- Konu Sahibi akideciknane
-
- #2.701
inşallah canım ya Allahın izni ile bebeklerimizi kucağımıza alalım yeni bir hayata başlayalım.Tedavide sen ne aşamadasın ?
Kızlar karamsar şeyler yazmıycam. Akıl danışacam size. Ama önce içinde bulunduğum durumu özetlemeliyim.
İşyerinde uzak şubeye görevlendirme oldu gidemem sağlık sorunum var dediğimde önemsemedikleri için rapor aldığımı biliyorsunuz. Evdeyim ama bütün gün telefonla tacize maruz kaldım. Neymiş bu çok gizli rahatsızlığım birden çıkmış. doğru düzgün anlatmamışım. Ben rapor aldığım için gitmem gereken o uzak şubede yıllık izine çıkamayanlar hasta kocasına bakamayanlar olmuş.
Güzelce hastalığımı şuan çalıştığım ve gitmem gereken şubelerdeki müdür ve müdür yardımcılarına anlatmadan çalışmamak için herkesin alabileceği bir rapor alıp vermişim. Bölge müdürü bana çok ama çok kızgınmış. Telefonda daha rahatsız edici neler.
Yaa bildiğiniz mobbing yaşıyorum. Her iki şube benim yüzümden zor durumda kalmış.
Bu bahsettiğim kurumsal bir işyeri. yaklaşık 13,000 bin çalışanı var. Yuuuhhh.
Bir deti yüzünden olanlara bakın!!!
2 Temmuz test günüm. 3 Temmuz raporum bitiyor. Uzak şubede başlamak zorundayım. Ama üç gün çalışıp sonra yıllık izinim başlıyor. izinde kocamın yanına gidecektim (yurtdışında) biletimde çok önceden hazır. Şimdi izine ayrılmayan hatun arayıp ben çıkamadım sende çıkmayacaksın diyor. Biletim var diyorum yansın diyor. Bu bir kadın!
Size sorum şu; 7. Gün test yaptım 4.13 çıktı:/ ben karamsardım siz bekle çok erken dediniz.
Pazar günü 10.gün oluyor test yapsam eğer olumluysa çıkar mı?
Eğer bebeğim herşeye direndi ve tutundu ise "riskli gebelik " diye yeni bir rapor alırsam keserler seslerini...
İstanbul'dan ayrılmam ama en azından stressiz biraz daha zaman geçiririm diye düşünüyorum.
Offff bu uzun ve sıkıcı entryi okuyup fikir verenlere şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba kızlar,
Yorucu bir haftanın sonuna mı geliyoruz nedir? Şu ara çalışmasam da Cuma beni yine de mutlu ediyor :))
Bugün 4. gün ve benim ovulasyon testi gene iki çizgi kırmızı , daha once kullanıdığım marka test ve hiç başıma boyle birşey gelmemişti.
PKO mu oldum ben şimdi de diye kara kara bulutlar başımın üstünde geziniyor.
Doktorum, yumrutaların yumurtalık sınırına dizilmeye başlamış, bu şeker problemine alamettir, PKO olma yolundasın demişti ama daha 20 gün once demişti. Ve ben bu 20 günde ilaçlarımı düzenli kullanıp, glisemiks indexlere dikkat edip 5 kilo verdim... Ve neden benim bu LH seviyem 4 gündür yüksek?
Gece çok kotü bir rüya gordum, denizde yüzüyorum sonra dibe dalıyorum ve birden yönumu kaybediyorum... çok derin ve aşağısı yukarısı neresi ayırdedemez oluyorum. Nefes alamıyorum ve boğulacak gibi oluyorum ve hemen ileride diktorgen bir kutu goruyorum, içi hava dolu bir kutu. Yüzüp içine dalıyorum, içinde benim gibi nefes almaya çalışan insanlar var. bir iki nefes alıp kendime geliyorum, sonra konuşmalarını duyuyorum, bu tabut 4 gün once olen birinin içindeki hava 4 dk yeter o yüzden gibi saçma bir hesap yapıyolar ve panikle kutuyu terkediyorum ve guneş ışığı gorup yukarı doğru yüzüp kurtuluyorum...
