- Konu Sahibi akideciknane
-
- #3.641
sevgili topikdaşlarımmm
alisim
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım ummcum ilk hissettiğim belirti , regl dönemi yaklaşmasına rağmen akıntımın hala devam etmesi ve çok artması idi.
meğerse içeride hazırlık varmış :))))
bir de hani göğüslerimiz acır ya reglden önce , benimkiler resmen yanıyordu.
bunun dışında da deli gibi su içmeye başladım, hala da içiyorum.
ağızda metal tadı olur diyorlar ya o da doğru.
batmalar da oldu, hatta bugün regl günüm diye sanırım , batmalar daha fazla.ama akıntım da arttı bugün.
benim gibi temizlik hastası olacak sanırım , habire içeriyi temizliyor :))))
ama henüz lekelenme hani yerleşme kanaması dedikleri şeyi yaşamadım.belki de yaşamayacağım kimbilir.
benim kızlarımın ikisi de yaşamadı çünkü.
bir de üşüme...
bu sıcaklarda nasıl üşüdüğümü anlatamam.
hatta dün akşam ayaklarıma çorap giydim , sırtıma da ceket aldım oturdum terasta.
ama en belirgini ne oldu biliyor musun , kendimi bir garip hissettim bu ay hep.
bir farklılık olduğunu hissettim ama ne olduğuna anlama veremedim.
Rabbim dilerim kucağıma almayı da nasip eder.
Sizlere de aynı duyguları yaşamanızı nasip eder. hatta daha güzellerini :)))
sabah bir bakip cikmistim su saate kadar araliksiz toplantilarim vardi. ne mutlu ne kutlu bir günmüs. breezyyyyyyyyyyy seni seviyom ben taze anne. ne güzel bir haber. Yüce Rabbim tüm kötülüklerden korusun topigimizin annelerini ve bebislerini. teyzeleri onlara kurban. kuzum sen göbekleri atmaya baslayip bebisi sersem etmeden önce ben su kizlara bir göbis attirayim. hayirli ugurlu olsun basta size sonra bize. coooooooooooook sevindim. darisi listede adi olup bekleyenlerde. Yüce Rabbim insallah bu güzel duyguyu bize de tattiracaktir hayirlisiyla.
Eki Görüntüle 763616 Eki Görüntüle 763617 Eki Görüntüle 763618 Eki Görüntüle 763619
bende attim kizlarla beraber göbecikleri. senin icin atacaklari gün de cok uzak degil ümmücüm. bak hele sirasiyla kizlar hamileler kervanina katiliyor. istermisin bir sonraki ay da bize vursun piyango. aman hayali bile güzel. Yüce Rabbim kollarini sana uzatmis ellerini senin yüceligine acmis su aciz kullarini da sevindir.
AMINNNNNNNNNNNNNN
amin canım işşallah..
brezeey,tabloda senin güncel bilgilerini görünce, daha bir hosuma gitti. umarim tablodaki kizlarda sirayla bebegine kavusur.
hafiften kısalttım, kusura bakmayın şekerler, sayfalar dolmasın diye.
şimdi ben nasıl sevindiğimi nasıl anlatacağımı bilemedim ki.
ne yazarsam çok sevindiğimi anlarsın diye düşün düşün düşün, yok bulamıyorum.......
Brezeey im canım tatlım şekerim tebrikleeeeeerrrrrrrrrr
içim pır pır , bir heyecan yaptım inan kelimelerle anlatmak mümkün değil.....
Allah sağlıklı bir şekilde kucağında göstersin inşallahh
brezzecycim , şu ayın hamile topiğini ben yapmıştım , ve sana senden bekliyorum dediğimde, sen de sıra ümmü de demiştin, yanlış hatırlamıyorsam...
sonra da ben sana sen de hamile olsan, fazla hamile göz çıkartmaz demişmiydim dememişmiydim.. yaaaaaaa
şimdi sıra kimde , dur biraz düşüneyimmmm,,,, sonra yazayım olur mu tatlım
tatlım, bugünden itibaren hamilelerimizin dediklerine kulak veriyorsun , ve iki kişilik yaşamaya hemen başlıyorsun, bebişimiz önce Allaha sonra sana emanet......:13:
"sen hala cocuk olacagini düsünüyor musun? olsaydi 3 senedir olurdu. bak olanin nasil oluyor" cümlelerini acaba benden baska duyan var mi kocalarindan. yoksa tek gercekci düsünen benimki mi...
Topikteki taze hamişleri ve tüm hamileleri tebrik ediyorum sizlerin mutluluğu inanın bizim mutluluğumuz.. çünkü ara ara yok olan umudum yeniden şahlanıyor :)
Teşekkürler ve sağlıklı hamilelikler kızlar
Merhaba,
Senin bugün US vardı değilmi ? Sonuçlarını bekliyorum.Allah yardımcın olsun.
breezey,kan testi icin doktora ne zamn gidecektin.
selcan,senin gelip buraya yazmani bekliyoruz canim.
canımm selcandan haber almadan çıkmak istemiyorum , bir haber gelsin çıkarım ona göre.
öpüyorum seni isviçreli çikolatamm
"sen hala cocuk olacagini düsünüyor musun? olsaydi 3 senedir olurdu. bak olanin nasil oluyor" cümlelerini acaba benden baska duyan var mi kocalarindan. yoksa tek gercekci düsünen benimki mi...
senden başka duyanlarda var canım ben...
bide sana suçlu gözlerle bakılmıyor mu kafayı yememek elde değilki. bizim tercihimiz sanki bu durum. bizde her çift gibi evlendikten sonra çocuğumuz hemen doğal yolla olsun isterdik ama napalım olmayınca olmuyor. buda bizim sınavımız diyorum, bu nasıl sınav diyen eşim var benimde. Allahın gücüne gitmezmi...
Bende bekliyorum canim selcani, kahvalti hazirlayacagim sonrada bende seni öpüyorum taze annemiz.
arkadaslar size iyi haberler veremiycem. bebegin kalp atisi yok zaten cok minicik bisey doktor bile zor gordu embriyoyu. buyuk bi ihtimalle gelismemis. zaten kanama veya lekelenme iyi isaret degil dedi. yine de her ihtimale karsi bir hafta bekliyelim tekrar ultrason yapilcak sonra karar verilecek. belki gec dollenme olmus olabilir ama umutlanma sen dedi.
cok uzgunum arkadaslar ne hissedecegimi ne dusunecegimi sasirdim.
arkadaslar size iyi haberler veremiycem. bebegin kalp atisi yok zaten cok minicik bisey doktor bile zor gordu embriyoyu. buyuk bi ihtimalle gelismemis. zaten kanama veya lekelenme iyi isaret degil dedi. yine de her ihtimale karsi bir hafta bekliyelim tekrar ultrason yapilcak sonra karar verilecek. belki gec dollenme olmus olabilir ama umutlanma sen dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?