- Konu Sahibi akideciknane
-
- #2.261
selamm kuzummm
Çok şükür iyiyim ve her şey yolunda.
sen nasılsın bakalım , stres ve panik yok değil mi ?
testi kız kardeşinin nikahı sebebi ile erken yaptırmak istiyorsun ya , sonuç olumsuz çıkarda ( olmasın inşallahh )
kız kardeşinin en mutlu gününde , üzüntünle yaşamak zorunda kalırsan , yani bence yaptırma bekle... bence dedim amaaa
canım sen kaçıncı gün yaptırmıştın..11. gün az çok belli olmazmıki..sonuca göre yola çıkıcam.. hayırlısı bakalım..canım benim sakin olmaya çalışıyorum.. hastaneden beni arayıp söyliyceklermiş gününü..artık mecbur günü bekleriz..
12. gün yaptırmıştım ama negatif çıkmıştı biliyorsun.hem de ne negatif , hiç tutunma olmamış gibi...
dilerim sen yüksek hcg değerleri görürsün kuzum benim
canım o son negatifin olsun işallah..sen ilk denemiştin değilmi..benim bu üçüncü..negatifin ne olduğunu çok iyi biliyorum ve anlıyorum..son negatifler olsun..bidaha görmeyelim işallah..:))
evet kuzum ilk denememdi, hem de enteresan bir deneme..
anlatmışımdır , hatırlarsın belki ... ben klomen kullanıyordum , doktorum bana aşılama yapacaktı ... aşılamada şansımın düşük olduğunu öğrenince , aklımda olsun diye , sırf fikir almak için , ön görüşmeye gittim ben. tedaviye başlamak gibi bir niyetim yoktu.
klomen sonucu oluşan 4 yumurtam vardı, doktor onların üzerinden tüp bebeğe devam etti.
aklıma takılıp kalan hep o oldu aslında , sıfırdan tüp bebek yapsaydı belki de tutardı dedim.
Allahıma şükürler olsun ki transfer günü rahim kalınlığım 3 çizgiye tamamlanmıştı çünkü, süper bir rahim duvarı dedi doktor.
ama kısmet değilmiş , yada sebebi oymuş buymuş olmadı.
bir tanesi bile içimi hala bu kadar acıtırken , Rabbim sana kolaylıklar versin kuzum ve bu tedavin sana bebiş olsun , evlat olsun.
canım bazı tüp bebek tedavileri klomenlede başlatılıyor..benim olmuştu mesela..ama benim vucudum çok tepki vermiyor klomene...seninde istenilen büyüklüge geldikten sonra yumoşlar opu oluyor zaten..hiç kafan karışmasın..aşıma olsun yumurta takibi olsun..tüp olsun kullanılan ilaçlar yumoş büyütücü..seninde klomenle bile 4 büyümüş çok güzel..herşeyin vakti saati oluyor..yaratan allah ne zaman dilerse olacak canım benim..benimde ilk negatifim çok ağır gelmişti bana..işallah aldığız son negatifler olsun..bak endoda da sorun yok senin..benimde bu ay çok şükür olmadı..allah bundan sonra yüzümüzü güldürsün hepimizin işallah..
canlı selam duova..nasılsın canımm
hee kuzumm biliomm mini tüp onun adı..
süper doktorum bana mini tüp uygulamış oldu böylece
kısmet canımm kızmet kuzumm , nasipten kısmetten öteye yol yokkk
duovamm kuzumm , isviçreli çikolatammm nasılsınn , hoşgeldinn
Iyiyim canim senden ne haber umarim daha iyisindir. kursum vardi bugün az evvel geldim.topikte baktim kim neler yapmis okudum biraz sonra yemek yapmaya basladim. yavas yavas pisiyor yemegim senin evde yardimci olan varmi? yemek yapmaya falan temzligi zaten sen transfer öncesi ayarlamissindir.iyi bak kendine canim hic belirti falanda arama bende hic olmadi herkeste olmuyor biliyorsun.
canım ben kendim yemek yapıyorum eşimde evi temizliyo..daha doğrusu temizliliyor gibi yapıyor..:)) o şekilde idare ediyorum canım..belirti yok canım 5.gün..bakalım allahtan hayırlısı..ne kursuna gidiyorsun canım..yurt dışında bi sürü kurs vardır ne güzel..
