• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ne zor bi surec Allah yardimcin olsun canim. hersey olacagina variyor ummucum napsak bos.

insallah zarar gormemistir bebegin sana tutunmustur kuzum.

işallah canım biraz da evde olunca herşeyi düşünüyosun..:) herşey allahın hikmetinde en güzel embriyoları koyuyorlar ama yine olmayınca olmuyor..sabretmek ve dua etmekten başka yapcak bişey yok...

işallah canım biraz da evde olunca herşeyi düşünüyosun..:) herşey allahın hikmetinde en güzel embriyoları koyuyorlar ama yine olmayınca olmuyor..sabretmek ve dua etmekten başka yapcak bişey yok...

biz kadinlarda taktimi fena takiyoruz hee dimi:30:

of benide bu antibiyotik mahvetti ya midem cok fena:53:

breezey napti acaba bugun sonuclarinin cikma ihtimali vardi:44:

bitane dertsiz kul yok Allah yardimcimiz olsun..amin

canım benim çok afedersin görmemişim canım.:16::16:.ibekleme süresindeyim bakalım hayırlısı allahtan..ananas kan sulandırıcı kullandığım için yemedim kabak çekirdeğinide iyi oldu hatırlattın canım..sen neler yapıyorsun tedaviye başladınmı..benim endo çok iyiydi ama ölçmedi doktor..sadece çif çizgi var gayet iyi dedi..adetin 5. günü inceydi ama doktor etrofem vermedi..bende ne yaptım günde iki estrom içtim..birde organik nar suyuna ev yapımı nar ekşisi gerçek nar ekşisi olcak canım kattım günde koca iki bardak içtim..7.gün gittiğimde doktor endo çok iyi çif çizgi çıkmış..ben sana estrofem versem böyle olmazdı..gelişen yumurtan sayesinde östrojen salgıladığı için oldu dedi..haberi yok yaptıklarımdan..he hee dedim içimden :))inanki tavsiye ederim canım..birde adetten 5 gün önce 1. tüp bebekte doktorum bana böye başlatmıştı yumoşlar içiin estrofem kullanmıştım yine aynen öyle yaptım..ve e2 değerim adetin 2. günü 38 di canım ..tavsiye ederim nasıl olsa herşeyi yağoyoruz..bkalım sonuç ne olcak..allah hepimizi yüzünü güldürsün:16::16:

inşallh hayırlı sonucunu göreceğiz ummüseleme.... söylediklerini not alacağım, nar suyunu içiyorum, ben tedaviye başladım, adetin üçünçü günü minik minik yumoşlar vardı, en azından 1 tane büyük olsa idi ama yoktu, neyse 5 gün içtim hapımı yine kayda değer büyümemişler, dr iptal edebiliriz ya da bir kaç gün daha hap içip tekrar bakabiliriz dedi, bir kaybım olmayacağı için tamam dedim, yarın dr gidiyorum duruma göre ya devam ya da iptal edeceiğiz... bu ay ara mı versem diyordum , biraz isteksizdim sanki, aynen tedaviye yansıdı mı nedir,,, neyse hayırlısı olsun..... iptal olabilir tedavi anlaayacağın,,,, 2 tane 8 hücreli 3.gün embryom donmuş halde duruyor ama endo yüzünden transfer olamıyorum, yani canım biri olsa biri olmuyor, bu sınav bizi daha ne kadar zorlayacak meraktayım,
sen ne güzel endo sorunu yaşamadın, inan o da çok zor, yapacak pek birşey yok... senin adına sevindim buna,,, inşallah bebiş de tutunur ve sağlıkla kucağına alırsın.......
canım histereskopi olman iyi olur endo inelince yapışıklık olabiliyormuş..bende öyle olmuştu..histereskopide açıldı..ve histereskopim kışa denk gelmişti bol bol doğal nar suyu sıkıp içiyordum düzelmişti..ama nasr bulamadığım zamanlarda tekrar incelmişti canım..şimdide böyle bir şey yaptım faydasını gördüm..denediğim için sanada rahatlıkla tavsiye ediyorum..adetten 5 gün önce estrofem ben 2 içtim sen 3 de içebilirsin..adet olunca bırakıyorsun..adetin 5.günü organik nar suyuna doğal nar ekşisi ev yapımı kattım bol bol içtim..dene derim..:16:
doktor rahim filmi ve histereskopiye neden gerek yok diyor anlamadım,,, belki en son myom ameliyatımı da o yaptı ya,,, sorun olmadığını mı gördü ki..... bir de myomun bulunduğu yer endo ile ilgisi yok demişti, belki de o yüzden gerek görmüyor... çok istiyorsan da yaparız dedi...... şimdilik yumurta biriktirdiğimizden biraz erteledik....... organik nar suyunu içiyorum bakalım hayırlısı
kotu dusunme canim lutfen biliyorum cok zor ama ferah olmaya calis. Allahtan herseyin hayirlisi.

