- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #2.941
arkadaşım Allahım tamamına erdirsin inşallah çok çok mutlu oldum bugünde ikinci çizgiyi görmüşsün maşallah :)) kendine çok dikkat et tamam mı o değerler güzel güzel artsın bebişimiz sana sıkı sıkı tutunsun emi :)) teyzeler olarak takipteyiz ona göre.. ayrıca babayı da akşama mutlu edin artık kızzz ben bile ne kadar heyecan yaptım seni düşünemiyorum inanki kocamaaaaaann öpüyorum
hee yazik kiz adama aynen resmen carpildi zavallim
yok canim yapmadim test neyin yarin doktorda yaparlar zaten.
ay canim benim ya Allahim seni kendi bebeginle daha cok sevindirsin insallah
sen naptin reglin basladimi? insallah olmazsinda bizde sevincten havalara ucariz
Rahim inceliği ile ilgili sorunum olmadı hiç ama.Adetimin 3. günü olduğu için olabilir diye düşünüyorum.Sanırım ilerleyen günlerde kalınlaşma başlar.% 100 nar suyunu nasıl bulacağız :))))))
cok tesekkur ederim arkadasim. darisi burdaki butun arkadaslarimin basina olsun insallah. Allahim sizleride daha fazla bekletmeden
bebeklerinize kavustursun.
kocam su an komada canim cikar insallah bi kac gune
Doktor, özel kan sulandirici kullanacaksin ve o yüzden 3 ay ertelemelisin diye yazmis.pihtilasma o dönemde olabilirmis sanirim, bu nedenle kan sulandirici kullanacagim.Doktor eger simdi zaten pihtilasma cikar derse operasyon öncesi yaptiririm. doktora soraraim önce, bizdede ceyizi kiz evinden alip götürür yerlestiriler.biz kiz kardeslerimde öyle yapmistikAdanada uzun zamandir yasayinca bazi seyleri bizde yapmaya basladik.sizde öyle yapin cok hos oluyor.
brezeey, bana ikonlari nasil kullanacagimi ögrettiya, sürekli buraya yazmak istiyorum.
yok daha baslamadi ama karnim agriyor eli kulagindadir. zaten biraz moralim de bozuk. ben pek bir sey beklemiyorum zaten ama aksam kocise karnim agriyor sanirim adetim geliyor dedim. artik bir dahaki aya calismalara devam dedim. bana dedigi "calisalim bakalim ne ise yarayacaksa. tutsaydi tüp bebekler tutardi." dedi. gercekten cok üzüldüm. adam hakli benden bir is cikmiyor iste...
Bugün raporumun son günü. Yarın çalışmaya başlıyorum.
Neyse ki lekelenme dün akşamdan beri yok.
Ağrım falanda yok. Ama çok uykum var çoook.
Breezey tablosunu çok merakla bekliyorum.
Çünkü arkadaşların genel durumu ve geçmiş deneyimleriyle ilgi hala çok bilgim yok.
Topiğe sonradan geldim. Birde şu yazışma sistemini çözene kadar pöeeehh ..
Deneyimler ve son durum hakkında herkesin bildiği şeyleri tekrar tekrar sormadan tabloya bakıcam :) öyle yazıcam :)
Herkese çok güzel birgün dilerim
yok daha baslamadi ama karnim agriyor eli kulagindadir. zaten biraz moralim de bozuk. ben pek bir sey beklemiyorum zaten ama aksam kocise karnim agriyor sanirim adetim geliyor dedim. artik bir dahaki aya calismalara devam dedim. bana dedigi "calisalim bakalim ne ise yarayacaksa. tutsaydi tüp bebekler tutardi." dedi. gercekten cok üzüldüm. adam hakli benden bir is cikmiyor iste...
bunu duyduguma cok sevindim deti bak bosu bosuna kendini yiprattin o kadar.
benim dun aksam cok fena kasiklarim agridi boyle bicak saplanir gibi kramp vardi ama normal diyorlar hamilelik baslangicinda
o yuzden stres yapmamaya calistim. yattim uyudum bende
Son regl ne zamandı senin? Benim 7 Haziran ama tüp bebekde farklı hesaplanıyor galiba! Aynı haftalar mıyız merak ettim.
