• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

göğüslerimde şişlik az ağrı yok. Ama yumurtalıklarım bugün biraz ağrıdı. Böyle ara ara.. Hafif akıntı oldu yumurtlama zamanındaki gibi.. İlaçlar yapıyor herhalde!

evet canım merional vuruluyorsun ya o yapıyor çünkü içinde lh var..orgalutran veya cetroteite başladınmı yumurta erken çatlamasını önlüyor canım..benim gögüsler hem şiş hem ağrıyor..

canım sanmıyorum ciddi bir şey olduğunu..ama

arayıp bölüm hemşiresiyle ya da doktorla kafana takılan herşeyi, konuşabilirsin..

zaten bi sıkıntı rahatsızlık olursa mutlaka arayın diyolar..çekinme yani..

onlar bunun için var...kafana takıp stres yapmaktan iyidir..[/QUOT

doğru döylüyorsun..yarın sabah arayacaklar bende sorarım..normalmi acaba böyle ağrıması..ya zaten bu ay benim yüzümü sivilce bastı..hormonlarımda normal çıkmıştı..:53: belkide alınan ilaçlardandır..

Slm. Bengeldim icimden geldi hepinizi öptüm bugün
Ummuseleme ay cok sevindim iyi bak kendine bol bol ananas ve kivi ye yemeklerle birlikte degil ama arlarda allahim sana bir evlat nasip etsin insallah birde o göğüs agrisi ve sislik bende halen var kafana hic takma sen sor ama narmal dedi benim doktorum

evet canım merional vuruluyorsun ya o yapıyor çünkü içinde lh var..orgalutran veya cetroteite başladınmı yumurta erken çatlamasını önlüyor canım..benim gögüsler hem şiş hem ağrıyor..

Yarın sabah kontrol var. Ben gonolf ve merional iğne oluyorum. İlk 5 gün femara hap aldım. Bugün tedavinin 6. Günü. O dediğin ilaçları belki yarın verirler bilmem ki! Benim göğüslerde azıcık büyümüş gibi :P

yazışmalar paylaşımlar tekrar başlamış cok sevindim bütün topikteki bebek isteyen annelere rabbim tez vakiitee nasip etsin hamişlerede kucagına almayı nasip etsin inş :)))

nurancım selam, sana da, bebişimize ve kendine iyi bak canım, ara sıra selam vermeyi unutma lütfen.

arkadasim ankarada ki centrum tup bebek merkezini netten inceledim ve cok begendim kafama da yatti.
eger ki burdan bi sonuc alamazsam basvuracagim ilk hastane orasi olucak.

sayende bilgi sahibi oldum cok sagol tutkucum:54:

Son düzenleme:
Merhaba, kontrolden geldim :) bugün tedavinin 7. günü.
yarın sabah yine gidicem :) çatlamayı önleyici iğne yaptılar .
yarın çatlatma için karar verilecekmiş.
Bu sefer bülent bey baktı. 5 yumurta 4 tanesi iyi dedi.
Yanlız odalardan birinden çok fena sesler geliyordu. Birisi sinir krizi geçiriyordu.
nedenini öğrenemedim.
biraz ona üzüldüm :/

Merhaba, kontrolden geldim :) bugün tedavinin 7. günü.
yarın sabah yine gidicem :) çatlamayı önleyici iğne yaptılar .
yarın çatlatma için karar verilecekmiş.
Bu sefer bülent bey baktı. 5 yumurta 4 tanesi iyi dedi.
Yanlız odalardan birinden çok fena sesler geliyordu. Birisi sinir krizi geçiriyordu.
nedenini öğrenemedim.
biraz ona üzüldüm :/

senin yumoslarin masallahi var:nazar: insallah bebis olarak geri donecekler sana.

ay bende uzuldum simdi yazik kimbilir ne oldu tuh :(

çok detaylı bilmiyorum ama anladığım kadarıyla oralarda bu işler zor sanırım :(( ne bileyim randevular falan bide ordan oraya sevk insanlara yazık :((

of sorma canim ya simdi ogrendim ki dosyam gitmemis bile meger bi kan testi sonucu bekleniyormus. bugun doktorum arayip bildircek.
benim dosya oraya gidicekte beni belki kabul ediceklerde randevu verilecekte olme esegim olme. benim is sanirsam eylule kalicak ki kabul olacagim bile belli degil:50: bu gidisle bize de turkiye yolu gorunuyor gibi. bunda da var bi hayir diyelim napalim:31:

arkadasim ankarada ki centrum tup bebek merkezini netten inceledim ve cok begendim kafama da yatti.
eger ki burdan bi sonuc alamazsam basvuracagim ilk hastane orasi olucak.