bende simdi aile hekiminden geldim. enfeksiyon icin antibiyotik verdi. biraz sakinlestirdi beni ne yalan soyleyim.

yarin sabaha da hastanede kendi doktorumla randevu yaptim. neden hsg istemedigini bi ogreniyim bakalim.

yalniz dikkatimi ceken (3gundur nette arastiriyorum) jinekologlar bu rahim filmi taraftari degil. mutlaka bi bildikleri var:44:
selcan ben de baktım netten, sanırım artısı kadar eksisi de var..... benim doktor gerek yok dedi,,,, illa ki istersen yapalım diyor, ben de karışıığım bu konuda.
ayy canım baya karışığım ..vucudumu dinliyorum olumlu belirti bulamıyorum..bi öyleyi bi böyle..:)) transferim zor geçti doktor iki defa değiştirdi katateri..acaba zarar gördümüki...:53: hayırlısı allahtan..hayırlı haberler vermeyi nasip etsin hepimize işallah.:16:
ümmüseleme, belirti arama canım, bu işin kesin bir kuralı yok biliyorsun, en azından strese sokma kendini.
kaç kere mesaj attım sana hiçbiri gelmedi sanırım sorun ne anlamıyorum özelden telini yaz istersen konuşamadık bir türlü
canım, mesajların geldi, ben de sana attım, benimkiler mi gelmedi acaba,,,, az sonra tekrar atacağım , umutluyum sen de cevap atarsın, sanırım sorun yoktur... ben hergün hemen hemen giriyorum nete,,,,,, olmazsa tekrar yazışırız.......

inşallh hayırlı sonucunu göreceğiz ummüseleme.... söylediklerini not alacağım, nar suyunu içiyorum, ben tedaviye başladım, adetin üçünçü günü minik minik yumoşlar vardı, en azından 1 tane büyük olsa idi ama yoktu, neyse 5 gün içtim hapımı yine kayda değer büyümemişler, dr iptal edebiliriz ya da bir kaç gün daha hap içip tekrar bakabiliriz dedi, bir kaybım olmayacağı için tamam dedim, yarın dr gidiyorum duruma göre ya devam ya da iptal edeceiğiz... bu ay ara mı versem diyordum , biraz isteksizdim sanki, aynen tedaviye yansıdı mı nedir,,, neyse hayırlısı olsun..... iptal olabilir tedavi anlaayacağın,,,, 2 tane 8 hücreli 3.gün embryom donmuş halde duruyor ama endo yüzünden transfer olamıyorum, yani canım biri olsa biri olmuyor, bu sınav bizi daha ne kadar zorlayacak meraktayım,
sen ne güzel endo sorunu yaşamadın, inan o da çok zor, yapacak pek birşey yok... senin adına sevindim buna,,, inşallah bebiş de tutunur ve sağlıkla kucağına alırsın.......

doktor rahim filmi ve histereskopiye neden gerek yok diyor anlamadım,,, belki en son myom ameliyatımı da o yaptı ya,,, sorun olmadığını mı gördü ki..... bir de myomun bulunduğu yer endo ile ilgisi yok demişti, belki de o yüzden gerek görmüyor... çok istiyorsan da yaparız dedi...... şimdilik yumurta biriktirdiğimizden biraz erteledik....... organik nar suyunu içiyorum bakalım hayırlısı

selcan ben de baktım netten, sanırım artısı kadar eksisi de var..... benim doktor gerek yok dedi,,,, illa ki istersen yapalım diyor, ben de karışıığım bu konuda.

canim bende cok ama cok karisigim. ben hemen bu sabah yarin icin randevu yaptim doktorumla. detayli bilgi istiycem yoksa siyircam hee:27:

birde illa ki hsg olucak diye bi kaide de yok kucuk bi operasyonlada bakabiliyorlarmis. bu seferde anestezi derdi var. ayyyy bunaldim ben:53:

Son düzenleme:

canim bende cok ama cok karisigim. ben hemen bu sabah yarin icin randevu yaptim doktorumla. detayli bilgi istiycem yoksa siyircam hee:27:

birde illa ki hsg olucak diye bi kaide de yok kucuk bi operasyonlada bakabiliyorlarmis. bu seferde anestezi derdi var. ayyyy bunaldim ben:53:
ben de bunaldım, sanki hiç yol alamıyormuşum gibi...... günler aylar hatta yıl geçti,,,

hsg veya histereskopi her neyse yapmaya karar vermenin zorlugu benim için surada::::: ya bir zarar verirse........ fazla vakit kaybetmek istemiyorum, yaş 43 idi 44 oldu.......... benim için 1 ay bile çok önemli.........

sen fazla kafana takma en azından yumurtaların iyi, önceki hamileleğin var...... bu da bizden daha kolay olacağını gösterir..... ben senden umutluyum , kendiliiğinden bile olabilir....... hayırlısı ne ise Yüce Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin.....

ben de bunaldım, sanki hiç yol alamıyormuşum gibi...... günler aylar hatta yıl geçti,,,

hsg veya histereskopi her neyse yapmaya karar vermenin zorlugu benim için surada::::: ya bir zarar verirse........ fazla vakit kaybetmek istemiyorum, yaş 43 idi 44 oldu.......... benim için 1 ay bile çok önemli.........

sen fazla kafana takma en azından yumurtaların iyi, önceki hamileleğin var...... bu da bizden daha kolay olacağını gösterir..... ben senden umutluyum , kendiliiğinden bile olabilir....... hayırlısı ne ise Yüce Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin.....

Canım Merhaba,
Bende 44 yaşındayım ve operatif histeroskopi yaptırdım mayıs ayında hiçbir sıkıntısı olmuyor.3-5 gün biraz kanama hepsi bu.
Ama herşey cd de görünüyor ve doktor için daha aydınlatıcı oluyor.Ayrıca HSG yede gerek kalmamış oluyor.Radyasyonda almıyorsun hem.Bence hiç çekinme .Tedavide ne aşamadasın ? nerede tedavi oluyorsun canım.Sevgiler,

biz kadinlarda taktimi fena takiyoruz hee dimi:30:

of benide bu antibiyotik mahvetti ya midem cok fena:53:

breezey napti acaba bugun sonuclarinin cikma ihtimali vardi:44:

bitane dertsiz kul yok Allah yardimcimiz olsun..amin

breezeyi bende merak ediyorum..işallah iy sonuçları çıkmıştır..brezey haberlerini bekliyoruz canım..selcan hiç stres olma..sende hiç bi sorn yok..gör bak herşey güzel olcak boş yere canını sıkma canım..allah hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda canım..sizin orda doktorlar nasıl muhabetleri nasıl biraz anlatırmısın canım..muayeneleri nasıl..bugün duovada hiç girmedi..:53:

canım baya zorlu bi mücadele içindeyiz..sende işallah en yakın zamanda mükafatını alacaksın canım..onca emek boşa gitmiycektir..eğerki tedavin iptal olursa bu dediğimi yap derim ..organik narsuyuna nar ekşisi ve estrofem..:)) nasıl olsa embriyoların seni bekliyor..yatağını hazırlamaya çalış işallah güzel bi yatak hazırlıycaksın..:) yatagını beğenecek hiç gitmiycek işallah..tedavinle ilgili haberlerini bekliyoruz..doktorun demekki ihtiyaç duymuyor..sorun yok demekki canım..yaşımız ilerliyor evet ama allah hangi yaşta dilerse o zaman veriyor neyapalım..şu an endo kaç ..

canım aklıma bir şe geldi önce yumurta toplama işini bırakıp öncelik endoya versen endoyu kalınlaştırıp o iki embriyonu transfer ettirsen..bu yaz işallah her şey güzel olsun senin de göbiş bebiş dolsun..hepimizin güzel haberlerini duymak nasip olsun..:16:

Nasilsiniz umarim hepiniz iyisinizdir, iyi olmanizi diliyorum.

Selcankerem,daha belirli bir sorunun yok simdiden stres yapmaya basladin. halbuki gecen aylarda en umutlu olanimiz sendin. ne
cabuk unuttun az rahat ol cok düsünme arastirmada cok sanirim temmuzda belli olacak ne kaldi zaten temmuza.

ümmüseleme,canim hic tüp tedavisi olmadim bilmiyorum ama gögüs agrin olmus. bu sorun almaz bence hormonlarin tedaviden etkilendiler ondandir belki pozitif düsünmelisin. birazda kendini dinliyorsun ondandir sakin aklina olumsuzluk getirme az kaldi güzel haberlerini vereceksin bize insallah.

brezeey,nerelerdesin merak ediyoruz hepimiz sonucu alacaktin bize yaz lütfen!

