- Konu Sahibi akideciknane
-
- #2.901
Kızlar dün akşam ve sabah kahverengi lekelenme oldu...2 sokak ötede hastane. hemen yine test yaptırdım. 83.61 çıktı.
Bugün sabah azcık yine lekelenme. Öğlen merkeze gittim. Kan yerdim . Beta hsg 102 çıkmış. Soracak hemşireye zor ulaştım.
Bazen iğnelerden lekelenme olur dedi.. Değer olumlu diyor ama dünden bugüne iki kat artış yok.
Eve geldim yine olmuş kanama ama biraz daha fazlaşimdi korku içindeyim. Sürekli bakıyorum. Ağrım falan yok.
Aradım danışmanı ilaçlara devam beklemekten başka birşey yapamayız dedi.. Test sonucun şuan iyi ama bekleyip göreceğiz dedi..
Böyle birşey yaşayan var mı? Artarsa kanama düşük mü?
Kötü düşünmemeye çalışıyorum.
Bir yandan da bilmek istiyorum durumumu ne olacak.
Bu konuda fikir sahibi arkadaşlarım yardımlarınızı bekliyorum. Dün geceden beri Google da aramaktan gözlerim şişti.
Kafam iyice karıştı.
Kızlar dün akşam ve sabah kahverengi lekelenme oldu...2 sokak ötede hastane. hemen yine test yaptırdım. 83.61 çıktı.
Bugün sabah azcık yine lekelenme. Öğlen merkeze gittim. Kan yerdim . Beta hsg 102 çıkmış. Soracak hemşireye zor ulaştım.
Bazen iğnelerden lekelenme olur dedi.. Değer olumlu diyor ama dünden bugüne iki kat artış yok.
Eve geldim yine olmuş kanama ama biraz daha fazlaşimdi korku içindeyim. Sürekli bakıyorum. Ağrım falan yok.
Aradım danışmanı ilaçlara devam beklemekten başka birşey yapamayız dedi.. Test sonucun şuan iyi ama bekleyip göreceğiz dedi..
Böyle birşey yaşayan var mı? Artarsa kanama düşük mü?
Kötü düşünmemeye çalışıyorum.
Bir yandan da bilmek istiyorum durumumu ne olacak.
Bu konuda fikir sahibi arkadaşlarım yardımlarınızı bekliyorum. Dün geceden beri Google da aramaktan gözlerim şişti.
Kafam iyice karıştı.
oy kuzum insallah korkulacak bi durum degildir. kanamalarin nasil simdi acik pembe falan mi?
bende 3 gun ara ara kanama yasadim kahverengi renginde ama gectigimiz persembe bildigin taze kandi bi gunluk pedi dolduracak kadar. sonra cuma gunu yine bi kac damla. cumartesi kesildi cok sukur gerci ben o zaman hamile oldugumu bilmiyordum ama.
insallah gecip gider bebegine zarar vermez canim benim.
Okuduğum bilgilerden anladığım seninki tutunma kanaması..
Benimki tüp bebek olduğundan tutunma 5,6,7 ,8 günlere kadar oluyormuş.
Bilmiyorum yaaaaa ne buzaten tedavi başladığından beri vücudumun tepkilerini anlamakta zorlanıyorum.
yine bir dolu ilaç iğne ile döndüm eve. Popom ve göbeğim tanınmaz halde.
Selcancığım öyle şanslısın ki normal gebelik gibisi yok. Tadını çıkar.maşşallah !
İnşallah herşey yolunda gidecek.. Her 5 dk wc ye gidip tuvalet kağıdı ile bakıyorum.
Şimdi yine bakmaya gidiyorum.
Delirmeden önce anne olmak istiyorum :/
Deti ve Selcaan ikinizide tebrik ediyorum.Allah sağlıklı ve hayırlısını versin :)
Merhaba deti,
Kanama Koyu renk olduğu sürece bir sıkıntı olmaz diye biliyorum, kırmızı kanama taze kan olduğu için düşüğü düşündurebilir. Benim gebeliğimde de aynı gunlerde siyah akıntılarım oldu, 5. gün blast transferiydi ve değerim 12. güne gore 10 kat yükselmişti, daha sonra da kese ve kalp atışı gorduk...
Kanamalara takılma bence, gebeliğin tadını çıkart, az kaldı bulantıların başlamasına o zaman bugünleri arıyo insan
Bilmiyorum yaaaaa ne buzaten tedavi başladığından beri vücudumun tepkilerini anlamakta zorlanıyorum.
