- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #2.681
evet canım yarın işallah niğdeye doğru gidiyorum ..biraaz kafa dağıtalım eşim istersen denize gidelim dedi ama benim canım şu an istemiyor..önce bi annemlere gideyim biraz bakalım canım..sen neler yapıyorsun..nasıl gidiyor tatil bu yaz yok zannedersem değilmi,,
Sagol canim iyi dileklerin icin, cok ani oldu benim sorunun ortaya cikisi insan hic bilmiyorki yarin ne yasayacak umarim, kolay atlatirim bu durumu inaniyorumki, tüm arkadaslarim ve ben cok iyi bir anne olacagiz allahim bunu görüyoyor ve emeklerimizin karsiligi güzellikler olarak bize dönecek.
gunaydin arkadasim, bende seni merak ediyordum napti acaba diye?
tedavinin hangi asamasindasin? ben bu Recai Pabuccu hakkinda olumlu seyler duyuyorum. senin tedavinide o yapiyor diye hatirliyorum.
Sağolun iyi dileklerin için. Senin tedavi ne durumda? Hiç yazmıyorsun nasılsın?
Ben ilaçlarımı kullanmaya devam ediyorum.Bugün yarın hasta olmam gerekiyor.2.Günü iğnelere başlayacağım. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Benim doktorum önerdi Recai hocayı.Muayeneye Ankaraya gittim sırf onun için.Çok kalabalık devlet hastanesi gibi ama iyi şeyler duyduğum için katlandım.Umarım herşey yolunda gider.Ben ümitliyim.Allahın izniyle başaracağız inş:)))))))))
Canım aslında ben seni hep takip ediyorum.Aynı yaşta sayılırız gerçi ben +1 büyüğüm:)))))
Hasta olmayı bekliyorum.1-2 güne kadar olurum.Sonra iğnelere başlayacağız.Ama ben senin pozitif sonuç alacağına inanıyorum.Kalbimden öyle geçiyor.Allahın izniyle başaracağız.Sevgilerimle,
Ben ilaçlarımı kullanmaya devam ediyorum.Bugün yarın hasta olmam gerekiyor.2.Günü iğnelere başlayacağım. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Benim doktorum önerdi Recai hocayı.Muayeneye Ankaraya gittim sırf onun için.Çok kalabalık devlet hastanesi gibi ama iyi şeyler duyduğum için katlandım.Umarım herşey yolunda gider.Ben ümitliyim.Allahın izniyle başaracağız inş:)))))))))
Canım aslında ben seni hep takip ediyorum.Aynı yaşta sayılırız gerçi ben +1 büyüğüm:)))))
Hasta olmayı bekliyorum.1-2 güne kadar olurum.Sonra iğnelere başlayacağız.Ama ben senin pozitif sonuç alacağına inanıyorum.Kalbimden öyle geçiyor.Allahın izniyle başaracağız.Sevgilerimle,
öncelikle selam hoşgeldin topiğimize..üçüncü tüp bebek denememde bugün sonuçlandı malesef negatif ..ama tabi yılmak yok yola devam ..4.tüp denemen işallah bebişle sonuçlansın hayırlı haberler vermeni diliyorum..senin sorun ne canım rezervmi..benim baya bi az ..ama allah ol deerse ne olursa olsun olacaktır..biraz kenidinle ilgil anlat canım..
canin sagolsun guzelim. guc verdikce devam edecegiz biz bu yolda. nerden geliyorsa bir direnc geliyor biryerden. bu islerde sebat ve inanmak onemli. bende sanirdim ki ilk deneme de olacak bu is. bu sayilara cikacagim tahmin etmezdim. ama oluyor iste. dusunsene dogal yontemle bile hamilelik her ay sans gence ve saglam ciftlerde %25 galiba. ooh Bende sorunlar uzun. tabiki en onemlisi yas, sonra kanda pihtilasma, troid, birde yeni birsey turedi kanda oldurucu hucreler diye birsey. Valla onada inansam mi bilmiyorum. herkesin gorusu ayri.
inşallah hep beraber potitife yürüyeceğiz. az kaldı canım.Sagol canim iyi dileklerin icin, cok ani oldu benim sorunun ortaya cikisi insan hic bilmiyorki yarin ne yasayacak umarim, kolay atlatirim bu durumu inaniyorumki, tüm arkadaslarim ve ben cok iyi bir anne olacagiz. allahim bunu görüyoyor ve emeklerimizin karsiligi güzellikler olarak bize dönecek.
tutkucum kalabalığı falan dert etme canım, inan her yer öyle.Ben ilaçlarımı kullanmaya devam ediyorum.Bugün yarın hasta olmam gerekiyor.2.Günü iğnelere başlayacağım. Sabırsızlıkla bekliyorum.
daha neler duyacagiz bakalim alla alla
Allah sana daha cok guc kuvvet versin en kisa zamanda hayirlisiyle bebegine kavusursun insallah. Allah bizi daha cok bekletmesin insallah.
Umarım başarılı oluruz. Buradan aynı durumda insanlarla konuşmak çok iyi geliyor. Her konuda birazda olsa bilgi paylaşıp öğreniyoruz. Yoksa merkezdeki danışmanın bile vakti yok doktoru geçtim. Burdan okuyorum forumlarda falan kızlar herşeyi biliyor o zaman yapılan işlemi ve süreci daha iyi değerlendiriyorlar. Şimdi iğne olmaya çıktım. Hayırlısı, sağlıcakla kal, sevgiler.
Selam arkadasim, regl olunca normalde tüp tedavisi basliyor biliyordum ben canim simdi ilac aliyorum yazmissin.daha öncemi basliyor ilaclar ben tüp denemedim ondan soruyorum umarim tedavin basarili gelissin bebegini saglikla kucagina al arkadasim.
inşallah hep beraber potitife yürüyeceğiz. az kaldı canım.
tutkucum kalabalığı falan dert etme canım, inan her yer öyle.
sevgili tutku ikimiz aynı yaştayız,,, inşallah ikimizde güzel haber verecegiz buralardan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?