- Konu Sahibi akideciknane
-
- #2.241
teşekkür ederim canımmm arkadaşlarım.
amaa isteyerek bekletmedim sizi...
birincisi , dün test sonucum çıkacak diye stress oldum, işe güce gitmedim.
TR de grev olduğunu unuttum stresten.doğal olarak da dün alamadım sonucumu.
bugün gittim , aldım , onda da doktoru beklemek gerekti ama sonra öğrendim ki doktor saat 3 ten sonra gelecekmiş , bende kendi doktoruma gittim.
ee haliyle trafikk derkenn, biraz geciktim, kusuruma bakmayın.
Allahıma şükürler olsun ki temiz çıktı.
eeee artık bunu ben bu akşam bir güzel kutlarımmm
yok canim lekelenme icin ilac vs. verilmedi. hersey normal dendi folic asit onu bile biraktirmisti doktor 2. aya kadar ben kendim aldim. doktor ögrenince biraktirdi.burada dogal sürece birakiyorlar ara ara leke gelmeye basladiginda, bana yat uzan dinlen vs.bile denmedi. sonradan ögrendim sürekli yatan varmis.
merhabalar, Dün opu oldu. 5 yumurtadan 4 tanesi döllenmiş. yarın transfer günü belli olacak.
43 yaşındayım . En fazla kaç emriyo transfer oluyor? 2 diye okudum ama..
merhabalar, Dün opu oldu. 5 yumurtadan 4 tanesi döllenmiş. yarın transfer günü belli olacak.
hayırlı olsun deti sana bebek olsun..transferin ne zaman 3. gün embriyosu olcak..yoksa 5. güne gidicekmisin..
.dünden beri daha sakinim her iki sonucada alıştırmaya çalışıyorum kendimi..5. gün bugün herhangi bir belirti yok..ne uykum geliyor.. ne açlık çeekiyorum..:)) lejana seni gördüğüm iyi oldu ben de sana sormak istiyordum bu bekleme dönemin nasıl geçti..belirtilerin oldumu...çok öprüm sizleri..
Canım
ben daha önceki düşükle sonuçlanan ilk hamileliğimde,,
beklerken anlamıştım pozitif olduğunu...ama ikiz oldukları için değerler yüksekti sanırım o yüzden.
testten 2 gün önce falan midem bulanmaya başlamıştı...daha sonrasında da çok fazla bulantı olmuştu.
ama bu son gebelikte de ikiz başladığı ve değerler yine çok yüksek olduğu halde hiç bir belirti olmadı...
hatta pozitif çıkacağını hiç beklemiyordum...en ufak bir belirti dahi yoktu..
3 aydır da midem çok az bulanıyo...
yani aynı kişi bile her seferinde farklı yaşıyor...anlamak çok zor yani...
bir kere belirtilerin çoğu regl belirtisiyle çok benzer....o yüzden ne desek yalan canım...
hiç bir belirtinin de garantisi yok maalesef...
canı gönülden diliyorum ki. pozitif olsun.....tutunsun hayata ve sağlıkla dünyaya gelsin...
aminn canım benim..kuzu kuzu bekliycez test gününü bana test günü daha söylemediler ama ben 24 haziran düşünüyorum..11. gün oluyor..2. gün embriyosu..
canım hayırlısı olsun..
hepimiz birlikte bekliycez iyi haberlerini...
sevgiler
lejana sen kaçıncı gün yaptırmıştın tstini ..11.gün belli olur değilmii..
lejana sen kaçıncı gün yaptırmıştın tstini ..11.gün belli olur değilmii..
.dünden beri daha sakinim her iki sonucada alıştırmaya çalışıyorum kendimi..5. gün bugün herhangi bir belirti yok..ne uykum geliyor.. ne açlık çeekiyorum..:)) lejana seni gördüğüm iyi oldu ben de sana sormak istiyordum bu bekleme dönemin nasıl geçti..belirtilerin oldumu...çok öprüm sizleri..
ohhh beee...
bizim de üzerimizden bir yük kalktı valla...ehh..hadi bakalım kim tutar seni...
yalnız ben kısır ve çay partileri neden iptal oldu onu pek anlayamadım :26:...
görülen lüzum ne ki...
kutla canim kutla bunu sonuna kadar hakettin. cal felekten bi gecebende son zamanlarda yasadigim stresten dolayi kendimi mukafakatlandirmayi dusunuyorum. ihtiyacimiz var ayol boyle seylere dimi
acep ne alsam kendicagizima
canlı selam breezey..nasılsın nasıl gidiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?