• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

butun topik arkadaslarima iyi pazarlar diliyorum.

ummucum sana stres yasak biliyosun dimi sakin huzurlu ve neseli olmaya calisiyoruz.

tupun en buyuk dusmani stres bunu unutmuyoruz:20:

canım benim çok sağol..:16:sanada iyi hafta sonları ve iyi çalışmalar..:)):9:bu bekleme dönemi ne zor sakin olmaya çalışıyoum elimden geldiğince..ne umutlanmak istiyorum ne umutsuzluk aradyım allahım sen yardım et..:) :38:

butun topik arkadaslarima iyi pazarlar diliyorum.

ummucum sana stres yasak biliyosun dimi sakin huzurlu ve neseli olmaya calisiyoruz.

tupun en buyuk dusmani stres bunu unutmuyoruz:20:

Sanada iyi pazarlar selcancigim,ümmüseleme tv izlemesin bence sakin ve huzurlu kalir kendimden biliyorum aksamdan bu yana cok rahatsiz oldum. Türkiyede olanlar olmaz bu kadar denecek bir durum yasaniyor malesef.

Sanada iyi pazarlar selcancigim,ümmüseleme tv izlemesin bence sakin ve huzurlu kalir kendimden biliyorum aksamdan bu yana cok rahatsiz oldum. Türkiyede olanlar olmaz bu kadar denecek bir durum yasaniyor malesef.[/QUOTdaha

daha çok net başındayım canım.:16::16::37:.bi öyleyim bi böyle :)) ..

kızlar selam, artık hafta sonları giremiyorum, 3 ay kadar bir kursa gitmem gerekiyor... oyüzden biraz kopuyorum sizden, ama okumaya çalıştım yine de.... bir de malum bu aralar tv den memleketin halini takip edince nete giremedim... şimdi gelelim mesajlarınıza...

günaydın arkadaşlar:16::16: dün orta kalitede bir embriyo transferim oldu..dün hep yattım giremedim nete canlarım..transferim baya zor oldu...iki defa katater değeiştirdi doktor..embriyo resmine baktım 3 hücreli ikinci gün embriyosu..fragmantasyon var..allahım hayırlarla sonuçlandırsın..selcankerem rahim filmi mi çekilmeyi i düşünüyorsun..deti senin opu ne zaman duovacım nasıl gidiyor karar verdinmi ne yapacağına..
ümmüseleme, transferin hayırlı olsun... tutacağı varsa o embriyo 2.kalite de olsa, tutacak canım.... sen şimdi hiç bunu düşünme.... sana daha önce yazmıştım ama görmedin sanırım, endonun kalınlığını öğrenebildin mi merak ettim.

kuzum bende senin gibi dusunuyorum ama simdi netten okudum rahim filmini kolay kolay onermiyorlar.
en son adim olarak goruluyor. ama seninde soyledigin gibi aklim kalmasin mutlaka yaptircam. smear testi zaten mecbur gulum.
her 5 senede bir yaptirmak zorundasin. benim gecen sene agustosta yapildi.
selcankerem, benim de rahim filmim yok, ben istedim dr gerek yok dedi,,, ben ekimde myom ameliyatı olmuştum, acaba ondan mı gerek yok diyor bilemiyorum, ben de meraktayım,,,, benim endo kalınlaşmıyor ya, belki ben de çektiririm karar veremedim henüz.
bu arada smear testinin yılda 1 yapılması gerekiyor diye biliyorum.
ben ilk tüpe başlamadan rahim filmi çeilmişti..ikincide hiç bir şey yapılmadı negatif alınca ben dedim araştırılsın ..dediler gerek yok siszin bi çocuk var..yaşdan kaynaklı dediler..3.de başka merkeze gittim histereskopi deiler vee yapışılık varmış.açıldı...rahim ağzındada mozaik görünüm..kolposkopi olman lazım ve pıhtılaşma testleri.yapıldı...pıhtılaşma çıktı..kolposkop dan sonra smear 15 gün fiti tekrar kolposkop temiz dedi..evet yaşımdan dolayı yumoş az ve kalitesiz ama biz önemlerri alalım.gerisi. allahın taktiri..allah heepimizin yüzünü güldürsün..
canım ya, sen de az çekmedin , inşallah herşey güzel olacak.....

