Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

cok tesekkur ederim arkadasim. darisi burdaki butun arkadaslarimin basina olsun insallah. Allahim sizleride daha fazla bekletmeden
bebeklerinize kavustursun.

kocam su an komada canim cikar insallah bi kac gune

yok daha baslamadi ama karnim agriyor eli kulagindadir. zaten biraz moralim de bozuk. ben pek bir sey beklemiyorum zaten ama aksam kocise karnim agriyor sanirim adetim geliyor dedim. artik bir dahaki aya calismalara devam dedim. bana dedigi "calisalim bakalim ne ise yarayacaksa. tutsaydi tüp bebekler tutardi." dedi. gercekten cok üzüldüm. adam hakli benden bir is cikmiyor iste...

Rahim inceliği ile ilgili sorunum olmadı hiç ama.Adetimin 3. günü olduğu için olabilir diye düşünüyorum.Sanırım ilerleyen günlerde kalınlaşma başlar.% 100 nar suyunu nasıl bulacağız :))))))

ummucum yazmisti onada saracoglu onermis dimasin %100 dogal nar suyu varmis galiba.
ben oldum olasi severim nar suyunu burda hollanda tvlerinde radyolarinda bile cikmisti nar herderde deva diye
ben buldugum heryerde alip icerdim.

cok tesekkur ederim arkadasim. darisi burdaki butun arkadaslarimin basina olsun insallah. Allahim sizleride daha fazla bekletmeden
bebeklerinize kavustursun.

kocam su an komada canim cikar insallah bi kac gune

Canım yaa valla meraktan hemen kalkıp foruma girdim kocacıgın ne yaptı diye yazık adama ya :)))))) o şuanda mutluluk sarhoşu canım ayılır merak etme :)) gerçekten çok sevindim Allahtan hiçbir zaman ümit kesilmezmiş bu çok çok doğru. Allahım tamamına erdirir inşallah güzel arkadaşım benim :))

duovam Allahin izniyle bunu tez zamanda atlatir bebek calismalarina baslarsin. 3 ay goz acip kapayincaya kadar gecer yeter ki
sen iyi ol sagligina dikkat et

Bugün raporumun son günü. Yarın çalışmaya başlıyorum.

Neyse ki lekelenme dün akşamdan beri yok.

Ağrım falanda yok. Ama çok uykum var çoook.

Breezey tablosunu çok merakla bekliyorum.

Çünkü arkadaşların genel durumu ve geçmiş deneyimleriyle ilgi hala çok bilgim yok.

Topiğe sonradan geldim. Birde şu yazışma sistemini çözene kadar pöeeehh ..

Deneyimler ve son durum hakkında herkesin bildiği şeyleri tekrar tekrar sormadan tabloya bakıcam :) öyle yazıcam :)

Herkese çok güzel birgün dilerim

senin kocayi ben bi doverim soyle ona benim arkadasimi uzmesin boyle konusupta. hem anladigim kadariyla inanclari yuksek
senin kocanin Allahtan hic birzaman umudunu kesmiycegini bilmiyor mu o? sen ona aldirma kuzum sakin uzme kendini
o ne dediginin ne soylediginin farkinda degil

bunu duyduguma cok sevindim deti bak bosu bosuna kendini yiprattin o kadar.
benim dun aksam cok fena kasiklarim agridi boyle bicak saplanir gibi kramp vardi ama normal diyorlar hamilelik baslangicinda
o yuzden stres yapmamaya calistim. yattim uyudum bende

Laf olsun diye söylemiştir kocan. Yoksa böyle anlayacağını tahmin bile etmemiştir.

Erkekler böyle... Bizim gibi ince ince düşünmeleri çok nadir. O sebeble öylesine gelişmiş bir dialog bence.

Morali bozmıycaz sen dedin bana !

Bak öperim sonra sulu sulu :)))

Son regl ne zamandı senin? Benim 7 Haziran ama tüp bebekde farklı hesaplanıyor galiba! Aynı haftalar mıyız merak ettim.

Ne zaman kan testi yapılacak doktora ne zaman ?

Canım ya,

Erkekler bazen gereğinden fazla gerçekçi oluyolar, kendilerini boyle koruyorlar sanırım, her doğum bir mucize, kimse bilemez ne zaman ne koşullarda gerçekleşeceğini.

Tüp bebek dediğin nedir ki, doktorlar ne kadar bu işi anlayıp ne kadar müdahele edebiliyor ki, bildikleri bir okyanusta bir damla...