sayende bilgi sahibi oldum cok sagol tutkucum:54:

Rica ederim canım.Benimde yaştan dolayı biraz sıkıntılı ama bakalım.En iyi yer orası diye şartları pek iyi olmasada orayı tercih ettim.
Allah nasip eder hepimize inş.Sevgiler,

of sorma canim ya simdi ogrendim ki dosyam gitmemis bile meger bi kan testi sonucu bekleniyormus. bugun doktorum arayip bildircek.
benim dosya oraya gidicekte beni belki kabul ediceklerde randevu verilecekte olme esegim olme. benim is sanirsam eylule kalicak ki kabul olacagim bile belli degil:50: bu gidisle bize de turkiye yolu gorunuyor gibi. bunda da var bi hayir diyelim napalim:31:

Türkiye bu durumlarda cok iyi benim kalp problemini hemen cözdüler. burada olsa randevu uzar giderdi ben zaten tüp düsünürsem burada tedavi olmam Tr'ye giderim. olmazsa doktor sevkini yapar sigortadan yazi alinip baksa yere tedaviye gidilebiliyormus masraflari sigorta karsiliyormus. Stres yapma dedigin gibi bundada vardir bir hayir belkide kendiliginden olacak o yüzden zaman uzuyor. bal,polen,arisütü karisimini keske 2 kutu alsaydim diyoru cok faydasini gören olmus arastirdim sabah kadinlar klübünde birde cörek otu ve bal diyorlar tarcinda var icinde tarcini sende diyordun.

Türkiye bu durumlarda cok iyi benim kalp problemini hemen cözdüler. burada olsa randevu uzar giderdi ben zaten tüp düsünürsem burada tedavi olmam Tr'ye giderim. olmazsa doktor sevkini yapar sigortadan yazi alinip baksa yere tedaviye gidilebiliyormus masraflari sigorta karsiliyormus. Stres yapma dedigin gibi bundada vardir bir hayir belkide kendiliginden olacak o yüzden zaman uzuyor. bal,polen,arisütü karisimini keske 2 kutu alsaydim diyoru cok faydasini gören olmus arastirdim sabah kadinlar klübünde birde cörek otu ve bal diyorlar tarcinda var icinde tarcini sende diyordun.

valla kuzum ben aslinda burdan hic sikayetci degilim hic olmadim da bugune kadar ne yalan soyleyim.
turkiyede evt doktorlarimiz iyi ama orda hersey ozel hastanelerde. burda da parayi bastir bak neler yapiyorlar.
zavallilar saglik sigorta sirketlerinin baskisi altindalar. ilac bile yazamiyorlar cunku sigorta tepelerine biniyor.
ben aslinda hic istemiyorum turkiye yi bilemiyorum:50: benim hem annemde hem babamda cok canim yandi ya onlardan sonra
biturlu isinamiyorum oraya oranin doktorlarina konusma tarzlarina.

birde burda yas siniri oldugu icin hastaneler cok secici davraniyorlar. kuzum benim sigortamin yurt disiyla anlasmasi var mi bilmiyorum ki sanmiyorum. nette bakmistim da sadece hollanda icindeki hastanelerle anlasmalari var.

neyse bunda da var bi hayir yarin ola hayir ola dimi.

bu arada duovacim dun bi ovutest yapayim dedim negatif cikti. acaba diyorum gec mi ovulasyon olucak bende anlamadim.
bu aralarda olmasi lazim normal sartlara gore.

valla kuzum ben aslinda burdan hic sikayetci degilim hic olmadim da bugune kadar ne yalan soyleyim.
turkiyede evt doktorlarimiz iyi ama orda hersey ozel hastanelerde. burda da parayi bastir bak neler yapiyorlar.
zavallilar saglik sigorta sirketlerinin baskisi altindalar. ilac bile yazamiyorlar cunku sigorta tepelerine biniyor.
ben aslinda hic istemiyorum turkiye yi bilemiyorum:50: benim hem annemde hem babamda cok canim yandi ya onlardan sonra
biturlu isinamiyorum oraya oranin doktorlarina konusma tarzlarina.

