- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #2.341
canım benim amh 0.26 fsh 10.82 e2 87 idi bu ay fsh bakmadılar adetin 3 günü hastanedeydim 1 folekül gördü 10 milim neydi canım bakalım umarım doktor tadevi için uygun bulur herşey herkes ve benim için iyi olur senin içinde dua ediyorum her şey iyi olsun diye
Selcaaannnn;
Kız gecenin bi vakti whatsapptan yazmadım mı akapunkturcuyla goruştüm senin tüpler icin diye... Uyku sersemi okuyup unuttun mu yoksa yiivruummm...
tüm arkadaşlara selam.... bu ay ki tedavim iptal oldu, zaten ben ümitli değildim, ufak ufak olan yumoşlar büyümemiş. 15-20 gün sonra yeni tedaviye başlayacağım.....
ümmüselemeciğim yazdıklarını okudum, endo için dediklerini yapacağım. senin güzel haberini almayı ço k istiyorum, topik de şenslensin sayende.
brezeey, tatlım tekrar geçmiş olsun, sonuçların beni de sevindirdi. maşalllahhhhhh,, ayrıca iyi tatiller sana..... denizde fazla kalıp mikrop da kapma ama.......... yani dikkatli ol lütfen tekrar mikrop,virüs vs vs ile ugraşmak zorunda kalma olur mu
ve diger arkadaşlar, tedavilerinizde başarılar........ ismini yazmadıklarım kırılmayın lütffen,,,,,hepinizi seviyorummmm, merak ediyorum,,, okuyorum........ hepinizin hamile kalmasını ve sağlıklı bebişlerine kavuşmasını diliyorummmmmmmmmmmm
HOPPPPEEEE CİİGİMM,
SANA ayrı selam gönderiyorum,,,,, canım benim hergün yazışanların daha fazla paylaşacak konusu oluyor, gayet normal,,,,,, ben de ara ara giriyorum,,,,,,, dahil oluyorum,,,, sonra girmiyorum, kaldııgım yerden devam ediyorum canikom.... lütfen lütfen öyle düşünme,,,,,,, ayrıca benim bir face bile yok, tvittir bile yok yazık banaaaaaaa, zaten onlara vaktim de yok.........
:)))))
kuzum soyle aciklayayim ben ilk once wang beyimizin baska tur seyler anlattigini sandim
ikincisi breezey mail attiktan sonra evde yapilabilecegini hic mi hic tahmin etmemistim.
kisma bana noluuuurrrrr
HOPEEEEEEE
anacim ya bende senin gibiyim hep girip okuyorum ne guzel arkadaslik birnevi alis veris bu ortam ben cok sey ogrendim mesela umuselem den nar suyu ve ev yapimi nar eksisi ikisinin karisimi harika hemen gidip aldim gerci burda benim ne sorunum var doktorlar demiyo ama ben yinede iciyorum biryerime yarar iste ,fazla yazmiyorum gercekten rahatsiz etmek istemiyorum nebileyim kiskaniyom bazen hepinizi yaaaa
Neyse demek istedigim canim bak bende varim sen bir selam ver ooooo ben sana destan yazarim
Buarada herkese allah evlat nasip etsin simdi yine duaya oturcam hepiniz icinde dua edicem umuselem allah hayirlisini versin cook tatli bebislerin olur insallah benim test günüm yarin ama aglamicam söz verdim kendime herkesi öptüm ama hope yi daha cok öptüm yaaa smayli niye yolayamiyommm offff offfff
tüm arkadaşlara selam.... bu ay ki tedavim iptal oldu, zaten ben ümitli değildim, ufak ufak olan yumoşlar büyümemiş. 15-20 gün sonra yeni tedaviye başlayacağım.....
ümmüselemeciğim yazdıklarını okudum, endo için dediklerini yapacağım. senin güzel haberini almayı ço k istiyorum, topik de şenslensin sayende.
brezeey, tatlım tekrar geçmiş olsun, sonuçların beni de sevindirdi. maşalllahhhhhh,, ayrıca iyi tatiller sana..... denizde fazla kalıp mikrop da kapma ama.......... yani dikkatli ol lütfen tekrar mikrop,virüs vs vs ile ugraşmak zorunda kalma olur mu
ve diger arkadaşlar, tedavilerinizde başarılar........ ismini yazmadıklarım kırılmayın lütffen,,,,,hepinizi seviyorummmm, merak ediyorum,,, okuyorum........ hepinizin hamile kalmasını ve sağlıklı bebişlerine kavuşmasını diliyorummmmmmmmmmmm
HOPPPPEEEE CİİGİMM,
SANA ayrı selam gönderiyorum,,,,, canım benim hergün yazışanların daha fazla paylaşacak konusu oluyor, gayet normal,,,,,, ben de ara ara giriyorum,,,,,,, dahil oluyorum,,,, sonra girmiyorum, kaldııgım yerden devam ediyorum canikom.... lütfen lütfen öyle düşünme,,,,,,, ayrıca benim bir face bile yok, tvittir bile yok yazık banaaaaaaa, zaten onlara vaktim de yok.........
ummucum bizim durumumuz hic belli degil canim. esim yeni geldi henuz calismiyormaddi olarak biraz skintiya gircez.
avrupada cok fena ekonomik kriz var. 2014de yine kemer skma varmis mahvettiler bizi hala da devam ediyorlar.
