Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ohhh beee...

bizim de üzerimizden bir yük kalktı valla...ehh..hadi bakalım kim tutar seni...

yalnız ben kısır ve çay partileri neden iptal oldu onu pek anlayamadım :26:...

görülen lüzum ne ki...

belki ilk gebeliğin diye hiç bir şey vermediler..bi dahakine verirler veya ona göre bi önlem alırlar..burda leke oldumu hemen progestan veriyorlar..ilk üç ay..aslında içmemek daha iyi ama ..sonuçta hormon ilaçları..ayy kafam karıştı hangisi doğru.. peki kan sulandırıcı veriyorlarmı..o tarz sorunları olanlar ne yapıyor acaba..

merhabalar, Dün opu oldu. 5 yumurtadan 4 tanesi döllenmiş. yarın transfer günü belli olacak.
43 yaşındayım . En fazla kaç emriyo transfer oluyor? 2 diye okudum ama..

merhabalar, Dün opu oldu. 5 yumurtadan 4 tanesi döllenmiş. yarın transfer günü belli olacak.

Canım evet 2 tane oda yaştan dolayı,
Sen hangi ilacı kullandın ? dozu neydi? Toplam 5 yumurtamı oluştu kaç mm ?
Bende bu ay iğneye başlayacağım ya merak ediyorum:)))))) Sevgiler,

hayırlı olsun deti sana bebek olsun..transferin ne zaman 3. gün embriyosu olcak..yoksa 5. güne gidicekmisin..

hayirli olsun deti sana bebis olsun gobusun sonra kucagin dolsun. insallah ikizlerin olur ne guzel olur

Deti merhaba,

evet en fazla 2 yumurta transferi yapılıyor..

inşallah herşey yolunda gitsin...

sonuç gayet güzel...senle aynı yaştayız..

sen de bebeğini ya da bebeklerini :) kucağına sağ salim al...

gelişmeleri de bize yazmayı unutma olur mu?

.dünden beri daha sakinim her iki sonucada alıştırmaya çalışıyorum kendimi..5. gün bugün herhangi bir belirti yok..ne uykum geliyor.. ne açlık çeekiyorum..:)) lejana seni gördüğüm iyi oldu ben de sana sormak istiyordum bu bekleme dönemin nasıl geçti..belirtilerin oldumu...çok öprüm sizleri..

Canım

ben daha önceki düşükle sonuçlanan ilk hamileliğimde,,

beklerken anlamıştım pozitif olduğunu...ama ikiz oldukları için değerler yüksekti sanırım o yüzden.

testten 2 gün önce falan midem bulanmaya başlamıştı...daha sonrasında da çok fazla bulantı olmuştu.

ama bu son gebelikte de ikiz başladığı ve değerler yine çok yüksek olduğu halde hiç bir belirti olmadı...

hatta pozitif çıkacağını hiç beklemiyordum...en ufak bir belirti dahi yoktu..

3 aydır da midem çok az bulanıyo...

yani aynı kişi bile her seferinde farklı yaşıyor...anlamak çok zor yani...

bir kere belirtilerin çoğu regl belirtisiyle çok benzer....o yüzden ne desek yalan canım...

hiç bir belirtinin de garantisi yok maalesef...

canı gönülden diliyorum ki. pozitif olsun.....tutunsun hayata ve sağlıkla dünyaya gelsin...

aminn canım benim..kuzu kuzu bekliycez test gününü bana test günü daha söylemediler ama ben 24 haziran düşünüyorum..11. gün oluyor..2. gün embriyosu..

lejana sen kaçıncı gün yaptırmıştın tstini ..11.gün belli olur değilmii..

canım ben 12.gün yaptırdım...doktorun söylediği gün...

ondan önce değer düşük olabiliyor ve tahlilde çıkmayabiliyor....

üstelik senin 2.gün embriyosu konmuş..yani bizimkine göre 10.gün ve 2 gün daha erken baktırmış olacaksın...

ben azcık sık dişini , 2 gün daha dayan , iyice emin ol derim ama...

yine de sen bilirsin...o dayanılmaz merak duygusunu iyi bilirim...

ben de öyle kıvrandım ki erken bakalım diye...eşim zor engelledi beni...

lejana zaran ..benim derdin ne biliyonuzmu..24 ünde kızkardeşimin nikahı var..sonuca göre yola çıkıcam..o yüzden birazda pazartesi yaptıram diyorum..hayırlısı bakalım..zaran canım sen neler yapıyorsun..nasıl gidiyor..tedaviye başlıyprmusun..

sevgili deti ,

dilerim bu aşamadan sonra her şey yolunda gider , süper kalite embriyolarla transferin olur ve bir sonraki haberin , vereceğin
" hamileyimmmm " haberi olur.

değişen tüp bebek yönetmeliği ile , bizim yaşımızdaki çıtırlara en fazla 2 embriyo transfer ediliyor.
bilgisini mutlaka vermişlerdir sana ama kalanlar , yeterli kalitede ise , dondurulup , tekrar bebek sahibi olmak istediğinde kullanılıyor.
ama dilerim bu uğraşın sana bebek olarak hatta bebekler olarak döner , kalan embriyoların da kaliteli olur ve istersen onları da kullanıp kocamannn bir aile olursunuz.

kuzum ben de çok öpüyorum seni..
sen ne yapacağını biliyorsun ama yine de , sakinliğini korumaya devam et. aklından hiç bir kötü düşünceyi geçirme, kötü ve seni üzecek hiç bir şeyi okuma , izleme , konuşma , hatta yanında konuşulmasına izin verme..
konuşurlarsa eğer , kabız olmamak için kabak çekirdeği yiyorsun ya , kabuklarını " puuuu " diye suratlarına at. tamam mı
test gününden önce test yapma , belirti arama bir de

ohhh beee...

bizim de üzerimizden bir yük kalktı valla...ehh..hadi bakalım kim tutar seni...
yalnız ben kısır ve çay partileri neden iptal oldu onu pek anlayamadım :26:...
görülen lüzum ne ki...

kuzum sağ olasınnn
Rabbimin izniyle beni kimse tutamaz ki artıkk
hele bir de bir diğer Holland muhabirimiz elfje'den , alternatif yöntemler öğrenmişim ki bugünn... pehhhhh
çay ve kısır partilerine gelinceeee
akşamları pek müsait olmayıs belki o yüzden didimmm

kutla canim kutla bunu sonuna kadar hakettin. cal felekten bi gece bende son zamanlarda yasadigim stresten dolayi kendimi mukafakatlandirmayi dusunuyorum. ihtiyacimiz var ayol boyle seylere dimi
acep ne alsam kendicagizima

valla kuzum kutladımmm, hemi de 3 distilesi ile

en kocamanından çikolata al yada kocamannn dondurmaa

içkiyle aran yoktu diye biliyorumm:44:
kocana söyle ama o kutlamasınn

canlı selam breezey..nasılsın nasıl gidiyor..

selamm kuzummm

Çok şükür iyiyim ve her şey yolunda.

sen nasılsın bakalım , stres ve panik yok değil mi ?

testi kız kardeşinin nikahı sebebi ile erken yaptırmak istiyorsun ya , sonuç olumsuz çıkarda ( olmasın inşallahh )
kız kardeşinin en mutlu gününde , üzüntünle yaşamak zorunda kalırsan , yani bence yaptırma bekle... bence dedim amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…