Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

her ülkenin kendine göre artılarıda var eksikliker gördüğüm kadarıyla..leke için progestan kullanıyormuydun..birde kan pıhtılaşma testini ilk fırsatta yaptır canım oda düşüğe sebeb oluyormuş..ikinci gebeliğinde kullanman gerekebilir..işallah bidahakine hiç bi sorun yaşamassın..

ohh maşallah stresi atmışsın ne güzel...bana oraı zor gibi geldi..rapor veriyorlarmı peki..ondada sorun çıkartabilirler..işallah temmuz ayı senin ayın olsun canım..gelsin bebişler..:)birde film histereskopi neden riskliymiş canım..

narkos verdikleri icin canim onu mumkun oldukca vermek istemiyorlar. kanama gecirme riskini goze alamiyorlar birde operasyon sirasinda tekrar yapisikliga sebeb olunabilir diye istemiyorlarmis.hadi baktik gorduk zaten acamayiz diyorlar. sadece yasi genc olan kadinlarda hemen tup bebek onermedikleri icin yapmayi goze alabiliriz diyor o da bazi durumlarda.

burda rapor diye bi olay yok tatlim. isyerini ariyorsun bildiriyorsun ise gitmiyorsun. iki hafta sonra falan seni sirket doktoru cagiriyor.
ona derdini anlatiyorsun. o gerekli gorurse seni eve yolluyor yoksa is veriyor ama o da hemen fulltime degil. gunde bir iki saat.
ben rahatim o konuda. bir iki ay evde kalabilirim tupbebek tedavisi basladiginda.

canım burda pek aneztezi yapmıyorlar rahim filminde..istresen bazı hastaneler yapıyor..histereskopide ofis tanı amaçlı olursa oda anestezisiz oluyor...canım işallah tüpten önce hamiş kalırsın..:) o şekilde çok kişi var tüpe hazırlanırken bi bakmışsın hamişsin..:)) gelişimlerini bekliyoruz canım..burdada özel hastaneler raporu rahatlıkla veriyor devlette oda sıkıntı..tanıdık manıdık bulacandaa..

rahim filminde burda da anestesi yok tatlim. insallah canim ya insallah keske oyle bisey olsa ama bebeklerimiz olsunda saglikla hayirlisiyla nasil olursa olsun tup veya degil.

cok sukur ki bizim rapor derdimiz yok.

huuu huuuuuuu kızlarrrrrr

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm

hepinizin bu muhteşem gelişimden de anladığınız üzeree , kolposkopi biyopsisi temiz çıktııı...

arayan soran , düşünen, dua eden , merak eden ve özleyen herkeşlere duyurulur

3 ay sonra , o da bebek istediğim için , tedbir amaçlı smear yapılacak.

yaniii yine mi güzelizzzzz yine miiii çiçekkkk

oohhh beeee rahatladim yemin ederim. catliycaktim nerdeyse meraktan. yakinda ismim merakli selcana cikicak.

kuzum cok cok ama cok sevindim hadi gozun aydin seninde esininde. eee bu ne demek oluyor bebek calismalarina fullgaz devam...

yoruldumm yahuuuuu

butun topik arkadaslarima iyi pazarlar diliyorum.
ummucum sana stres yasak biliyosun dimi sakin huzurlu ve neseli olmaya calisiyoruz.
tupun en buyuk dusmani stres bunu unutmuyoruz

ummucummm bakk , kendisi son derece sakin ve aklı başında olan selcanımız ( tırsak - stress ) sana ne diyor :)))
kuzum selcanımmm , stres herkeşlere yasak...tüpü olsun oomasın bilmem anlatabildim mi.
herkeşler , hep beraber sakin huzurlu ve neşeli olsunlar , hadi bakimmmmmm

ummucummm arkadaşımm , takılma hiç bir şeye... streslenme.Rabbim hayırlısını nasip et de... hayırlısıysa olacaktır. olmazsa bizim aklımızın ermediği bir sebebi vardır de , amam oldu mu tuttu mu diye kendine eziyet etme.
tedavin dilerim sana mutlulukların en büyüğünü getirir , hayırlı evlatlar nasip eder canım benim :)))

Sanada iyi pazarlar selcancigim,ümmüseleme tv izlemesin bence sakin ve huzurlu kalir kendimden biliyorum aksamdan bu yana cok rahatsiz oldum. Türkiyede olanlar olmaz bu kadar denecek bir durum yasaniyor malesef.

duovammm kuzumm , isviçreli çikolatammm

haklısınnn , her iki konunda da

bana gelelimm kuzummm
kolposkopi biyopsi temiz çıktı, yok bir şey yaniiiiiii

ben iyiyimm , çok mutluyummm, Allahıma şükürler olsun.
sen nasılsınnn.
dilerim kucağına bebişler olarak dönecek bir tedaviye başlarsınnn

Son düzenleme:

Cok sükür canim, cok bekledik haber veresin diye güzel haberlerle geldin.calismalara devam umarim cok gecikmeden gelsin bebegin.

Cok sükür canim, cok bekledik haber veresin diye güzel haberlerle geldin.calismalara devam umarim cok gecikmeden gelsin bebegin.

teşekkür ederim canımmm arkadaşlarım.

amaa isteyerek bekletmedim sizi...

birincisi , dün test sonucum çıkacak diye stress oldum, işe güce gitmedim.
TR de grev olduğunu unuttum stresten.doğal olarak da dün alamadım sonucumu.
bugün gittim , aldım , onda da doktoru beklemek gerekti ama sonra öğrendim ki doktor saat 3 ten sonra gelecekmiş , bende kendi doktoruma gittim.
ee haliyle trafikk derkenn, biraz geciktim, kusuruma bakmayın.

Allahıma şükürler olsun ki temiz çıktı.

eeee artık bunu ben bu akşam bir güzel kutlarımmm

kutla canim kutla bunu sonuna kadar hakettin. cal felekten bi gece bende son zamanlarda yasadigim stresten dolayi kendimi mukafakatlandirmayi dusunuyorum. ihtiyacimiz var ayol boyle seylere dimi
acep ne alsam kendicagizima

yok canim lekelenme icin ilac vs. verilmedi. hersey normal dendi folic asit onu bile biraktirmisti doktor 2. aya kadar ben kendim aldim. doktor ögrenince biraktirdi.burada dogal sürece birakiyorlar ara ara leke gelmeye basladiginda, bana yat uzan dinlen vs.bile denmedi. sonradan ögrendim sürekli yatan varmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…