• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım sen yurtdışındasın galiba, TR de insanı kıllandıran korkutan pek bi hassasiyet var. Ne doğru insanın kafası karışıyor. Kızkardeşim İngiltere'de yeni doğum yaptı. Hamilelik sürecinde kontrolleri çok çok farklıydı. Ultrason gerekmedikçe yokmuş. Ebeler bakıyormuş genelde. Ben duyunca aaaa bura daha iyi dediydim ama emin değilim aslında! Burada biryerde hassasiyet var bir yandanda koyver gitsin bişey olmazvar:/ arada sıkışıp kaldık. Ortası yok! Yasaklar doğrular yanlışlar kafa karışıklığı çok ....
Boyatmıycam. Benide kıllandırdılar:/

Bende perma yaptıracağım boyatacağım beyazlar malum.Ama iğnelere başlamadan önce düşünüyorum.Hatta lazer epilasyon düşünüyorum başlamadan önce.tedavi süresince rahat ederim diye:)

tam ustune bastin canim bendeki sorunda o zaten. ben 3 sene cok agir enfeksiyon gecirmstim. onu kan testinde gorduler
enfeksiyon gecirilmis tuplerde tikaniklik soz konusu olabilir dedi doktor. ama olabilir diyo yani. rahim de bi sorun yok yani.

bu konuyla ilgili bi bilgin var mi arkadasim..

evet canım tıkanıklık olabilir ama olmayadabilir..film çektirmen lazım..senin ordaki tüp işin uzarsa yazın türkyeye gelcekmisin..gelince yaptır derim tabii hamilelik olursa bu arada ne güzel hiç bi sorun olmamış olur..:))

Canım sen yurtdışındasın galiba, TR de insanı kıllandıran korkutan pek bi hassasiyet var. Ne doğru insanın kafası karışıyor. Kızkardeşim İngiltere'de yeni doğum yaptı. Hamilelik sürecinde kontrolleri çok çok farklıydı. Ultrason gerekmedikçe yokmuş. Ebeler bakıyormuş genelde. Ben duyunca aaaa bura daha iyi dediydim ama emin değilim aslında! Burada biryerde hassasiyet var bir yandanda koyver gitsin bişey olmazvar:/ arada sıkışıp kaldık. Ortası yok! Yasaklar doğrular yanlışlar kafa karışıklığı çok ....
Boyatmıycam. Benide kıllandırdılar:/

:) ay gulumsuyerek okudum yazini. ne kadar dogru bi tespit. evet yurtdisindayim senin kardesinin gordugu ebe kontrolu burda da aynen mevcut. gerek gorulmedikce ultrasona sokmazlar.

sen yinede cok stres yapma hersey olacagina varir.

ooh..silah zoruyla kendime isim de taktırdım...:27:
sevdim ben ismimi..
artık "komşu kızı" yım.. sağolasın breezey...
yaa bu arada puffy'nin bebişi erkek ti de sonra kız çıkmamış mıydı? yoksa tam tersi miydi?:44::52:

canımm komşu kızı lejenamm, puffyim kuzumun zıp zıp bebişi zıplaya zıplaya pipiyi düşürdü , kız oldu sonunda :))))
düşürdüğü yerden bulup takmazsa yerine , şimdilik kızı yanii :))))

sizinde transferden önce gögüsleriniz şiş ve ağrıyormuydu..acayip şiş ve ağrıyor normalmi acaba..:53:

ummucum kuzummm , öncelikle transferin hayırlı uğurlu olsun ,altın yumurtan sana , nur topu gibi bir bebek olarak dönsün.
transferden önce bende de aynı şikayetler olmuştu.kullandığımız hormon ilaçları yapıyor onları. önemsenecek bir durum değil kuzum. stresten uzak dur , kabız olmamaya çalış ve sağlığına dikkat et, diğer her şeyi boşver.
bebişin dilerim bu sefer " geliyorum annecim " der :))))

inş inşşşşşşşş eymen benim agustosta dogucak inş oglumun adı teyzesi.sanada eşinlikle güzel bir ömür diliyorum burdaki bütün arkadaşlarada güzel günler sizinle olsun diyorum :)))

