersin.

tutku,sogan suyundan sonrada bal,polen,arisütü karisimini dene istersen. faydasini göreceksin eminim, belkide hic tüpe gerek kalmayacak.

lejena,bu hafta tekrar ölcüme gidecektin. ne yaptin umarim hersey yolundadir.

kuka,sen neler yapiyorsun? sanirim daha iyisin esinle ilgili kararinda netlesti gibi.

akideciknane,hayirli olsun transferin, test tarihin ne zamandi? güzel haberi bize yaz mutlaka.:49:

hope,sanirim tatildesin iyi tatiller, bu tatilden karninda bebeginle gel:49:

Alis,görüsemedik epeydir umarim iyi gelismler oluyordur hayatinda.

acmila,selcan,brezeey,puffyisimleri aklima gelmeyen tüm arkadaslar iyi haftalar herkese.

Son düzenleme:
tutku,sogan suyundan sonrada bal,polen,arisütü karisimini dene istersen. faydasini göreceksin eminim, belkide hic tüpe gerek kalmayacak.

Canım bende kist falan yok aslında ama faydası olur diye soğan kürü denemeyi düşünüyorum.Sonrada incir kürü deneyeceğim.
Normalde arı sütü içiyorum ama senin bahsettiğin nasıl bir karışım ve nasıl kullanılıyor ?

tutku tekrar tüp deniycekmisin yoksa doğal akışınmı bırakıcaksın..:49:

Canım merhaba,
Yılmak yok yola devam:)))))
Önce soğan kürü yapacağım bugün başlıyorum.Gerçi midem pek iyi değildir benim ama dokunurmu bilmiyorum.
Sonrada incir kürü yapacağım.Arkasındanda ekim gibi hem kendi yumurtamla hemde donörle birlikte
Kıbrıs ta denemeyi düşünüyorum.
Sevgilerimle,

soğan kürü hayırlı olsun canım..brezeey arkadaşımız soğan kürü ile kaldı..sanada işallah şifa olsun..bende şu an soğan kürü yapıyorum..ama benim eş yanımda değil ben memleketteyim..hayırlısı bakalım..kendi yumoşlarla donerleri karıştırcakmışsın..hayırlı olsun canım..yumurtaların çok ama kromozom bozukluğu var sanırım.onuda aslında pgt ile hallediliyor..hayırlı bebişlerin olsun işallah...:49::49:

Selam arkadaslar,

ummu,Istanbulu eylülden önce düsünüyorsun sanirim, zamanda az kaldi ne zaman gidersin.

kuka,sen neler yapiyorsun? sanirim daha iyisin esinle ilgili kararinda netlesti gibi.

akideciknane,hayirli olsun transferin, test tarihin ne zamandi? güzel haberi bize yaz mutlaka.:49:

acmila,selcan,brezeey,puffyisimleri aklima gelmeyen tüm arkadaslar iyi haftalar herkese.

meraba canım..istanbula gitmek istiyorum bu ay çıkmadan ama gidebilecekmiyim bilmiyorum..eşim adanaya döndü..baya yoğunum diyo..bi günü ayarlarsak ilk fırsatta gitmek istiyorum..ön muayene için çağırmıştı doktor..birde birden fazla opu olacaksam oda baya zaman alacaktır..ekimde başlasak aralıka ayına kadar sürer diye tahmin ediyorum..işallah gitmeden doğal kalırız..:49::49:umut dünyası napalım..:)sen nasılsın canım..:54::54:

Selam arkadaslar,

selam duova...

canım bir kez daha ölçüm yapıldı...rahim ağzı hala kısa...ama geçen haftaya göre daha iyi çıktı...

bu çarşamba tekrar ölçüm var...umarım ilaç biraz daha işe yarar...yatmaktan aptala döndüm...

yanlış anlamayın şikayet etmiyorum da...daha iyi olsun diye umut ediyorum sadece :)

arkadaşlar oturur durumda çok duramıyorum...cepten nete giremiyorum

mesajların çogunu okuyamadım..cevap veremediğim olursa lütfen kusuruma bakmayın...

