- Konu Sahibi akideciknane
-
- #2.321
aman sorma kuzum ya bende esim geldikten sonra kilo aldim aman napalim gobuslu gobuslu yuseris artik alla alla
aman sorma kuzum ya bende esim geldikten sonra kilo aldim aman napalim gobuslu gobuslu yuseris artik alla alla
canlı selam zaran..hoşgeldin nasılsın..neler yapıyorsun..
canım iyiyim okuyordum seni kaçıkmışım şu an izmirdeyim 24 de doktorla görüşeceğim ondan sonra nasipse başlarız adet olunca . hasteneye gittim dosyam oluşturuldu fakat son sözü doktor söyleryecek canım ya senin amh kaçtı
işallah bu tedavin hayırlı olsun canım..gelişmelerden haberdar et bizide..allahım kolaylık versin bebğine kavuş işallah..benim amh çok düşük 0,19 adetin 2. günü genelde 3 folikül gözüküyordu..üç aydır sadece teki büyüdü istenilen boyuta geldi canım..şimdide sonuç bekliyorum..seninde yaptılarmı amh tessti..fsh felan kaçtı canım..belki yazmıştın ama unutuyorum..benimki 7 lerdeydi..
canım benim amh 0.26 fsh 10.82 e2 87 idi bu ay fsh bakmadılar adetin 3 günü hastanedeydim 1 folekül gördü 10 milim neydi canım bakalım umarım doktor tadevi için uygun bulur herşey herkes ve benim için iyi olur senin içinde dua ediyorum her şey iyi olsun diye
bak şunlara tatil planları kurmaya başlamışlar bile..:)) selcan sen türkiyeye geliyormusun yazın burdamı yapıyorsun tatili..en güzeli bütüüün o negatifliği yorgunluğu atmak..ohh ne güzel..stressiz ortamda bakarsın bebişlerde gelir..duova adana yanıyor canım..buhar olcam yaakında yahuu..
canım iyiyim okuyordum seni kaçıkmışım şu an izmirdeyim 24 de doktorla görüşeceğim ondan sonra nasipse başlarız adet olunca . hasteneye gittim dosyam oluşturuldu fakat son sözü doktor söyleryecek canım ya senin amh kaçtı
canım ümmücüm , ne yapalım..
acık neşemizi bulalım dedik.
insanı da tatilden daha iyi mutlu eden ne var ki bu mevsimde değil mi
heh son zamanlarda yaşadıklarımdan sonra , eğer Rabbim de nasip ederse güzel bir tatili hakkettim ben
zaran , amh değerine takılıp kalmayın bence.
ben son zamanlarda öğrendiğim haber yüzünden , artık amh değerine de inanmıyorum, her şey kafada bitiyor.
kardeşimin eşi , yaklaşık 1 sene önce erken menapoz teşhisi ile yıkıldı, yaşı 35 daha...şükürler olsun 1 çocukları olmuştu , zaten ikinciyi düşünürken farkedildi durum.
artık 40 - 50 gün arası süren adetlerine rağmen , bu ay hamile olduğunu öğrendi.
Rabbim yazdıysa öncelikle elbette , kafanda rahatsa amh değil 0,1 , sıfır da olsa oluyor.
o yüzden ben kendi adıma , yazı strese girmeden , bebek düşünmeden geçirip sonrasına bakacağım.
nasılsa yaşım daha genç( 42 ) amh değerim de 0,80 ( pehhhhh )
canım fsh öyle çok da yüksek değil..değerlerin iyi...işallah canım güzel haberler diliyorum bende senden..işallah ikizlerin olsun..
canım ümmücüm , ne yapalım..
Acık neşemizi bulalım dedik.
Insanı da tatilden daha iyi mutlu eden ne var ki bu mevsimde değil mi
Heh son zamanlarda yaşadıklarımdan sonra , eğer rabbim de nasip ederse güzel bir tatili hakkettim ben
Zaran , amh değerine takılıp kalmayın bence.
Ben son zamanlarda öğrendiğim haber yüzünden , artık amh değerine de inanmıyorum, her şey kafada bitiyor.
Kardeşimin eşi , yaklaşık 1 sene önce erken menapoz teşhisi ile yıkıldı, yaşı 35 daha...şükürler olsun 1 çocukları olmuştu , zaten ikinciyi düşünürken farkedildi durum.
Artık 40 - 50 gün arası süren adetlerine rağmen , bu ay hamile olduğunu öğrendi.
Rabbim yazdıysa öncelikle elbette , kafanda rahatsa amh değil 0,1 , sıfır da olsa oluyor.
O yüzden ben kendi adıma , yazı strese girmeden , bebek düşünmeden geçirip sonrasına bakacağım.
Nasılsa yaşım daha genç( 42 ) amh değerim de 0,80 ( pehhhhh )
amanin o adamin adi wangmiymis:44: bilmiyordum ki ben. cok merak ettim neymis acep anlattiklari. elif bana hic bisey soylemdi ama
sacini basini yolucam ben onun dur sen
Sayı gittikçe düşüyoryarın transferim var. Umarım 2 tanesi kalır. Biraz üzgünüm
İğneler çok acıtıyor. Daha iki tane yapıldı. Kalçadan. Ama zor oturuyorum. Göğüs uçlarım acıyor:/
Şimdi tüm tanıdığım gençlere zamanında bebek yapın diyeceğim...
