• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

malesef negatif canlarım..:(( hepinize çok teşekkürler yanımda oldunuz..ama tabiki yılmak yok yola devam..doktorumada aynen dedim..tamammı devammı diye sordu..:)hepinizi öptüm:38::38:

breezey mesajım geldimi..gelmediyse tekrar yazayım cannım..anlamadım çünkü gelip gelmediğini..:))

kuzum ummucum , canımm ummucumm...işte benim ummummmm:38:

mesacını aldım bu birrr...:31:
kararlılığın ve güçlü duruşun için seni yürekten tebrik ediyorum ve kocamannnn kucaklıyorumm bu ikiii...:38:

biliyorum üzülüyorsun ve üzüleceksin , hepimiz yaşadık...:53:
kimimiz birden fazla , kimimiz daha az. ama lütfen az üzül olur mu .:31:

ben inanıyorum ki ve biliyorum ki , bizim topiğimizde , göbüşü bebişle dolmayan kimse kalmayacak.:16::31:

Bende senin yolundayım galiba. İstifa etmeyi düşünüyorum. Ama insanlarda biraz anlayış empati olsa şunları yaşamazdık.
2.5 yıl var emekliliğe. Gemilerin ucunu yaktım bugün zaten. Aslında uğraşıp şikayet edeceksin ki müdür yönetici işarkadaşları vs. Rapor almış birine mobink uygulamasın. Parası zaten kesiliyor.

sevgili deti ,

testini erken yaptırdığın için , sonucun ben de normal olduğunu düşünüyorum.
ben 12 gün sonra yaptırdığımda bile 0,31 çıkmıştı benim ki ya... demekki senin bebişler yeni yeni tutunuyor sarayına annesi.
üzülme , umutsuzluk yok.. Allahımın izniyle , sımsıkı tutunacak bebişlerin. :16:
ama sen üzülme tamam mı , yoksa bebişin der ki , annem neden üzgün , yoksa ben mi üzüyorum der.:50:

sen bizim sloganımızı biliyor musun kuzum

haydi ellerr:3:

ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler:21::21::21:

sabır kuzum , sabrın sonu selamet:38:

Süreci çok zorlu yaşadım. Hepimiz için zor biliyorum ama benim daha da zorlaştıran dış etkiler oldu.
İşi aşkı yaşı hep beraber ayarlamak çok zor :/

Bu değer şuan olumsuz . İlaçlar etkileyebiliyormuş. 3. Gün embriyosu ama bilemiyorum.

Sen ne zaman başlayacaksın yeni tedaviye?

allah yardımcın olsun biliyorum bu iş stresini..ne güzel azda kalmış emekliliğe..benim transfer günü sevgii müdürüm iyi şanslar dilemek yerine belgeni getir dedi..boşver deti kendini düşün raporsa al hiç sıkma canını..bence ddğerin artma ihtimali var..stres yapma tutunmaya çalışıyorsa bişey olmasın..bende hastaneden doktor aradı tamammı devammı diye sordu..bende devam dedim..o zaman doayabı diğer doktorlarla inceleyip değerlendirip seni arayacaz dediler..ama ben 4 aydan önce müsait değilim ağustos kardeşin dügünü eylül okul açılıyor ..cocukları okula alıştırıp öyle başlarım allah nasip ederse..

selam bende iki defa tüp denedim malesef negatif sonuçlandı..şimdi üçüncü tüp için hazırlanıyorum doktor baya bi testler istedi pıhtılaşma amh vs birde histereskopi yapıcakmış..benimde en son ki tedavimde 4 yumoştan iki embriyo oldu ama ikinci kalteydi ..puffy68 senin maşallah durumun baya iyi bana göre allah hepimizin işini rast getirsin..şimdide ufak kistler olmuş ginseng vermişti doktor acaba o yapmış olabilirmi günde 1di ben 2 içmişim..allah hepimizin yardımcısı olsun..aminn pufy68 ve diğer arkadaşlar yaptığınız özel şeyler varmı paylaşırsanız sevinirim malum hepimiz burda bi umut arıyoruz yazılanları takip ediyoruz...artık bunlar bizim son şanslarımız umarım hayırlı olur bebişli olur:)

Bu arada yeni tup bebek denedinmi? Bende 3 kez denedim'de 1 yil icinde. Zaman tabiki cok onemli hemen 4.ye hazirlaniyorum.

