- Konu Sahibi akideciknane
- #2.901
Kızlar dün akşam ve sabah kahverengi lekelenme oldu...2 sokak ötede hastane. hemen yine test yaptırdım. 83.61 çıktı.
Bugün sabah azcık yine lekelenme. Öğlen merkeze gittim. Kan yerdim . Beta hsg 102 çıkmış. Soracak hemşireye zor ulaştım.
Bazen iğnelerden lekelenme olur dedi.. Değer olumlu diyor ama dünden bugüne iki kat artış yok.
Eve geldim yine olmuş kanama ama biraz daha fazla şimdi korku içindeyim. Sürekli bakıyorum. Ağrım falan yok.
Aradım danışmanı ilaçlara devam beklemekten başka birşey yapamayız dedi.. Test sonucun şuan iyi ama bekleyip göreceğiz dedi..
Böyle birşey yaşayan var mı? Artarsa kanama düşük mü?
Kötü düşünmemeye çalışıyorum.
Bir yandan da bilmek istiyorum durumumu ne olacak.
Bu konuda fikir sahibi arkadaşlarım yardımlarınızı bekliyorum. Dün geceden beri Google da aramaktan gözlerim şişti.
Kafam iyice karıştı.
Merhaba deti,
Kanama Koyu renk olduğu sürece bir sıkıntı olmaz diye biliyorum, kırmızı kanama taze kan olduğu için düşüğü düşündurebilir. Benim gebeliğimde de aynı gunlerde siyah akıntılarım oldu, 5. gün blast transferiydi ve değerim 12. güne gore 10 kat yükselmişti, daha sonra da kese ve kalp atışı gorduk...
Kanamalara takılma bence, gebeliğin tadını çıkart, az kaldı bulantıların başlamasına o zaman bugünleri arıyo insan