Sakın canını sıkma, çalışmalara devam, erkek kısmısı ne anlar diyoruz ve bildiğimizi okuyoruz, bu kadar net :13:

Son regl ne zamandı senin? Benim 7 Haziran ama tüp bebekde farklı hesaplanıyor galiba! Aynı haftalar mıyız merak ettim.

Ne zaman kan testi yapılacak doktora ne zaman ?

benim 2 haziran canim hatta 1 haziran galiba gece 00.45 te olmustum ama ondan once bayagi bi lekenlenme yasadim.
ben galiba 4.5 haftanin icindeyim. yarin sabah benim doktorum yani aile hekiminde. kan testi pek yapilmiyor burda
herhalde tekrar idrar testi yapilir.

tup bebek konusunda benim hic bir fikrim yok ne soylesem yalan olur simdi.

agzini seveyim ben senin akilli arkadasim benim ne guzelde yazmissin gonlune yuregine aklina saglik valla.

bu arada benim koca komadan cikmis gibi yazip duruyo bana bide beni sucluyor hep senin sucun beni kandirdin
once bende mala bagladim senin yuzunden diye

kurban olam ben size kizlar. cok seviyorum valla sizi. anlarsak bir biz anlariz derdimizden. aptal kafam2 tüp bebek denemesini yaparken sigara illetini birakamamistim. belki de sonuclar farkli olacakti. kimbilir. kocama da hak veriyorum. o kadar cok üzülüyor ki bu konuda. kendi zirhinin icine gömüyor kendini. cok inancli biri Yüce Rabbim bu dünyada bizi anne baba yapmazsa bizi cennette buna layik görür. orada bir sürü cocugumuz olur diyor. onu da abisi cok sikistiriyor. tutturamadin mi, istersen sana ögretirim falan diye laflar ediyor. halbuki kocamin sampiyon spermleri var. asla demez benim hanimda yumiler kaliteli degil diye. sineye cekiyor.

cok isterdim ona bu güzelligi yasatmak. insallah Yüce Rabbim dualarimi bosa döndürmez bir gün. nefes aldigimiz sürece umut vardir.

kucakladim hepinizi. hatta öptüm sulu sulu

adam hakli dedim ben sana. sen önce adet oldum de sonra da ertesi gün hamileyim de. insan mala baglamasin da ne yapsin. tövbe tövbe

Kız adamın aklını aldın, korkulur senden, doktora yarın gidiyorsun değil mi?

Kız adamın aklını aldın, korkulur senden, doktora yarın gidiyorsun değil mi?

alirim ben adamin aklini boyle ama yok uzuldum valla neler yazmis bana biraz once zavallim benim

sabah 9da elfjem randevum. burda kan testi yapiyorlar mi sen bilirsin canim

var ya hope ben boyle seylere pek inanmiyorum yok sigaraydi yok bilmem neydi diye tamam belki mutlaka etkiliyordur ama
olacak bebek oluyor sen kafani takip durma bence.

benim ofisteki is arkadasimin esi 44 yasinda hamile kalmis hemde hic farkina varmadan. kadinda sigara alkol ne ararsan varmis.
bebegide saglikla dogmus simdi 4 yasinda. daha dur bitmedi 46 yasinda bu tekrar hamile kaliyor kazayla ama istemedikleri icin aldirmislar. yani demem o ki sen kendini biraz rahat birakmaya calis kafani kurcalayip durma kuzum.

Son düzenleme:
alirim ben adamin aklini boyle ama yok uzuldum valla neler yazmis bana biraz once zavallim benim

sabah 9da elfjem randevum. burda kan testi yapiyorlar mi sen bilirsin canim

Tabi VU de 12. günde kan testi yapıyorlar, bir hafta bekliyorlar tekrar ediyolar artışa gore hamilesin yada değilsin diyorlar... Oyle ilk değerle tebrik eden yok...

Ama normal hastaneleri bilmiyom...

Tabi VU de 12. günde kan testi yapıyorlar, bir hafta bekliyorlar tekrar ediyolar artışa gore hamilesin yada değilsin diyorlar... Oyle ilk değerle tebrik eden yok...

Ama normal hastaneleri bilmiyom...

burada hersey temkinlidir sen biliyorsun canim.

ben aile hekimine gidicem hastanede yapmazlarda sevk olmadan. orda da kan testi yapiliyor mu hic bir fikrim yok.
neyse yarin gidip gorucez artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…