- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #2.921
ama ancak persembe sabahi iserim bak. yarin bir gecsin.
bende öyle dedim why not. koca iyi calisti hani belki yolunu sasirip hedefi tutturmus olabiliriz diye. gerci karnim agriyor ama adet agrisi mi yoksa dün spor salonunda yaptigim karin kasi calistirma hareketinden mi anlayamadim. birde gögüsler felan hic hassas siskin degil. hayirlisi artik. selcanim sende ne belirtiler vardi bir tekrar yapabilirmisin cancagizim.
nasilsin canli brezeey hic görüsemiyoruz.
insallah tutku insallah. rahim inceligine karsi %100 dogal nar suyu iciyoruz unutma.
Allah yardimcin olsun canim..
Canli ummuseleme, nasilsin nasil gidiyor canim bana yazmistin, cevap yazamadim.benim önce kendi sagligim diyorum. canim operasyon sonrasi ilk 3 ay bebek düsünmeyecegim ilac kullanacakmisim.gerci goolde kan sulandirici 6 gibi kullanmak gerekir diyor ama bilmioyrum. sonrasida allah kerim derler ya öyle iste serin havaya gidince uykuda güzel degilmi? esinde seninle beraber sanirim uzun kalacaksmisin.?
ahh benden önce yazmışsın..:)3 ay dediğin nedirki canım hemen geçer..sen yeterki sağlığına kavuş bir an önce..arkadan bebiş gelsin işallah..eşim benle değil canım o çok yoğun gelemedi..aynen güzel uyku uyyorum terleme yok..:)) hafta sonu tekrar dönücem canım bayrama doğru tekrar gelip sonuna kadar kalıcam nişan düğün var hazırlıklar yoğun geçecek işallah..:)bu bahsettiğin kan sulandırıcı nedir canım ..
Dogru diyorsun canim,3 ay dedigin ne bir ömrün yarisindan fazlasi gecti bile Oh ne güzel terlemeden uyumak, dügün hazirligi zevklide olur özellikle kizlarin ceyizini hazirlamak. birde Adanada böyle gider ya ceyiz simdi cok yapan kalmadi gerci benim öyle olmadi malesef kiyafetlerimden baska bir sey getirmeyecegim icin, hazirligim olmadi hayirli olsun.kan sulandirici hakkinda bilgim yok ismini bilmiyorum ama benim operasyon sonrasi kullanmam gerekiyormus. bana konulan yani kapatilan o cihaz diyeyim adini bilmiyorum. dokuyla kaplanana kadar kan akisinin iyi olmasi gerekiyormus.googleden okudugum birde ayak üstü doktorun bana dedigi buydu canim, saat ögleden sonra 16:00 olmustu hala hastanedeydik, ertesi gün öglen ucacagimiz icin ayrintili doktor görüsmemiz olmadi doktorunda o gün hastasi coktu.
canım benim kan sulandırıcının gebeliğe engeli yok ama doktormu söyledi 3 ay beklemeni..gerçi öylede olsa çok büyük zaman değil işallah sende kavuşacaksın yavruna..pıhtılaşma sorunu varmı diye baktırabilecekmisin..işallah bu durumada baktırırsın bu dönemde canım..evet adanada çeyiz o şekilde.:)) ama bizde öyle değil..hazırlayıp gidip yerleştiriyorsun..adanada eşime kayınvalde ne güzel çeyiz vermişti..benim çok hoşuma gitti böyle kurdalelerle süslüyorlar..herşey süslü püslü..:))bende annemlere diyorum öyle yapalım bizde güzel oluyor..:))
Doktor, özel kan sulandirici kullanacaksin ve o yüzden 3 ay ertelemelisin diye yazmis.pihtilasma o dönemde olabilirmis sanirim, bu nedenle kan sulandirici kullanacagim.Doktor eger simdi zaten pihtilasma cikar derse operasyon öncesi yaptiririm. doktora soraraim önce, bizdede ceyizi kiz evinden alip götürür yerlestiriler.biz kiz kardeslerimde öyle yapmistikAdanada uzun zamandir yasayinca bazi seyleri bizde yapmaya basladik.sizde öyle yapin cok hos oluyor.
brezeey, bana ikonlari nasil kullanacagimi ögrettiya, sürekli buraya yazmak istiyorum.
ay ay ne güzelde yazarmış..aynen canım işallah öyle hazırlarız bizde..evet canım doktora sorarsın önce veya sonra yaptırırsın..sorun yoksa boştan yerede gebe kalınca kan sulansırıcı kullanmak zorunda kalmassın canım..:13:
günaydinlar. hayirli sabahlar canlar. umarim herkesler iyidir. selcanim bekliyoz haberleri. naptin kocisin. anlat hadi
günaydinlar. hayirli sabahlar canlar. umarim herkesler iyidir. selcanim bekliyoz haberleri. naptin kocisin. anlat hadi
benden de herkeslere hayirli sabahlar,
valla benim kocam dun soyledigimden beri mala baglamis durumdabos bos bakiyor etrafina
kendi de soyledi askim ben fena mala bagladim ya diye
once onu kandiriyorum sanmis testleri gosterdim bakti kaldi oylece sonra kalkti laptopun basina oturdu aradan yarim saat gecti
kalkti yanima geldi tekrar tekrar sordu. neyse yakin zamanda duzelir diye umut ediyorum
valla ben bile inanmakta zorluk cektigim icin kocacigima hak veriyorum ancak yani
bide emzigi verince aa ne guzelmis dedi hic cakmadi kofteyi saf kocam benim
SELCANKEREM
Bir ara yani zamanin olursa neler yaptin transferden önce yazarmisin bende bu ay akupunktur baslicam yararini gördünmù ?
Sagol simdiden :)))
ay kurban olsunlar ona. yazik ben sana dedim adami aptala cevirdin diye. sen önce hastalandim dedin adam bir yikildi sonra da hamileyim dedin carpildi. normal mala baglamasi. kiyamam kuzum. en kisa zamanda toparlanir merak etme. bu sok dalgasi kisa sürelidir. inanki o kada cok seviniyorum ki. Allahim kazasiz belasiz sonuna kadar götürmeyi nasip eylesin birtanem. yaptin mi bu sabah da meraktan bir test
acmila ismimi gordugum icin kendi uzerime alinarak soruna cevap veriyorum. canim benim tup bebek olmadi
dogal yoldan hamile kaldim ben Allahin izniyle.
tupbebek icin 15 temmuzda on gorusmemiz vardi ama gerek kalmadi
akapunktura da tatilden sonra dusunuyordum. ama elfje arkadasimiz gidiyor.
sen kac yasindaydin canim kusura bakma belki daha once anlattin ama hatirlamadigim icin soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?