Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım sen kaçıncı gün yaptırmıştın..11. gün az çok belli olmazmıki.. sonuca göre yola çıkıcam.. hayırlısı bakalım..canım benim sakin olmaya çalışıyorum.. hastaneden beni arayıp söyliyceklermiş gününü..artık mecbur günü bekleriz..

12. gün yaptırmıştım ama negatif çıkmıştı biliyorsun.hem de ne negatif , hiç tutunma olmamış gibi...

dilerim sen yüksek hcg değerleri görürsün kuzum benim

12. gün yaptırmıştım ama negatif çıkmıştı biliyorsun.hem de ne negatif , hiç tutunma olmamış gibi...

dilerim sen yüksek hcg değerleri görürsün kuzum benim

canım o son negatifin olsun işallah..sen ilk denemiştin değilmi..benim bu üçüncü..negatifin ne olduğunu çok iyi biliyorum ve anlıyorum..son negatifler olsun..bidaha görmeyelim işallah..:))

canım o son negatifin olsun işallah..sen ilk denemiştin değilmi..benim bu üçüncü..negatifin ne olduğunu çok iyi biliyorum ve anlıyorum..son negatifler olsun..bidaha görmeyelim işallah..:))

evet kuzum ilk denememdi, hem de enteresan bir deneme..
anlatmışımdır , hatırlarsın belki ... ben klomen kullanıyordum , doktorum bana aşılama yapacaktı ... aşılamada şansımın düşük olduğunu öğrenince , aklımda olsun diye , sırf fikir almak için , ön görüşmeye gittim ben. tedaviye başlamak gibi bir niyetim yoktu.
klomen sonucu oluşan 4 yumurtam vardı, doktor onların üzerinden tüp bebeğe devam etti.
aklıma takılıp kalan hep o oldu aslında , sıfırdan tüp bebek yapsaydı belki de tutardı dedim.
Allahıma şükürler olsun ki transfer günü rahim kalınlığım 3 çizgiye tamamlanmıştı çünkü, süper bir rahim duvarı dedi doktor.
ama kısmet değilmiş , yada sebebi oymuş buymuş olmadı.
bir tanesi bile içimi hala bu kadar acıtırken , Rabbim sana kolaylıklar versin kuzum ve bu tedavin sana bebiş olsun , evlat olsun.

canım bazı tüp bebek tedavileri klomenlede başlatılıyor..benim olmuştu mesela..ama benim vucudum çok tepki vermiyor klomene...seninde istenilen büyüklüge geldikten sonra yumoşlar opu oluyor zaten..hiç kafan karışmasın..aşıma olsun yumurta takibi olsun..tüp olsun kullanılan ilaçlar yumoş büyütücü..seninde klomenle bile 4 büyümüş çok güzel..herşeyin vakti saati oluyor..yaratan allah ne zaman dilerse olacak canım benim..benimde ilk negatifim çok ağır gelmişti bana..işallah aldığız son negatifler olsun..bak endoda da sorun yok senin..benimde bu ay çok şükür olmadı..allah bundan sonra yüzümüzü güldürsün hepimizin işallah..

hee kuzumm biliomm mini tüp onun adı..
süper doktorum bana mini tüp uygulamış oldu böylece

kısmet canımm kızmet kuzumm , nasipten kısmetten öteye yol yokkk

duovamm kuzumm , isviçreli çikolatammm nasılsınn , hoşgeldinn

canlı selam duova..nasılsın canımm

Iyiyim canim senden ne haber umarim daha iyisindir. kursum vardi bugün az evvel geldim.topikte baktim kim neler yapmis okudum biraz sonra yemek yapmaya basladim. yavas yavas pisiyor yemegim senin evde yardimci olan varmi? yemek yapmaya falan temzligi zaten sen transfer öncesi ayarlamissindir.iyi bak kendine canim hic belirti falanda arama bende hic olmadi herkeste olmuyor biliyorsun.

Iyiyim canim sagolasin kustaydim. bugün sabah bir ara girip ciktim topikte kimse yoktu senden güzel haberleri aldik sira, ümmüselemede sonrada sira bizim güzel haberlerde hadi bakalim.

canım ben kendim yemek yapıyorum eşimde evi temizliyo..daha doğrusu temizliliyor gibi yapıyor..:)) o şekilde idare ediyorum canım..belirti yok canım 5.gün..bakalım allahtan hayırlısı..ne kursuna gidiyorsun canım..yurt dışında bi sürü kurs vardır ne güzel..

Canim, dil kursuna gidiyorum.

insallah sonuc pozitif olur kizkardesinin dugunune hamile hamile gidersin canim

bak bak neymis o alternatifler ogrenilibirmiyiz belki bizede bi faydasi olur

Selam merak eden arkadaşlara durum bildiriyorum 
08.06.2016’da tedaviye başladım.
gonalf 150 ve merional 2 toz bir sıvı şeklinde 9 gün kullandım
16.06.2013 yumurta çatlatma iğnesi ve Salı 18.06.2013 de OPU oldu.
Opudan sonra progeston ve histam iğne oluyorum. Folibol ve coraspin verdiler.
Bugün haber bekliyorum 4 döllenmiş yumurtamız vardı  yumurtaların durumunu ve
Transfer tarihini söyleyecekler.
Çok heyacanlıyım 

İşten hızlıca yazdım imla kuralları ve bozuk cümleler için kusura bakmayın

4 dollenmis yumurta harika bi haber aslinda degil mi? insallah iyi haberler alirsin biran once hayirlisiyla transferin gerceklesir.

kuzum senin ki kisa protokol mu oluyor simdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…