Bu arada yeni tup bebek denedinmi? Bende 3 kez denedim'de 1 yil icinde. Zaman tabiki cok onemli hemen 4.ye hazirlaniyorum.

öncelikle selam hoşgeldin topiğimize..üçüncü tüp bebek denememde bugün sonuçlandı malesef negatif ..ama tabi yılmak yok yola devam ..4.tüp denemen işallah bebişle sonuçlansın hayırlı haberler vermeni diliyorum..senin sorun ne canım rezervmi..benim baya bi az ..ama allah ol deerse ne olursa olsun olacaktır..biraz kenidinle ilgil anlat canım..

Bende senin yolundayım galiba. İstifa etmeyi düşünüyorum. Ama insanlarda biraz anlayış empati olsa şunları yaşamazdık.
2.5 yıl var emekliliğe. Gemilerin ucunu yaktım bugün zaten. Aslında uğraşıp şikayet edeceksin ki müdür yönetici işarkadaşları vs. Rapor almış birine mobink uygulamasın. Parası zaten kesiliyor.

Deti maalesef hem özel hayatımızda, hem iş hayatımızda

böyle insanlarla daha çok karşılaşacağız...emekliliğine de çok az kalmış...ne iyi...

benim daha 10 yılım var :37::52:

canım sana önerim..test sonucunu öğrenene kadar acele karar vermemen...

hamile kalınca işten ayrılmaya, varsa tazminat hakkını almaya falan da hak kazanıyorsun...

hem hamileyken daha ağır ve yorucu bir yere verme durumları olmaz. belki istifa da etmezsin..

işyerindekilere daha avantajlı bir durumda olursun...

umarım da öyle olur...hep birlikte burdan onlara güzel bir hareket çekeriz...:52::35::21:

Deti maalesef hem özel hayatımızda, hem iş hayatımızda

böyle insanlarla daha çok karşılaşacağız...emekliliğine de çok az kalmış...ne iyi...

benim daha 10 yılım var :37::52:

canım sana önerim..test sonucunu öğrenene kadar acele karar vermemen...

hamile kalınca işten ayrılmaya, varsa tazminat hakkını almaya falan da hak kazanıyorsun...

hem hamileyken daha ağır ve yorucu bir yere verme durumları olmaz. belki istifa da etmezsin..

işyerindekilere daha avantajlı bir durumda olursun...

umarım da öyle olur...hep birlikte burdan onlara güzel bir hareket çekeriz...:52::35::21:

Ne güzel yazmışsın, çok teşekkür ederim. İnşallah iyi olur herşey.. Bizler anne olmayı hakeden aklı başında kadınlarız. İşyerinde yada dışarda tüm hayatı başkalarıyla uğraşıp zarar vermek olan ve bundan beslenen kişileri önemsemeden hedefe odaklanmalıyız.
İlaçlardan iyice karamsar oldum galiba.
Kendimi toparlayacağım belki bebeğim tutunmaya çalışıyor ben yardım etmiyorum böyle üzülerek :/

Ne güzel yazmışsın, çok teşekkür ederim. İnşallah iyi olur herşey.. Bizler anne olmayı hakeden aklı başında kadınlarız. İşyerinde yada dışarda tüm hayatı başkalarıyla uğraşıp zarar vermek olan ve bundan beslenen kişileri önemsemeden hedefe odaklanmalıyız.
Kendimi toparlayacağım belki bebeğim tutunmaya çalışıyor ben yardım etmiyorum böyle üzülerek :/

He bak sen de ne güzel yazmışın...

hem eşin de çok üzülür, bilse kendini bu kadar yıprattığını

o ilaçlar insanı öyle bir şaşırtıyor ki hem de nasıl...arkadaşlarım bana daha yeni kendine geldin,

korkumuzdan hiç bir şey diyemedik sana diyolar...:52:

bu durumlarda biraz normal yani....mümkünse haftasonu için keyifli şeyler düşün ve yap mesela...

sakin bir yerde, keyifli insanlarla kahvaltı vs..gibi...

sana da müstakbel bebişe de iyi gelir...:114:

sevgiler...