İnşallah bebeğine sağlıkla huzurla bir avazda kavuşursun canım benim :))

... bizim sehzade meger prensesmis gulum. breezey teyzesi durmadan nanniikk nannikkk dedi dedi kucucuk bebege kotu ornek oldu
annesine babasina bi guzel nannik cekti senin anliycan.

ya ben mi düşürdüm pipisini beeeee :))))))
hem kız teyzeye çeker napalımmmmm... halaya da olabilir tabee :))))

duovamiz da isvicrede yani bana komsu :10:
sizi avrupa güzelleri siziiii :)))
bana bakınnn , TR ye gelirken İstanbul üzerinden gelsenize beee..
nolurrr nolurrrrrrrr :53:

ay benim canim cay kisir cekirdek birdeee cok fena BEBEK cekti ayol :6:

hepsiii sırasıyla olacak i, görersinnn kuzummm...breezey dediydi dersinnnn:31:

Benim adimda iyiymis hani azimli umarim hep öyle olsun yilmayip hep azimli olayim. ben Isvicredeyim brezeeycigim.

isviçreli çikolatam duovam, Rabbim bütün dileklerini senin mutlu olacağın şekilde yerine getirsin.

Slm. Bengeldim icimden geldi hepinizi öptüm bugün

ben dee öptümmm o zamannnnnn:54::54::54::54::54:
Arkadaşlar tedavimin 7. Günündeyim. 4. Gün kontrole gittiğimde bir hemşire bir test listesi verdi yaptıracaksınız sağlık bakanlığından zorunlu dedi "Hastanede pahalı 500 tl civarı bence sağlık ocağında yaptırın" dedi.
HbsAg
Anti hbs
Anti hcv
Hıv

Siz nerede yaptırdınız nedir? Yahu sadece benden mi istediler ki..
Eşim tc vatandaşı değil yabancı ondan mı ki?
Birde neden ücretin içinde değil bu testler?

sevgili deti , öncelikle dilerim ki tedavin sana bebek hatta bebekler olarak geri döner.
aynı testleri ve hatta başkalarını , opu öncesi benden de istemişlerdi. benim yaptırdığım hastanede toplam 12 kalem teste 175 TL ödemiştim ben, mart ayında.Özel hastane idi ama SGK anlaşmalıydı.:49:

ama doktorum illa boyle bi problemin var demedi olabilir dedi. gerci benim icime hep biseyler doguyordu sanki icimde
biyerlerde tatsiz durumlar var diye. belkide buna cikicakti.

ummuden de haber yok transferimi oldu acaba merak icindeyim.

gidebilirsek agustosun 15inden sonra orda oluruz kismetse canim. insallah denk gelirde gorusebiliriz.
medyum selcannnnn... her şey yolunda merkezzz:1:
kuzum endişeleneme... o kan testine bakan doktorun bir tarafı tıkalıdır.
sen bir TR ye gel , bak buraların havası nasıl iyi gelecek saaa..
gerçi Ankara'da İstanbul'da bu aralara biraz gazlı ama olsun. ne de olsa memleket havasıı:1:

kuzum yapisiklik varsa tupbebege engel degil ki aslinda. tupbebek direk rahime yerlestiriliyor. doktorum da ayni seyi soyledi.
ama ben bunun arkasini birakmiycam cenede kuvvetli zaten israr edicem. vardirdir bunda da bi hayir.
birde acep sogan kuru bi ise yarar mi:40:

sarmısak kürü yap kuzum bence daha iyi olurrr:1:

Arkadaşlar malumunuz yaş ! Beyazlarım çıkmış :/ danışmana sordum boyatabilir miyim diye. Opu dan sonra boyatın dedi.
Yumurta kalitesini mi bozuyor acaba.. Bana biraz dikkat ediyoruz ilgileniyoruz görünmek için dedi sanki. Çünkü ben yoğunluğu eleştirdim biraz :)
Kimyasal sonuçta saç boyası! Ehhh ona bakarsan Taksim meydanda çalışıyorum, Cihangir'de oturuyorum. Son 17-18 gündür yediğim gazın haddi hesabı yok!
Bilemedim. Fikriniz nedir?
bence kuzum ... dilerim süper güzel olumlu gelişmeler olur , gebelik testin pozitif çıkar ve bu uğraşların sana bebiş olarak döner. ama aksi durumda , " onu yapmasam olur muydu, bunu mu yapsam olur muydu " diye kendini yiyip bitirmektense , bekle az daha...opu dan sonra boyat.
hem ne olmuş, beyaz saç da saç yanii...:37:

Canım ben doktorun verdiği ilaçları kullanıyorum.Estrefom a başladım.Sanırım ayın 20 sinden sonra adet olurum.O zaman iğnelere başlayacağız.Bildiğim tüm faydalı şeyleri yiyor ve içiyorum:)))))))) Allah yardımcımız olsun.Sevgiler,

dilerim çabaların sana bebişler olarak döner:16:

Bende perma yaptıracağım boyatacağım beyazlar malum.Ama iğnelere başlamadan önce düşünüyorum.Hatta lazer epilasyon düşünüyorum başlamadan önce.tedavi süresince rahat ederim diye:)

önce yaptır kuzum bence de...sonra insan bir sürü şeyi yapmaktan imtina ediyor.
ben kaşlarımı bilem aldırmamıştım. ama benim ki olmadı... kısmet.
dilerim sen bebişlerine kavuşursun:16:

herkeşleri okudum. çenem yettiğince ayy pardon elim yettiğince cevap yazmaya çalıştım.
atladığım varsa kusuruma bakmayın topikdaşlarım.
ben şimdi kaynayan sütümün başına gidiyorum , yoğurt mayalamaya.

pazartesi yada salı kolposkopi + biyopsi sonucu çıkacak.:31:
dua edin de tırt olmasınnn....:18:

hepinisii öpüyorummmmm:54::54::54:

heeee selcannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:33::33::33::33::33:

valla saç boyatmaktan vazgeçtim zaten.. Boyatmıycam ! #direnbeyazsaç dedim gülüştürdüm herkesi :)) olmazsa vay ondan mı vay bundan mı diye üzülürüm şimdi. Ama dün akşam bira içtim 1 tane :/
Bugün kontrolde danışman sosyal içicilik sakıncası yok dedi. ( Dr ile soru-cevap görüşmemiz olmuyor sadece danışmanla)
Nick ni yanlış yazdım pardon breezey :))

Son düzenleme:
Bugün calismiyorsun sanirim neler yapiyorsun? brezeey buradaydi az evvel yazmadan cikmis.

evdeyim canim ben burda meslek lisesinde calistigim icin hafta sonu calisma derdi yok. kocacigimla bazen ikizlerle vakit geciriyorum.

cok fena kafami bu enfeksiyon isine taktim ben. acep tup tikalimi degil mi diye:27: siyirmama az kaldi :52:

bu arada ovulasyonda bugun ikinci cizgiyi gordum cok sukur beklenilen koyulukta olmasa bile gorduk ya ona da sukur.

valla saç boyatmaktan vazgeçtim zaten.. Boyatmıycam ! #direnbeyazsaç dedim gülüştürdüm herkesi :)) olmazsa vay ondan mı vay bundan mı diye üzülürüm şimdi. Ama dün akşam bira içtim 1 tane :/
Bugün kontrolde danışman sosyal içicilik sakıncası yok dedi. ( Dr ile soru-cevap görüşmemiz olmuyor sadece danışmanla)