Hayırlı olsun. İnşallah sağlıklara bebeğin kucağında olur :) ben iğne ilaç ve işlem isimlerini öğrenmedim bi türlü! Öğrenmekte istemiyorum. Merkez ilgilensin ve yönlendirsin istiyorum. Doktor değilim hemşire değilim. hastayım ben. Ama bilmek gerekiyor sanırım. Hastane o kadar yoğun ki anlatamam. İlacını işlemini sormazsan zor öğreneceksin. benim ilaç saati geçiyordu kimsenin ilgilenecek hali yoktu!Yeşilkartlılara indirimli tüp bebek kampanyasıymış kalabalığın sebebi. İşin ticari boyutunu düşünemiyorum. sürümden kazanılıyor herhalde! çocuk isteğen yeşil kartlılarıda anlayamıyorum. Yahu doğsunda ne olursa olsun büyür düşüncesi var galiba. Ben şartlarım uygun olmadığı için iki kürtaj oldum. Üstelik Dr. Son şansınız olabilir 40 yaşındasınız dediği halde! Şuan 43 yaşındayım şartlarım uygun diye bu işe kalkıştım. Neyse bu konular kimine göre tartışmalı...
Sonuçta sabah 08:00 de ollarda düştüm. Şuan evdeim. Saatlerce beklettiler inanılmazdı. Biraz gerginim o yüzden..
Benim salı sabahı opu olacak. Umarım bir terslik olmaz. Ben işimden dolayıda çok stresliyim( izin filan)
Opu sabah olacak ben öğleden sonra çalışacağım. İnşallah bu kadar çabama değer ve yumurtlar boş çıkmaz.
Hepinize sakin mutlu günler arkadaşlar.

canım umarım herşey yolunda gider, yumoşlar kaliteli olur ve transefer olursun.... ve hamileeeeeeeeeee kalırsın.
canım yapışıklık için kür yok oparasyonla açıyorlar ..ama önce film çekilmen lazımki öyle bi sorun varmı çıksın..orda yapmasalar bile türkiyede geldiğinde yazın yaptırırsın kafan rahat eder..işallah hiçbirine gerek kalmaz bebiş cee der sana :)) benim test günü 24 haziran canım..rahimde yapışıklığın olduğunu sanmıyorum..bu tür sorunlar endo incelmesi olduğunda..kürtaş olduğunda düşük olduğunda oluşuyormuş..varsa tüpler enfeksiyona bağlı tıkanıklık olabilir..işallah yoktur canım..sen yeterki rahat ol..hepsinin çaresi var..
ummüseleme, benim endo incelmesi var bence,,, ben de mi çektirsem , bir türlü karar veremedim yahu....... film mi yoksa histereskopi mi , ona da karar veremiyorum... bu arada ananas ve kabak çekirdeğini unutmuyorsun değil mi.

Arkadaşlar malumunuz yaş ! Beyazlarım çıkmış :/ danışmana sordum boyatabilir miyim diye. Opu dan sonra boyatın dedi.
Yumurta kalitesini mi bozuyor acaba.. Bana biraz dikkat ediyoruz ilgileniyoruz görünmek için dedi sanki. Çünkü ben yoğunluğu eleştirdim biraz :)
Kimyasal sonuçta saç boyası! Ehhh ona bakarsan Taksim meydanda çalışıyorum, Cihangir'de oturuyorum. Son 17-18 gündür yediğim gazın haddi hesabı yok!
Bilemedim. Fikriniz nedir?

canım bence de opudan sonra yaptır...... için rahat olsun.....

kızlar selam, artık hafta sonları giremiyorum, 3 ay kadar bir kursa gitmem gerekiyor... oyüzden biraz kopuyorum sizden, ama okumaya çalıştım yine de.... bir de malum bu aralar tv den memleketin halini takip edince nete giremedim... şimdi gelelim mesajlarınıza...

ümmüseleme, transferin hayırlı olsun... tutacağı varsa o embriyo 2.kalite de olsa, tutacak canım.... sen şimdi hiç bunu düşünme.... sana daha önce yazmıştım ama görmedin sanırım, endonun kalınlığını öğrenebildin mi merak ettim.

selcankerem, benim de rahim filmim yok, ben istedim dr gerek yok dedi,,, ben ekimde myom ameliyatı olmuştum, acaba ondan mı gerek yok diyor bilemiyorum, ben de meraktayım,,,, benim endo kalınlaşmıyor ya, belki ben de çektiririm karar veremedim henüz.

canım umarım herşey yolunda gider, yumoşlar kaliteli olur ve transefer olursun.... ve hamileeeeeeeeeee kalırsın.

ummüseleme, benim endo incelmesi var bence,,, ben de mi çektirsem , bir türlü karar veremedim yahu....... film mi yoksa histereskopi mi , ona da karar veremiyorum... bu arada ananas ve kabak çekirdeğini unutmuyorsun değil mi.

