• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

:)) kuzum prostati olan erkeklerde de hamilelik testi pozitif cikiyor bundan haberin varmiydi?

erkekte prostat olup olmadigini bu testen anliyormus doktorlar:49:

ama elfje kuzumun yaptığı , ovu. testi kuzumm...gebelik değil ki..:31::34:
ovu testi pozitif çıktı kocasının... bu ay o yumurtlamışş:1:

akşama opu su varmış hatta:9:

Son düzenleme:
darisi size senin kocacigina canim benim. sizin bebeginiz zaten olucak Allahin izniyle goreceksin:34:

amin birtanem. yokki zaten bu dünyada bundan gayri istedigim. para pul mal mülk neymis evlat sahibi olmanin mutlulugunu tatmadiktan sonra. hep bir yanimiz eksik, hep boynumuz bükük. kocalarimiz bir sey demese bile hep biliriz icin icin kan agladiklarini.

Yüce Rabbim sizlerin yüzünü güldürdü. sayende bizde heyecanlarin en büyünü yasadik. hep böyle gitsin insallah. Deti'nin bebisinden sonra senin bebis bizim umudumuz oldu. Allahim insallah bizlere de bu güzel duyguyu yasatir bu hayatimizda.

öfff gene damardan takildim. sanirim gelmekte olan adetimin esintileri bunlar :37:

amin birtanem. yokki zaten bu dünyada bundan gayri istedigim. para pul mal mülk neymis evlat sahibi olmanin mutlulugunu tatmadiktan sonra. hep bir yanimiz eksik, hep boynumuz bükük. kocalarimiz bir sey demese bile hep biliriz icin icin kan agladiklarini.

Yüce Rabbim sizlerin yüzünü güldürdü. sayende bizde heyecanlarin en büyünü yasadik. hep böyle gitsin insallah. Deti'nin bebisinden sonra senin bebis bizim umudumuz oldu. Allahim insallah bizlere de bu güzel duyguyu yasatir bu hayatimizda.

öfff gene damardan takildim. sanirim gelmekte olan adetimin esintileri bunlar :37:

hemde ne damardan girdin tatlim ya tuylerim tiken tiken oldu valla okurken.

Allahim herseyin hayirlisini versin eger verecekse evladinda hayirlisini versin neler goruyoruz bazen dimi.

once puffym bize umut oldu sonra lejena sonra deti en son da ben. ne mutlu ki bana size bunu yasatabildiysem eger.

Tebrikler güzel arkadaşım :)) sen bizlere yeniden umut oldun. Rabbim tamamına erdirsin inşallah inan çok mutlu oldum.. Eşin biliyor dimi tepkisi ne oldu çok merak ettim uçmuştur herhalde :)))))

Tebrikler güzel arkadaşım :)) sen bizlere yeniden umut oldun. Rabbim tamamına erdirsin inşallah inan çok mutlu oldum.. Eşin biliyor dimi tepkisi ne oldu çok merak ettim uçmuştur herhalde :)))))

sizlere umut olmak beni su anda herseyden daha fazla mutlu ediyor arkadasim. insallah kucagimada almak nasip olur.
cok tesekkur ediyorum yyonjam darisi sizlerin basina insallh.

yok canim henuz anlatmadim once kendim emin olmak istedim bu aksam soyluycem insallah. yarin yazarim size tepkisini.

Selcaaannn,

Çizgi nasıldı bu sabah? Koyulmuş mu? Ay kız gene ikiz oluyomuş senin ne şahane olur değl mi? :1:

Şu VU yü arayalım da bir zamanlar kabul etmek için bile on gorusmeye cağırdığınız bir hasta vardı... "O şimdi hamile" diye suratlarına şırrak diye telefonu kapayalım :1:

Selcaaannn,

Çizgi nasıldı bu sabah? Koyulmuş mu? Ay kız gene ikiz oluyomuş senin ne şahane olur değl mi? :1:

Şu VU yü arayalım da bir zamanlar kabul etmek için bile on gorusmeye cağırdığınız bir hasta vardı... "O şimdi hamile" diye suratlarına şırrak diye telefonu kapayalım :1:

:)) benimde aklima gelmedi degil hani ne kadar da haz duyarim aslinda bunu yapmaktan:52:

breezeyim dedigi gibi 40dan sonra hamilelik cok zor sans cok dusuk diyen tupbebekte bile sart koyan butun doktorlara ben burdan
bir guzel nannik cekiyorum:33:

ikinic cizgim bu sabah cok belirgin cikti canikom cok sukur:49:

:)) benimde aklima gelmedi degil hani ne kadar da haz duyarim aslinda bunu yapmaktan:52:

breezeyim dedigi gibi 40dan sonra hamilelik cok zor sans cok dusuk diyen tupbebekte bile sart koyan butun doktorlara ben burdan

cok sükür birtanem. ama biz bir de kan testi rica etsek. hani ikiz mi ücüz mü bir baksak :)

çok sevindim ya ne güzel bir haber çook umutlandırdın bizi

Selcaaannn,

cıkss... telefon kapatmak olmass kuzum..yani olur da hırsımızı dindirmez:31:

şimdik plan şuuu...:40::41:
bebişler doğacak , erkek olursa doktorların suratına işetilecek , kız olursa popoları öptürülecek ikiz durumlarında bu eylemler 2 kere yapılacak....:31::51:

şimdi kuzum onlara çekilecek nanaik ikonu henüz toopiğe konmamış ama biz de bunla idare edelim efet..

vu nun doktorlarııııııı:33::33::33::33::33:

veee en sevdiğimmmm:35::35::9::9:

cok sükür birtanem. ama biz bir de kan testi rica etsek. hani ikiz mi ücüz mü bir baksak :)

açıklıyorummm , tekiz:37::1:
ikiz olma ihtimali bence yüksek ama sankim içime tek diye doğuyor... :16:
ultrason gözlerim ( yakın gözlüğümü gördün sen kuzum ) , taaa Hollandları gördüü.. :51::9::10:

p.s : ayy elfjemmm necati şaşmaz gibi konuşuyodum az kalsınn , kedi gözü gibi fosforluu diycektimmm:52::9:

bebişler doğacak , erkek olursa doktorların suratına işetilecek , kız olursa popoları öptürülecek ikiz durumlarında bu eylemler 2 kere yapılacak....:31::51:

şimdi kuzum onlara çekilecek nanaik ikonu henüz toopiğe konmamış ama biz de bunla idare edelim efet..

ultrason gözlerim ( yakın gözlüğümü gördün sen kuzum ) , taaa Hollandları gördüü.. :51::9::10:

p.s : ayy elfjemmm necati şaşmaz gibi konuşuyodum az kalsınn , kedi gözü gibi fosforluu diycektimmm:52::9:

hahahaha ben senin planini cok tuttum kuzum bana uyar :9::9::9:

canım senin kan değerlerini hatırlayamadım amh fsh e2 gibi onlar nasıldı
ve çook sevindim umut oldun bize

hahahaha "Şaşar şaşmaz şaşan şaşmaz"

Tek olursa kız olsun, içime oyle doğsun...
[h=1][/h]

Back