Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba kızlar,

Yorucu bir haftanın sonuna mı geliyoruz nedir? Şu ara çalışmasam da Cuma beni yine de mutlu ediyor :))

Bugün 4. gün ve benim ovulasyon testi gene iki çizgi kırmızı , daha once kullanıdığım marka test ve hiç başıma boyle birşey gelmemişti.
PKO mu oldum ben şimdi de diye kara kara bulutlar başımın üstünde geziniyor.
Doktorum, yumrutaların yumurtalık sınırına dizilmeye başlamış, bu şeker problemine alamettir, PKO olma yolundasın demişti ama daha 20 gün once demişti. Ve ben bu 20 günde ilaçlarımı düzenli kullanıp, glisemiks indexlere dikkat edip 5 kilo verdim... Ve neden benim bu LH seviyem 4 gündür yüksek?

Gece çok kotü bir rüya gordum, denizde yüzüyorum sonra dibe dalıyorum ve birden yönumu kaybediyorum... çok derin ve aşağısı yukarısı neresi ayırdedemez oluyorum. Nefes alamıyorum ve boğulacak gibi oluyorum ve hemen ileride diktorgen bir kutu goruyorum, içi hava dolu bir kutu. Yüzüp içine dalıyorum, içinde benim gibi nefes almaya çalışan insanlar var. bir iki nefes alıp kendime geliyorum, sonra konuşmalarını duyuyorum, bu tabut 4 gün once olen birinin içindeki hava 4 dk yeter o yüzden gibi saçma bir hesap yapıyolar ve panikle kutuyu terkediyorum ve guneş ışığı gorup yukarı doğru yüzüp kurtuluyorum...
Sonra gidip tuzlu sudan kurtulmak için bir çeşmenein altında saçlarımı yıkıyorum, tuzlar akıyo kendimi çok rahatlamış hissediyorum

Ve uyandım :) Neler oluyor bana... Oynatıyormuyummm

inşallah canım ya Allahın izni ile bebeklerimizi kucağımıza alalım yeni bir hayata başlayalım.Tedavide sen ne aşamadasın ?

benim şu an ki sorunum endometrium inceliği, ekim ayında myom ameliyatı olmuştum, ondan olabilir , bu yüzden biraz zaman geçsin istiyorum, ayrıca 2 tane de donmuş embryom var, geçen ay yumoş yoktu, tedavi iptal oldu, temmuz ortası adet olurum, yine yumoş biriktiririm, çünkü bu yaşta artık tek tek geliyor bu yumoşlar, rezerv de az...
yani şimdilik sizleri takip ediyorum, ben de haber yok canım.

Kızlar karamsar şeyler yazmıycam. Akıl danışacam size. Ama önce içinde bulunduğum durumu özetlemeliyim.
İşyerinde uzak şubeye görevlendirme oldu gidemem sağlık sorunum var dediğimde önemsemedikleri için rapor aldığımı biliyorsunuz. Evdeyim ama bütün gün telefonla tacize maruz kaldım. Neymiş bu çok gizli rahatsızlığım birden çıkmış. doğru düzgün anlatmamışım. Ben rapor aldığım için gitmem gereken o uzak şubede yıllık izine çıkamayanlar hasta kocasına bakamayanlar olmuş.
Güzelce hastalığımı şuan çalıştığım ve gitmem gereken şubelerdeki müdür ve müdür yardımcılarına anlatmadan çalışmamak için herkesin alabileceği bir rapor alıp vermişim. Bölge müdürü bana çok ama çok kızgınmış. Telefonda daha rahatsız edici neler.
Yaa bildiğiniz mobbing yaşıyorum. Her iki şube benim yüzümden zor durumda kalmış.
Bu bahsettiğim kurumsal bir işyeri. yaklaşık 13,000 bin çalışanı var. Yuuuhhh.
Bir deti yüzünden olanlara bakın!!!

2 Temmuz test günüm. 3 Temmuz raporum bitiyor. Uzak şubede başlamak zorundayım. Ama üç gün çalışıp sonra yıllık izinim başlıyor. izinde kocamın yanına gidecektim (yurtdışında) biletimde çok önceden hazır. Şimdi izine ayrılmayan hatun arayıp ben çıkamadım sende çıkmayacaksın diyor. Biletim var diyorum yansın diyor. Bu bir kadın!