.dünden beri daha sakinim her iki sonucada alıştırmaya çalışıyorum kendimi..5. gün bugün herhangi bir belirti yok..ne uykum geliyor.. ne açlık çeekiyorum..:)) lejana seni gördüğüm iyi oldu ben de sana sormak istiyordum bu bekleme dönemin nasıl geçti..belirtilerin oldumu...çok öprüm sizleri..
sevgili deti ,
dilerim bu aşamadan sonra her şey yolunda gider , süper kalite embriyolarla transferin olur ve bir sonraki haberin , vereceğin
" hamileyimmmm " haberi olur.
değişen tüp bebek yönetmeliği ile , bizim yaşımızdaki çıtırlara en fazla 2 embriyo transfer ediliyor.
bilgisini mutlaka vermişlerdir sana ama kalanlar , yeterli kalitede ise , dondurulup , tekrar bebek sahibi olmak istediğinde kullanılıyor.
ama dilerim bu uğraşın sana bebek olarak hatta bebekler olarak döner , kalan embriyoların da kaliteli olur ve istersen onları da kullanıp kocamannn bir aile olursunuz.
kuzum ben de çok öpüyorum seni..
sen ne yapacağını biliyorsun ama yine de , sakinliğini korumaya devam et. aklından hiç bir kötü düşünceyi geçirme, kötü ve seni üzecek hiç bir şeyi okuma , izleme , konuşma , hatta yanında konuşulmasına izin verme..
konuşurlarsa eğer , kabız olmamak için kabak çekirdeği yiyorsun ya , kabuklarını " puuuu " diye suratlarına at. tamam mı
test gününden önce test yapma , belirti arama bir de
kuzum sağ olasınnn
Rabbimin izniyle beni kimse tutamaz ki artıkk
hele bir de bir diğer Holland muhabirimiz elfje'den , alternatif yöntemler öğrenmişim ki bugünn... pehhhhh
çay ve kısır partilerine gelinceeee
akşamları pek müsait olmayıs belki o yüzden didimmm
valla kuzum kutladımmm, hemi de 3 distilesi ile
en kocamanından çikolata al yada kocamannn dondurmaa
içkiyle aran yoktu diye biliyorumm:44:
kocana söyle ama o kutlamasınn
bak bak neymis o alternatifler ogrenilibirmiyizbelki bizede bi faydasi olur
mail atarım sana kuzum..
bende açıklamalı anlatım mevcut...holland muhabirimiz elfjemden aldım
kısaca wang diyelimm, annadınnnn
Kisaca wang bu nedir brezeeygüldügüme bakma cidden anlamadim.
mail atarım sana kuzum..
bende açıklamalı anlatım mevcut...holland muhabirimiz elfjemden aldım
kısaca wang diyelimm, annadınnnn
Selam merak eden arkadaşlara durum bildiriyorum 
08.06.2016’da tedaviye başladım.
gonalf 150 ve merional 2 toz bir sıvı şeklinde 9 gün kullandım
16.06.2013 yumurta çatlatma iğnesi ve Salı 18.06.2013 de OPU oldu.
Opudan sonra progeston ve histam iğne oluyorum. Folibol ve coraspin verdiler.
Bugün haber bekliyorum 4 döllenmiş yumurtamız vardı  yumurtaların durumunu ve
Transfer tarihini söyleyecekler.
Çok heyacanlıyım 
İşten hızlıca yazdım imla kuralları ve bozuk cümleler için kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?