Allah sonumuzu hayir etsin.
Kısmam kısmam küserim acık belkideermişimm... Yavrum Wang bana evde yapmam için egzersiz verdi, e breezy de gelemem bu sene Hollandaya deyince ona da gostereyim bir faydası olur dedim.
Sen Hollandadasın diye gidersin ( daha once düşükte de konuştuk ya adam kanamamı durdurmuştu falan ) diye hiç sana gondermek aklıma gelmedi.
Bu arada Wangın seanslarını benim sigorta karşılıyo, yani wanga oduyoz, bize fatura kesiyo sonra biz sigortaya bildiriyoruz sigorta bize geri odeme yapıyo. Benim sigorta da basis verzekering bu arada... Yeri de Uithornda, sana uzak değil o kadar. (zaten ülke Konya kadar ne kadar uzak olabilirki bi mesafe)
Sana web sitesini tekrar yollim mi?
eşin yanında ya olsun dayanması daha kolay olur..birbirin,ze destek olursunuz bu dönemde..ailen türkiyede değilmi..orda akrabaların varmı..çocuklarında orda ..görüyosun sürekli..iznin tailin varmı bu yaz kullanacakmısın..işallah bebişte gelir..ohh misss..
aynen soyledigin gibi ummucum. iyiki yanimda yalnizlik zor ne kadar cocuklarin olsada. hayat arkadasin bi baska. Allah yavrularima uzun omurler versin de.
yok kuzum kimsem yok. bi ikizler. zaten babami 2000 de annemide 28ekim2012 de kaybettim Allah mekanlarini cennet eylesin insallah.
Ankara da bi kizkardesim var bide bursada abim. 4de yigen var. hepsi bu iste arkadasim.
allah onlara hayırlı uzun ömür versin canım..hayatının en önemlisi insanlarıda yanıda ne güzel..hayat arkadaşı çok önemli ..allah başımızdan eksik etmesin..seviyoz kerataları..:))
Nasilsiniz arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir. ümmü daha sakinsin iyi bu durum gögüs agrin vardi gecti sanirim yazmadin daha sonra birde Puffy68, nerelerde bu hafta hic gelmedi. umarim her sey yolundadir.
hemde ne sevgi ne askamin kuzum amin.
seninde yetiskin oglun vardi dimi? senin yaninda mi?
kendi adima cvp veriyorum iyim canim sende iyisin? hollanda hukumetine canim skldi biraz. 2014te yine 6milyar euro kisitlama yapicakmis. canimizi alicak bu gidisle. isvicre euroya girmedi ne guzel en iyisini yapti valla.
canım üni okuyor istanbulda tatillerde gelebiliyor..senin gibi herzaman göremiyorum..( canları sağolsun...büyüdüler kocaman oldular..çok şaşırıyorum zaman ne çabuk geçiyor..
Nasilsiniz arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir. ümmü daha sakinsin iyi bu durum gögüs agrin vardi gecti sanirim yazmadin daha sonra birde Puffy68, nerelerde bu hafta hic gelmedi. umarim her sey yolundadir.
duova canlı selam..nasılsın.nasıl gdiyor..burası çookk sıcakk..niğdeye yaylaya gidiyim diyorum ama riskede sokamam mecbuurrr bekliycez .27 haziran test günüymüş canım..hastaneden aradılar erken yapmamamı söylediler..birde ikinci gün embriyosu mutlak beklemelsin dediler..
Iyi olmana sevindim. dosyan gitmemis diye cok stres yapma gec olsun güc olmasin kIsItlama kötü evet buradada sorunlar olmuyor degil tabii ben calissam daha kolay atlatiriz diyorumda dil bilmiyorum. daha yeni ögreniyorum sanirim senin esinde benimle ayni durumda dil ögreniyor meslegi varsa is bulmasida zor olmaz ben zamaninda, kuaför salonununda calismadigima pismanim burada cok pahali sac kesimi ve bakimi el sanatlari cok degerli burada aslinda dogru olanda bu ama alismamisiz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?