- Konu Sahibi akideciknane
-
- #2.121
bidahaki ovulasyona artik cok takma bosver.
benim sat'im 2 hazirandi canim. internet hesaplarina gore bu aralar olmasi lazim. gecikecek sanirsam.
ve doktorum aradi haberler pek ic acici gorunmuyor gerci doktorum olasiliklardan konustu.
benim tuplerde belki tikanma olabilirmis belki ama cunku enfeksiyon gecirmisim. kan testinde cikti. ama mudahele olmuycak
tupbebek icin gec kaliriz yoksa dedi. cunku tupbebege engel degilmis. eger ki tupbebek tutmazsa veya hastane olumsuz
cevap verirse rahim filmi cekilip gereken yapilcak.
bende ise soyle bi fikir olustu. yazin turkiye ye geldigimizde ben rahim filmini cektireyim tupler tikaliysa actirayim
belki tupbebege baslamadan boylelikle hamile kalirim Allahin izniyle.
benden de istediler.dosyaya konuyor.devlet hastanesinde yaptırabilirsin çoğunu.aile hekimine danışıp bilgi al bence.umarım pozitifi görürsün :)Arkadaşlar tedavimin 7. Günündeyim. 4. Gün kontrole gittiğimde bir hemşire bir test listesi verdi yaptıracaksınız sağlık bakanlığından zorunlu dedi "Hastanede pahalı 500 tl civarı bence sağlık ocağında yaptırın" dedi.
HbsAg
Anti hbs
Anti hcv
Hıv
Siz nerede yaptırdınız nedir? Yahu sadece benden mi istediler ki..
Eşim tc vatandaşı değil yabancı ondan mı ki?
Birde neden ücretin içinde değil bu testler?
Rahim filmi cekilirse cok iyi olur ugrasip duracaksin tikali olmasin umarim ama, ya öyleyse en azindan ne oldugunu ögrenirsin buradan ögrendigime göre; rahim filminden sonra tüp olsa iyiymis tüplerde sivi varsa tutunmayi engelliyormus bu yüzden tikayip tüp denedikleri olmus emin degilim buradan bazi yerlerde okudugum kadariyla biliyorum.Agustosta bende gitmeyi düsünüyorum.Ankarada olursan o tarihte görüsebiliriz.
evet canim bende bu tur seyler duydum hatta lejena da ayni sorunu yasamis onceki denemeleri bu yuzden basarisiz olmus
dur bakalim hastane ne diycek belki onlar hemen rahim filmi istiycekler.
ama doktorum illa boyle bi problemin var demedi olabilir dedi. gerci benim icime hep biseyler doguyordu sanki icimde
biyerlerde tatsiz durumlar var diye. belkide buna cikicakti.
ummuden de haber yok transferimi oldu acaba merak icindeyim.
gidebilirsek agustosun 15inden sonra orda oluruz kismetse canim. insallah denk gelirde gorusebiliriz.
Bekleyeceksin ne kadar zorda olsa hastane ne derse ona uymak zorundasin.ümmüden haber yok bende merak ettim umarim her sey yolunda gitsin cok bekledi cok ugrasti emekleri bosa gitmesin yüzü gülsün.
Benimde 10 agustosta, Ankaraya biletim var gidersem eger kalp operasyonu burada olmazsam, orada olamaya karar verirsem, kesin giderim belki o tarihe denk getiririm. buradaki doktor ne derse artik ona göre belli olur esimin ailesi keciören tarafinda oturuyor gerci adanada daha cok kalirim ama, operasyon icin ankarada olurum oradaki doktor teshisi koydu diskapi hastanesi orasida nasil bir hastane onuda bilmiyorum.
benim diskapi hastanesi hakkinda hic bir bilgim yok canim. annemi hastane hastane gezdirirken bi ora kalmisti gitmedigimiz.
ne soylesem yalan olur.
bizde abidinpasadayiz kecioren uzak bize ama olsun ortada biyerde bulusurduk dimi
senin yumoslarin masallahi varinsallah bebis olarak geri donecekler sana.
ay bende uzuldum simdi yazik kimbilir ne oldu tuh[/i
Ummuseleme' den haber yok mu? Onun nedir son durum?
senin yumoslarin masallahi varinsallah bebis olarak geri donecekler sana.
ay bende uzuldum simdi yazik kimbilir ne oldu tuh[/i
Ummuseleme' den haber yok mu? Onun nedir son durum?
