kızlar selam, artık hafta sonları giremiyorum, 3 ay kadar bir kursa gitmem gerekiyor... oyüzden biraz kopuyorum sizden, ama okumaya çalıştım yine de.... bir de malum bu aralar tv den memleketin halini takip edince nete giremedim... şimdi gelelim mesajlarınıza...
ümmüseleme, transferin hayırlı olsun... tutacağı varsa o embriyo 2.kalite de olsa, tutacak canım.... sen şimdi hiç bunu düşünme.... sana daha önce yazmıştım ama görmedin sanırım, endonun kalınlığını öğrenebildin mi merak ettim.
selcankerem, benim de rahim filmim yok, ben istedim dr gerek yok dedi,,, ben ekimde myom ameliyatı olmuştum, acaba ondan mı gerek yok diyor bilemiyorum, ben de meraktayım,,,, benim endo kalınlaşmıyor ya, belki ben de çektiririm karar veremedim henüz.
bu arada smear testinin yılda 1 yapılması gerekiyor diye biliyorum.
canım ya, sen de az çekmedin , inşallah herşey güzel olacak.....
canım umarım herşey yolunda gider, yumoşlar kaliteli olur ve transefer olursun.... ve hamileeeeeeeeeee kalırsın.
ummüseleme, benim endo incelmesi var bence,,, ben de mi çektirsem , bir türlü karar veremedim yahu....... film mi yoksa histereskopi mi , ona da karar veremiyorum... bu arada ananas ve kabak çekirdeğini unutmuyorsun değil mi.
canım bence de opudan sonra yaptır...... için rahat olsun.....