Size sorum şu; 7. Gün test yaptım 4.13 çıktı:/ ben karamsardım siz bekle çok erken dediniz.
Pazar günü 10.gün oluyor test yapsam eğer olumluysa çıkar mı?
Eğer bebeğim herşeye direndi ve tutundu ise "riskli gebelik " diye yeni bir rapor alırsam keserler seslerini...
İstanbul'dan ayrılmam ama en azından stressiz biraz daha zaman geçiririm diye düşünüyorum.

Offff bu uzun ve sıkıcı entryi okuyup fikir verenlere şimdiden teşekkür ederim.

Deti inşallahhhh hamilesinirde çektiğin bunca eziyeti sana unutturur. Herkesi kendileri gibi zannettkleri için sanrım bu kızgınlıkları.emin ol bu tiplerden her yerde var.iyi haberlerini bekliyorum.

aman elfjem ruyan hayr olsun ama sonu guzel skintilarindan kurtulacaksin lakin kurtulana kadar birazcik yipranacaksin gibi yani bu benim yorumum. biz yinede hayra yoralim.

yumurtalarin yumurta sinirina dizilmesi nedir yahu? pko oylemi oluyormus:44:

oynatmaya az kaldi doktorum nirdeeeee

ayyy deti ben senin bu yaziyi okurken yuregim daraldi valla. Allahim sana kolaylik versin.
o ne tuhaf bi kurummus sanki tek kisinin uzerine kurulu hersey. test konusunda sana en iyi fikri lejana verecektir.

Sevgili Deti

tam da hassas bir zamanda böyle şeyler olması gerçekten üzücü...

seni yanıltmış olmak istemem..ama kanda beta hcg pazar günü pozitif çıksa bile

hamile raporu verirler mi emin değilim...çünkü hamilelik kesin denmesi için testten 2 hafta sonra bir daha bakılıyor...

kese görmek için....eğer kese görünürse ;

bi 10 gün sonra da kesenin içi boş mu, dolu mu yani bebek var mı ? onu görmek için....

ve varsa bile kalp atışlarını duymak için...sanırım ancak ondan sonra bir rapor alabilirsin....

ama dediğim gibi seni yanıltmış olmak istemem...

arayıp doktorunla ya da tüp bebek danışmanıyla konuşman mümkün değil mi acaba?

bence onlar bu tip durumlarla çok karşılaşıyordur...hem 10.gün testini sorarsın..hem rapor olayını....

bence çekinme ara...cepten bile arayabilirsin doktorunu...iş dolayısıyla aşırı stres yaşadığını bu durumda

riskli gebelik raporu veya onu veremiyorsa...başka herhangi bir rapor.. jinekolojik bir operasyon geçirdiğini....,

ağır işler ve yolculuk vs...uygun almadığına dair bir rapor almanın mümkün olup olmadığını sorabilirsin....

canım benim aklıma gelen şimdilik bu...

umarım kısa zamanda kurtulursun bu durumdan....

canlarımm ,kuzularımm ,topikdaşlarım , herkeşlere iyi akşamlar

sevgili deti , mesajlarını okuduğumda , hissettiklerim yüzünden önce sana yazmak istedim.

iş yerinde yaşadığın sorunların lütfen seni ve bebişini olumsuz etkilemesine izin verme kuzum.
bizim idolümüz , mihrimahımızın annesi puffyimiz der ki ; bebişler sizden beslenirler , hem gıda olarak hem enerji olarak. lütfen yediğine içtiğine ne kadar dikkat ediyorsan , hislerine ve hissettiklerine de o kadar dikkat et.

elbette yaşadığın süreç zor , ki zorluğu , yaşadıklarını bilmedikleri için anlayamayacak insanlarla ilişkide olduğun için çok daha fazla hissediyorsun.ama bebiş sahibi olmak için , katlandığın onlarca iğnenin , hormon ilaçlarının yarattığı duygusal değişimlerinin ve katlandığın diğer zorlukların yanında , o insanlar ne ki...
poponu kaşı ve geç, göbüşünü ovalamayı da ihmal etme bu arada

herkese teker teker yazmak isterdim elbette ama beni bu seferlik affedin olur mu
havaların dengesizliği , yaşadığım abuk sabuk regl süreci ve yine bir inceleme sonucunu bekliyor olmam zaten bir kaç aydır tepetaklak olmuş , psikolojimi hiç de iyi etkilemiyor... kendimi çok iyi hissetmediğim için de fazlaca olamıyorum buralarda.

kaynana selcanım , komşu kızım lejenam ,elbette mihrimahımızın annesi puffyim ,duovam isviçreli çikolatam, ummum yılmaz savaşcım, hope um kuzum , nietzsche elfjem , alısım kumrum ve tutku ve acmila ve deti ve anka ... unuttuğum kimse varsa kusuruma bakmayın...

