- Konu Sahibi akideciknane
-
- #2.141
kuzum bende senin gibi dusunuyorum ama simdi netten okudum rahim filmini kolay kolay onermiyorlar.
en son adim olarak goruluyor. ama seninde soyledigin gibi aklim kalmasin mutlaka yaptircam. smear testi zaten mecbur gulum.
her 5 senede bir yaptirmak zorundasin. benim gecen sene agustosta yapildi.
canım peki kesin amaliyat mı diyor doktorlar...işallah çarcabuk olur sağlığına bir an önce kavuşursun...burdan bebine kavuştuğun günleride duyarız..bizim bebekler nazlı..:) nazlı nazlı gelecekler..sağlığımız yerinde olsunda ..varsın nazlı gelsinler..ağustosa kadar belkide hamiş kalırsın..o zman oparasyonu biraaz ertelersin değilmi..
Ameliyat degilde kasiktan girilecek damardan kalbe ulasilip angiyo gibi yani oraya semsiye gibi kapitilacak ayni yama gibi eskiden yaparlardi onun gibi kapatacaklar. cok acelesi yok diyor doktor ama cigerlerim zamanla hasta oluyormus cigerlere cok kan akisi oluyormus. yani kesin bu operasyonu olmam lazim ileride kalp yetmezligi ve nefes darligi olmamasi icin evet bebek olursa ertelerim su an korunmuyorum.
Ameliyat degilde kasiktan girilecek damardan kalbe ulasilip angiyo gibi yani oraya semsiye gibi kapitilacak ayni yama gibi eskiden yaparlardi onun gibi kapatacaklar. cok acelesi yok diyor doktor ama cigerlerim zamanla hasta oluyormus cigerlere cok kan akisi oluyormus. yani kesin bu operasyonu olmam lazim ileride kalp yetmezligi ve nefes darligi olmamasi icin evet bebek olursa ertelerim su an korunmuyorum.
hayırlısı canım sen normal yoldan yakın zamanda hamiş kalmıştın işallah yine aynen öyle olur..peki sen kanda pıhtılaşma testleri yaptırdınmı..düşüğe sebeb oluyormuş canım..
hayırlısı canım sen normal yoldan yakın zamanda hamiş kalmıştın işallah yine aynen öyle olur..peki sen kanda pıhtılaşma testleri yaptırdınmı..düşüğe sebeb oluyormuş canım..
yok canim kanda pihitilasmaya baktirmadim. bu gidisimde baktiracaktim senin merkeze gidip görüsecektim senin dedigin gibi balcalida yaptiracaktim.sonucuda kiz kardesim alacakti burada yapmazlar zaten normal deyip durdular ilk defa düsükse ve ilk 3 ay icindeyse detayli incelemeye gerek yokmus.
ben ilk tüpe başlamadan rahim filmi çeilmişti..ikincide hiç bir şey yapılmadı negatif alınca ben dedim araştırılsın ..dediler gerek yok siszin bi çocuk var..yaşdan kaynaklı dediler..3.de başka merkeze gittim histereskopi deiler vee yapışılık varmış.açıldı...rahim ağzındada mozaik görünüm..kolposkopi olman lazım ve pıhtılaşma testleri.yapıldı...pıhtılaşma çıktı..kolposkop dan sonra smear 15 gün fiti tekrar kolposkop temiz dedi..evet yaşımdan dolayı yumoş az ve kalitesiz ama biz önemlerri alalım.gerisi. allahın taktiri..allah heepimizin yüzünü güldürsün..
yok canim kanda pihitilasmaya baktirmadim. bu gidisimde baktiracaktim senin merkeze gidip görüsecektim senin dedigin gibi balcalida yaptiracaktim.sonucuda kiz kardesim alacakti burada yapmazlar zaten normal deyip durdular ilk defa düsükse ve ilk 3 ay icindeyse detayli incelemeye gerek yokmus.