duova sen nasılsın...son durum belli oldu mu sağlığınla ilgili ?

tek tek iyi haberler gelecek umarım herkesten...

hepinizi çok öpüyorum...kendinize iyi bakın...

soğan kürü hayırlı olsun canım..brezeey arkadaşımız soğan kürü ile kaldı..sanada işallah şifa olsun..bende şu an soğan kürü yapıyorum..ama benim eş yanımda değil ben memleketteyim..hayırlısı bakalım..kendi yumoşlarla donerleri karıştırcakmışsın..hayırlı olsun canım..yumurtaların çok ama kromozom bozukluğu var sanırım.onuda aslında pgt ile hallediliyor..hayırlı bebişlerin olsun işallah...:49::49:

Az önce Prof.Saraçoğlu ile konuştum nihayet:)
Bana 15 gün soğan kürü önerdi.Pıhtılaşma içinde sakın o ilaçları almayın yarım bardak suya 2 yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu koyun günde 2 kere için dedi.Banada kürler gönderecek onları kullanacakmışım.40 yaşından sonra o hormon ilaçları vücudunuza zarar verir dedi.Rekoru 47 yaşında hamilelikmiş öyle dedi.:))))))))
Bakalım artık hayırlısı.
Sevgilerimle,

Selam arkadaslar,

Merhaba canım, İstanbul'a döndüm. Doktorum çok yoğun olduğundan yarın öğlene randevu aldım. Bakalım ne diyecek.

Kanama ve lekelenme bitti ama bugün işteyken ağrım oldu. Masada oturup durmak kan dolaşımına pek iyi değil.

Gaz ve şişkinlikte yapıyor. Tatil ne güzeldi. İstediğimde yatıp istediğimde kalkmak :/

Ev hanımı olmayı çok ama çok istiyorum son günlerde... Yalnız eve gelirken markete gittim. Biraz ağır taşıdım çok pişmanım:(

Emekliliğime 3 yıl var. Dayanacağım inşallah !

Herkese sağlık sıhhat ve bebek diyorum.

selam duova...

canım bir kez daha ölçüm yapıldı...rahim ağzı hala kısa...ama geçen haftaya göre daha iyi çıktı...

bu çarşamba tekrar ölçüm var...umarım ilaç biraz daha işe yarar...yatmaktan aptala döndüm...

yanlış anlamayın şikayet etmiyorum da...daha iyi olsun diye umut ediyorum sadece :)

mesajların çogunu okuyamadım..cevap veremediğim olursa lütfen kusuruma bakmayın...

Sen iyi ol kimsecikler kusura filan bakmaz.

İyi haberlerini alıcaz inşallah.

selam duova...

sen iyi ol yeterki canım..iyi haberlerini hep duyalım..opüyoz sizi..:54::54:

Merhaba canım, İstanbul'a döndüm. Doktorum çok yoğun olduğundan yarın öğlene randevu aldım. Bakalım ne diyecek.

Kanama ve lekelenme bitti ama bugün işteyken ağrım oldu. Masada oturup durmak kan dolaşımına pek iyi değil.

Gaz ve şişkinlikte yapıyor. Tatil ne güzeldi. İstediğimde yatıp istediğimde kalkmak :/

Ev hanımı olmayı çok ama çok istiyorum son günlerde... Yalnız eve gelirken markete gittim. Biraz ağır taşıdım çok pişmanım:(

deti hiç dikkat etmiyorsun ama..ne güzel hamişsin..ohh valla değerini bil ve çooook dikkat et canım..ayy ne güzel az kalmış ememkliliğe..aynen bende evhanımlılığına özeniyorum valla..benimde 5 6 yılım var..işallah bebiş olursa erken olurum diyorum allahım işallah nasip eder erken emekli olur tazminatı alıp otuturum sonra yaşı bekelrim..:9: tabi işallah..