Sonradan hep acaba dememek icin, boyatma bence bosver yumurta toplama isleminden sonra boyanabilir sanirim ama doktoruna sor bence BREEZEY bende cok karistiriyorum benim nick oda karisik yanlislik oldu aslinda ilk actigimda mail attim nick degisemiyormuds.

evdeyim canim ben burda meslek lisesinde calistigim icin hafta sonu calisma derdi yok. kocacigimla bazen ikizlerle vakit geciriyorum.

cok fena kafami bu enfeksiyon isine taktim ben. acep tup tikalimi degil mi diye:27: siyirmama az kaldi :52:

bu arada ovulasyonda bugun ikinci cizgiyi gordum cok sukur beklenilen koyulukta olmasa bile gorduk ya ona da sukur.

Takma bu kadar kafana daha emin bile degilsin. birsey olmaz caresiz degil tek tüp tikalida olsa, digerinden gebe kaliniyormus.ikizlerin sizinle yasamasi cok iyi kocaman delikanlidir simdi ikiside benziyorlarmi bir birlerine?

Takma bu kadar kafana daha emin bile degilsin. birsey olmaz caresiz degil tek tüp tikalida olsa, digerinden gebe kaliniyormus.ikizlerin sizinle yasamasi cok iyi kocaman delikanlidir simdi ikiside benziyorlarmi bir birlerine?

ikizler surekli bizimle degil canim. kimde isterlerse orda kaliyorlar zaten evler birbirine cok uzak degil.
delikanli oldular ablasi:nazar: biri nisanlili digerinin sevgilisi var yakinda zamanda ev alip birlikte yasiycaklar.

tek yumurta ikizi olduklari icin cok benziyorlar ama karekterleri cok ama cok farkli.

taktim bi kere anacim beynimden atamiyorum.

ikizler surekli bizimle degil canim. kimde isterlerse orda kaliyorlar zaten evler birbirine cok uzak degil.
delikanli oldular ablasi:nazar: biri nisanlili digerinin sevgilisi var yakinda zamanda ev alip birlikte yasiycaklar.

tek yumurta ikizi olduklari icin cok benziyorlar ama karekterleri cok ama cok farkli.

taktim bi kere anacim beynimden atamiyorum.

Breezey, bak selcan ne diyor iyice tirsak oldu kIz biraz kendine gelsin.:10:
ne güzel kocaman cocuklarin olmasi mutlu saglikli yasasinlar insallah bu arada, test sonucunu biliyorsun bugünü degerlendir.:38:

ne güzel kocaman cocuklarin olmasi mutlu saglikli yasasinlar insallah bu arada, test sonucunu biliyorsun bugünü degerlendir.:38:

mutlaka degerlendircez canimcim tabii:17: tipali tupte ne kadar ise yarar bilememde artik:30:

breezey pazartesi güzel sonuçlar almanı diliyorum..bebek öncesi rahimle ilgili sorunları halletmiş oluyorsun bebiş sana sağlıkla gelecek işallah..selcankerem ohh ne güzel çif çizgiyi yakalamışsın rengine bakma çalışmalara devam.:9:

Gördüm canim bohcalamissin yine puffy okusa ne gülerdi bebeginin pipisini düsürdün.

bohçacıyımmm bohçacııııııı:24::21::21:
ama pufyimin bebişinin pipisini ben düşürtmedimm , zıplaya zıplaya kendisi düşürdüüü:30::9::10:

bence de doğru karar arkadaşım.
bırak beyaz kalsın hem , beyaz olgun gösterir:1:ben
olgunlaşmaktan ümidimi kestim , umudumu saça bağladım , napimmmm:37::1:

nickim ingilizce olunca , harf tekrarı da olunca , haklısın bazen karışıyor. doğrusu breezey evet:51::37:

nedir bu tuplerden cektigimiz kuzum birimizinki patliyor digerimizin tikaniyor.