Selcankerem,daha belirli bir sorunun yok simdiden stres yapmaya basladin. halbuki gecen aylarda en umutlu olanimiz sendin. ne
cabuk unuttun az rahat ol cok düsünme arastirmada cok sanirim temmuzda belli olacak ne kaldi zaten temmuza.

ümmüseleme,canim hic tüp tedavisi olmadim bilmiyorum ama gögüs agrin olmus. bu sorun almaz bence hormonlarin tedaviden etkilendiler ondandir belki pozitif düsünmelisin. birazda kendini dinliyorsun ondandir sakin aklina olumsuzluk getirme az kaldi güzel haberlerini vereceksin bize insallah.

duova merhaba nasıl gidiyor..neler yapıyorsun..ovülasyon takibi yaptınmı..bende dediğin gibi evde olunca kendimi çok dinliyorum..:)) hakkımızda hayırlısı canım..3.günüm bugün..embriyo ikinci gün olunca aslında ikinci günde sayılır..:):16::16:

duova merhaba nasıl gidiyor..neler yapıyorsun..ovülasyon takibi yaptınmı..bende dediğin gibi evde olunca kendimi çok dinliyorum..:)) hakkımızda hayırlısı canım..3.günüm bugün..embriyo ikinci gün olunca aslında ikinci günde sayılır..:):16::16:

Yok canim ovulasyon takibi yapamadim bu ayi bosa gecirdik:44:cok takma kafana hesap yapip durma söyle olursa böyle olur falan :1:

:)) işallah canım hep böyle olur..bebğine kavuşursun..senin bebekler tek yumurta ikizimiysi..allah tekrar versin işallah..:16::16:

Sagolasin canim hic bilmiyorum burada ultrasona cok almiyorlar gebeleri düsük basladiginda hastanede ögrendik zaten 1 gün sonra ultrasonla bakilacakti düsükten 4 gün önce kontrolde bakildi ilk ultrasondu o zamanda suyu az icmisim tam anlayamadim pazartesi gel demisti pazar günü 17 subatta düsük basladi zaten ara ara leke geliyordu 1 haftadir.

breezeyi bende merak ediyorum..işallah iy sonuçları çıkmıştır..brezey haberlerini bekliyoruz canım..selcan hiç stres olma..sende hiç bi sorn yok..gör bak herşey güzel olcak boş yere canını sıkma canım..allah hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda canım..sizin orda doktorlar nasıl muhabetleri nasıl biraz anlatırmısın canım..muayeneleri nasıl..bugün duovada hiç girmedi..:53:

slm ummucum bugun nasiliz bakalim? stres yapmiyoruz unutma.

bende sabah kendi doktorum gittik. butun kafama takilanlari sordum hepsini acikladi bana. kesinlikle hsg ve histroskopiyi onermedi
riskleri bulundugu icin. tek tek anlatti benimde kafama yatti ne yalan soyleyim. bayagi bi sakinlestim yani stres selcan gitti umutlu selcen geri geldi:34:

yumurtaliklarda benim sivi birikimi olmadigini ultrasonda herseyin temiz oldugunu stres yapmamam gerektigini soyledi.
tuplerdeki tikanikligin aslinda bi caresi olmadigini da uzerine basa basa bildirdi ki ben nerde okuduysam tikali tupu aliyorlar.
forumda cok arastirdim bunu ben. bundan sonrasi Allahima kalmis. benim dosyada gitmis yakinda haber gelir insallah.

valla kuzum ben burdan hic sikayetci olmadim. burda tabiiki hersey farkli turkiye gibi degil. orda cebinden odedigin icin ne istersen aninda yapiliyor. gerekli gereksiz. lakin turkiyeden yeni gelenler icin zor tabi ben uzun sure burda oldugum icin aliskinim.

anlamadigin seyi 100 kerede olsa tekrarlar anlatirlar asla terslemezler.

evet haklisin kuzum ama doktorum beni bu sabah yine sakinlestirdi yine herseyi tekrar tekrar anlatti (zavalli kadin:37:)
ama stres yok artik umutlu selcan geri geldiiiiiiiii:52:

eger doktorun gerekli gormuyorsa yaptirma kuzum. benim doktorum yapsak bile tikali yapiskan tupleri acamiyoruz dedi.
rahim icin bisey diyememde. bizim icin en ideali tupbebek gorunuyor.

Allahin gonlune gore versin arkadasim. umarim tez zamanda bebisine kavusursun.

kuzuuummm hepimiz merak icindeyiz bi ses ver lutfen. sonuclarin ciktimi?
hadi daha fazla merak icinde koyma bizi:26:

Back