Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ben o doktorların var yaaaaa

neysee iştee

oyyy canıımm beniiim....

ne diyeyim çok üzüldüm tabiki...çok ümitlenmeden o küçücük umuda sığınalım yine de....

belli mi olur...8 haftadan önce zor duyuluyor, zor görülüyor zaten...

canım benim doktorum """hamile kalan biri düşük yapsa bile,

bu gelecek için çok ümit verir bize...

engellerin çoğunu atlatabileceğini gösterir...yeniden hamile kalma olasılığı çok artar"""" dedi..

inşallah senin de öyle olacak...

çooook çoook öpüyorum...kocaman sarılıyorum...

"sen hala cocuk olacagini düsünüyor musun? olsaydi 3 senedir olurdu. bak olanin nasil oluyor" cümlelerini acaba benden baska duyan var mi kocalarindan. yoksa tek gercekci düsünen benimki mi...

hope canım eşin bilmiyormu yaratan allah o ne zaman dilerse o zaman olacak..herşey allahın dilemesinde..bize düşe mücadele ve sabır..akrabam 42 yaşında 20 yıldan sonra bebek sahibi oldu..3 yıl nedirki canım..bizimde sınavımız bu ..kimi itemez kalır ..kimi ister kalamaz..zorlu bi süreç..psikoloji diye bi şey kalmıyor..eşin demekki ümitsizliğe düşüyor..ben eş doğal denerken der hadi işallah hamile kalırsın..bende derim ya tüple olmuyor böyle naıl olacak..bana bi kızar..sen böyle kafada olursa olmaz..kafada bitiriyorsun der..bi olacak de bakalım..vucuduna öyle sinyaller gönder..aslında doğru söylüyor..işallah sıyrılalaım bütün bunlardan..allahım vakti gelince verecek işallah..

Canım hemen üzme kendini.Dur bakalım herşey bitmiş değil ki...

Canim uzuldum.Dua edelim umit edelim.insallah her sey yolunda gider... Lutfen ne olur kendin her seyin iyi olacagina inan! gelisecek diye dusun insallah canim minicik tatli bebis olsun ya yapissin rahimine..Duaciyiz...

"sen hala cocuk olacagini düsünüyor musun? olsaydi 3 senedir olurdu. bak olanin nasil oluyor" cümlelerini acaba benden baska duyan var mi kocalarindan. yoksa tek gercekci düsünen benimki mi...

hopecim ben varim...buna ek tup bebek oncesi ne diye girecegiz? cocuk olmayacak eminim diyordu....Ben aglaya aglaya 2-ci tup bebege girmistim....Embriyonlar cok guzel gelisti MORULA ve 8-hucreli ve transfer edildi ben agliyorum dua ediyorum ayni odadayiz sesli bir sekilde Kuran-i Kerim okuyorum esim olan akilsiz bilgisayardan sesli muzik dinliyor mutlu sarki soyliyor. Ayni odadayiz annem kiz kardesim transfeden sonra bizdeydi onlar cok oldular bu cocuk isteyen biri degil diye....

hopecim ben esimden alesinden 14-sene cekecegimi cektim...Simdi oyle hafifledim ki cunku gun gece onun yaptiklarini duyunca bu bir seytandir diyorum...

O yuzden genel olarak erkekler sabirsiz oluyor...Veren de alan da Allah oldugunu bir kafalari alabilse...

breezey, canım yaaa 2 gün foruma girmedim kaynatmışsın. Helal sana, hormonsuz dedin valla oldu, işte inanarak olacağını ispatladın. Canım ya, tebrik ederim allah tamamına erdirsin. Darısı ben ve benim gibi tüm genç arkadaşlarımın başına. :) Ben de orijinal olsun istiyorum. :)

Neler yedin içtin canım?

canım teşekkür ederim , şükürler olsun , Rabbimin izniyle oldu elbette...
dediğin gibi benim tek yaptığım inanmak oldu.

özel olarak yaptığım bir şey yok.
hatta tam bir boş vermişlik içindeydim bu ay , her şeyi yaz sonuna ertelemiştim.

ama sadece şu , rahim ağzı enfeskyornu yani servisit için 12 gün soğan suyu içtim.
o mu sebep oldu bilemem ama inan bu ay olsun diye özel hiç bir şey yapmadım...
çok şükür her şey yolunda şimdilik.

öncelikle hepinize hayirli aksamlar dilerim arkadaslar,
ben de 40`dan sonra anne olmaya calisan bir adayim... Sali 23.07.günü hepinizin dedigi gibi yumoslar toplandi daha dogrusu 3 tane olan yumosun sayisi 2 düstü ama sadece bir tane elde edilebildi dün olumsuz haber aldigimda icimde olmayacak diye bir his dogdu ve bugünde Sabah Saat 10:30 da telefonla bildirliler terapie iptal ediliyor diye ilaclarinizin hepsini birakiyorsunuz dediler
bu benim ilk tüp bebek deneyimimdi.... olmadi :2:inanin cok üzüldüm....ALLAH yarabbim INSALLAH hepimize o sevinci yasatir... Hepinize hayirli ve huzurlu aksamlar dilerim
Saygi ve Sevgiler..

