Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

amin allah istiyen herkese evlat versin..bizede tekrar tattırsın işallah..bende aynen canım tek başıma büyüttüm tabi senin daha zordur ikiz oldukları için..ama benimkide çok yaramazdı.. büyünce çok sakinleşti....tüm isityenlere allah çifter çifter versin işallah..

amin kuzum amin. valla Allah verirse ben hayirlisyla bi suru cocuk istiyorum. Rabbim kimsenin duasini geri cevirmesin.

benimkiler cok sakindi bi uyku problemimiz vardi. ama bitanesi sonrada birazcik azdi ama simdi yine sakinlesme yolunda ilerliyoruz insallah. kucuk spa uzdu beni biraz ama buna da sukur.

evet canım dayanıyorum ..riske atmak istemiyorum..sonra insanın içine batar..kızkardeşimin nikahı var ama neyseki düğünü ağustosta.fazla bişey kaçırmamış oluyorum...allah hepimizin yüzünü güldürsün...

Hayirli olsun nikahiniz kiz kardesin sana küsecek degil ya durumu biliyordur. sende dügüne gidersin hamile olarak gideceksin daha güzel olur ne kalmis zaten klimayada dikkat et bu arada cok kötü hasta ediyor kendimden biliyorum.

hepbirlikte dayanicaz arkadasim bizde seninle birlikte bekliyoruz 27hazirani. safak 6. az kaldi az

Hayirli olsun nikahiniz kiz kardesin sana küsecek degil ya durumu biliyordur. sende dügüne gidersin hamile olarak gideceksin daha güzel olur ne kalmis zaten klimayada dikkat et bu arada cok kötü hasta ediyor kendimden biliyorum.

sağol canım..klima aynen çok hasta ediyor beni çok fazla kullanmamaya çalıyorum..yumurta toplaması günü teepemde klimalar açık buz gibi esiyor ben çıplak..eyvah dedim hasta olcam..anestezi verildi..doktoruma seslendim ne olur beni hasta etmeyin bura çpok soğuk..pat katattılar klimaları..en son onu hatırlıyorm...)) transfer günüde..aynen tabi tepede buz esiyor..işlem bitince dedim çok soğuk bu seferde üzerime örtü örttüler..:))

Burdaki tedaviyle ilgili acele etme biliyosun benim tedavi 15 mayısta başladı ilk bebeği 3 aralıkta koydular. Yani inşallah seninki daha hızlı işleyecek ama yavaşlar diye sinirini bozma hazırlıklı ol.

Bizim Wang sigorta geçmeyen müşterilere bayağı bir indirim yapıyormuş diye duymuştum, çünkü herkes Türkiyeden anasını babasını
dayısını getirip gosteriyor, onlar da sigortasız haliyle... İstiyorsan bir telefon açıp sor. Ben sana özelden web sitesini yollarım.

Wang ın bana gore avantajı çok türk hastası olduğu için bizim bünyeyi yeme alışkanlıklarını iyi tanıyo, bir de gözuü tok bir adam.

hadi ya millet turkiyeden getirtiyo bizimde burnumuzun ucundakinden haberimiz yok. ama insallah bende gitmeyi dusunuyorum.
akapunkturun gucune inananlardanim cunkum tabiiki hersey once Allahtan.

her serde bi hayir vardir diyelim tatlim. ummucugumde kac kere iptal oldu ama sonunda transeferi oldu insallah guzel haberler vericek bize.
selcan umarım hayırlıdır, yumoşlar bitmesin de.... zaten endo ince.....

Hayirlisi olsun arkadasim ümmüsleme cok yasadi bu durumu kac defa ertelendi.umarim cok bekletmeden bebegin gelsin.
aminnnnnn, duova,,, o bebişi bekliyorum artık. ya .........
şimdi ben kendimden çok seni merak ediyorum şeker.....
selcancım hadi bir ikiz daha gelsin, evin şenlensin.... acılarını tamamen unuttursun inşallah
Nasilsiniz arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir. ümmü daha sakinsin iyi bu durum gögüs agrin vardi gecti sanirim yazmadin daha sonra birde Puffy68, nerelerde bu hafta hic gelmedi. umarim her sey yolundadir.
duovacım, pufy nin sünnet telaşı var,,, bebiş de o da gayet iyi...... misafirler vs derken meşgüldur bu ara canım.

üümmüüüü, eşim nigdede, az önce konuştuk, dışarısı sıcak ama evler buz gibi diyor....
umutlu selcan, kaynana selcan mı oluyor........ ne güselllll güselllllllll

aaa öylemiii..:)) aynen canım dışarlar sıcak evler doğal klima ne güzel valla..yazın sıcağında bunalınca kaçıyoruz eşimle annemlere ohh miss..:)))

Transfer oldu 4 saat önce..çok enterasan 3 embriyo oldu! Sonradan biri daha gelişmiş!
Hiçbir progestan iğnelerine ilave estrofem hapı verildi.
Yatıyorum kocam yediriyor içiriyor :)
Göğüslerimin başı acıyor. Birde karnım şiş gibi :/

canım...iyi şanslar...

ohh..yediesin içirsin tabi...çok çekiyoruz biz çook...ilgiye , şevkate ihtiyacımız var...

3 embriyo da transfer edildi mi peki?

bir bebek isterken belki sürpriz olur kimbilir ?

canım...iyi şanslar...

ohh..yediesin içirsin tabi...çok çekiyoruz biz çook...ilgiye , şevkate ihtiyacımız var...

3 embriyo da transfer edildi mi peki?

bir bebek isterken belki sürpriz olur kimbilir ?

Teşekkürler :) 3 embriyoda transfer oldu. 43 yaşındayım. Doktor şansı artırmak için dedi. Sordum ben ya üçüz olursa diye. Güldü bu yaşta zor dedi.

Teşekkürler :) 3 embriyoda transfer oldu. 43 yaşındayım. Doktor şansı artırmak için dedi. Sordum ben ya üçüz olursa diye. Güldü bu yaşta zor dedi.

evet...üçüz belki düşük ihtimal ama ikiz olabilir belki..kimbilir?

ben de 43 yaşındayım..benim de 3 embriyom vardı..

ama doktorum maximum 2 tane transfer yapabiliyoruz dedi..:26:

ve ikisi de tuttu..yola ikiz başladık..ama şu anda tek devam ediyor..

umarım senin de, isteyen herkesin de müjdeli haberlerini alacağız..

her iyi haber bana da bu yolda cesaret ve umut veriyor ..

sevgiler...

iyi sanlar arkadasim insallah bebegin hatta bebislerin sana tutunur ve hic birakmaz.

test gunun ne zaman deti? desene bi arkadasimizin daha safagini sayicaz burda

ya sorma arkadasim karsinizda bitanen kaynana var ona gore yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…