Sonra gidip tuzlu sudan kurtulmak için bir çeşmenein altında saçlarımı yıkıyorum, tuzlar akıyo kendimi çok rahatlamış hissediyorum
Ve uyandım :) Neler oluyor bana... Oynatıyormuyummm
Kızlar karamsar şeyler yazmıycam. Akıl danışacam size. Ama önce içinde bulunduğum durumu özetlemeliyim.
İşyerinde uzak şubeye görevlendirme oldu gidemem sağlık sorunum var dediğimde önemsemedikleri için rapor aldığımı biliyorsunuz. Evdeyim ama bütün gün telefonla tacize maruz kaldım. Neymiş bu çok gizli rahatsızlığım birden çıkmış. doğru düzgün anlatmamışım. Ben rapor aldığım için gitmem gereken o uzak şubede yıllık izine çıkamayanlar hasta kocasına bakamayanlar olmuş.
Güzelce hastalığımı şuan çalıştığım ve gitmem gereken şubelerdeki müdür ve müdür yardımcılarına anlatmadan çalışmamak için herkesin alabileceği bir rapor alıp vermişim. Bölge müdürü bana çok ama çok kızgınmış. Telefonda daha rahatsız edici neler.
Yaa bildiğiniz mobbing yaşıyorum. Her iki şube benim yüzümden zor durumda kalmış.
2 Temmuz test günüm. 3 Temmuz raporum bitiyor. Uzak şubede başlamak zorundayım. Ama üç gün çalışıp sonra yıllık izinim başlıyor. izinde kocamın yanına gidecektim (yurtdışında) biletimde çok önceden hazır. Şimdi izine ayrılmayan hatun arayıp ben çıkamadım sende çıkmayacaksın diyor. Biletim var diyorum yansın diyor. Bu bir kadın!
Size sorum şu; 7. Gün test yaptım 4.13 çıktı:/ ben karamsardım siz bekle çok erken dediniz.
Eğer bebeğim herşeye direndi ve tutundu ise "riskli gebelik " diye yeni bir rapor alırsam keserler seslerini...
İstanbul'dan ayrılmam ama en azından stressiz biraz daha zaman geçiririm diye düşünüyorum.
selam canim, hic görünmedin bugün demek sende havalardan etkilendin.bende dün ve önceki gün öyleydim.gecti benimki bugün daha iyiyim.bizi ne güzel tarif etmissin sagolasin. iyi dileklerin seninle ve bizlerle olsun.
Kızlar,
biraz sonra NTV' DE 54 yaşında bir kadın anne olmuş onun haberi çıkacak...
DOktor Bülent Tıraş konuk...
merak edenlere haber vereyim dedim....
görüşürüüüüzzzz...
ne kadar birazdan kii , şimdilik yok bir şey kuzumm:44:
Kızlar,
biraz sonra NTV' DE 54 yaşında bir kadın anne olmuş onun haberi çıkacak...
DOktor Bülent Tıraş konuk...
merak edenlere haber vereyim dedim....
görüşürüüüüzzzz...
ne kadar birazdan kii , şimdilik yok bir şey kuzumm:44:
Aha benim Dr.
Yarısında yetiştim. İlginç birşey demedi :/
peeeh...yeni bir şey yok..izlemeyenler bir şey kaybetmedi ...merak etmeyin...
çoktan ezber ettiğimiz standart muhabbet işte......geç kalmayın da kalmayın...hıh
peeeh...yeni bir şey yok..izlemeyenler bir şey kaybetmedi ...merak etmeyin...
çoktan ezber ettiğimiz standart muhabbet işte......geç kalmayın da kalmayın...hıh
Ben özellikle bu kadar ileri bir yaşta,
endometrium olayı nasıl problem çıkarmıyor onu merak ettim..
ama televizyonlarda bu kadar detaya inilmiyor tabi..
bu kadar bilgi de bize yetmiyor..
sanırım tıp okumamız gerekecek...
gıcık etti beni de yaa...keyfimizden bu yaşa kaldık biz zaten...
kariyer yapalım çocuk da yaparız demeyecekmişiz...oldu canımm, bir dahakine demem artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?