• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım ben sorunları h ocaya söyledim..yumoş az kalite düşük endoda incelme sorunu yaşıyorum diye..amh hormonumda zaten düşük..ama çokta kötü bulmadı amh yi düşük ama kötü değil dedi..endo için doğal nar bulup sıkamadığımız durumlarda dimes yüzde yüz nar suyu iki bardak..diğer kürler yumoşlar için canım..gebel,k testi yaptınmı canım.hamile olabilirmisin..selcan kuzum adet oldum olacam derken bi baktık hamile..:))

ümmü yapma nolur, kalbim pıt pıt oldu,, yumiler küçüktü zaten, hamile olunabilir mi...

Son düzenleme:
selam canım :16: aynen gece kuşuyum .kür yapıyorum ya saatlik..bide troid ilacı..bunların hepsini biritip öyle yatıyorum..:9:

canım ya,, ne zor sınavmış bizimki... ben geçen aylarda öyle çok şey içiyordum ki, gün içinde yemek yemeğe zaman kalmıyordu.. pek iştahım yoktur benim, fazla sıvı alınca bile doyarım.... bütün gün aslanpencesi, civanperçemi, çobancantası, adaçayı,melisa vs çayları içmekten yemeğe zaman kalmıyordu inan... o yüzden sıkıldım 1 aydır içmiyorum... şimdi yine başlasam iyi olacak..... bakacağız artık....

ayy işallah hamişsindir canım bellimi olur hayat mücize dolu..varmı beliti felan..

şu anda hiçbir belirti yok, ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi..... tüp merkezini aradım,, ne zaman geleyim diye,,, birkaç gün bekleyin, tedavi iptal oldu ya, yumurtalama olmayınca adet olunmuyormuş, belki ilaçla olacağım....

gerçekten bir de hamilelik olur mu,,, yuhh bana yumisiz , yada küçük yumilerle nasıl hamile kaldım diye mucizenin mucizesi olurum artık... nerdeeeeeeee bizdeeeeeeee o şans be.

canım ya,, ne zor sınavmış bizimki... ben geçen aylarda öyle çok şey içiyordum ki, gün içinde yemek yemeğe zaman kalmıyordu.. pek iştahım yoktur benim, fazla sıvı alınca bile doyarım.... bütün gün aslanpencesi, civanperçemi, çobancantası, adaçayı,melisa vs çayları içmekten yemeğe zaman kalmıyordu inan... o yüzden sıkıldım 1 aydır içmiyorum... şimdi yine başlasam iyi olacak..... bakacağız artık....

ada çayı ve civan perçemi şu an için içme canım adet olursan içersin..işallah hayırlı haberlerini seninde duyarız canım..:49:

ada çayı ve civan perçemi şu an için içme canım adet olursan içersin..işallah hayırlı haberlerini seninde duyarız canım..:49:

niye ki ,,,, ben artık sıkıldım galiba, o yüzden tüm bu bitkileri rutin olarak içeyim, şunu içtim mi bunu içtim mi diye düşünmeyim dedim.. yanlış mı olur...... tüm takviye haplarımı da içiyorum, hiç kesmiyorum...

şu anda hiçbir belirti yok, ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi..... tüp merkezini aradım,, ne zaman geleyim diye,,, birkaç gün bekleyin, tedavi iptal oldu ya, yumurtalama olmayınca adet olunmuyormuş, belki ilaçla olacağım....

gerçekten bir de hamilelik olur mu,,, yuhh bana yumisiz , yada küçük yumilerle nasıl hamile kaldım diye mucizenin mucizesi olurum artık... nerdeeeeeeee bizdeeeeeeee o şans be.

ben o şekilde yumoş küçük diye iptal olup hamile kalanı duydum canım..allaha zor değil..yeterki vakti saati gelmiş olsun..sen dbirli ol canım adaçayına ve civanperçemi sakın içme..ya işallah hamile haberleri çoğalır..

niye ki ,,,, ben artık sıkıldım galiba, o yüzden tüm bu bitkileri rutin olarak içeyim, şunu içtim mi bunu içtim mi diye düşünmeyim dedim.. yanlış mı olur...... tüm takviye haplarımı da içiyorum, hiç kesmiyorum...

canım ada çayı ve civan perçemi adet söktürüyor ya o yüzden içme dedim..belki hamişsindir..riske atmamak lazım..diğer şeylerden pek bişey olucanı sanmıyorum..bu ikisi önemli canım...

ben o şekilde yumoş küçük diye iptal olup hamile kalanı duydum canım..allaha zor değil..yeterki vakti saati gelmiş olsun..sen dbirli ol canım adaçayına ve civanperçemi sakın içme..ya işallah hamile haberleri çoğalır..

topiğe bomba haber geliyorrrrrrrrrr

ya bu kadarını bile yazmak güzelmiş,,,,, bir de hamileyim yazarken neler hissedilir kimbilir..... bak şu an heyecan yaptım.. ama zannetmiyorum....... tabii ki Yüce Rabbimize zor yok...... keşke hemen birer kolaylık yapıverse şu topicteki kızlara........ahhh ahhhhhhh

topiğe bomba haber geliyorrrrrrrrrr

ya bu kadarını bile yazmak güzelmiş,,,,, bir de hamileyim yazarken neler hissedilir kimbilir..... bak şu an heyecan yaptım.. ama zannetmiyorum....... tabii ki Yüce Rabbimize zor yok...... keşke hemen birer kolaylık yapıverse şu topicteki kızlara........ahhh ahhhhhhh

ya canım menopoza girdim sanıp hamile kalanlar var..taa kaç aydan sonra öğreniyorlar hamile olduklarını..ayy işallah öyledir..allahım herkesin yüzünü güldürsün..selcan da adet oluyorum lekelenmeler başladı dedi..hatta saraçoğlunu aramış saat zaman vermişler araması için..ve bi anda bomba haber hamile..:)))ayy işallah allahım hepimize yaşatsın..