canım benim çok afedersin görmemişim canım.:16::16:.ibekleme süresindeyim bakalım hayırlısı allahtan..ananas kan sulandırıcı kullandığım için yemedim kabak çekirdeğinide iyi oldu hatırlattın canım..sen neler yapıyorsun tedaviye başladınmı..benim endo çok iyiydi ama ölçmedi doktor..sadece çif çizgi var gayet iyi dedi..adetin 5. günü inceydi ama doktor etrofem vermedi..bende ne yaptım günde iki estrom içtim..birde organik nar suyuna ev yapımı nar ekşisi gerçek nar ekşisi olcak canım kattım günde koca iki bardak içtim..7.gün gittiğimde doktor endo çok iyi çif çizgi çıkmış..ben sana estrofem versem böyle olmazdı..gelişen yumurtan sayesinde östrojen salgıladığı için oldu dedi..haberi yok yaptıklarımdan..he hee dedim içimden :))inanki tavsiye ederim canım..birde adetten 5 gün önce 1. tüp bebekte doktorum bana böye başlatmıştı yumoşlar içiin estrofem kullanmıştım yine aynen öyle yaptım..ve e2 değerim adetin 2. günü 38 di canım ..tavsiye ederim nasıl olsa herşeyi yağoyoruz..bkalım sonuç ne olcak..allah hepimizi yüzünü güldürsün:16::16:

canım histereskopi olman iyi olur endo inelince yapışıklık olabiliyormuş..bende öyle olmuştu..histereskopide açıldı..ve histereskopim kışa denk gelmişti bol bol doğal nar suyu sıkıp içiyordum düzelmişti..ama nasr bulamadığım zamanlarda tekrar incelmişti canım..şimdide böyle bir şey yaptım faydasını gördüm..denediğim için sanada rahatlıkla tavsiye ediyorum..adetten 5 gün önce estrofem ben 2 içtim sen 3 de içebilirsin..adet olunca bırakıyorsun..adetin 5.günü organik nar suyuna doğal nar ekşisi ev yapımı kattım bol bol içtim..dene derim..:16:

hope işallah bu tedavinde bebğini kucağına alırsın..burdan aldığın günleride duyarız işallah..benim tek taş dün transfer edildi..transfer birazz zor geçti..ikinci gün orta kalitede ..allah ol derse ne olursa olsun olucaktır..hakkımızda hayırlı..

hay masallah tek tasina. yeterki zamani gelmis olsun. yoktan vareden Yüce Rabbim tek tasina da nefes hayat versin canim benim. kalitesi neymis hic bilem önemli degil. benim buradaki doktorum "bundan hayatta birsey olmaz" dedigimiz nice embriyolar bebis oldu dedi. o yüzden yeterki zamani gelmis olsun. senin tek tasin teyzelerinin gülü olacak insallah. gönlünü ferah tut canim hersey coooook güzel olacak.

hay masallah tek tasina. yeterki zamani gelmis olsun. yoktan vareden Yüce Rabbim tek tasina da nefes hayat versin canim benim. kalitesi neymis hic bilem önemli degil. benim buradaki doktorum "bundan hayatta birsey olmaz" dedigimiz nice embriyolar bebis oldu dedi. o yüzden yeterki zamani gelmis olsun. senin tek tasin teyzelerinin gülü olacak insallah. gönlünü ferah tut canim hersey coooook güzel olacak.

amin işallah canım..:16::16:bugün tek göğsüm ağrıdı..buda pek olumlu belirti değil..ama yinede allhın hikmetinde..her şeyin hayırlısı canım..bi gün işallah hepimizin müjdeli haberlerini duymak nasip olsun..:16::16:

Genç kızlar nasılsınız bakalım :)) valla havalar ısındı sabahtan beri terliyorum aslında ben çok sıcakları sevmem temmuzda falan napcaz bilmiyorum bide Ramazan geliyor Allah yardımcımız olsun. Eee bebiş hazırlıkları nasıl gidiyor? Ben bugün yarın adet olcam hormonlara bakılcak ona göre tedavi belirlencek inşallah

Genç kızlar nasılsınız bakalım :)) valla havalar ısındı sabahtan beri terliyorum aslında ben çok sıcakları sevmem temmuzda falan napcaz bilmiyorum bide Ramazan geliyor Allah yardımcımız olsun. Eee bebiş hazırlıkları nasıl gidiyor? Ben bugün yarın adet olcam hormonlara bakılcak ona göre tedavi belirlencek inşallah

hadi insallah canim. umarim hersey yolunda gider.

