- Konu Sahibi akideciknane
-
- #3.661
herkese merhaba,
önceki haftasonu bir arkadaşımla buluştuk
43 yaşına kadar 6 tüp deneyip, % 1 bile ümit yok denerek evine yollanmış bir arkadaşım...
( hem kadında hem erkekte problemler vardı) ...
çaresizce eve dönmüş ve tam vazgeçmişken tam 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı...
çocuk şu an 5 yaşına girdi...
ama asıl ne öğrendim biliyo musunuz?...nasıl olsa artık çocuğumuz olmuyor diyerek
korunmayan kadın meğersem ilk çocukta sonra daha 1 sene geçmeden yeniden hamile kalmış...
ama maddi , manevi şartlar uygun değil diyerekten....aldırmışlar..bundan daha yeni haberim oldu benim de...
birinci elden böyle bir deneyim aktarayım , moral olur herkese dedim...
iyi günleeer...
arkadaslar size iyi haberler veremiycem. bebegin kalp atisi yok zaten cok minicik bisey doktor bile zor gordu embriyoyu. buyuk bi ihtimalle gelismemis. zaten kanama veya lekelenme iyi isaret degil dedi. yine de her ihtimale karsi bir hafta bekliyelim tekrar ultrason yapilcak sonra karar verilecek. belki gec dollenme olmus olabilir ama umutlanma sen dedi.
cok uzgunum arkadaslar ne hissedecegimi ne dusunecegimi sasirdim.
"sen hala cocuk olacagini düsünüyor musun? olsaydi 3 senedir olurdu. bak olanin nasil oluyor" cümlelerini acaba benden baska duyan var mi kocalarindan. yoksa tek gercekci düsünen benimki mi...
arkadaslar size iyi haberler veremiycem. bebegin kalp atisi yok zaten cok minicik bisey doktor bile zor gordu embriyoyu. buyuk bi ihtimalle gelismemis. zaten kanama veya lekelenme iyi isaret degil dedi. yine de her ihtimale karsi bir hafta bekliyelim tekrar ultrason yapilcak sonra karar verilecek. belki gec dollenme olmus olabilir ama umutlanma sen dedi.
"sen hala cocuk olacagini düsünüyor musun? olsaydi 3 senedir olurdu. bak olanin nasil oluyor" cümlelerini acaba benden baska duyan var mi kocalarindan. yoksa tek gercekci düsünen benimki mi...
cevrimici ummu ve breezey iyi aksamlar nasilsiniz?
iyi diyelim kuzumm sen nasılsınn[/QUOTE
iyi diyelim canim sagolasin bende oturuyorum.ummu buradaydi kapatmis az evvel, topiktê kimse olmayinca bekleniyor biri gelsin diye alistik iyice
sevgili topikdaşlarımmm
Selcanım
duovam
elfjemm
lejenamm
puffyim
alisim
hope um
ummucumm
deti
tutku
kuka
Alarahan
Mirandam
ismini unuttuklarım ne olur beni bağışlasınlar.
Rabbim mucizesini bir kez daha gösterdi.
Şükürler olsun.
bugüne kadar dualarına beni de dahil eden tüm kader ortaklarımdan Allah Razı olsun...
Rabbimin mucizesi , teker teker hepinize gelsin.
dün akşam yaptırdığım beta hcg testine göre bugün itibarı ile 4 haftalık hamileyim...
daha doğrusuuuuu
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
breezey, canım yaaa 2 gün foruma girmedim kaynatmışsın. Helal sana, hormonsuz dedin valla oldu, işte inanarak olacağını ispatladın. Canım ya, tebrik ederim allah tamamına erdirsin. Darısı ben ve benim gibi tüm genç arkadaşlarımın başına. :) Ben de orijinal olsun istiyorum. :)
Neler yedin içtin canım?
iyi diyelim kuzumm sen nasılsınn[/QUOTE
iyi diyelim canim sagolasin bende oturuyorum.ummu buradaydi kapatmis az evvel, topiktê kimse olmayinca bekleniyor biri gelsin diye alistik iyice
haklısın kuzum ama doğrusu , selcanın haberinden sonra , çok girmek istemedim bugün..
yazdığını görünce yazdım sana da...
dilerim selcanım tekrar güzel haberler verir bize...