selam canim, cok sicakti hava simdi ne yapacaksin? annenlere gidecekmisin biraz degisiklik olur gidersen, dügüne daha var gerci dügüne yakin gideceksen adana cekilmez olur o zamana kadar zor dayanamaz insan senin icin cok iyi olurdu tatil canim.

selam canim, cok sicakti hava simdi ne yapacaksin? annenlere gidecekmisin biraz degisiklik olur gidersen, dügüne daha var gerci dügüne yakin gideceksen adana cekilmez olur o zamana kadar zor dayanamaz insan senin icin cok iyi olurdu tatil canim.

evet canım yarın işallah niğdeye doğru gidiyorum ..biraaz kafa dağıtalım eşim istersen denize gidelim dedi ama benim canım şu an istemiyor..önce bi annemlere gideyim biraz bakalım canım..sen neler yapıyorsun..nasıl gidiyor tatil bu yaz yok zannedersem değilmi,,

evet canım yarın işallah niğdeye doğru gidiyorum ..biraaz kafa dağıtalım eşim istersen denize gidelim dedi ama benim canım şu an istemiyor..önce bi annemlere gideyim biraz bakalım canım..sen neler yapıyorsun..nasıl gidiyor tatil bu yaz yok zannedersem değilmi,,

Iyi olur senin icin degisklik olur hem sicaktan kurtulursun, hemde kafandaki düsünceler dagilsin.benim tatil bitti canim ama haftaya belli olacak operasyon icin Ankaraya gelirsem, biraz zaman kaliyor belki Adanada az kalirim oda tatil gibi olur sicaktan bunalmazsak.

Iyi olur senin icin degisklik olur hem sicaktan kurtulursun, hemde kafandaki düsünceler dagilsin.benim tatil bitti canim ama haftaya belli olacak operasyon icin Ankaraya gelirsem, biraz zaman kaliyor belki Adanada az kalirim oda tatil gibi olur sicaktan bunalmazsak.

canım az kalmış işallah başarılı bi şekilde atlatırsın..ankarada serin ama adana sıcak..gerçi klima dokunmuyorsa sorun yok akşamlarıda balkonlar esiyor güzel oluyor..sizn bu isviçre falan baya soğuk zannedersem..10 dercelik sıcaklıklardan bahsediliyor..baya serin ..adanaya gelince kan pıhtılaşması testlerinide yaptırcakmısın canım..bence ihmal etme..düşüğün olduğu için önemli..hatta ankarada yaptırabilirsen ord yaptır canım çünkü sonuçlar 10 güne belli oluyor..işallah canım bir an önce atlatırsın kalp sorununu..hayırlı haberlerini bekliyoruz..:16:

ummucuğm, inan çok çok üzüldüm, bütün gün seni merak ettim, elim varıp bakamadım,,, sonra baktım, bu kez de yazamadım... ama hayırlısı buymuş diyeceğiz ve dediğin gibi yola devam canım benim..... git niğdeye kafanı topla, eşim hala orada, çok güzelmiş orada hava, uykunun keyfi bir başka burda diye beni çatlatıyor, izmir de yazın uyumak bir problem, klimayla uyusan hasta oluyorsun......
canım bir yandan dinlen, kafanı dağıt, diğer yandan takviyelerimizi ihmal etme olur mu, bir gün mutlaka işe yarayacak yaptıklarımız. seni çok öpüyorum, sımsıkı sarılıyorum, sıkıntını bir nebze alabildiysek ne mutlu bize..... dedikten sonra ama artık bu sınavımız bitsin ve lütfen Allahım artık bizde bebişlerimiz için yazışalım can dostlarımızla diyerek iyi geceler diliyorum.

sevgili deti, sakın stres yapma , hamile olma ihtimalin olmama ihtimalinden yüksek bence... lütfen biraz daha sabır, senin güzel haberini alıp moral bulacağız daha.....

duovacıgğm, şu telaşlı zamanlarımızda bu eksrtra hastalıklar yok mu, deliriyorum inan, Allah tez zamanda kurtasın seni, ve önce sağlık tabii... sonra da bebiş hazırlıkları diyelim canım. kolay gelsin sana.