Selcancığım öyle şanslısın ki normal gebelik gibisi yok. Tadını çıkar.maşşallah !
İnşallah herşey yolunda gidecek.. Her 5 dk wc ye gidip tuvalet kağıdı ile bakıyorum.
Ayyyhh nasıl iyi geliyor yazdıklarınız...
Benim 3. Gün transferi. Bugün tam 12. Gün
Çok ilaç alıyoruz ondan galiba değil mi?
Senin ilk mi? ikinci mi bebek istiyorsun?
valla uzuluyorum sen boyle yazdikca deti ya. benim tupbebek tecrubem yok ama bak yukarda elfje ve hope arkadaslarim
sana yazmislar. ay ne diycegimide bilmiyorum ki
sakin ol desem stres yapma desem uzulme desem bos biliyorum. insallah korkulacak bisey degildir arkadaslariminda soyledigi gibi.
canim benim bak germe kendini. eger kanaman adet kanamasi gibiyse yani acik kirmizi veya taze kan seklinde o zaman dinlenmeni tavsiye ederim. ama daha koyu kahverengimsi kan kötü isaret degil. bak donasyon forumunda bir arkadas vardi neredeyse 4-5 hafta kanamasi oldu ama cok sükür yakinda anne olacak. hem de ikizlere hamile. bu kahverengimsi kanamalar icin rahimdeki atik kan disari atiliyor diyorlar. embriyo tutunurken bazen zarar verebiliyormus ve bu kan daha sonra da disari atilabiliyormus. bazen de alttanm fitil olarak attigimiz su progestanlar yok mu senin tirnagin bile zarar verebiliyormus ve eger kan dolasimin hizliysa ve inceyse (mesela aspirin nedeniyle) bu kanamaya neden olabilirmis. bebisin düsmesiyle alakali olmazmis.
delirtmeden anne yapacagiz seni gönlünü ferah tut kahramanim benim. bebisin seninle annesi
Oh ya çok güzel anladım. Merkezdeki danışmanın yerine seni önereceğim. Anlayabileceğim gibi anlatıyorsun. Kısa cevap cümleleri arasında " tamam mı" da demiyorsun.
Şefkatli emir kiplerin güven veriyor.
Olasılıklar hakkında fikir sahibi olmak ; ne gereksiz fazla iyimserlik ne de karamsarlık.
işte tamda istediğim buydu.. Ellerine sağlık.
Sulu bulmazsan çok çok öpüyorum yanaklarından. Sağol.
merhaba arkadaşlar nasılsınız..selcan valla nasıl durdun kocana söylemeden..:)) supriz hazırlıyosun sanırım..duova nasıl olsa az kalmış oparayona canım ama yinede sen bilirsin tabii..nasıl olsa hamile kalmanda sıkıntı yok 1 ay daha bekleyebilirsin diye düşündüm ama karar senin canım..deti sen nasılsın nasıl gidiyor tekrar kan testi yaptırdınmı..tutku hangi iğneleri kullanıyorsun kaç folilül oldu biraz bilgilendir canım bizleri..hepinizi öpüyorum..
kizlar ben yarin adet olmazsam cubuga isiyecegim haberiniz olsun. cok özendim banane. bu haziran pek bir bereketli cikti belki ucundan bana da dokunmustur. gerci saka yapiyorum ama gün ola devran döne
Canım ben dün gittim 3. günü yani hormon testlerimi yeniden yaptırdım fena değil sonuçlar.Ultrasonlada baktı 2-3 folikül görüyorum dedi rahim henüz ince dedi.Ben Gonol F 300 kullanıyorum her akşam.Allah emeklerimize boşa çıkarmaz inş.
kizlar ben yarin adet olmazsam cubuga isiyecegim haberiniz olsun. cok özendim banane. bu haziran pek bir bereketli cikti belki ucundan bana da dokunmustur. gerci saka yapiyorum ama gün ola devran döne
:)) insallah gulum insallah adet olmazsinda degil bir kere bikac kere bikac cubuga isersin Allahim ne harika oluuurrr..
bizede hemen bildir ama iseyip isemedigini anlastik mi kuzum
Why not? Selcan da adet oldum zannetmiştini kendini hatırlarsanız, hele de tüpleri tıkalı zannederken... İşe bence hiç belli olmuyo bu işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?