Bizde merak ediyoruz deti bugün hic gelmedi topige.
günaydın arkadaşlardün orta kalitede bir embriyo transferim oldu..dün hep yattım giremedim nete canlarım..transferim baya zor oldu...iki defa katater değeiştirdi doktor..embriyo resmine baktım 3 hücreli ikinci gün embriyosu..fragmantasyon var..allahım hayırlarla sonuçlandırsın..selcankerem rahim filmi mi çekilmeyi i düşünüyorsun..deti senin opu ne zaman duovacım nasıl gidiyor karar verdinmi ne yapacağına..[/QUOT
Bebegimiz geliyor ne güzel canim benim Nazar transferin hayirli olsun bebegin tek tasin senin ona ne kadar kiymet verdigini anlayinca hic bir yere gitmez merak etme kendine dikkat et fazla yorulma.
benim buradaki doktoru bekliyorum burasi ne derse ona göre operasyona karar verecegim büyük ihtimal Ankarada olurum .
günaydın arkadaşlardün orta kalitede bir embriyo transferim oldu..dün hep yattım giremedim nete canlarım..transferim baya zor oldu...iki defa katater değeiştirdi doktor..embriyo resmine baktım 3 hücreli ikinci gün embriyosu..fragmantasyon var..allahım hayırlarla sonuçlandırsın..selcankerem rahim filmi mi çekilmeyi i düşünüyorsun..deti senin opu ne zaman duovacım nasıl gidiyor karar verdinmi ne yapacağına..[/QUOT
Bebegimiz geliyor ne güzel canim benim Nazar transferin hayirli olsun bebegin tek tasin senin ona ne kadar kiymet verdigini anlayinca hic bir yere gitmez merak etme kendine dikkat et fazla yorulma.
benim buradaki doktoru bekliyorum burasi ne derse ona göre operasyona karar verecegim büyük ihtimal Ankarada olurum .
canım peki kesin amaliyat mı diyor doktorlar...işallah çarcabuk olur sağlığına bir an önce kavuşursun...burdan bebine kavuştuğun günleride duyarız..bizim bebekler nazlı..:) nazlı nazlı gelecekler..sağlığımız yerinde olsunda ..varsın nazlı gelsinler..ağustosa kadar belkide hamiş kalırsın..o zman oparasyonu biraaz ertelersin değilmi..
of sorma canim ya simdi ogrendim ki dosyam gitmemis bile meger bi kan testi sonucu bekleniyormus. bugun doktorum arayip bildircek.
benim dosya oraya gidicekte beni belki kabul ediceklerde randevu verilecekte olme esegim olme. benim is sanirsam eylule kalicak ki kabul olacagim bile belli degilbu gidisle bize de turkiye yolu gorunuyor gibi. bunda da var bi hayir diyelim napalim
amin canimin ici. biz valla beklemedeyiz. zaten yolumuzu cizdik kismetse. Agustos tatilinden sonra donasyon icin Cek Cumhuriyetine yol alacagiz. belki bir cilginlik yapip doktora ortaya karisik yap derim. hem donör yumurtasi hem de benimkiler. böylelikle tutarsa asla kiminki tuttu bilemezsin. belki de hic yormam vücudumu hormonlarla yeniden. zaten benim icin cok de önemli degil. sonuc itibariyle benim bebisim olacak di mi. ama önce senden güpgüzel hayirli haberler bekliyoruz. hem sen hemde kiymetli tek tasin Allaha emanet. :16
canım hayırlısı olsun..belkide türkiye senin için daha hayırlı olacaktır..hem türkiyede başarı oranları avrupadan yüksek canım..stres yapma belkide kendiliğinden gelecektir..
Belliki annenin hastaliginda cok yipranmissiniz, daha önceki yazindanda hatirladigim kadariyla bu yüzden allahim kimseyi caresiz birakmasin diyorum. canim benim abidinpasada akrabalarim cok benim bir yerde bulusuruz kizilayda
transeferin hayirli ugurlu olsunbebis olsun kucagin dolsun insallah ummucum. sevindim okuyunca zaten dun hic girmeyince tahmin etmistim ben transferin oldugunu. peki test gunun ne zaman tatlim?
kuzum benim kafa cok fena karisikbenim ikinci kan testim biraz sorunlu cikti yani belki tikaniklik olabilirmis gecirdigim bi enfeksiyondan dolayi. yani bu bi olasilik. doktorum hsg filmini simdilik gerekli gormedi once tupbebek diyor ama benim icim rahat etmiycek.
belki tupbebege gerek kalmadan hamile kalicam. pazartesi arayip randevu istiycem. gidiyim az basini agritayim doktorumun dimi
oyle kolay kurtulamaz bendeneger ki bi sonuc elde edemezsem kismet olurda agustosta turkiye ye gelirsek orda cektirmeyi
dusunuyorum.
canım türkiyede tüp bebek yapmadan önce rahim filmi hormonlar kan testleri hepsini istiyorlar öyle başlıyorlar tüp bebeğe..eğerki yaz tatilinde türkiyede olursan burdaki doktorlarlada bi görüş..film çektirmen doğru bi karar tıkanıklık varsa açılıyor..herşeeyine baktır canım aklında bir şe kalmasın..smear testide istedilermi..burda mutlaka istiyorlar..herşeyin hayırlısı canım..işallah güzel haberler vermek nasip olsun..hepimizin duyalım işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?