canım burdada aslında ilk düşükte yapmıyorlar..ilk fırsatta yaptırmaya çalış canım adana araştırma hastanesinede giderek yaptırabilirsin..işallah öyle bi sorun yoktur tabii..önlem amaçlı...
kuzum yapisiklik varsa tupbebege engel degil ki aslinda. tupbebek direk rahime yerlestiriliyor. doktorum da ayni seyi soyledi.
ama ben bunun arkasini birakmiycam cenede kuvvetli zaten israr edicem. vardirdir bunda da bi hayir.
birde acep sogan kuru bi ise yarar mi
evet canım ama tüplerde sıvı olabiliyormuş oda rahme akınca embriyonun tutunmasını etkliyormuş..öyle bir şey varsa görülüyor filmde..soğan kürü deneyebilirsin..sonuçta zararlı bir kür değil..
günaydın arkadaşlardün orta kalitede bir embriyo transferim oldu..dün hep yattım giremedim nete canlarım..transferim baya zor oldu...iki defa katater değeiştirdi doktor..embriyo resmine baktım 3 hücreli ikinci gün embriyosu..fragmantasyon var..allahım hayırlarla sonuçlandırsın..selcankerem rahim filmi mi çekilmeyi i düşünüyorsun..deti senin opu ne zaman duovacım nasıl gidiyor karar verdinmi ne yapacağına..
daha once yapmistim cok faydasini gordum de acaba tuplerde rahimde yapisiklik tikaniklik varsa fayda eder miki?
ben bi ara saracogluna mail atayim en iyisi. senin soyledigin sivi olayinida doktoruma uzerine basa basa sorucam.
kuzum senin test gunun ne zamandi
Hayırlı olsun. İnşallah sağlıklara bebeğin kucağında olur :) ben iğne ilaç ve işlem isimlerini öğrenmedim bi türlü! Öğrenmekte istemiyorum. Merkez ilgilensin ve yönlendirsin istiyorum. Doktor değilim hemşire değilim. hastayım ben. Ama bilmek gerekiyor sanırım. Hastane o kadar yoğun ki anlatamam. İlacını işlemini sormazsan zor öğreneceksin. benim ilaç saati geçiyordu kimsenin ilgilenecek hali yoktu!Yeşilkartlılara indirimli tüp bebek kampanyasıymış kalabalığın sebebi. İşin ticari boyutunu düşünemiyorum. sürümden kazanılıyor herhalde! çocuk isteğen yeşil kartlılarıda anlayamıyorum. Yahu doğsunda ne olursa olsun büyür düşüncesi var galiba. Ben şartlarım uygun olmadığı için iki kürtaj oldum. Üstelik Dr. Son şansınız olabilir 40 yaşındasınız dediği halde! Şuan 43 yaşındayım şartlarım uygun diye bu işe kalkıştım. Neyse bu konular kimine göre tartışmalı...
Sonuçta sabah 08:00 de ollarda düştüm. Şuan evdeim. Saatlerce beklettiler inanılmazdı. Biraz gerginim o yüzden..
Benim salı sabahı opu olacak. Umarım bir terslik olmaz. Ben işimden dolayıda çok stresliyim( izin filan)
Opu sabah olacak ben öğleden sonra çalışacağım. İnşallah bu kadar çabama değer ve yumurtlar boş çıkmaz.
Hepinize sakin mutlu günler arkadaşlar.
canım opudan sonra bir saat dinlenince kendine geliyorsun zaten çalışmanda sakınca yoktur..peki transferin olunca çalışıcakmısın..ben transfere giderken çok gergindim..okula sırf gelişim karneleri vermek için gittim ..erken ayrılmak isteyince müdür o kadar ruhsuz ki benden belge getirmemi istedi..bu kadar ruhsuz yaklaşım insanın zoruna gidiyor..özel hastaneden rapor aldım bu seminer döneminde gitmiycem..bakalım raaporda sorun çıarıcakmı..m.yrd. al dedi artık ona güvenerek aldım..senin işinde zor sanırım..allah hepimizin yardımcısı olsun..salı günü kaçıncı gün oluyor..kaç mm olmuş yumoşlar..senin transferde cumaya olur kavuşursun embriyolarına işallah..
