gunaydin arkadaslar,
sizinle ben bisey paylasmak istiyorum ne dusunecegimi ne hissedecegimi sasirdim
ben sabah idrar hamilelik testi yaptim cift cizgi yani pozitif cikti
ama ilk idrarda yapamadim yaklasik 1.5 saat sonra yaptim.
kafam karma karisik benim ya bu testlerde de ovulasyon gibi yanlis alarm oluyor mu?
selcannnnnnnnn
bu neeeeeeee
güzel haberrrrrrrr
selcancım, ben hafta sonları tüm gün kurstayım, kk girmiyorum pek, bu yüzden bu güzel haberi maalesef hemen öğrenemedim, aslına bakarsan haberi pufy den öğrendim, şokkkkk şokkkkk oldum, canım ya çok sevindim,,,, hala inanamıyorum,,,, bu nasıl güzel bir sürpriz, nasıl güzel bir haber,,,,, ne yazacağımı şaşırdım........ bugün pufyle konuşurken ona da söyledim, inşallah burdaki tüm kızlar hamile kalır , ayyyyyyyyyyyyyyy düşünsene hepimizin çocukları aynı yaşlarda olacak,,,, mütfhis olur,,,,,,, öffffffff ya valla şaşkınlıktan ne yazacağımı şaşırdım.......... bu arada yaptığın test tamam şekerim,,, kesin hamilesin...... şimdi ilk işin öncelikle kendine iyi bakmak, ikinci işin de tabii ki hemen hepimize dua edip, arkandan gelmemizi istemek....... tamammı şeker,,,,,, iki görevi de yapmayı unutmuyosun okey....
ofiste utanmasam agliycam duygu yogunlugu icerisindeyim. Allahim isteyen herkese en tez zamanda bebegini versin. kimseleri bekletmesin insallah.
henuz esime soylemedim yarin sabahta dogrularsam yalanci meme alicam "papa is the best" diye yazan. onu hediye paketi yaptirip
yarin aksam vericem.
Allahim sen sonuna erdir rabbim. butun arkadaslarimi hic birini ama hic birini daha fazla bekletme amin..
bu hediye olayını tuttum,,,,, benim olursa nasıl söylerim acaba, henüz hiçbir fikrim yok.......... tabii senin gibi doğal olursa daha da büyük bir sürpriz.........
bitanecik azicik catlak arkadasim benim testin uzerinde de %99 guvenilir diyor ama biliyorsun bu yasta insan herseyden supheleniyor.
kuzum insallah kisa zamanda hamile kalirsinda yuzme gunes tatil planlarin alt ust olur emiiii...
hepinizi cok ama cok seviyorum iyi ki varsiniz iyi ki tanimisim siz ben ya
selcannnnnnnn, benim de tatil planımı alt üst edermisin lütfeeeennnnnnnn
ay uymasin kuzum yeterki hayirlisiyla bebek olsun da. bide ben naptim iki hafta once bi guzel antibiyotikleri ictim
gecen hafta nerdeyse her aksam kosuya ciktim. Aklima tukureyim ben
aklına tükürmeee,,,,,,, belkim o koşunun bilem faydası olmuştur, kan dolaşımı falan iyi gelmiştir belkide,
Amaniiiin ne diyorsun sen? yaşasııın...
Hormonsuz bebek merkezinin ilk bebeği yolda mı yani?
şu testi kesinleştir de ona göre halay çekicem...
buradaki pozitif hava bence bütün kızları etkisi altına alıyo..
hadi bütün kızlar sıraya...
lejanacığım halaya ben de geliyorum.... yer açın şekerim..... heyt heyt heytttt
Sevgili hope
yok benim doktorum değil...kendini ilk kez tv de gördüm...
Deti'nin doktoruymuş...
ama yanlış anlamışsın..54 yaşında doğum yapan hasta adını bilmediğimiz bir doktorun hastası...
Samsun'da imiş...Deti'nin doktoru sadece kısa bir yorum yaptı bu konuda...onun da detaylı bir bilgisi yoktu..