birde burda yas siniri oldugu icin hastaneler cok secici davraniyorlar. kuzum benim sigortamin yurt disiyla anlasmasi var mi bilmiyorum ki sanmiyorum. nette bakmistim da sadece hollanda icindeki hastanelerle anlasmalari var.

neyse bunda da var bi hayir yarin ola hayir ola dimi.

bu arada duovacim dun bi ovutest yapayim dedim negatif cikti. acaba diyorum gec mi ovulasyon olucak bende anlamadim.
bu aralarda olmasi lazim normal sartlara gore.

En son regl tarihin ne zamandi daha önceki benimle yakindi benim yumurtlama dönemim gecti bile 8 veya 9 hazirandi benim yumurtlama günüm degerlendiremedik ama:50: 9 haziranda yolculuktaydik bir gün evvelde gelen giden geceye kadar bitmedi böyle iste:31:

pufff çok zormuş yaa :(( peki tüp bebek olduğu için mi böyle yoksa acil durumlarda da böylemi ordaki hastaneler??
Ayrıca dediğin gibi vardır bunda da bi hayır canım. Belki burda bebeğine kavuşcaksın Allahın izniyle :)) bilemezsinki...

çok sağol hope..:16: allah hepimizn yüzünü tez zamanda güldürsün..sen neler yapıyorsun..bu arada tedavi gibi herhangi bir şey yaptınmı..güzel haberlerini bekliyoruz canım..:16:

amin canimin ici. biz valla beklemedeyiz. zaten yolumuzu cizdik kismetse. Agustos tatilinden sonra donasyon icin Cek Cumhuriyetine yol alacagiz. belki bir cilginlik yapip doktora ortaya karisik yap derim. hem donör yumurtasi hem de benimkiler. böylelikle tutarsa asla kiminki tuttu bilemezsin. belki de hic yormam vücudumu hormonlarla yeniden. zaten benim icin cok de önemli degil. sonuc itibariyle benim bebisim olacak di mi. ama önce senden güpgüzel hayirli haberler bekliyoruz. hem sen hemde kiymetli tek tasin Allaha emanet. :16

En son regl tarihin ne zamandi daha önceki benimle yakindi benim yumurtlama dönemim gecti bile 8 veya 9 hazirandi benim yumurtlama günüm degerlendiremedik ama:50: 9 haziranda yolculuktaydik bir gün evvelde gelen giden geceye kadar bitmedi böyle iste:31:

bidahaki ovulasyona artik cok takma bosver.

benim sat'im 2 hazirandi canim. internet hesaplarina gore bu aralar olmasi lazim. gecikecek sanirsam.

ve doktorum aradi haberler pek ic acici gorunmuyor gerci doktorum olasiliklardan konustu.
benim tuplerde belki tikanma olabilirmis belki ama cunku enfeksiyon gecirmisim. kan testinde cikti. ama mudahele olmuycak
tupbebek icin gec kaliriz yoksa dedi. cunku tupbebege engel degilmis. eger ki tupbebek tutmazsa veya hastane olumsuz
cevap verirse rahim filmi cekilip gereken yapilcak.

bende ise soyle bi fikir olustu. yazin turkiye ye geldigimizde ben rahim filmini cektireyim tupler tikaliysa actirayim
belki tupbebege baslamadan boylelikle hamile kalirim Allahin izniyle.

pufff çok zormuş yaa :(( peki tüp bebek olduğu için mi böyle yoksa acil durumlarda da böylemi ordaki hastaneler??
Ayrıca dediğin gibi vardır bunda da bi hayır canım. Belki burda bebeğine kavuşcaksın Allahın izniyle :)) bilemezsinki...

tupbebek icin boyle canim o da yas sinirindan kaynaklaniyor.

neyse haftaya dosyami yolluycakmis doktorum. bizim is yaz tatilinden sonraya kayicak galiba.
herseyin hayirlisi gec olsun guc olmasin.

Back