- Konu Sahibi akideciknane
- #2.661
malesef negatif canlarım..( hepinize çok teşekkürler yanımda oldunuz..ama tabiki yılmak yok yola devam..doktorumada aynen dedim..tamammı devammı diye sordu..:)hepinizi öptüm
breezey mesajım geldimi..gelmediyse tekrar yazayım cannım..anlamadım çünkü gelip gelmediğini..:))
kuzum ummucum , canımm ummucumm...işte benim ummummmm
mesacını aldım bu birrr...
kararlılığın ve güçlü duruşun için seni yürekten tebrik ediyorum ve kocamannnn kucaklıyorumm bu ikiii...
biliyorum üzülüyorsun ve üzüleceksin , hepimiz yaşadık...
kimimiz birden fazla , kimimiz daha az. ama lütfen az üzül olur mu .
ben inanıyorum ki ve biliyorum ki , bizim topiğimizde , göbüşü bebişle dolmayan kimse kalmayacak.
Bende senin yolundayım galiba. İstifa etmeyi düşünüyorum. Ama insanlarda biraz anlayış empati olsa şunları yaşamazdık.
2.5 yıl var emekliliğe. Gemilerin ucunu yaktım bugün zaten. Aslında uğraşıp şikayet edeceksin ki müdür yönetici işarkadaşları vs. Rapor almış birine mobink uygulamasın. Parası zaten kesiliyor.
sevgili deti ,
testini erken yaptırdığın için , sonucun ben de normal olduğunu düşünüyorum.
ben 12 gün sonra yaptırdığımda bile 0,31 çıkmıştı benim ki ya... demekki senin bebişler yeni yeni tutunuyor sarayına annesi.
üzülme , umutsuzluk yok.. Allahımın izniyle , sımsıkı tutunacak bebişlerin.
ama sen üzülme tamam mı , yoksa bebişin der ki , annem neden üzgün , yoksa ben mi üzüyorum der.
sen bizim sloganımızı biliyor musun kuzum
haydi ellerr
ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler
sabır kuzum , sabrın sonu selamet