Çok pesimist oldu kusura bakmayın kızlar
arkadaslar kendi aranizda süper bir iletisim iceisindesiniz. uzun zamandir bende buradayim ama pek de iplendigim yok bazen kendimi topluma karismaya calisan bir yabanci gibi bile hissediyorum ve sizin grubunuzun bir parcasi olmadigimi anliyorum. faceden görüsmeler özel mesajlasmalar bunlarin hepsi harika ama parcasi olmadigim veya dahil edilmedigim bir iletisim. o yüzden basinizi fazla sisirmece yok. hepinize cani gönülden hersey en en güzelini dilerim ve umarim ki en kisa sürede bebislerinizi kucaklariniza alirsiniz.
kalin saglicakla hoscakalin...
HOPEEEEEEE
anacim ya bende senin gibiyim hep girip okuyorum ne guzel arkadaslik birnevi alis veris bu ortam ben cok sey ogrendim mesela umuselem den nar suyu ve ev yapimi nar eksisi ikisinin karisimi harika hemen gidip aldim gerci burda benim ne sorunum var doktorlar demiyo ama ben yinede iciyorum biryerime yarar iste ,fazla yazmiyorum gercekten rahatsiz etmek istemiyorum nebileyim kiskaniyom bazen hepinizi yaaaa
Neyse demek istedigim canim bak bende varim sen bir selam ver ooooo ben sana destan yazarim
Buarada herkese allah evlat nasip etsin simdi yine duaya oturcam hepiniz icinde dua edicem umuselem allah hayirlisini versin cook tatli bebislerin olur insallah benim test günüm yarin ama aglamicam söz verdim kendime herkesi öptüm ama hope yi daha cok öptüm yaaa smayli niye yolayamiyommm offff offfff
arkadaslar kendi aranizda süper bir iletisim iceisindesiniz. uzun zamandir bende buradayim ama pek de iplendigim yok bazen kendimi topluma karismaya calisan bir yabanci gibi bile hissediyorum ve sizin grubunuzun bir parcasi olmadigimi anliyorum. faceden görüsmeler özel mesajlasmalar bunlarin hepsi harika ama parcasi olmadigim veya dahil edilmedigim bir iletisim. o yüzden basinizi fazla sisirmece yok. hepinize cani gönülden hersey en en güzelini dilerim ve umarim ki en kisa sürede bebislerinizi kucaklariniza alirsiniz.
kalin saglicakla hoscakalin...
HOPEEEEEEE
anacim ya bende senin gibiyim hep girip okuyorum ne guzel arkadaslik birnevi alis veris bu ortam ben cok sey ogrendim mesela umuselem den nar suyu ve ev yapimi nar eksisi ikisinin karisimi harika hemen gidip aldim gerci burda benim ne sorunum var doktorlar demiyo ama ben yinede iciyorum biryerime yarar iste ,fazla yazmiyorum gercekten rahatsiz etmek istemiyorum nebileyim kiskaniyom bazen hepinizi yaaaa
Neyse demek istedigim canim bak bende varim sen bir selam ver ooooo ben sana destan yazarim
Buarada herkese allah evlat nasip etsin simdi yine duaya oturcam hepiniz icinde dua edicem umuselem allah hayirlisini versin cook tatli bebislerin olur insallah benim test günüm yarin ama aglamicam söz verdim kendime herkesi öptüm ama hope yi daha cok öptüm yaaa smayli niye yolayamiyommm offff offfff
tüm arkadaşlara selam.... bu ay ki tedavim iptal oldu, zaten ben ümitli değildim, ufak ufak olan yumoşlar büyümemiş. 15-20 gün sonra yeni tedaviye başlayacağım.....
ümmüselemeciğim yazdıklarını okudum, endo için dediklerini yapacağım. senin güzel haberini almayı ço k istiyorum, topik de şenslensin sayende.
brezeey, tatlım tekrar geçmiş olsun, sonuçların beni de sevindirdi. maşalllahhhhhh,, ayrıca iyi tatiller sana..... denizde fazla kalıp mikrop da kapma ama.......... yani dikkatli ol lütfen tekrar mikrop,virüs vs vs ile ugraşmak zorunda kalma olur mu
ve diger arkadaşlar, tedavilerinizde başarılar........ ismini yazmadıklarım kırılmayın lütffen,,,,,hepinizi seviyorummmm, merak ediyorum,,, okuyorum........ hepinizin hamile kalmasını ve sağlıklı bebişlerine kavuşmasını diliyorummmmmmmmmmmm
HOPPPPEEEE CİİGİMM,
SANA ayrı selam gönderiyorum,,,,, canım benim hergün yazışanların daha fazla paylaşacak konusu oluyor, gayet normal,,,,,, ben de ara ara giriyorum,,,,,,, dahil oluyorum,,,, sonra girmiyorum, kaldııgım yerden devam ediyorum canikom.... lütfen lütfen öyle düşünme,,,,,,, ayrıca benim bir face bile yok, tvittir bile yok yazık banaaaaaaa, zaten onlara vaktim de yok.........
bak şunlara tatil planları kurmaya başlamışlar bile..:)) selcan sen türkiyeye geliyormusun yazın burdamı yapıyorsun tatili..en güzeli bütüüün o negatifliği yorgunluğu atmak..ohh ne güzel..stressiz ortamda bakarsın bebişlerde gelir..duova adana yanıyor canım..buhar olcam yaakında yahuu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?