Canım bende kist falan yok aslında ama faydası olur diye soğan kürü denemeyi düşünüyorum.Sonrada incir kürü deneyeceğim.
Normalde arı sütü içiyorum ama senin bahsettiğin nasıl bir karışım ve nasıl kullanılıyor ?

Incir kürü yapacaksan,ikisi bir arada olmaz canim.o bitince artik kullanirsin.ari sütü,bal,polen karisimi aktarlarda satiliyor. ben kullanmadim ama duydum.regl basladigi gün ac karnina sabah ve aksam aliniyormus. yumurtlama gününe kadar sanirim, incir kürüde cok etkili yumurta kalitesinde kullanip sonuc alan cok, bu kürleri kullanirken hamile olmani diliyorum.

selam duova...

Sen ve bebegin iyi olun biz hic kusura bakmayiz.iyi bak bebgine ve kendine öpüyorum ikinizide.:16:
canim,benim 2 hafta sonra detayli muayene icin randevum var,daha önce ilk muayenemi oldum ve,acil bir durum olmadigina karar verdiler.muayeneden sonra operasyon icin tekrar randevu verecekler. durumum acil olmadigi icin mayene tarihini yakin güne vermediler. muayene icin mektup gelmeseydi,10 agustos'ta Türkiye'ye gelecektim. biletimde gitti degismediler malesef gecen yildan kalmaydi promosyonda alinmis.durum böyle.

Son düzenleme:

Markete bareber gidebilecegin birileri yokmuydu.? agir seyler tasima sen yapma bir daha öyle iyi bak kendine ve bebegine doktordan sonra bize yazarsan bilgimiz olur hoscakal sevgiler.

meraba canım..istanbula gitmek istiyorum bu ay çıkmadan ama gidebilecekmiyim bilmiyorum..eşim adanaya döndü..baya yoğunum diyo..bi günü ayarlarsak ilk fırsatta gitmek istiyorum..ön muayene için çağırmıştı doktor..birde birden fazla opu olacaksam oda baya zaman alacaktır..ekimde başlasak aralıka ayına kadar sürer diye tahmin ediyorum..işallah gitmeden doğal kalırız..:49::49:umut dünyası napalım..:)sen nasılsın canım..:54::54:

Selam canim,iyiyim bende yaramaz durum yok evdeyim cogu zaman arada cikip dolasiyorum.Istanbul icin uygun zamani buldugunda gidersin.gidene kadarda kürlere devam edersin. hic gerek kalmaz istanbula, bir bakmissin böylesin.:49:

Incir kürü yapacaksan,ikisi bir arada olmaz canim.o bitince artik kullanirsin.ari sütü,bal,polen karisimi aktarlarda satiliyor. ben kullanmadim ama duydum.regl basladigi gün ac karnina sabah ve aksam aliniyormus. yumurtlama gününe kadar sanirim, incir kürüde cok etkili yumurta kalitesinde kullanip sonuc alan cok, bu kürleri kullanirken hamile olmani diliyorum.

Canım merhaba,
Önce soğan kürünü yapacağım.Saraçoğlu ile konuştum 15 gün yap dedi sonra kür gönderecek.Bakalım inş başarırımda donasyona gerek kalmaz.

tutku senin doğal hamiş kalama şansın yüksek canım hayırlı olsun kürlerin..işallah sağlam yumoşa denk gelsin..:)):49:

En büyük korkumda hamile kalıp sorun yaşamak zaten.Bu nedenle donasyon düşünmüştüm ama Saraçoğlu hiç gerek yok diyor.
Sogan kürüne dün akşam başladım.15 gün sonra gönderdiği kürleri uygulayacağım.2-3 ay sürüyormuş öyle dedi.Neler gönderecek merak ediyorum doğrusu ucuz şeylerde değil:)))))İnş iyi sonuçlar alırım.Olmazsa ikinci bir kürden bahsetti bakalım hayırlısı.

Back