Evet ...görüşler çeşit çeşit...ben de sınırların aşırı zorlanmasını doğru bulmuyorum bana sorarsan...
ama bizim yaşlarda hamileliği de doğru bulmayan insan çok...
Bir arkadaşım da geçenlerde evletlık konusunda kızıyordu insanlara...
kendini tatmin etmek için kedi köpek alır gibi çocuk alıyolar evlatlığa karşıyım diyordu...
kimileri de donasyona hepten karşı..
zor ve derin konular..
herkes kendi vicdanı ile başbaşa karar verecek...diyecek çok bi şey yok sanki.....
evet tatlım, zor ve derin konular,
ama yine de sorumlulugunu alabilen herkes her istediğini yapsın ya.........
beezeyyyyyyy, bu nasıl güzel haber canım ya,,,,,,,
inşallah sıra sen de......... merkez senin,,,,,,,, biraz da kendine çalış........ kızım ya kendine torpil yap da, bir güzel haber de senden alalım, yalnız ciddiyim sıra sende , içime öyle doğuyor........ yaniciğime senin tatil planları da her an suya düşebilir.........
ay valla utandirdiniz beni
tesekkur ederim arkadasim.
selcan utangaç selcan oldu.....
sükürler olsun masallah süphanallah. insallah sabah kopkoyu olacak o cizgi
hopecim, darısı başımıza.... hadi sıraya girelim artık bizde
napim ummu canim cekti valla. hatun habire cubuga cis ediyor. bende mi alsam test nefsimi körelteyim bari böylelikle. ayol aserdim resmen hamilelik testine
bak şimdi, aşerdim falan demeye başladın.......var mı bir şüphen falan,, bir testte sen yap bari....... haydi inşallaaaaaaaahhh, sıra brezeyin demiştim ama yoksa sıra sende mi ....
canım 6 aylık zaman istedi
tüp bebek deneme bu dönemde dedi..bende zaten 4 5 ay düşünmem..bu dönemde bakım yapmak istiyorum dedim..tüp bebekte baya bi hormon ilaçları kullanılıyor çok sık yaptırmak vucut için iyi değil dedi..amh 0.19 düşük ama çokta kötü değil dedi..kürler vericem 2,5 ay ullanıp tekrar beni ara ona göre tekrar planlıycaz dedi ..yapalım ya herşeyi yapıyoruz..fiyatı 255 tl..biosteron dhea arginmax cinseng kullanıyordum ya..onları kullanmıycakmışım..sadece gönderdiği kürler..detaylı bir şekilde yazıp gönderiyorlarmış..bu arada ALISALIS umarım okursun yazımı..endo için dimes marka yüzde yüz nar suyunu günde 2 bardak..gerçi sen içiyosun ama olsun bunuda denersin canım..
ümmücüğüm, selcandan sonra hangimize sıra geliyor merak ediyorum...... şimdilik benden beklemeyin , ben yumurta olunca dolaba koyuyorum... o yüzden sen , breezey,hope ve diğer kızlar şimdilik sıra sizde......
ümmücüm, Alisalis umarım okur demişsin, okudum canım,,, nar suyunu....... nar suyunu saraçoğlu mu söyledi onu anlayamadımm... yani sen hocaya endo için ne öneriyorsunuz diye mi sordun, yoksa o kendiliğinden mi söyledi,,,, yani kürleri yap ve hergün nar suyu mu iç dedi....... öptüm seni
Sevgili Hope,
şimdi hamile olmama rağmen o çubuğa benim bile çiş edesim var...
o kadar çok tek çizgi gördüm ki...en son gebelik testini de kanda baktırmıştım...
bi tane çift çizgili çubuk yapıp anı olarak saklayasım var...
lejanacık, sen o çubuktan yap ve sakla canım, hatta kaybolur diye bir kaç tane yaparmısıııınnnnnnnn lütfennnnn.... bak benim olursa öyle ara ara yapıp saklayacağım....