Selam arkadaslar,ögleden sonra girmemistim. oku oku bitmedi ne güzel topigimiz hep böyle harektli olsun.Alis bak simdi bende acaba olmazmi demeye basladim.ya hamileysen bellimi olur bence bir test yapta, insallah güzel bir haber daha alalim.:49:

ummu,troid antikorlarina bir ara baktirmani öneririm. ben gecen yil baktirmistim.kürlere devam hadi gelsin bir haberde senden.:49:

ya canım menopoza girdim sanıp hamile kalanlar var..taa kaç aydan sonra öğreniyorlar hamile olduklarını..ayy işallah öyledir..allahım herkesin yüzünü güldürsün..selcan da adet oluyorum lekelenmeler başladı dedi..hatta saraçoğlunu aramış saat zaman vermişler araması için..ve bi anda bomba haber hamile..:)))ayy işallah allahım hepimize yaşatsın..

amin amin... insallah hepimize yaşatsın Allahım.....

Selam arkadaslar,ögleden sonra girmemistim. oku oku bitmedi ne güzel topigimiz hep böyle harektli olsun.Alis bak simdi bende acaba olmazmi demeye basladim.ya hamileysen bellimi olur bence bir test yapta, insallah güzel bir haber daha alalim.:49:

ummu,troid antikorlarina bir ara baktirmani öneririm. ben gecen yil baktirmistim.kürlere devam hadi gelsin bir haberde senden.:49:

selam duovacım, evet bayağı kaynatmış kızlar , inşallah bebişler olduktan sonra böyle devam eder ve kopmayız...

bana gelince: tatlım nolur heyecan yaptırmayın bana... ben biliyorum olmaz.... Yüce rabbim bilir tabii de, ama zannetmem, yumi kück diye iptal oldu, yani antral folikül yo kki.. , o küçüklerden biri büyüyecekte olacak zor yani....... Artı, Allah her istediğimi verdi şükürler olsun, ama hep geç oldu, yani geç oluyor ama oluyor....... ben geçen yıldan beri yumi biriktiyorum, ya yumi olmadı, ya döllenmedi, ya da iptal oldu,, ama neticede 5 tane birikti,,, 3 ü transfer oldu , negatif,,, şimdi 2 tane bekliyor beni.... endo ince bildiğin gibi. yani demem o ki, zor olacak benim ki......... keşke olsa da hepimize hem moral olsa. hem de motivasyon olsa.... en zoru bile oldu diye...... öptüm canım.

Son düzenleme:

canım evet işallah baktırayım..zaten troid şu an ne durumda onada bakılmalı aslında ..hepsine birden baktırıyım işallah canım..işallah sorun çıkmaz..sen neler yapıyorsun canım...

ümmü 38 topiğe baktınmı ya, kampa idrar testi yapmış tek çizgiymiş üzüldüm... gerçi 15.de kanda da bakacak.. inşallah poziitf olur, o da zor bir vaka... olsa hepimize moral olur , inşallah olur.

selam duovacım, evet bayağı kaynatmış kızlar , inşallah bebişler olduktan sonra böyle devam eder ve kopmayız...

bana gelince: tatlım nolur heyecan yaptırmayın bana... ben biliyorum olmaz.... Yüce rabbim bilir tabii de, ama zannetmem, yumi kück diye iptal oldu, yani antral folikül yo kki.. , o küçüklerden biri büyüyecekte olacak zor yani....... Artı, Allah her istediğimi verdi şükürler olsun, ama hep geç oldu, yani geç oluyor ama oluyor....... ben geçen yıldan beri yumi biriktiyorum, ya yumi olmadı, ya döllenmedi, ya da iptal oldu,, ama neticede 5 tane birikti,,, 3 ü transfer oldu , negatif,,, şimdi 2 tane bekliyor beni.... endo ince bildiğin gibi. yani demem o ki, zor olacak benim ki......... keşke olsa da hepimize hem moral olsa.... en zoru bile oldu diye...... öptüm canım.

Hakkindan hayirlisi diyelim canim,dedigin gibi gecte olsa bebklerimiz gelecek ben inaniyorum.Azicik heyecan iyidir birsey olmaz:1:

selam miranda,gece kuslari klübüne hos geldin.

çörek otu yağı ağır geldi demiştiim ya..bugün bir çay kaşığı suya karıştırıp içtim..sanki böyle daha iyi gelecek gibi..korka korka içiyom ben bu çörek otunu..:52:

Back