öncelikle hepinize hayirli aksamlar dilerim arkadaslar,
ben de 40`dan sonra anne olmaya calisan bir adayim... Sali 23.07.günü hepinizin dedigi gibi yumoslar toplandi daha dogrusu 3 tane olan yumosun sayisi 2 düstü ama sadece bir tane elde edilebildidün olumsuz haber aldigimda icimde olmayacak diye bir his dogdu ve bugünde Sabah Saat 10:30 da telefonla bildirliler terapie iptal ediliyor diye ilaclarinizin hepsini birakiyorsunuz dediler
bu benim ilk tüp bebek deneyimimdi.... olmadi :2:inanin cok üzüldüm....ALLAH yarabbim INSALLAH hepimize o sevinci yasatir... Hepinize hayirli ve huzurlu aksamlar dilerim
Saygi ve Sevgiler..
Her ne Kadar dilimiz nasip degilmis dese bile, Kalbimiz "ALLAH´tan" ümit kesilmez diye atar her Zaman...
kukacım, lütfen bu kadar üzülme, su akar yolunu bulur. kendini yıprattığınla kalacaksın. yapma ne olurSevgili hamilslerimiz gelecek anne adaylari Yazdiklarinizi okurken agliyorum!!! Allahim saaglam bir sekilde ellerinize bebislerinizi almayi nasip etsin! Insallah Allahin yardimiyla hamile kalacagiz insallah! Bu yazdiklarinizi okurken hayata tekrar tekrar donuyorum....seninc guven olusuyor....
Ben kac gundur agliyordum elimde degildi icim dolu kalbim yarali ama bu yazdiklarinizi okurken Ya rabbim sukur bu gunleri biz de yasayalim diye dua ediyorum umitlendiriyor....Bol bol dua edelim kizlar ramazan ayi insallah birimizin olmasa ikincimizin duasi hepimiz icin kabul olur insallah!
Allah yardimciniz olsun!
tatlım , ağzın bal yesin, aynen katılıyorumOnlar iyi bir sopayı haketmiş bence,
şaka bir yana üzmesinler sizi ya...sizin morale çok ihtiyacınız var..
benim eşim ilk denemede ikiz düşükten sonra o kadar çok üzüldü ki...
çok zormuş heveslenip kaybetmek ,bi daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum, vazgeçelim dedi.. ilk önce...
sonra bir kadın için çocuğun ne ifade ettiği vs...türünden konuşmalar yaptık ara ara...
benim ne kadar istediğimi ve üzüldüğümü gördükçe, düşüncesi değişti..
sonra 6.denemeye kadar yapıp olmazsa o zaman vazgeçmeye karar verdik birlikte...
ve daha sonra hiç bir ümitsiz konuşmasına şahit olmadım...
ağlama krizlerimde, ümitlerim azaldığı anlarda vs...o kadar çok destek oldu ki...
o böyle olmasa, gene de denerdim...ama herşey daha zor olurdu benim için...
eğer sizi çok anlamadığını düşünüyorsanız...
aklı başında, güvendiğiniz , onların da dinleyeceği birinin konuşmasını isteyin bence....
belki faydası olur...olmazsa da hiç takmadan yolunuza devam edin kızlar...
erkekler için konuşması kolay....bizim kadar derinden yaralanmıyo çoğu...
haddimi aşmadım inşallah....sadece ne hissettiğinizi anlıyorum, ondan heralde...kayıtsız kalamadım...
hepinizi çok öpüyorum...
şekerim görüşemiyoruz... umarım herşey yolundadır, arada bir selam ver mesaj at. öptüm ikinizi de.O ne demek Allah aşkına ya,15 sene sonra oluyor,3 sene ne ki? Allahım daha fazla bekletmesin en kısa zamanda müjdeli haberini duyalım canım
canım arkadaşım, geç öğrendim, buguün de giremedim, pufy ye sordum, o da henüz öğrenmemişti, lütfen moralini bozma, seni hiç bekletmeden veren Allah, yine sevindirecek seni, buna çok eminim inan. çok öpüyorum seni.arkadaslar size iyi haberler veremiycem. bebegin kalp atisi yok zaten cok minicik bisey doktor bile zor gordu embriyoyu. buyuk bi ihtimalle gelismemis. zaten kanama veya lekelenme iyi isaret degil dedi. yine de her ihtimale karsi bir hafta bekliyelim tekrar ultrason yapilcak sonra karar verilecek. belki gec dollenme olmus olabilir ama umutlanma sen dedi.