Arkadaşlar malumunuz yaş ! Beyazlarım çıkmış :/ danışmana sordum boyatabilir miyim diye. Opu dan sonra boyatın dedi.
Yumurta kalitesini mi bozuyor acaba.. Bana biraz dikkat ediyoruz ilgileniyoruz görünmek için dedi sanki. Çünkü ben yoğunluğu eleştirdim biraz :)
Kimyasal sonuçta saç boyası! Ehhh ona bakarsan Taksim meydanda çalışıyorum, Cihangir'de oturuyorum. Son 17-18 gündür yediğim gazın haddi hesabı yok!
Bilemedim. Fikriniz nedir?
Hayırlı olsun. İnşallah sağlıklara bebeğin kucağında olur :) ben iğne ilaç ve işlem isimlerini öğrenmedim bi türlü! Öğrenmekte istemiyorum. Merkez ilgilensin ve yönlendirsin istiyorum. Doktor değilim hemşire değilim. hastayım ben. Ama bilmek gerekiyor sanırım. Hastane o kadar yoğun ki anlatamam. İlacını işlemini sormazsan zor öğreneceksin. benim ilaç saati geçiyordu kimsenin ilgilenecek hali yoktu!Yeşilkartlılara indirimli tüp bebek kampanyasıymış kalabalığın sebebi. İşin ticari boyutunu düşünemiyorum. sürümden kazanılıyor herhalde! çocuk isteğen yeşil kartlılarıda anlayamıyorum. Yahu doğsunda ne olursa olsun büyür düşüncesi var galiba. Ben şartlarım uygun olmadığı için iki kürtaj oldum. Üstelik Dr. Son şansınız olabilir 40 yaşındasınız dediği halde! Şuan 43 yaşındayım şartlarım uygun diye bu işe kalkıştım. Neyse bu konular kimine göre tartışmalı...
Sonuçta sabah 08:00 de ollarda düştüm. Şuan evdeim. Saatlerce beklettiler inanılmazdı. Biraz gerginim o yüzden..
Benim salı sabahı opu olacak. Umarım bir terslik olmaz. Ben işimden dolayıda çok stresliyim( izin filan)
Opu sabah olacak ben öğleden sonra çalışacağım. İnşallah bu kadar çabama değer ve yumurtlar boş çıkmaz.
Hepinize sakin mutlu günler arkadaşlar.
canım yapışıklık için kür yok oparasyonla açıyorlar ..ama önce film çekilmen lazımki öyle bi sorun varmı çıksın..orda yapmasalar bile türkiyede geldiğinde yazın yaptırırsın kafan rahat eder..işallah hiçbirine gerek kalmaz bebiş cee der sana :)) benim test günü 24 haziran canım..rahimde yapışıklığın olduğunu sanmıyorum..bu tür sorunlar endo incelmesi olduğunda..kürtaş olduğunda düşük olduğunda oluşuyormuş..varsa tüpler enfeksiyona bağlı tıkanıklık olabilir..işallah yoktur canım..sen yeterki rahat ol..hepsinin çaresi var..
Benim 5 yumurta varmış 4 tanesi iyiyim. 19, 18 mm civarındalarmış 5. Yumurta 8 mm imiş. Tedaviye 8 Haziran'da başladım. Salı günü tam 11. Gün oluyor. Pazar akşam 23:00 de iğne oluyorum. Salı sabah operasyon.
Yaa işim zor evet. Birde gizli yapıyorum.izin dönemi başladı personel azalıyor. Böyle mazeret izinleri zorlaşıyor
benim bildigim sac boyatmanin yumurtaliga hamilelige falan zarari yok.
hersey gonlunce olsun deti cok stres yapmamaya calis kuzum.
İnşallah her şey gönlüne göre olur bebeğini kucağına alırsın arkadaşım
Tutku34 senin nedir durum? Başladı mı regl? Tedavi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?