inşallh hayırlı sonucunu göreceğiz ummüseleme.... söylediklerini not alacağım, nar suyunu içiyorum, ben tedaviye başladım, adetin üçünçü günü minik minik yumoşlar vardı, en azından 1 tane büyük olsa idi ama yoktu, neyse 5 gün içtim hapımı yine kayda değer büyümemişler, dr iptal edebiliriz ya da bir kaç gün daha hap içip tekrar bakabiliriz dedi, bir kaybım olmayacağı için tamam dedim, yarın dr gidiyorum duruma göre ya devam ya da iptal edeceiğiz... bu ay ara mı versem diyordum , biraz isteksizdim sanki, aynen tedaviye yansıdı mı nedir,,, neyse hayırlısı olsun..... iptal olabilir tedavi anlaayacağın,,,, 2 tane 8 hücreli 3.gün embryom donmuş halde duruyor ama endo yüzünden transfer olamıyorum, yani canım biri olsa biri olmuyor, bu sınav bizi daha ne kadar zorlayacak meraktayım,
sen ne güzel endo sorunu yaşamadın, inan o da çok zor, yapacak pek birşey yok... senin adına sevindim buna,,, inşallah bebiş de tutunur ve sağlıkla kucağına alırsın.......
doktor rahim filmi ve histereskopiye neden gerek yok diyor anlamadım,,, belki en son myom ameliyatımı da o yaptı ya,,, sorun olmadığını mı gördü ki..... bir de myomun bulunduğu yer endo ile ilgisi yok demişti, belki de o yüzden gerek görmüyor... çok istiyorsan da yaparız dedi...... şimdilik yumurta biriktirdiğimizden biraz erteledik....... organik nar suyunu içiyorum bakalım hayırlısı
selcan ben de baktım netten, sanırım artısı kadar eksisi de var..... benim doktor gerek yok dedi,,,, illa ki istersen yapalım diyor, ben de karışıığım bu konuda.
canim bende cok ama cok karisigim. ben hemen bu sabah yarin icin randevu yaptim doktorumla. detayli bilgi istiycem yoksa siyircam hee
birde illa ki hsg olucak diye bi kaide de yok kucuk bi operasyonlada bakabiliyorlarmis. bu seferde anestezi derdi var. ayyyy bunaldim ben