valla bence hic sikayet etmeyin biz hollanda da gunes olsun sicak olsun diye can atiyoruz.

beni de tupbebege sevk ettiler sartli sevk. ilk gorusmemiz temmuzun ortasini bulacak daha sonra ne nasil olucak duyucaz bakalim.

amin işallah canım..:16::16:bugün tek göğsüm ağrıdı..buda pek olumlu belirti değil..ama yinede allhın hikmetinde..her şeyin hayırlısı canım..bi gün işallah hepimizin müjdeli haberlerini duymak nasip olsun..:16::16:

kotu dusunme canim lutfen biliyorum cok zor ama ferah olmaya calis. Allahtan herseyin hayirlisi.

bende simdi aile hekiminden geldim. enfeksiyon icin antibiyotik verdi. biraz sakinlestirdi beni ne yalan soyleyim.

yarin sabaha da hastanede kendi doktorumla randevu yaptim. neden hsg istemedigini bi ogreniyim bakalim.

yalniz dikkatimi ceken (3gundur nette arastiriyorum) jinekologlar bu rahim filmi taraftari degil. mutlaka bi bildikleri var:44:

hadi insallah canim. umarim hersey yolunda gider.

valla bence hic sikayet etmeyin biz hollanda da gunes olsun sicak olsun diye can atiyoruz.

beni de tupbebege sevk ettiler sartli sevk. ilk gorusmemiz temmuzun ortasini bulacak daha sonra ne nasil olucak duyucaz bakalim.

Orası genel olarak soğuk mu canım ben hiç bilmemde.. İnşallah güzel şeyler olacak canını sıkma sen arkadaşım :))

kotu dusunme canim lutfen biliyorum cok zor ama ferah olmaya calis. Allahtan herseyin hayirlisi.

bende simdi aile hekiminden geldim. enfeksiyon icin antibiyotik verdi. biraz sakinlestirdi beni ne yalan soyleyim.

yarin sabaha da hastanede kendi doktorumla randevu yaptim. neden hsg istemedigini bi ogreniyim bakalim.

yalniz dikkatimi ceken (3gundur nette arastiriyorum) jinekologlar bu rahim filmi taraftari degil. mutlaka bi bildikleri var:44:

canım benim adım adım yaklaşıyorsun işallah bebişine..az kaldı..sen rahim filmini kafana takma..senin daha ilk tüp tedavin olacak..yumoşlarda var ne güzel..herşey güzel olacak işallah arkadaşım..temmuz ayı sana uğur getirsin..sen hiç bir şey düşünme..bebiş gelecek işallah..::16::16:

hayırlı olsun yeni tedavin..hayırlı haberlerini bekliyoruz..

canım benim adım adım yaklaşıyorsun işallah bebişine..az kaldı..sen rahim filmini kafana takma..senin daha ilk tüp tedavin olacak..yumoşlarda var ne güzel..herşey güzel olacak işallah arkadaşım..temmuz ayı sana uğur getirsin..sen hiç bir şey düşünme..bebiş gelecek işallah..::16::16:

insallah canim insallah. sen nasilsin bu arada? dilerim bir hafta sonra Allahin izniyle hamileyim diye yazarsin buraya:49:

insallah canim insallah. sen nasilsin bu arada? dilerim bir hafta sonra Allahin izniyle hamileyim diye yazarsin buraya:49:

ayy canım baya karışığım ..vucudumu dinliyorum olumlu belirti bulamıyorum..bi öyleyi bi böyle..:)) transferim zor geçti doktor iki defa değiştirdi katateri..acaba zarar gördümüki...:53: hayırlısı allahtan..hayırlı haberler vermeyi nasip etsin hepimize işallah.:16:

ayy canım baya karışığım ..vucudumu dinliyorum olumlu belirti bulamıyorum..bi öyleyi bi böyle..:)) transferim zor geçti doktor iki defa değiştirdi katateri..acaba zarar gördümüki...:53: hayırlısı allahtan..hayırlı haberler vermeyi nasip etsin hepimize işallah.:16:

ne zor bi surec Allah yardimcin olsun canim. hersey olacagina variyor ummucum napsak bos.

insallah zarar gormemistir bebegin sana tutunmustur kuzum.

kaç kere mesaj attım sana hiçbiri gelmedi sanırım sorun ne anlamıyorum özelden telini yaz istersen konuşamadık bir türlü

Back