breezeyciğim, canım, kırmızılar gelmiş hadi bakalım, hayırlı mesailerin olsun, bebiş göbüşe gelsin bu ay...... senin hormonsuz merkezin marifetlerini görelim gayriiiiiii

Aşırı stres yaşadım günlerdir işyerinde. Görevlenirme çıktı başka bir şubeye. bende gidemem jinekolojik bir tedavi oluyorum eve çok uzak ve yorucu diye müdüre söyledim. illa gitmen gerek iş işte dedi. Kimseye söylemedim tüp bebek konusunu.Baktım olmayacak Öğle tatilinde koştum rapor aldım götürdüm. Raporda üriner enfeksiyon yazdırdım.başta kadın bir arkadaş olmak üzere müdürü iyce fişeklemişler bişeyi yok rapor aldı diye. Laflar tavırlar direk mobing yani..Çok gergin çıktım işten. Dayanamadım kan testi yaptırdım sonuc 4.13 birazcık cıkması gerekmez miydi. 21 haziran'da transfer oldu. Bazı kadınlar çok ama çok acımasız. nasıl olabiliyorlar böyle bilmem :/ Bütün gün doğru dürüst birşey yemedim. Bu şartlarda çok zor görünüyor. Zaten hiç belirti yok.. İğneler heryerimi morarttı. Zor oturuyorum. Birde herkesi kabız yapan ilaçlar bende hiç yapmadı.

Sorum şu kızlar hala umut var mı ?
Betahsg kaçıncı günden sonra artıyor.

Kocamda yok evde ağlıyorum sürekli..

Sevgili arkadaşım,
Allahın izni ile hamilesin ben öyle hissediyorum. Hiç boşuna kendiniz üzüp, bebeğinide yorma olurmu .Öpüyorummm

Sevgili arkadaşım,
Allahın izni ile hamilesin ben öyle hissediyorum. Hiç boşuna kendiniz üzüp, bebeğinide yorma olurmu .Öpüyorummm

gunaydin arkadasim, bende seni merak ediyordum napti acaba diye?
tedavinin hangi asamasindasin? ben bu Recai Pabuccu hakkinda olumlu seyler duyuyorum. senin tedavinide o yapiyor diye hatirliyorum.

Sevgili Deti,

is yerinde ki yasadigin stres beni uzdu. neden bu kadar anlayissiz davraniyorlar nasil bu kadar kotu olabiliyorlar.
senin yazin sayende birkez daha ne kadar sansli oldugumu farkettim. hernekadar tupbebekte hollanda turkiye kadar ileride olmasada.
bende tutku arkadasim gibi sen hamile oldugunu hissediyorum insallah dogru cikar hissettiklerimiz.

benimde tupbebek icin ilk randevum belli oldu 15 temmuz. dun hastaneden gelen mektubu sefime gosterdim tamam dedi. zaten bisey soylemeyede
hakki yok. sende bu stresli durumdan biran once kurtulursun umarim.

Sevgili Deti,

is yerinde ki yasadigin stres beni uzdu. neden bu kadar anlayissiz davraniyorlar nasil bu kadar kotu olabiliyorlar.
senin yazin sayende birkez daha ne kadar sansli oldugumu farkettim. hernekadar tupbebekte hollanda turkiye kadar ileride olmasada.
bende tutku arkadasim gibi sen hamile oldugunu hissediyorum insallah dogru cikar hissettiklerimiz.

benimde tupbebek icin ilk randevum belli oldu 15 temmuz. dun hastaneden gelen mektubu sefime gosterdim tamam dedi. zaten bisey soylemeyede
hakki yok. sende bu stresli durumdan biran once kurtulursun umarim.

Selcanım, anne adayım...

çok sevindim, tarih çok yakın...:46::46:

bak bi de çok yavaşlar diyoduk...utandırdılar bizi...

canım sana şimdiden bol şanslar diliyorum..

sevgiler :16:

Selcanım, anne adayım...

çok sevindim, tarih çok yakın...:46::46:

bak bi de çok yavaşlar diyoduk...utandırdılar bizi...

canım sana şimdiden bol şanslar diliyorum..

sevgiler :16:

sagol canim arkadasim. Allahim isteyen herkesin yolunu acik etsin fazla bekletmesin insallah.

kucak dolusu sevgiler :16:

Back