hepten tirstlak ciktik biz:53:

ben o tüpleri var yaaaaaaa:52::9:
boş ver kuzum...:31:
valla tüplerin de bebişşlerin de keyfi bilir.:19:
ben olsam , böyle anneleri kaçırmaz , ikişer üçer gelirdim yaniiii:4::4:

o zaten bahane arıyor kuzum. doktor her şey yolunda dedi ya , içi rahat etmedi...tıursacak bir şey olsun diye dua etti , Allah duasını kabul etti.:51:
selcannnnnnnnnnnnnnnnnnnn tırsmak yok,devamm devamm mücadeleye devamm..:13:

o bebek buraya gelecek arkadaş.. oraya da olabilir tabiiii:27::1:

Sonradan hep acaba dememek icin, boyatma bence bosver yumurta toplama isleminden sonra boyanabilir sanirim ama doktoruna sor bence BREEZEY bende cok karistiriyorum benim nick oda karisik yanlislik oldu aslinda ilk actigimda mail attim nick degisemiyormuds.

efendimmmmm:37::1:

breezey pazartesi güzel sonuçlar almanı diliyorum..bebek öncesi rahimle ilgili sorunları halletmiş oluyorsun bebiş sana sağlıkla gelecek işallah..selcankerem ohh ne güzel çif çizgiyi yakalamışsın rengine bakma çalışmalara devam.:9:

inşallah ummucum...sen de 24 ünde çok güzel bir sonuç alırsın.:16:
artık bakalım bakalım , ne çıkacak sonucumdan.:18:
hastanenin internet siteside çalışmıyor , hepten psikopata bağladım.:27::52:

ee bu selcan bugün yakaladıysa çüft çizgiyii, ben de aynı durumdayım demek..
lennnnnnnn bana 3 ay hamilelik yasakkkk...
kocammmmm gelll kaçmaa:4:, geri alalım şu çalışmayıııı:30::9::9:

bohçacıyımmm bohçacııııııı:24::21::21:
ama pufyimin bebişinin pipisini ben düşürtmedimm , zıplaya zıplaya kendisi düşürdüüü:30::9::10:

bence de doğru karar arkadaşım.
bırak beyaz kalsın hem , beyaz olgun gösterir:1:ben
olgunlaşmaktan ümidimi kestim , umudumu saça bağladım , napimmmm:37::1:

nickim ingilizce olunca , harf tekrarı da olunca , haklısın bazen karışıyor. doğrusu breezey evet:51::37:

ben o tüpleri var yaaaaaaa:52::9:
boş ver kuzum...:31:
valla tüplerin de bebişşlerin de keyfi bilir.:19:
ben olsam , böyle anneleri kaçırmaz , ikişer üçer gelirdim yaniiii:4::4:

o zaten bahane arıyor kuzum. doktor her şey yolunda dedi ya , içi rahat etmedi...tıursacak bir şey olsun diye dua etti , Allah duasını kabul etti.:51:
selcannnnnnnnnnnnnnnnnnnn tırsmak yok,devamm devamm mücadeleye devamm..:13:

o bebek buraya gelecek arkadaş.. oraya da olabilir tabiiii:27::1:

efendimmmmm:37::1:

inşallah ummucum...sen de 24 ünde çok güzel bir sonuç alırsın.:16:
artık bakalım bakalım , ne çıkacak sonucumdan.:18:
hastanenin internet siteside çalışmıyor , hepten psikopata bağladım.:27::52:

ee bu selcan bugün yakaladıysa çüft çizgiyii, ben de aynı durumdayım demek..
lennnnnnnn bana 3 ay hamilelik yasakkkk...
kocammmmm gelll kaçmaa:4:, geri alalım şu çalışmayıııı:30::9::9:

Isin rast gitsin brezeey ne diyeyim iyi güldüm sayende:1:

Back