yoruldumm yahuuuuu
ummucummm bakk , kendisi son derece sakin ve aklı başında olan selcanımız ( tırsak - stress ) sana ne diyor :)))
kuzum selcanımmm , stres herkeşlere yasak...tüpü olsun oomasın bilmem anlatabildim mi.
herkeşler , hep beraber sakin huzurlu ve neşeli olsunlar , hadi bakimmmmmm
ummucummm arkadaşımm , takılma hiç bir şeye... streslenme.Rabbim hayırlısını nasip et de... hayırlısıysa olacaktır. olmazsa bizim aklımızın ermediği bir sebebi vardır de , amam oldu mu tuttu mu diye kendine eziyet etme.
tedavin dilerim sana mutlulukların en büyüğünü getirir , hayırlı evlatlar nasip eder canım benim :)))
duovammm kuzumm , isviçreli çikolatammm
haklısınnn , her iki konunda da
bana gelelimm kuzummm
kolposkopi biyopsi temiz çıktı, yok bir şey yaniiiiiii
ben iyiyimm , çok mutluyummm, Allahıma şükürler olsun.
sen nasılsınnn.
dilerim kucağına bebişler olarak dönecek bir tedaviye başlarsınnn
bakın size kısaca ne anlatacağım...
küçük kardeşimin eşi ki 35 yaşında kendisi. ilk bebeğini yaklaşık 3,5 yıl önce kucağına aldı.
ondan sonra bebek isterlerken , olmaması sonucu doktora gittiler , bir gördü ki erken menapoz başlamış.
40 ile 60 gün arası süren regl dönemleri , tekrarlanan fsh testleri falan derkennnn
hamileeeeee
hem de normal yollardan , doğal doğal , hormonsuz
Rabbim nasip ederse 4. yiğenim yoldaaa
artık bir kere daha inandım ki , Rabbim yazdıysa , olmaması için bir sebep yok. olmuyorsa yazmamıştır ve elbette bizim için hayırlısı budur.
üzülmeyin , bunalmayın , darlanmayın topikdaşlarımmm...
Her şey güzel olacakkkk
senin isminin çıkmadığı bir akıllı usu selcan kaldı zatennn
kiii ben de kendi adıma öyle olmayacağımm diye çok üzülüyorummm
hepinizi kocamannn kucaklıyor ve öpüyorummmm
heee önemli not : kısır ve çay partileri görülen lüzum üzerine ertelenmiştir :))))))))))
çok sevindim canım benim..
seni çok merak ediyorduk güzel haberler duyduk şükür..:)) bundan sonra sana bol çalışmalı günler diliyorum..
bende sakin olmaya çalışıyorum canım..herşeyin hayırlısı..bugün özellikle sakinlik geldi kaderin önüne geçilmiyor çünkü..allah hepiizin yardımcısı ılsun..