tatlım, güzel moral oldu.. ben bu sene olursa doğurup, seneye ikincisi gelirse onu da doğuracam bilesin....herkese merhaba,
önceki haftasonu bir arkadaşımla buluştuk
43 yaşına kadar 6 tüp deneyip, % 1 bile ümit yok denerek evine yollanmış bir arkadaşım...
( hem kadında hem erkekte problemler vardı) ...
çaresizce eve dönmüş ve tam vazgeçmişken tam 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı...
çocuk şu an 5 yaşına girdi...
ama asıl ne öğrendim biliyo musunuz?...nasıl olsa artık çocuğumuz olmuyor diyerek
korunmayan kadın meğersem ilk çocukta sonra daha 1 sene geçmeden yeniden hamile kalmış...
ama maddi , manevi şartlar uygun değil diyerekten....aldırmışlar..bundan daha yeni haberim oldu benim de...
birinci elden böyle bir deneyim aktarayım , moral olur herkese dedim...
iyi günleeer...
ben de 40`dan sonra anne olmaya calisan bir adayim... Sali 23.07.günü hepinizin dedigi gibi yumoslar toplandi daha dogrusu 3 tane olan yumosun sayisi 2 düstü ama sadece bir tane elde edilebildidün olumsuz haber aldigimda icimde olmayacak diye bir his dogdu ve bugünde Sabah Saat 10:30 da telefonla bildirliler terapie iptal ediliyor diye ilaclarinizin hepsini birakiyorsunuz dediler
bu benim ilk tüp bebek deneyimimdi.... olmadi :2:inanin cok üzüldüm....ALLAH yarabbim INSALLAH hepimize o sevinci yasatir... Hepinize hayirli ve huzurlu aksamlar dilerim
Saygi ve Sevgiler..
Her ne Kadar dilimiz nasip degilmis dese bile, Kalbimiz "ALLAH´tan" ümit kesilmez diye atar her Zaman...
duovacığım , çok özür ...... görmedim seni...... iyiyim tatlım , ya sen. gece kuşum benim (benim gibi tabii ki)canli selam alis nasilsin?
kukacım, lütfen bu kadar üzülme, su akar yolunu bulur. kendini yıprattığınla kalacaksın. yapma ne olur
Canim tsk ederim sen de kendine iyi bak....Iyiki varsiniz...Tanimiyorum ama kalbten bir-birimizin mutlulugumuz icin sevinip uzuntulerimiz icin disaridan olsa bile destek oluyoruz Allah Sizlerden razi olsun! Yuzleriniz gulsun ne olur???
Dogrudur suanlik dayanilmaz bir aci dayanilmaz bir kalb agirtisi var...Bu da gecer....Son gulen ben oluyim...Bu dayanilmaz gunler cabuk gecsse.....
Toplanmaya calisiyorum insallah yoluna girecek hersey baska caresi yok....
Saygi ve Sevgiler..
kizlarrrrrrrrrrrrrrr. hepinizi cok seviyom. ne güzel destek yazilari yatdiniz. yahu benim de kocamin dilinde. ben biliyorum kalbinden cok farklisi geciyor. kendini olumsuzluga alistiriyor ki yeniden hayal kirikligi yasamasin diye. zaten 3 kez ümitlenip yerle bir oldu. sanirim güclü görünmesine ragmen aslinda cok zayif bu cocuk konusunda. mesela biz gelecekte cocuk olsa nasil olur hayali kuramayiz konusamayiz hemen kötü olur. sanki bu olayi topragin en altina gömüp duymak istemiyor acisi yeniden gün yüzüne cikmasin diye. kiyamam ben ona. Yüce Rabbim insallah nasip eder ona bir bebek vermemi. bunu gercekten hak ediyor ve eminim ki cok iyi bir baba da olacaktir. insallah Allah dualarimizi duyar ve bizleri de annelik mertebesine eristirir.
bugün ofisteki son gününm sonra 4 hafta tatil yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?