tüm arkadaşlara selam.... bu ay ki tedavim iptal oldu, zaten ben ümitli değildim, ufak ufak olan yumoşlar büyümemiş. 15-20 gün sonra yeni tedaviye başlayacağım.....
ümmüselemeciğim yazdıklarını okudum, endo için dediklerini yapacağım. senin güzel haberini almayı ço k istiyorum, topik de şenslensin sayende.
brezeey, tatlım tekrar geçmiş olsun, sonuçların beni de sevindirdi. maşalllahhhhhh,, ayrıca iyi tatiller sana..... denizde fazla kalıp mikrop da kapma ama.......... yani dikkatli ol lütfen tekrar mikrop,virüs vs vs ile ugraşmak zorunda kalma olur mu
ve diger arkadaşlar, tedavilerinizde başarılar........ ismini yazmadıklarım kırılmayın lütffen,,,,,hepinizi seviyorummmm, merak ediyorum,,, okuyorum........ hepinizin hamile kalmasını ve sağlıklı bebişlerine kavuşmasını diliyorummmmmmmmmmmm
HOPPPPEEEE CİİGİMM,
SANA ayrı selam gönderiyorum,,,,, canım benim hergün yazışanların daha fazla paylaşacak konusu oluyor, gayet normal,,,,,, ben de ara ara giriyorum,,,,,,, dahil oluyorum,,,, sonra girmiyorum, kaldııgım yerden devam ediyorum canikom.... lütfen lütfen öyle düşünme,,,,,,, ayrıca benim bir face bile yok, tvittir bile yok yazık banaaaaaaa, zaten onlara vaktim de yok.........