Ne zaman kan testi yapılacak doktora ne zaman ?
Canım ya,
Erkekler bazen gereğinden fazla gerçekçi oluyolar, kendilerini boyle koruyorlar sanırım, her doğum bir mucize, kimse bilemez ne zaman ne koşullarda gerçekleşeceğini.
Tüp bebek dediğin nedir ki, doktorlar ne kadar bu işi anlayıp ne kadar müdahele edebiliyor ki, bildikleri bir okyanusta bir damla...
Sakın canını sıkma, çalışmalara devam, erkek kısmısı ne anlar diyoruz ve bildiğimizi okuyoruz, bu kadar net :13:
senin kocayi ben bi doverim soyle ona benim arkadasimi uzmesin boyle konusupta. hem anladigim kadariyla inanclari yuksek
senin kocanin Allahtan hic birzaman umudunu kesmiycegini bilmiyor mu o? sen ona aldirma kuzum sakin uzme kendini
o ne dediginin ne soylediginin farkinda degil
Laf olsun diye söylemiştir kocan. Yoksa böyle anlayacağını tahmin bile etmemiştir.
Erkekler böyle... Bizim gibi ince ince düşünmeleri çok nadir. O sebeble öylesine gelişmiş bir dialog bence.
Morali bozmıycaz sen dedin bana !
Bak öperim sonra sulu sulu :)))
Canım ya,
Erkekler bazen gereğinden fazla gerçekçi oluyolar, kendilerini boyle koruyorlar sanırım, her doğum bir mucize, kimse bilemez ne zaman ne koşullarda gerçekleşeceğini.
Tüp bebek dediğin nedir ki, doktorlar ne kadar bu işi anlayıp ne kadar müdahele edebiliyor ki, bildikleri bir okyanusta bir damla...
Sakın canını sıkma, çalışmalara devam, erkek kısmısı ne anlar diyoruz ve bildiğimizi okuyoruz, bu kadar net :13:
agzini seveyim ben senin akilli arkadasim benim ne guzelde yazmissin gonlune yuregine aklina saglik valla.
bu arada benim koca komadan cikmis gibi yazip duruyo bana bide beni sucluyor hep senin sucun beni kandirdin
once bende mala bagladim senin yuzunden diye
agzini seveyim ben senin akilli arkadasim benim ne guzelde yazmissin gonlune yuregine aklina saglik valla.
bu arada benim koca komadan cikmis gibi yazip duruyo bana bide beni sucluyor hep senin sucun beni kandirdin
once bende mala bagladim senin yuzunden diye
Kız adamın aklını aldın, korkulur senden,doktora yarın gidiyorsun değil mi?
kurban olam ben size kizlar. cok seviyorum valla sizi. anlarsak bir biz anlariz derdimizden. aptal kafam2 tüp bebek denemesini yaparken sigara illetini birakamamistim. belki de sonuclar farkli olacakti. kimbilir. kocama da hak veriyorum. o kadar cok üzülüyor ki bu konuda. kendi zirhinin icine gömüyor kendini. cok inancli biri Yüce Rabbim bu dünyada bizi anne baba yapmazsa bizi cennette buna layik görür. orada bir sürü cocugumuz olur diyor. onu da abisi cok sikistiriyor. tutturamadin mi, istersen sana ögretirim falan diye laflar ediyor. halbuki kocamin sampiyon spermleri var. asla demez benim hanimda yumiler kaliteli degil diye. sineye cekiyor.
cok isterdim ona bu güzelligi yasatmak. insallah Yüce Rabbim dualarimi bosa döndürmez bir gün. nefes aldigimiz sürece umut vardir.
kucakladim hepinizi. hatta öptüm sulu sulu
alirim ben adamin aklini boyleama yok uzuldum valla neler yazmis bana biraz once zavallim benim
sabah 9da elfjem randevum. burda kan testi yapiyorlar mi sen bilirsin canim
Tabi VU de 12. günde kan testi yapıyorlar, bir hafta bekliyorlar tekrar ediyolar artışa gore hamilesin yada değilsin diyorlar... Oyle ilk değerle tebrik eden yok...
Ama normal hastaneleri bilmiyom...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?