- Konu Sahibi akideciknane
- #2.861
yok kuzum o bu aksam soka giricek bugun soyleyim artik dimi
Slm Sercankerem tebrik ederim Allah bebegini sana seni bebegine bagislasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kuzum o bu aksam soka giricek bugun soyleyim artik dimi
:)) kuzum prostati olan erkeklerde de hamilelik testi pozitif cikiyor bundan haberin varmiydi?
erkekte prostat olup olmadigini bu testen anliyormus doktorlar
Slm Sercankerem tebrik ederim Allah bebegini sana seni bebegine bagislasin
Tebrikler arkadaşımm.Allah kucağına almayı nasip etsin inş.Darısı bizlerin başına .Sevgilerrrr:)
darisi size senin kocacigina canim benim. sizin bebeginiz zaten olucak Allahin izniyle goreceksin
amin birtanem. yokki zaten bu dünyada bundan gayri istedigim. para pul mal mülk neymis evlat sahibi olmanin mutlulugunu tatmadiktan sonra. hep bir yanimiz eksik, hep boynumuz bükük. kocalarimiz bir sey demese bile hep biliriz icin icin kan agladiklarini.
Yüce Rabbim sizlerin yüzünü güldürdü. sayende bizde heyecanlarin en büyünü yasadik. hep böyle gitsin insallah. Deti'nin bebisinden sonra senin bebis bizim umudumuz oldu. Allahim insallah bizlere de bu güzel duyguyu yasatir bu hayatimizda.
öfff gene damardan takildim. sanirim gelmekte olan adetimin esintileri bunlar
Tebrikler güzel arkadaşım :)) sen bizlere yeniden umut oldun. Rabbim tamamına erdirsin inşallah inan çok mutlu oldum.. Eşin biliyor dimi tepkisi ne oldu çok merak ettim uçmuştur herhalde :)))))
Selcaaannn,
Çizgi nasıldı bu sabah? Koyulmuş mu? Ay kız gene ikiz oluyomuş senin ne şahane olur değl mi?
Şu VU yü arayalım da bir zamanlar kabul etmek için bile on gorusmeye cağırdığınız bir hasta vardı... "O şimdi hamile" diye suratlarına şırrak diye telefonu kapayalım
:)) benimde aklima gelmedi degil hani ne kadar da haz duyarim aslinda bunu yapmaktan
breezeyim dedigi gibi 40dan sonra hamilelik cok zor sans cok dusuk diyen tupbebekte bile sart koyan butun doktorlara ben burdan
bir guzel nannik cekiyorum
ikinic cizgim bu sabah cok belirgin cikti canikom cok sukur
:)) benimde aklima gelmedi degil hani ne kadar da haz duyarim aslinda bunu yapmaktan
breezeyim dedigi gibi 40dan sonra hamilelik cok zor sans cok dusuk diyen tupbebekte bile sart koyan butun doktorlara ben burdan
cok sükür birtanem. ama biz bir de kan testi rica etsek. hani ikiz mi ücüz mü bir baksak :)
çok sevindim ya ne güzel bir haber çook umutlandırdın bizi
Selcaaannn,
Çizgi nasıldı bu sabah? Koyulmuş mu? Ay kız gene ikiz oluyomuş senin ne şahane olur değl mi?
Şu VU yü arayalım da bir zamanlar kabul etmek için bile on gorusmeye cağırdığınız bir hasta vardı... "O şimdi hamile" diye suratlarına şırrak diye telefonu kapayalım
cok sükür birtanem. ama biz bir de kan testi rica etsek. hani ikiz mi ücüz mü bir baksak :)
cıkss... telefon kapatmak olmass kuzum..yani olur da hırsımızı dindirmez
şimdik plan şuuu...
bebişler doğacak , erkek olursa doktorların suratına işetilecek , kız olursa popoları öptürülecek ikiz durumlarında bu eylemler 2 kere yapılacak....
şimdi kuzum onlara çekilecek nanaik ikonu henüz toopiğe konmamış ama biz de bunla idare edelim efet..
vu nun doktorlarııııııı
veee en sevdiğimmmm
açıklıyorummm , tekiz
ikiz olma ihtimali bence yüksek ama sankim içime tek diye doğuyor...
ultrason gözlerim ( yakın gözlüğümü gördün sen kuzum ) , taaa Hollandları gördüü..
p.s : ayy elfjemmm necati şaşmaz gibi konuşuyodum az kalsınn , kedi gözü gibi fosforluu diycektimmm
cıkss... telefon kapatmak olmass kuzum..yani olur da hırsımızı dindirmez
şimdik plan şuuu...
bebişler doğacak , erkek olursa doktorların suratına işetilecek , kız olursa popoları öptürülecek ikiz durumlarında bu eylemler 2 kere yapılacak....
şimdi kuzum onlara çekilecek nanaik ikonu henüz toopiğe konmamış ama biz de bunla idare edelim efet..
vu nun doktorlarııııııı
veee en sevdiğimmmm
açıklıyorummm , tekiz
ikiz olma ihtimali bence yüksek ama sankim içime tek diye doğuyor...
ultrason gözlerim ( yakın gözlüğümü gördün sen kuzum ) , taaa Hollandları gördüü..
p.s : ayy elfjemmm necati şaşmaz gibi konuşuyodum az kalsınn , kedi gözü gibi fosforluu diycektimmm