Her ne Kadar dilimiz nasip degilmis dese bile, Kalbimiz "ALLAH´tan" ümit kesilmez diye atar her Zaman...

Hos geldin topige transferin neden iptal oldu ? 1 tane gelisen olmus halbuki sonradan sorun neydi telefonda ne dediler? iyi dileklerin seninlede olsun cok sagolasin.cok cabalayip beklemeden, bebegini kucagina almani diliyorum.

Son düzenleme:
kukacım, lütfen bu kadar üzülme, su akar yolunu bulur. kendini yıprattığınla kalacaksın. yapma ne olur

hopecim, hiç duyma böyle şeyleri.... bu erkekler böyle, lafı hiç düşünmeden söylerler nereye gittiğini bilmezler... bu konu değil de başka konularda da aynı değiller mi arkadaşım.... sorsan bu beni ne kadar üzdü biliyormusun diye: lafı evirip çevirip onu demek istemedim ki deyip çıkarlar işin içinden.... o sebeple hiç duymamazlığa gel, ve ağzı olan konuşuyor deyip geç tatlım.
tatlım , ağzın bal yesin, aynen katılıyorum

O ne demek Allah aşkına ya,15 sene sonra oluyor,3 sene ne ki? Allahım daha fazla bekletmesin en kısa zamanda müjdeli haberini duyalım canım
şekerim görüşemiyoruz... umarım herşey yolundadır, arada bir selam ver mesaj at. öptüm ikinizi de.
canım arkadaşım, geç öğrendim, buguün de giremedim, pufy ye sordum, o da henüz öğrenmemişti, lütfen moralini bozma, seni hiç bekletmeden veren Allah, yine sevindirecek seni, buna çok eminim inan. çok öpüyorum seni.
tatlım, güzel moral oldu.. ben bu sene olursa doğurup, seneye ikincisi gelirse onu da doğuracam bilesin....

ela arkadaşım hoşgeldin, ben de 44 oldum, bu yaşlarda yumoşların kalitesi düştüğü için bu iptaller yaşanıyor, bozma moralini, içlerinden kaliteli olanı bulup bizlerde Allahın izniyle anne olacağız. umudunu yitirme lütfen
canli selam alis nasilsin?
duovacığım , çok özür ...... görmedim seni...... iyiyim tatlım , ya sen. gece kuşum benim (benim gibi tabii ki)

Son düzenleme:

selcanim hemen olumsuz düsünme. YÜce Rabbim nasip ettiyse olacaktir. umudunu kesme bebisinden. belki de cok erkendi kalp atislari icin. belki bebisin minyon tipli ufak tefek ancak gelisiyor. kendini tabii ki istemedigin bir sonuca da hazirla ama bebegin icin dua etmeye ve umut etmeye devam et. hem üzüntünü hemde sevincini paylasmak icin buradayiz. Yüce Rabbim hayirlisini versin insallah.

canim benim üzüldüm tedavinin yarim kalmasina. hayirlisi. insallah bir sonrakinde basari elde edersiniz. aslinda belki en bastan iptal olmasi daha iyi. bizim transferler yapildiktan sonra olumsuz sonuclar geldi. bence o daha yipratici bir sürec. bu arada burada yazdigin lafi cok begendim. gercekten de ne kadar dogruyu yansitiyor. aramiza hosgeldin

kizlarrrrrrrrrrrrrrr. hepinizi cok seviyom. ne güzel destek yazilari yatdiniz. yahu benim de kocamin dilinde. ben biliyorum kalbinden cok farklisi geciyor. kendini olumsuzluga alistiriyor ki yeniden hayal kirikligi yasamasin diye. zaten 3 kez ümitlenip yerle bir oldu. sanirim güclü görünmesine ragmen aslinda cok zayif bu cocuk konusunda. mesela biz gelecekte cocuk olsa nasil olur hayali kuramayiz konusamayiz hemen kötü olur. sanki bu olayi topragin en altina gömüp duymak istemiyor acisi yeniden gün yüzüne cikmasin diye. kiyamam ben ona. Yüce Rabbim insallah nasip eder ona bir bebek vermemi. bunu gercekten hak ediyor ve eminim ki cok iyi bir baba da olacaktir. insallah Allah dualarimizi duyar ve bizleri de annelik mertebesine eristirir.

bugün ofisteki son gününm sonra 4 hafta tatil yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

Elacim uzulduk...sebep neydi? bir yumos olsa bile transfer edilirdi...Canim ne diyebilirim kendini yipratma fazla elden geleni yaptin belki kendiliginden hamile kalabilirsin! allahim yardimcin olsun! biraz kendini ele alip umitlenmeye calis psikolojik olarak toparlamaya calis.Destek veren esin var yalniz degilsin! toparlan canim ve ileriye adim atmak icin esinin destegiyle umitlen lutfen....

Canim ne kadar cok seviyorsun! Allahim ikinizi ayirmasin mutlulugunuzun devami olarak bir bebis nasip etsin! Allahim hayatinizi mutlu etsin! Insallah sen anne o da baba olur insallah! optum canim!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…