Rabbim bizim gibi , yüreği iyilikle ve kendinden başka , diğer insanların mutluluğuyla bile mutlu olanları , sevinçte olduğu kadar üzüntüde de birbirini anlayanları , ben eminim ki evlatsız bırakmayacaktır. çünkü bizim büyüteceğimiz çocuklar da ebeveynleri gibi merhametli ve iyi insanlar olacaklardır.bu dünyanın daha fazla iyi insana ihtiyacı var.
çok sevdiğim bir arkadaşımdan bugün öğrendiğim gibi " en geç umut ölür " ... hiçbirimiz , hiçbiriniz umudunuzu erkenden öldürmeyin.

bu arada anka uzum , sen de hoşgeldin aramıza

kuzum elfjem , rüyan hayra çıksın , hayır olsun... bence güzel haberler alacağız senden , o kutu sıkıntıların ve senin çıkıp gitmen , onlardan kurtulman demek bence... dilerim her şey çok güzel olur senin için.

evettt çok az ikon ve bir sürü kelime kullandım ve yaptım yapacağımız yine az yazdımmm

hepinizi öpüyorum ve kocamannn kucaklıyorummm

Son düzenleme:
selam canim, hic görünmedin bugün demek sende havalardan etkilendin.bende dün ve önceki gün öyleydim.gecti benimki bugün daha iyiyim.bizi ne güzel tarif etmissin sagolasin. iyi dileklerin seninle ve bizlerle olsun.

selam canim, hic görünmedin bugün demek sende havalardan etkilendin.bende dün ve önceki gün öyleydim.gecti benimki bugün daha iyiyim.bizi ne güzel tarif etmissin sagolasin. iyi dileklerin seninle ve bizlerle olsun.

yaa kuzummm demek sen dee

bizi bizden iyi kim anlar ve bilir ki kuzumm , elbette biz

öncelikle seninle olsun , sağlığına bir an önce kavuş ve sıra bebişine gelsin kuzum benim

Kızlar,

biraz sonra NTV' DE 54 yaşında bir kadın anne olmuş onun haberi çıkacak...

DOktor Bülent Tıraş konuk...

merak edenlere haber vereyim dedim....

görüşürüüüüzzzz...

peeeh...yeni bir şey yok..izlemeyenler bir şey kaybetmedi ...merak etmeyin...

çoktan ezber ettiğimiz standart muhabbet işte......geç kalmayın da kalmayın...hıh

Ben özellikle bu kadar ileri bir yaşta,

endometrium olayı nasıl problem çıkarmıyor onu merak ettim..

ama televizyonlarda bu kadar detaya inilmiyor tabi..

bu kadar bilgi de bize yetmiyor..

sanırım tıp okumamız gerekecek...

peeeh...yeni bir şey yok..izlemeyenler bir şey kaybetmedi ...merak etmeyin...

çoktan ezber ettiğimiz standart muhabbet işte......geç kalmayın da kalmayın...hıh

gıcık etti beni de yaa... keyfimizden bu yaşa kaldık biz zaten...
kariyer yapalım çocuk da yaparız demeyecekmişiz...oldu canımm, bir dahakine demem artık.

bir de tıp okursak ordinaryüs prof. oluruz kuzum biz..
endo. için de bence bir şeyler yapmışlardır.
baksana adam TR de menapoz yaşı 48 diyor , 54 yaşında demek ki girmemiş diyor.
bence ya kadın çok şanslı ya da Raabim olsun dedi ... gerisi yalan oldu. en iyi teşhis bu bence kuzum lejenam

gıcık etti beni de yaa... keyfimizden bu yaşa kaldık biz zaten...
kariyer yapalım çocuk da yaparız demeyecekmişiz...oldu canımm, bir dahakine demem artık.

valla kardeş kusura bakmayın

ne bileyim sizi de boşuna heyecana şeyettik...

o kadar kısa bir sürede mecburen çok genel konuştu tabi...

doktorun da bi suçu yok ki...

haber programı çok kötü hazırlanmış gerçekten..

kadının durumuyla ilgili hiç bir bilgi alamadık sonuçta..

çünkü başka bir doktorun hastası anladığım kadarıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…